15. kolo Varaždin - INTER
+2
Pecelj
Admin
6 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
15. kolo Varaždin - INTER
ima još dosta do tekme, prije toga repka i nadam se potvrda dobre forme, a onda zadnja tekma prve polovice prvenstva
Osim ove, imamo još dvije tekme protiv "maksimirskih" klubova, realno bi bilo očekivati 4-6 bodova, ali mislim da trebamo ići na 7-9 bodova
pa evo za početak teme, jel ima zainteresiranih za gostovanje?
Osim ove, imamo još dvije tekme protiv "maksimirskih" klubova, realno bi bilo očekivati 4-6 bodova, ali mislim da trebamo ići na 7-9 bodova
pa evo za početak teme, jel ima zainteresiranih za gostovanje?
Re: 15. kolo Varaždin - INTER
neki šarić je igrao cijelu tekmu za repku U21, je li to naš šarić? ne znam da je ijedan drugi na popisu pa provjeravam
Pecelj- Broj postova : 2970
Admin je napisao/la:I jel želi netko u Varaždin?
Nažalost imam obaveza i necu ici, ali volio bi cuti da je netko bio!
inkerovac- Broj postova : 1511
Pecelj je napisao/la:neki šarić je igrao cijelu tekmu za repku U21, je li to naš šarić? ne znam da je ijedan drugi na popisu pa provjeravam
Naš Šarić, zato je i bila tak uvjerljiva pobjeda:)
Mirko13- Broj postova : 300
da vidio sam na sažetku da je on! ajd super momčad koja pobjeđuje ne mijenja se pa možda nastupi još koji put. dvije dobre stvari iz toga, samopouzdanje mu raste jednako kao i cijena! super
i da! tko će u varaždin neka javi koje igrače bi si mogli dopeljati. bio sam na poljudu zadnje kolo i po meni su daleko najbolji cerovečki i glavina
Ćosić igra iz prve! svaka čast iliji još jednom se pokazao kao jedini trener koji uvodi mlade, a ne govori samo u intervjuima da bi im trebalo dati priliku. nažalost dok ovo pišem 1 0 za varaždin!
Ovo je puštena utakmica 1000% sam uvjeren u to.
Mijau- Broj postova : 5105
3:2 završilo
Probat cu se suzdržat od komentiranja i uspoređivanja s porazom od prošle sezone
Probat cu se suzdržat od komentiranja i uspoređivanja s porazom od prošle sezone
rekao sam da je varaždin tempirana bomba
ma kakvi puštena utakmica...nemožeš si unaprijed upisati bodove jer je protivnih na zadnjem mjestu
ma kakvi puštena utakmica...nemožeš si unaprijed upisati bodove jer je protivnih na zadnjem mjestu
domi- Broj postova : 360
Krivo sam napisao prodana je utakmica od strane Lončarevića koji je postavio Valentića na stopera i Ćosića koji ima pola sata igre u vezu pokraj Todorčeva,Yankepa i Babića.Lukavo je to izveo isto kao protiv Zagreba prošle sezone na proljeće kada je kao slučajno promijenio formaciju i izgubio.
Mijau je napisao/la:Krivo sam napisao prodana je utakmica od strane Lončarevića koji je postavio Valentića na stopera i Ćosića koji ima pola sata igre u vezu pokraj Todorčeva,Yankepa i Babića.Lukavo je to izveo isto kao protiv Zagreba prošle sezone na proljeće kada je kao slučajno promijenio formaciju i izgubio.
Koga ce momcad koja do sada nikoga nije pobjedila i ima samo jedan bod, prvoga pobjediti? Inkera naravno! Stvarno znamo zasrati!
Dobra strana je sto smo sada barem imali udarce prema golu za razliku od utakmice protiv Lučkog!
Inker mora proizvoditi igrace i mislim da ako jedan mladi igrac nece dobiti priliku protiv zadnjeg na tablici u ligi 16, ne znam kada hoce. Za poraz sigurno nisu krivi samo Ćosić i Valentić nego i svi ostali igraci! Treba ove sezone dobro vidjeti tko može a tko ne može, jer sljedece sezone je liga 12 koja se smanjuje na ligu 10!
Mi smo od zadnje cetiri momcadi uspjeli pobjediti samo Karlovca i to više sretno nego zasluženo! Izgubili od Lučkog i Varaždina, te neriješeno doma s Istrom! Još smo mi dosta visoko na tablici kada pogledaš tu statistiku!
Ove sezone je najbitnije napraviti dobru selekciju momcadi i polako davati priliku mladim igracima koji moraju napredovati za sljedece sezone! Nemamo mi tako loš sastav i samo je bitno napraviti prave poteze te istovremeno misliti i na buducnost!
Vidjeti da li su Ganchev, Kramarić, Šćrbec, Mišić, Plazanić, Ugrina, Valentić, Todorčev, Babić, Yankep, Arber itd. znaci igraci koji su dovedeni sa strane pojacanja! Ne tjerati Boseca iz kluba zbog ovih igraca! Jer tu ima igraca koji i nisu više tako mladi i bolje je onda da s klupe ulaze Blažević, Gorgiev, Ćosić i Hadžić nego novce trošiti na te igrace! Ima prostora tu i za štednju i za dobra pojacanja na pravim pozicijama, i za davanja prilike mladima! Jer mladi moraju igrati kada vodimo 3:0, a ne da onda ulazi Todorčev!
Dovesti dva igraca koji rade razliku! Kukeca svakako!
Ajmo jedna dobru vijest koja kaze da su juniori pobjedili Split 3:0!
Juniori se drze visoko i cini se da igraju sve bolje! Nadam se da ce uskoro biti na telki neka njihova snimka! Na TV Net svaki tjedan daju jednu utakmicu, ali ja još nijednom nisam uspio Inkera uhvatiti. Ne znam možda smo i bili jer ne mogu uvijek uhvatiti termin!
Ako ce neka nasa utakmica biti na Tv-u neka se na stranici Inkera objavi tocan termin tako da se mogu organizirati i pogledati utakmicu!
Juniori se drze visoko i cini se da igraju sve bolje! Nadam se da ce uskoro biti na telki neka njihova snimka! Na TV Net svaki tjedan daju jednu utakmicu, ali ja još nijednom nisam uspio Inkera uhvatiti. Ne znam možda smo i bili jer ne mogu uvijek uhvatiti termin!
Ako ce neka nasa utakmica biti na Tv-u neka se na stranici Inkera objavi tocan termin tako da se mogu organizirati i pogledati utakmicu!
inkerovac je napisao/la:
Koga ce momcad koja do sada nikoga nije pobjedila i ima samo jedan bod, prvoga pobjediti? Inkera naravno! Stvarno znamo zasrati!
ista situacija je bila prije koju sezonu, kada su bili 10-ak kola bez pobjede , a onda pobjedili dinamo
6 golova u dvije utakmice iz 6 udaraca u okvir, od toga 4 gola iz kontri. Ne znam zbog čega nakon Lučkog opet ulazimo tak podcjenjivački u utakmicu.
Zar je problem kluba poraz u varaždinu? Zašto? Ionako nećemo ispasti iz lige upravo zahvaljujući Lončareviću jer objektivno nemamo ništa puno bolju momčad od Lučkoga, a jedini izvanserijski igrač je Balić. Ne vjerujem što čitam... da Lončarević pušta utakmice i namjerno gubi od nekih, zbog čega? svaki zločin ima motiv, ako sumnjaš u tako nešto argumentiraj i reci koji bi bili motivi pa ćemo vidjeti koliko su smješni.
Drugo i puno važnije od prepucavanja nas tu dvojice ili trojice kojima je stalo do nogometa u ovom gradu (po čemu inker nije ni zaslužio prvu ligu jer kakav je to klub kojem je prosječna posjećenost 100 ljudi - sprdnja su ljudi).
INKER NEMA POMOĆNE TERENE, KLINCI NEMAJU GDJE TRENIRATI, KAD DOĐE 10 MJESEC TRENING SE NEMA GDJE ODRŽATI, O ČEMU PRIČAMO ONDA? KAKO SE USUDIMO SPOMINJATI EUROPU, KAKO SE USUDIMO SPOMINJATI PRVU LIGU KAD NEMAMO POMOĆNE TERENE!!!!!
Do kada? Rezultati su došli do vrhunca jer se sa ovakvom infrastrukturom i sa ovakvim posjetom na stadionu ne možemo dalje. trebaju se odgovorni ljudi u ovom gradu sjesti i odlučiti ili ići dalje s projektom prvoligaša ili dići ruke i ne bacati novce više u zrak! prvo i osnovno što se treba početi graditi jučer su pomoćna igrališta i trening kamp. Onaj lakrdijaš od Turka daje intervjue prije svakih lokalnih izbora po Sportskima (ipak je u HDZu i preko veza si to isposluje) kako su tereni dan do početka izgradnje i onda do idućih izbora ni ne spominje nikaj.
Sramota za gradonačelnika
Drugo i puno važnije od prepucavanja nas tu dvojice ili trojice kojima je stalo do nogometa u ovom gradu (po čemu inker nije ni zaslužio prvu ligu jer kakav je to klub kojem je prosječna posjećenost 100 ljudi - sprdnja su ljudi).
INKER NEMA POMOĆNE TERENE, KLINCI NEMAJU GDJE TRENIRATI, KAD DOĐE 10 MJESEC TRENING SE NEMA GDJE ODRŽATI, O ČEMU PRIČAMO ONDA? KAKO SE USUDIMO SPOMINJATI EUROPU, KAKO SE USUDIMO SPOMINJATI PRVU LIGU KAD NEMAMO POMOĆNE TERENE!!!!!
Do kada? Rezultati su došli do vrhunca jer se sa ovakvom infrastrukturom i sa ovakvim posjetom na stadionu ne možemo dalje. trebaju se odgovorni ljudi u ovom gradu sjesti i odlučiti ili ići dalje s projektom prvoligaša ili dići ruke i ne bacati novce više u zrak! prvo i osnovno što se treba početi graditi jučer su pomoćna igrališta i trening kamp. Onaj lakrdijaš od Turka daje intervjue prije svakih lokalnih izbora po Sportskima (ipak je u HDZu i preko veza si to isposluje) kako su tereni dan do početka izgradnje i onda do idućih izbora ni ne spominje nikaj.
Sramota za gradonačelnika
Očito je da u klubu nema motiva za nešto više od nastupanja u Prvoj Hnl.Prošle godine dođemo na prag Europe i onda izgubimo nekoliko utakmica zaredom.Ove sezone također nakon razbijanja Hajduka dobijemo dva šamara od Splita i Varteksa.Momčad je mlada i neiskusna i zato oscilira zato me čudi kad već financijski dobro stojimo ne dovedemo još barem jednog iskusnog igrača jer kad Gulića nema mi gubimo od Varaždina koji jedva skupi momčad jer je pola njihove ekipe bilo bolesno i ozlijeđeno prošli tjedan.Sa još 3-4 pobjede na proljeće osigurat ćemo opstanak i zato se događaju ovakve stvari kao protiv Varteksa.Nemam dokaza da je utakmica puštena ali sam uvjeren da nije čista.Poslije Lučkoga je bilo galame na sve strane a sada kad izgubimo od momčadi koja ima 2 boda u 14. kola nikome ništa.Kaj se tiče uvjeta za treniranje to je sramota uvjerljivo smo najlošiji po tome u Hnl-u.Sramota je da drugoligaši trećeligaši četvrtoligaši i petoligaši imaju umjetne trave sa reflektorima dok mi nemamo pomoćni teren.Sve sam uvjereniji da ga neće nikada ni biti.To nije neka pretjerana investicija od prodaje igrača moglo se već to izgraditi.Dinamo je sam obnovio Maksimir koji je gradski stadion svojim novcem mogli bi i mi svojim novcem izgraditi par terena za treninge kad već grad nije poduzeo ništa po tom pitanju.Ovako se novac troši na iznajmljivanje terena u Drenju,Pojatnom,Blatu umjetnoj travi Haška i ko zna gdje još.Kaj se tiče posjete na stadionu ona je još i dobra s obzirom koliko se klub reklamira po gradu.Ja ne pamtim kada sam vidio zadnji plakat za utakmicu.Jel se može kod nas na stadionu popiti sok piva ili pojesti kobasica ili nešto.Nemože naravno.A ima prostora za takve štandove ispod semafora kao što je bio slučaj kad smo igrali sa Readingom.Evo da kojim slučajem u nedjelju igramo sa nekim drugim osim Dinama bilo bi 100 ljudi na tribini.Ko će od osim ljudi koji bolesno vole Inker doći na stadion dok je temperatura vani -5 ili još niža.Cedevita i Medveščak su primjeri umjetno stvorenih klubova čije su utakmice zabava i ljudi to vole.Inker je u drugoj ligi imao veću posječenost nego kaj ima sada.Te ljude treba vratiti na stadion.Cijeli grad treba disati sa klubom igrači trebaju ići po školama vrtićima dijeli karte na tržnici ili šetnici.To nište ne košta ali nitko se nemože tak nečega sjetiti u klubu.Ponavljam očito smo klub bez većih ambicija jer da ih imamo uz minimalne napore mogli bi imati bolju posjećenost bolje rezultate i bolji rejting.Mogao bi pisati još puno toga ali mislim da sam ovime sve rekao.
Mijau je napisao/la:Cijeli grad treba disati sa klubom igrači trebaju ići po školama vrtićima dijeli karte na tržnici ili šetnici.To nište ne košta ali nitko se nemože tak nečega sjetiti u klubu.Ponavljam očito smo klub bez većih ambicija jer da ih imamo uz minimalne napore mogli bi imati bolju posjećenost bolje rezultate i bolji rejting.Mogao bi pisati još puno toga ali mislim da sam ovime sve rekao.
To se radilo prije, dobio sam nekoliko puta tako kartu, ne znam točno za koje utakmice je bilo, ali za jednu kup utakmicu protiv osijeka sam 100% siguran
Financije. Da dobro stojimo financijski je dobra slika prema javnosti, klub se doima stabilan. Ali u realnosti to nije tako. Npr. prihodi u 2010. u odnosu na 2009. su pali 53%!!!!!!! Jedino što nas drži je prodaja igrača. Znači Trajkovskog smo tranferirali za 1.000.000,00 eura, nama je pripalo 60% (isti takav ugovor ima Balić), 40% Aci i menađerima. Znači oko 4.5 milje kuna, a za normalan rad kluba treba 10 milja kn. Nekih 4milje su nam bili svi ostali prihodi prošle god, neznam točno dal su manji ove (ali vjerojatno jesu). Pretpostavimo da su isti prihodi i ove god, sve zbrojimo i otprilike dobijemo 8,5 milje kn, tj neće biti dovoljno za završetak sezone ak se neko ne proda.
Prije par godina otvoren je West Gate, koji je trošil velike novce na promociju i reklame, a mi ih nismo zanimali, premali smo za njih.
Ili recimo kaj se plaća tiče, stoper Budiša (sad je u Splitu) prije par sezona od nas je tražio plaću 40% veću plaću nek smo mi mogli ponuditi i završio je u Šibeniku (oni su mu vjerojatno dali traženo), koji se sad guši u dugovima i pitaju se kak je do toga došlo (ovo je samo primjer zbog čega danas neki klubovi su pred raspadom).
Prije par godina otvoren je West Gate, koji je trošil velike novce na promociju i reklame, a mi ih nismo zanimali, premali smo za njih.
Ili recimo kaj se plaća tiče, stoper Budiša (sad je u Splitu) prije par sezona od nas je tražio plaću 40% veću plaću nek smo mi mogli ponuditi i završio je u Šibeniku (oni su mu vjerojatno dali traženo), koji se sad guši u dugovima i pitaju se kak je do toga došlo (ovo je samo primjer zbog čega danas neki klubovi su pred raspadom).
hvala ti što si nam sliku financija kluba učinio realnijom..
nakon pročitanog na pamet mi pada jedno pitanje, hoćemo li svake sezone moći proizvesti jednog talenta kao što je trajkovski, te imati još nekoliko dobrih prodaja, na zimu balića prodamo i osigurali smo se za ovu sezonu...što će onda biti sljedeće sezone...
nakon pročitanog na pamet mi pada jedno pitanje, hoćemo li svake sezone moći proizvesti jednog talenta kao što je trajkovski, te imati još nekoliko dobrih prodaja, na zimu balića prodamo i osigurali smo se za ovu sezonu...što će onda biti sljedeće sezone...
Zadnja promjena: domi; sri 23 stu 2011, 18:33; ukupno mijenjano 1 put.
ulaznice su ove godine jeftinije, ali mislim da ima manje ljudi bez obzira na to, mislim da se ponekad treba odvažiti i nešto uložiti u promociju kluba, i tih povoljnijih ulaznica, 2-3 jumbo plakata u Zaprešiću za početak bi jako puno pomogla, recimo na terminalu gdje je uvijek prometno sa ljudima koji žive u Zaprešiću ali i ljudima koji žive u okolnim mjestima, na ulazu u Zaprešić na križanju kod vlaka (da ne ispadne da reklamiram ducan u blizini:))....
Mirko13 je napisao/la:Financije. Da dobro stojimo financijski je dobra slika prema javnosti, klub se doima stabilan. Ali u realnosti to nije tako. Npr. prihodi u 2010. u odnosu na 2009. su pali 53%!!!!!!! Jedino što nas drži je prodaja igrača. Znači Trajkovskog smo tranferirali za 1.000.000,00 eura, nama je pripalo 60% (isti takav ugovor ima Balić), 40% Aci i menađerima. Znači oko 4.5 milje kuna, a za normalan rad kluba treba 10 milja kn. Nekih 4milje su nam bili svi ostali prihodi prošle god, neznam točno dal su manji ove (ali vjerojatno jesu). Pretpostavimo da su isti prihodi i ove god, sve zbrojimo i otprilike dobijemo 8,5 milje kn, tj neće biti dovoljno za završetak sezone ak se neko ne proda.
Najvažnije u ovoj situaciji je imati realne ugovore s igracima! Naravno da Budišu neceš uzeti ako traži više nego što možeš platiti! Ako radiš drugacije dešava ti se situacija Karlovac, Šibenik, Osijek, Rijeka, Varaždin itd.
Također bitno je smanjivati rashode gdje god možeš, posebno pametnim formiranjem momcadi! Ne imati previše igraca pod ugovorom! Ja mislim da ih Inker trenutno ima previše za svoje ciljeve i potrebe igranja prvenstvenih utakmica HNL-a! Po meni trebaš imati 18 ozbiljnijih igraca, ostalo su juniori i mladi igraci bez ikakvog prijašnjeg iskustva!
Naravno da su prihodi kluba mali! Sportski klub može zarađivati na ulaznicama, suvenirima, sportskim rezultatima i transferima! Stavku prihodi puni još i razlicita sponzorstva!
Naši klubovi godinama su zivjeli iskljucivo na ovim sponzorstvima i to ponajviše državnim i gradskim koja su bila vreca bez dna! Ostali djelovi bili su potpuno zanemareni! Nazalost ili na srecu takvo stanje ne može dugo trajati! Država je iscrpljena i sada dolaze problemi!
Nije se radilo na HNL-u da postane pravo natjecanje! Nitko se ne brine o natjecanju vec 20 godina! Nema nikakvog sustava nagrađivanja uspjeha i rada! Također nije se radilo u samim klubovima da naprave temelje samofinanciranja! Temelj profesionalnog sporta je mogucnost samofinanciranja! Lijepo se je nazivati profesionalnim klubom, ali nitko nije znao sta to zapravo znaci!
Klubovi prodaju svoj proizvod gledateljima i to je njihova svrha postojanja! Nazalost HNL nitko ne gleda, a to su si svi ljudi iz nogometa sami krivi!
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Nk Varaždin - Nk INTER Zaprešić 21.05.11 u 19:00
» 7. kolo Karlovac - Inter
» 23. kolo Rijeka - INTER
» 8 kolo INTER - Rijeka
» 24. kolo INTER - Osijek
» 7. kolo Karlovac - Inter
» 23. kolo Rijeka - INTER
» 8 kolo INTER - Rijeka
» 24. kolo INTER - Osijek