DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

20. kolo INTER - Slaven Belupo

+4
Mijau
zagorec92
PERO1929
Admin
8 posters

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Go down

20. kolo INTER - Slaven Belupo - Page 2 Empty Re: 20. kolo INTER - Slaven Belupo

Postaj  Pecelj uto 06 oľu 2012, 18:52

[You must be registered and logged in to see this link.]

ne trebam ništa reći
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

20. kolo INTER - Slaven Belupo - Page 2 Empty Re: 20. kolo INTER - Slaven Belupo

Postaj  Admin sri 07 oľu 2012, 17:07

[You must be registered and logged in to see this link.]

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  Nosonja sri 07 oľu 2012, 19:58

Sve dok se Inker ne vrati u formaciju 4-1-4-1 i ne nabavi pravog napadača a ne nekakvog abibilaja il kak vec nebu nis od niceg.
I koji bog sarica stavlja na zadnjeg veznog. Kad igra napred puno je opasniji za gol.

Nosonja

Broj postova : 9

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri 07 oľu 2012, 20:10

Nosonja je napisao/la:Sve dok se Inker ne vrati u formaciju 4-1-4-1 i ne nabavi pravog napadača a ne nekakvog abibilaja il kak vec nebu nis od niceg.
I koji bog sarica stavlja na zadnjeg veznog. Kad igra napred puno je opasniji za gol.

nije problem u formaciji, sa 3 u obrani sa igračem manje smo igrali super protiv dinama, nit je arber problem, puno bolji je od budimira koji u svakom situaciji kad je u 11m pokušava iznudit penal, ili kad ide visoka lopta prema njemu, umjesto da proba skočit zajedno sa obrambenim bar svaki peti put, on svaki put očekuje da ce lopta preskocit sve iz obrane i da ce on doc u priliku 1 na 1 na golmana, mislim da jos nije docekao to
ili orša koji je u zadnje vrijeme jako loš, kao da ne zna više puknut prema golu kak treba nego sve neke visoke, pokušava u svaki udarac da loba golmana
a za šarića se slazem, vujcic i ćosić pa i todorčev su za zadnjeg veznog, al šarić bi trebao igrat prema naprijed

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  Nosonja čet 08 oľu 2012, 00:01

Realno nemozemo gledati tekmu protiv Slavena jer je to bila definitivno jedna od najlošijih utakmica u povijesti kluba, po gledljivosti igre, ali i zalaganju ne samo pojedinaca već svih 11 igrača koji su se našli na terenu.

Rekao sam za formaciju 4 - 1 - 4 - 1 jer su mi onda i šarić i orša izgledali opasnije po gol. Što se tiče ovoga o napadačima arberu i budimiru mi moramo shvatiti da pravog napadača nemamo. Zao mi je sto je ilija odj... boseca. Decko kolko god da "ne zna" kak drugi govori, a pod time se misli da nije tehnicar ipak ima srce i ak treba ostavi pluca na terenu makar uso zadnjih 15 min. A ne ovi supci arber i budimir kaj trce samo kad treba popit vode ili prigovorit sucu. I zasto je svabo "otjeran" i jos mnoga pitanja. U svakom slučaju Laljak ne vodi dobru politiku. Prodo je Balica za sitne pare. Da bar onda igracima da placu. Di su te pare??? Itd...itd...

Realno gledajuci bosec je spasil iliji dupe u prvom dijelu sezone kad je u 2 - 3 tekme odigro vrhunski imal par asistencija i gol. I cujem da sad zabija u HASK-u. Da ne bi bilo, nisam za boseca ni za nikog samo sam realan.

Zaključak: MI NAPADAČA NEMAMO ! ! !

UPRAVA ODLAZI ! lol!

Nosonja

Broj postova : 9

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

[Vrh]

- Similar topics