27. kolo Zagreb - INTER
+3
Mijau
djule
Admin
7 posters
Stranica 1 / 1.
27. kolo Zagreb - INTER
Eto izgleda da ništa od zabrane gostovanja, tako da možemo bez problema na najbliže gostovanje.
Neznam na koju tribinu planirate, al nadam se da će bit dosta žutog na tribinama i naravno naših 3 boda pa da ne brinemo hoće li boysi prekinut tekmu ili ne
“....Zamor kao moguća isprika zbog pojačanog ritma utakmica ne smije biti kod sportaša koji redovito vježba i uredno živi....Koji uzgred utakmicu protiv Intera, za kojega kaže da zavrijeđuje puni respekt...."
Neznam na koju tribinu planirate, al nadam se da će bit dosta žutog na tribinama i naravno naših 3 boda pa da ne brinemo hoće li boysi prekinut tekmu ili ne
“....Zamor kao moguća isprika zbog pojačanog ritma utakmica ne smije biti kod sportaša koji redovito vježba i uredno živi....Koji uzgred utakmicu protiv Intera, za kojega kaže da zavrijeđuje puni respekt...."
Re: 27. kolo Zagreb - INTER
[You must be registered and logged in to see this link.]
možda bu nekaj sitno padalo.
inače, karta za istok je 30, zapad 40.
možda bu nekaj sitno padalo.
inače, karta za istok je 30, zapad 40.
djule- Broj postova : 308
Hoćemo pobjedu....hoćemo pobjedu....hoćemo pobjedu...hoćemo pobjedu...hoćemo pobjedu
Mijau- Broj postova : 5105
Samo se nadam da neće biti Arbera u prvih 11. A i ovaj Mlinar i Jazvić nisu ništa pokazali, bolje da su igrali klinci...
Pecelj- Broj postova : 2970
Šovšić ne igra veli da nemože stajati od šoka na nogama jer se kladio na Dinamo a Zagreb vodio do 77. Shvaćam ga nije to lako.
1 Krševan Santini G
7 Mirko Kramarić
8 Ante Budimir
14 Frano Mlinar
15 Ivan Herceg
16 Tomislav Šarić C
17 Hrvoje Jančetić
20 Matija Mišić
21 Ernad Skulić
24 Goran Todorčev
26 Stephan Vujcic
zamjene
12 Kristijan Cingulin G
4 Luka Batur
9 Arber Abilaliaj
10 Ivan Blažević
19 Filip Jazvić
31 Luka Hadžić
7 Mirko Kramarić
8 Ante Budimir
14 Frano Mlinar
15 Ivan Herceg
16 Tomislav Šarić C
17 Hrvoje Jančetić
20 Matija Mišić
21 Ernad Skulić
24 Goran Todorčev
26 Stephan Vujcic
zamjene
12 Kristijan Cingulin G
4 Luka Batur
9 Arber Abilaliaj
10 Ivan Blažević
19 Filip Jazvić
31 Luka Hadžić
Pecelj- Broj postova : 2970
Tekma kasni s pocetkom zbog problema da kompjuterom :-)
Ne mogu isprintat nekakvo izvjesce bez kojeg se ne moze pocet igrat :-D
Ne mogu isprintat nekakvo izvjesce bez kojeg se ne moze pocet igrat :-D
Propustamo cini mi se posljednji vlak za ostanak u ligi...
PERO1929- Broj postova : 173
Jancetic krenuo trcat na stativu gdje je bio zivi zid, skocio u trku da izbije loptu a santini se nije bacio jer je jancetic bio na lopti al je ostao prekratak....
Prije gola smo imali nesto prilika al opet nasi idu na iznudivanje penala umjesto da im cilj bude da zabiju....
Prije gola smo imali nesto prilika al opet nasi idu na iznudivanje penala umjesto da im cilj bude da zabiju....
2:1
Budimir zabio lijepi gol i onda su se trgnuli i poceli igrat malo bolje al preslabo i prekasno
nakon tekme vecina igraca se brzo pokupila u svlacionicu a santini, mišić i šarić su ostali lezat na travi razocarani....
Budimir zabio lijepi gol i onda su se trgnuli i poceli igrat malo bolje al preslabo i prekasno
nakon tekme vecina igraca se brzo pokupila u svlacionicu a santini, mišić i šarić su ostali lezat na travi razocarani....
stvarno nikog u gostima nemožemo dobiti...
domi- Broj postova : 360
Stvarno nismo zaslužili ostati u ligi.Ovo danas je bilo užasno.Zagreb se nudio od početka ali kukavička taktika sa samo jednim napadačem i četvoricom zadnjih veznih jer presudila.Danas je isključivi krivac Lončarević sa svojom kukavičkom taktikom.Nije mi jasno zašto ga se do sada držalo na klupi jer da je neki novi trener došao uvjeren sam da da bi ostali u ligi.Selekcija je loša previše istih igrača premalo brzih napadača.Premalo žestine previše šlampavosti.Sve u svemu zasluženo ispadamo.Po meni najveći krivac je Laljak koji nije iskoristio svoj položaj da izborimo opstanak.Sve u svemi sramota ispasti u ovakvoj ligi.Zgadili su mi se svi.Zbogom do druge lige.
Dečki, sam ću vam reć jednu stvar. Danas u blizini Kranjčevićeve je bila jedna puno bolja utakmica koja je privukla puno više gledatelja, između ostalog i mene.
zagorec92- Broj postova : 769
zagorec92 je napisao/la:Dečki, sam ću vam reć jednu stvar. Danas u blizini Kranjčevićeve je bila jedna puno bolja utakmica koja je privukla puno više gledatelja, između ostalog i mene.
Heja heja Cibosi i ja sam navratio kad je završio Inker.
odlična i neizvjesna utakmica, nije onakva gadljiva i sumorna atmosfera ko na nogometnim stadionima i Cibona je pobijedila. Još da imaju i bolje nagrade u poluvremenu il da ko Cedevita dijele stvari za pit i žderat besplatno, bilo bi i bolje, al sve u svemu, nakon kaj sam čul da je Inter zgubil, bilo mi je drago kaj sam odabral bolju utakmicu.Mijau je napisao/la:Heja heja Cibosi i ja sam navratio kad je završio Inker.
zagorec92- Broj postova : 769
članak nije ništa posebeno al jedan od komentara je dosta zanimljiv
"ovako ce bit... Dugopolje jos ne zna bi li piskilo il kakilo, bi li u prvu ligu ili ne, Pomorac sigurno nece... ja mislim da cekaju da vide tko ce bit dvanaesti, ako bude Inter, uci ce, a ako bude Rijeka, ostat ce u drugoj, uz uvjet da onaj Talijan to masno plati... mozda je samo moja masta "
članak nije ništa posebeno al jedan od komentara je dosta zanimljiv
"ovako ce bit... Dugopolje jos ne zna bi li piskilo il kakilo, bi li u prvu ligu ili ne, Pomorac sigurno nece... ja mislim da cekaju da vide tko ce bit dvanaesti, ako bude Inter, uci ce, a ako bude Rijeka, ostat ce u drugoj, uz uvjet da onaj Talijan to masno plati... mozda je samo moja masta "
Similar topics
» 12. kolo INTER - Zagreb
» 11. kolo 1.HNL Zagreb - INTER
» 22. kolo NK INTER - NK Zagreb 01.03.2013. 17:00
» 7. kolo Karlovac - Inter
» 23. kolo Rijeka - INTER
» 11. kolo 1.HNL Zagreb - INTER
» 22. kolo NK INTER - NK Zagreb 01.03.2013. 17:00
» 7. kolo Karlovac - Inter
» 23. kolo Rijeka - INTER
Stranica 1 / 1.