20. kolo INTER - NK Zadar 15.02.2013. 17:00
+6
Pecelj
djule
domi
Admin
StaJaZnam
zagorec92
10 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
20. kolo INTER - NK Zadar 15.02.2013. 17:00
Otvaram temu samo da velim da je ovo sramota.
edit: sad vidim da je i pod rubrikom "pripreme" otvorena tema, pa nek admin to sredi
edit: sad vidim da je i pod rubrikom "pripreme" otvorena tema, pa nek admin to sredi
zagorec92- Broj postova : 769
Re: 20. kolo INTER - NK Zadar 15.02.2013. 17:00
Nisu navikli pederi da neko navija za njih ... ma nek se steraju u pm svi skupa
StaJaZnam- Broj postova : 530
Razocarenje za sve koji su se mucili jucer i danas trpe bolove i razocarenje za navijacku skupinu koja nas je sve ugodno iznenadila
Teško ćemo ostati u ligi ako budemo gubili od direktnih konkurenata na domaćem terenu. Mogli smo bit na 5 bodova od zadra , a sada su oni bod ispred nas. Šteta. Trebamo se trgnuti jer bila bi velika šteta da ispadnemo iz lige.
domi- Broj postova : 360
Admin je napisao/la:Razocarenje za sve koji su se mucili jucer i danas trpe bolove i razocarenje za navijacku skupinu koja nas je sve ugodno iznenadila
nisam bil, kakva navijačka skupina?
djule- Broj postova : 308
To je i mene zanimalo, nisam prepoznao nikog od njih jer sam dalje sjedio ali pretpostavljam klinci iz srednje škole i drugi. Jel bio ko sa foruma to i jel zna o čemu se radi točno?
StaJaZnam je napisao/la:To je i mene zanimalo, nisam prepoznao nikog od njih jer sam dalje sjedio ali pretpostavljam klinci iz srednje škole i drugi. Jel bio ko sa foruma to i jel zna o čemu se radi točno?
da nisu kadeti i juniori kluba?
Pozivamo sve one koji su jučer uništavali leđa pri čišćenju terena na ponovno čišćenje, ali ovaj put od trave. Ponesite lopate, štihaće i motike. Traktori s plugom su itekako dobrodošli.
edit: ovo me podsjeća na football manager kad uzmeš inker...možeš ti dovodit ne znam kakve igrače, al uvijek završiš na dnu
edit: ovo me podsjeća na football manager kad uzmeš inker...možeš ti dovodit ne znam kakve igrače, al uvijek završiš na dnu
ja ne znam do kad ćemo mi više se sramotiti na domaćem terenu, ovaj put ne mogu kriviti ni nedostatak domaćinske atmosfere, jednostavno nema opravdanja za tako slabu igru
nije tolko problem ni to kaj smo izgubili neg što se vidlo da se ne trude i da smo totalno raštimani, imali smo vjerojatno veći posjed lopte ali smo uspjeli složiti možda jedan pravi napad cijelu tekmu i to je zasro onaj koji je očajno šutiro
i onda ni ne pozdrave ekipu kaj ih je bodrila prvi put nakon valjda 5-6 godina i čistila teren
sad bi lijepo sav taj snijeg trebalo nabacati natrag po terenu pa nek čiste oni
nije tolko problem ni to kaj smo izgubili neg što se vidlo da se ne trude i da smo totalno raštimani, imali smo vjerojatno veći posjed lopte ali smo uspjeli složiti možda jedan pravi napad cijelu tekmu i to je zasro onaj koji je očajno šutiro
i onda ni ne pozdrave ekipu kaj ih je bodrila prvi put nakon valjda 5-6 godina i čistila teren
sad bi lijepo sav taj snijeg trebalo nabacati natrag po terenu pa nek čiste oni
gledam sad slike na sportnetu i stvarno ne znam jesmo mi toliki idioti da nismo mogli ovu tekmu odgoditi za nedjelju?! zbog facking blata ćemo iz lige ispati - dno dna
Pecelj- Broj postova : 2970
Neznam puno o novim navijacima, nisam ni ja nikog prepoznao cak nisam ni primjetio poruku na fejsu na vrijeme
ugl planiraju do kraja sezone bit na domacim tekmama a za iducu i neka gostovanja
ugl planiraju do kraja sezone bit na domacim tekmama a za iducu i neka gostovanja
Jel moguće da se netko organiziral prije nas s foruma?
U svakom slučaju, konačno korak naprijed.
U svakom slučaju, konačno korak naprijed.
super ak se organiziral neko, svaka čast. al ak je spontano, a ak je klub rekel klincima kaj treniraju u klubu da odu navijat, e onda...
Malo sam se raspito, kak sam i pretpostavio to su uglavnom klinci 16-19 god. iz obližnje srednje škole i par malo starijih. Neki od njih i jesu u klubu ali nije im klub reko da odu navijat neg su se skupili ovak kolko sam čuo. U svakom slučaju pohvalno, nadam se da neće odustat.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Mirko13- Broj postova : 300
Mirko13 je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
bravo dečki.
jesu to zaprešićki boysi pa došli ili...?
i da, nije inter neg je inker
Bravo za dečece samo nek to potraje možda i bude nekaj od toga.
Mijau- Broj postova : 5105
Ždrijebom su određeni brojevi igrača koji su po završetku utakmica morali pristupiti davanju uzoraka za doping kontrolu. U Zaprešiću su ispred domaćina izvučeni Nikola Pokrivač i Ivan Čeliković, a kod gosta Marcel Heister i Ivan Šimurina dok su u Splitu domaćina predstavljali Denis Glavina i Danijel Zagorec, a kod Zagreba testiranju su morali pristupiti Dominik Kovačić i Safet Nadarević", priopćeno je na službenoj stranici HNL-a.
Nevjerojatno, Osijek dobije Dinamo i onda od Cibalije izgubi. Istra također osvojila bod.
Da ne povjeruješ, svi naši konkurenti (osim Zagreba) osvojili bodove. Nažalost sada smo u situaciji da od zadnjih 5 klubova 3 ispadaju, a to neće biti Zagreb niti Istra.
Mislim, moguće je da i oni ispadnu , ali prije toga će se sve učiniti da ne ispadnu, a po njihovom trenutnom položaju i formi, moja je procjena da će to "sve" biti dovoljno da ostanu.
Ne računajući da nam fali još 1 klub koji bi mogao biti ispod nas, ostajemo mi i konkurenti , Zadar i Cibalija koji su upravo osvojili po 3 boda. Dakle čak i od ovih svih koji bi mogli biti na zadnje 3 pozicije smo najlošije krenuli. Osijek je na 7 bodova od nas, a sposoban je dobiti i Dinamo, nema veze u kakvoj su financijskoj situaciji, oni neće ispasti.
Da ne povjeruješ, svi naši konkurenti (osim Zagreba) osvojili bodove. Nažalost sada smo u situaciji da od zadnjih 5 klubova 3 ispadaju, a to neće biti Zagreb niti Istra.
Mislim, moguće je da i oni ispadnu , ali prije toga će se sve učiniti da ne ispadnu, a po njihovom trenutnom položaju i formi, moja je procjena da će to "sve" biti dovoljno da ostanu.
Ne računajući da nam fali još 1 klub koji bi mogao biti ispod nas, ostajemo mi i konkurenti , Zadar i Cibalija koji su upravo osvojili po 3 boda. Dakle čak i od ovih svih koji bi mogli biti na zadnje 3 pozicije smo najlošije krenuli. Osijek je na 7 bodova od nas, a sposoban je dobiti i Dinamo, nema veze u kakvoj su financijskoj situaciji, oni neće ispasti.
domi- Broj postova : 360
Guta nas zona za ispadanje, ako se brzo ne izvučemo koprcat ćemo se do kraja i ne znam dali se možemo onda izvući.
Sad protiv Slavena moramo po 3 boda pa makar popušili 5 golova, al može se protiv njih trebali smo ih dobit doma, a s obzirom da igramo u gostima nema razloga da ne pobijedimo
Sad protiv Slavena moramo po 3 boda pa makar popušili 5 golova, al može se protiv njih trebali smo ih dobit doma, a s obzirom da igramo u gostima nema razloga da ne pobijedimo
Možda je potrebno osvježenje na klupi! Prošli put kad smo bili u sličnoj situaciji došel je Ilija i doveo nas do borbe za Europu..
PERO1929- Broj postova : 173
Sjetite se Rijeke
Dvadeset četiri godine dolazim na stadion, mnogi od vas dolaze i duže od toga, nikada me nije bilo toliko sram kao u petak kada sam preko radio saznao za privmljen pogodak.
Do sada sam uvijek ponosno isticao da sam navijač Intera-Inkera pa koliko god to one druge šokiralo. Nakon Zadra i Rijeke i moja vjera je poljuljana.
Nisam išao na utakmicu iz razloga što ni Upravi ni treneru neću oprostiti utakmicu protiv Rijeke. Ta utakmica je najbolji primjer ili najvećeg ne znanja ili namještene utakmice (naravno po mom mišljenju), te u nedostatku Xanaxa nisam dolazio na utakmicu.
Što se tiče navijanja moram priznati da sam bio svjedok ovakvog navijanja u nekoliko navrata, naravno da su se naši igrači uvijek odužili i popušili svaku utakmicu kada bi se dečki vratili na stadion (uglavnom nakon stanke), te im oduzeli svaku motivaciju i volju za dolazak na preostale utakmice. Da li ih itko može kriviti? (navijače mislim). Drage volje ću pregristi jezik ako sam u krivu, grozno mi je kada se u Zaprešiću bolje navija za goste nego što uspiju napraviti atmosferu na njihovom domaćem stadionu.
Promjena trenera?
Da. Definitivno promjena trenera. Koliko god to neki mrzili i pljuvali po meni to nam je jedini izlaz. Vjerujem da je samo Bago lošiji od Bore (Bago je na klupi DInama usio izgubiti i od Intera) njegov omjer pobjeda i poraza govori sve. Dečko mora još raditi prije nego što dođe na klupu ovakvog "nestabilnog kluba". Moraš biti iskusan da koordiniraš našim igračima i živiš u ovom klubu.
Lončarević ne smije doći nazad iz razloga što je prerano i zato što je prestar i preohol. Doveo je neke igrače iz Osijeka koji nisu imali pojma o pojmu, a naše miljenike poslao u crni svijet oko Zagreba. Bolesno, mogu povezati samo da je sa starošću postao još arogantniji i teži za raditi.
Nama nažalost ne gine Čačić, iako sada kako stvari stoje nakon Bore on bi bio +. Sa svojom disciplinom i stavovima mogao bi trgnuti momčad, ali to bi trajalo možda 5-6 utkamica kada bi naš brod ponovno počeo tonuti.
Mene bi zadovoljio Karačić ili neko njegovog kalibra (Bonačić), moj stav je da bi oni bili dugotrajno riješenje. ALi znamo kakav je stav Uprave kada se imena trenera spominju.
p.s. imam nečaka, koji u meni vidi Boga, ima 3,5 godine i zato što ja stalno pričam o Interu on je Interov najvjerniji navijač, za razliku od svih nas za njega nema Barelone ni Milana ni Reala, samo Inter. Netko je komenitrao da na klupi intera mora biti domaći dečko koji voli klub, pa eto ja predlažem svog nečaka, ima 3,5 godine, ali očito iskustvo i rezultati nisu bitni.
S kolegom se slažem iz političkih razloga Osijek i Zagreb ne mogu ispasti, pa makar Igor Štimac morao na klupu tih klubova, pa čak i da DInomo i Hajduk ponovno moraju izgubiti od njih, oni iz prve lige nikamo ne beže. Istra nema zaštitu i nema razloga da ne ispadne iz lige.
Vidimo se na idućoj utakmici.
Do sada sam uvijek ponosno isticao da sam navijač Intera-Inkera pa koliko god to one druge šokiralo. Nakon Zadra i Rijeke i moja vjera je poljuljana.
Nisam išao na utakmicu iz razloga što ni Upravi ni treneru neću oprostiti utakmicu protiv Rijeke. Ta utakmica je najbolji primjer ili najvećeg ne znanja ili namještene utakmice (naravno po mom mišljenju), te u nedostatku Xanaxa nisam dolazio na utakmicu.
Što se tiče navijanja moram priznati da sam bio svjedok ovakvog navijanja u nekoliko navrata, naravno da su se naši igrači uvijek odužili i popušili svaku utakmicu kada bi se dečki vratili na stadion (uglavnom nakon stanke), te im oduzeli svaku motivaciju i volju za dolazak na preostale utakmice. Da li ih itko može kriviti? (navijače mislim). Drage volje ću pregristi jezik ako sam u krivu, grozno mi je kada se u Zaprešiću bolje navija za goste nego što uspiju napraviti atmosferu na njihovom domaćem stadionu.
Promjena trenera?
Da. Definitivno promjena trenera. Koliko god to neki mrzili i pljuvali po meni to nam je jedini izlaz. Vjerujem da je samo Bago lošiji od Bore (Bago je na klupi DInama usio izgubiti i od Intera) njegov omjer pobjeda i poraza govori sve. Dečko mora još raditi prije nego što dođe na klupu ovakvog "nestabilnog kluba". Moraš biti iskusan da koordiniraš našim igračima i živiš u ovom klubu.
Lončarević ne smije doći nazad iz razloga što je prerano i zato što je prestar i preohol. Doveo je neke igrače iz Osijeka koji nisu imali pojma o pojmu, a naše miljenike poslao u crni svijet oko Zagreba. Bolesno, mogu povezati samo da je sa starošću postao još arogantniji i teži za raditi.
Nama nažalost ne gine Čačić, iako sada kako stvari stoje nakon Bore on bi bio +. Sa svojom disciplinom i stavovima mogao bi trgnuti momčad, ali to bi trajalo možda 5-6 utkamica kada bi naš brod ponovno počeo tonuti.
Mene bi zadovoljio Karačić ili neko njegovog kalibra (Bonačić), moj stav je da bi oni bili dugotrajno riješenje. ALi znamo kakav je stav Uprave kada se imena trenera spominju.
p.s. imam nečaka, koji u meni vidi Boga, ima 3,5 godine i zato što ja stalno pričam o Interu on je Interov najvjerniji navijač, za razliku od svih nas za njega nema Barelone ni Milana ni Reala, samo Inter. Netko je komenitrao da na klupi intera mora biti domaći dečko koji voli klub, pa eto ja predlažem svog nečaka, ima 3,5 godine, ali očito iskustvo i rezultati nisu bitni.
S kolegom se slažem iz političkih razloga Osijek i Zagreb ne mogu ispasti, pa makar Igor Štimac morao na klupu tih klubova, pa čak i da DInomo i Hajduk ponovno moraju izgubiti od njih, oni iz prve lige nikamo ne beže. Istra nema zaštitu i nema razloga da ne ispadne iz lige.
Vidimo se na idućoj utakmici.
tugavuga- Broj postova : 7
Nakon par dana slegli su se dojmovi.Po meni je za ovaj poraz jedini krivac Boro.Cijele pripreme uigrava momčad u rombu 4-4-2 sa napadačima Oršićem i Budimirom i veznom linijom Mlinar,Vujčić,Šarić,Pokrivač i onda neznam iz kojeg razloga povuče Oršića na prednjeg veznog i stavi Hadžića u napad.To mi je skoroz nelogično jer mi na 0:0 vadimo napadača Hadžića i uvodimo veznjaka Vujčića a lovimo pobjedu.Čim je Vujčić ušao počeli smo igrati i bili puno opasniji nego dok ga nije bilo.Jer smo počeli igrati ono kaj smo uigravali.Vidjelo se isto koliko fali Plazanić jer Herceg nije naviknut igrati na boku i bolje djeluje kao stoper.Očito je da nama fali napadač koji bi zabijao golove jer sad kad sam pogledao sažetak utakmice mi smo promašili jedno 5-6 mrtvih šansi u kojima nismo ni gol uspjeli pogoditi nego su lopte letile preko njega.A mi od napadača imamo samo Budimira,Oršića i sad Hadžića.Kaj ako se dvojica ozlijede ko će onda igrati.Prijelazni rok je loše odrađen u tom smislu.Najslabiju kariku napad nismo osnažili i to će biti problem do kraja sezone.Tu isto smatram Boru krivcem jer za njega su Oršić i Budimir nedodirljivi i da mu se ponudi Ibrahimović ili Messi on bi reko ne hvala bolji su moji igrači.Ne velim ja da su Oršić i Budimir loši baš naprotiv ali oni nemaju konkurencije i igrat će bez obzira na sve.Još nekaj mi smeta a to je da je Milardović ispao iz momčadi a zaslužuje igrati jer je najborbeniji igrač kojeg imamo.Da on i Pokrivač igraju dva zadnja vezna siguran sam da bi nam rijetko ko prešao centar i napravio šansu.Po meni je greška taj romb koji Boro forsira jer smo najbolje utakmice na jesen odigrali u formaciji 4-2-3-1 i mislim da bi nam ta formacija najbolje odgovarala.Malo vrtim film sjećam se na ljeto da je skoro bio dogovoren dolazak Nikole Raka ali je Boro reko da mu netreba jer će igrati romb.Da kojim slučajem imamo Raka i Oršića na krilima Budimira naprijed Šarića na polušpici sa dvojicom zadnjih veznih mislim da bi se prošetali do opstanka.Sad na zimu se moglo dovesti Fučeka koji isto igra to desno krilo a isto je odličan igrač i on nas je sam pobjedio prošle sezone dok je igrao za Lučko.Ako Boro ne pobijedi jednu od dvije sljedeće on sigurno leti.A onda će vjerojatno doći trener koji će forsirati 4-2-3-1 pa će stavljati Vujčića na krilo ko Ilija pa ćemo biti još gori nego sada.Sad se vidi da imamo loše složenu momčad jer u vezi imamo previše odličnih igrača a u napadu nemamo konkurencije dok krila ne postoje.Pojačanja su Pokrivač i Delač dok za ostale mislim da neće dobiti previše prilika ove sezone i nevidim razlog dovođenja jer je momčad ista kao na jesen.Naravno još niš nije izgubljeno možemo se spasiti bez problema ali neke stvari su očito krivo odrađene i mogle bi nas skupo koštati.
Mijau- Broj postova : 5105
Delač
Herceg-Batur-Bagarić-Čeliković
Pokrivač
Mlinar-Vujčić-Šarić-Oršić
Budmir
Herceg-Batur-Bagarić-Čeliković
Pokrivač
Mlinar-Vujčić-Šarić-Oršić
Budmir
ili
Santini
Herceg-Bagarić-Rundić
Vujčić-Milardović
Mlinar-Šarić-Pokrivač
Budimir-Orišić
Herceg-Bagarić-Rundić
Vujčić-Milardović
Mlinar-Šarić-Pokrivač
Budimir-Orišić
Što se obrane tiče, Filipović prva zamjena, Rundić mi se čini da ima potencijala, Radojčića nemrem komentirat, Plazaniću bi se zahvalio
Veza - Blažević, Borko, Čosić, tu smo dobro pokriveni sa zamjenama, treba vidjet Šimića, čini mi se da smo ga već prije pokušavali dovesti. Haris isto kao Radojčić zasad, a Milardović je dobar ali nebi mi igrao u svakoj utakmici. Kramarić ako bi igrao, igrao bi u vezi, al onda Orša mora bit naprijed, nikako kao povučena špica
Napad - Hadžić bi mogao postat dobar napadač, protiv Zagreba bi igrao sa 3 napadača, Orša-Hadžić-Buda, treba vidjet u kakvom je stanju Bosec
Za belupo 2 zadnja vezna, između trojca Vujčić-Šarić-Milardović, ovisno o fizičkom stanju ostalih veznih, Čelikovića obavezno od prve, stopere Bagarić i Rundić
jedini krivac za poraz zdrav razum?! igrati po takvom blatu i pustiti ostanak u ligi da ovisi o sreći - to možemo samo mi! ako se u cijelom normalnom svijetu može odgoditi tekma zašto ne može kod nas. nije da sam to pisao cijeli tjedan
Pecelj- Broj postova : 2970
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» 29. kolo NK Zadar - NK INTER 27.04.2013. 16:30
» 9. kolo Zadar – INTER 22.09.12 u 19:00h
» 30. kolo NK INTER - NK Zagreb 03.05.2013. 20:00
» 27. kolo NK Dinamo - NK INTER 14.04.2013. 19:00
» 23. kolo NK Rijeka - NK INTER 09.03.2013.
» 9. kolo Zadar – INTER 22.09.12 u 19:00h
» 30. kolo NK INTER - NK Zagreb 03.05.2013. 20:00
» 27. kolo NK Dinamo - NK INTER 14.04.2013. 19:00
» 23. kolo NK Rijeka - NK INTER 09.03.2013.
Stranica 1 / 2.