30. kolo NK INTER - NK Zagreb 03.05.2013. 20:00
+3
Mijau
Pecelj
Admin
7 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
30. kolo NK INTER - NK Zagreb 03.05.2013. 20:00
napokon pobjeda i u ligaškoj utakmici, ne samo u prijateljskim, u tekmu cemo uci puni samopouzdanja, postoji mogucnost da bude previse ali mislim da ce se treneri pobrinut da ne bude previse
problem je sa Ćirom i pritiskom i koji on može napravit prije i za vrijeme tekme na suce....
problem je sa Ćirom i pritiskom i koji on može napravit prije i za vrijeme tekme na suce....
Re: 30. kolo NK INTER - NK Zagreb 03.05.2013. 20:00
POVIJEST!!!! POVIJEST ĆE SE PISATI U PETAK - 5000 ljudi ak ne bude zatvaramo klub
Pecelj- Broj postova : 2970
zatvorit klub kak su nedavno navijaci nekog kluba zazidali ulaz u upravu kluba?Pecelj je napisao/la:POVIJEST!!!! POVIJEST ĆE SE PISATI U PETAK - 5000 ljudi ak ne bude zatvaramo klub
ako ništa drugo, povijesno je što će se igrat ipak u kasnijem terminu
Admin je napisao/la:napokon pobjeda i u ligaškoj utakmici, ne samo u prijateljskim, u tekmu cemo uci puni samopouzdanja, postoji mogucnost da bude previse ali mislim da ce se treneri pobrinut da ne bude previse
Stara budaletina nemože napraviti pritisak na suce.Pa u prvoj utakmici protiv nas izbacili su ga van.Ja bi bio najsretniji da odapne na klupi kad Inker zabije za pobjedu.Ali neće jer *ebe se njemu za Zagreb.Njemu je samo do love.Pa ni imena svojih igrača nezna.
Mijau- Broj postova : 5105
6. INTER-ZAPR. – ZAGREB
Zaprešić – ŠRC Zaprešić
Petak, 03.05. u 20.00
Domagoj Ljubičić (Osijek)
Siniša Premužaj (Varaždin)
Dražen Pejić (Vukovar)
Andrej Burilo (Osijek)
Sudio nam je dvaput ove sezone.Onu utakmicu na početku sa Lokomotivom di im je poklonio penal i pokrao nas i sad onu sa Zadrom doma po snijegu kad smo izgubili 1:0.Znači ne leži nam on.
Zaprešić – ŠRC Zaprešić
Petak, 03.05. u 20.00
Domagoj Ljubičić (Osijek)
Siniša Premužaj (Varaždin)
Dražen Pejić (Vukovar)
Andrej Burilo (Osijek)
Sudio nam je dvaput ove sezone.Onu utakmicu na početku sa Lokomotivom di im je poklonio penal i pokrao nas i sad onu sa Zadrom doma po snijegu kad smo izgubili 1:0.Znači ne leži nam on.
kad bi bio pun stadion ništa nas ne bi moglo zaustaviti. znalo se skupiti ljudi i ljudi kad je bilo odlučujuće, sjetite se samo sigeta i sličnih tekmi. ova tekma je u rangu kvalifikacija i zato se nadam da će biti pun stadion!
vidjeti nas konačno na devetom mjestu - neprocjenjivo
Pecelj je napisao/la:kad bi bio pun stadion ništa nas ne bi moglo zaustaviti. znalo se skupiti ljudi i ljudi kad je bilo odlučujuće, sjetite se samo sigeta i sličnih tekmi. ova tekma je u rangu kvalifikacija i zato se nadam da će biti pun stadion!
Sad bi bilo idealno vrijeme da se kroz marketing mobiliziraju Zaprešćani, kad bismo ga imali Ak niš drugo opet polijepit papire ko za prošlu protiv Zagreba, bolje išta nego ništa. A i na toj tekmi je bilo oko soma ljudi znači valjda je neko vidio. Al mislim da su to navijači napravili ne znam dal je klub imo kakve veze s tim, evo ovaj put nek budu plakati u boji i bit će barem 3000 ljudi .
StaJaZnam- Broj postova : 530
Ako klub ne izreklamira ovu utakmicu na sve moguće načine, onda ćemo sa sigurnošću znat kolika nesposobnost vlada u upravi, a i u "marketinškom odjelu".
zagorec92- Broj postova : 769
Istih 500 ovisnika će doći sutra na utakmicu.Samo se nadam da cu sretan otići.Jer ne pamtim kad sam sretan otišao doma sa Inkera.Divlje svinje će morati roktati posebno jako jer dolaze Bijeli anđeli vjerovatno sa svojim pederskim parolama.Tu bitku isto moramo dobiti ali važnija je ona na terenu.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Stvarno bezveze ako se ni na koji način nije probalo promovirat utakmicu, a bilo je vremena. Jako važna nam je utakmica, taman smo na krilima pobjede protiv Zadra, izgleda da će ipak bit lijepo vrijeme unatoč kiši od jučer. Uz malo poticaja moglo se 2000 ljudi skupit sigurno, a ovak očekujem oko 700-800, maksimalno 1000 ljudi. Sve više bi bilo iznenađenje.
Al dobro bitnija nam je sad pobjeda.
Al dobro bitnija nam je sad pobjeda.
moramo dobiti, moraju i oni dobiti! imam filing da će tekma biti vrhunska, ako ne nogometno, jer će biti tenzije na 160% onda će barem biti žustro. tko zna do čega sve može doći zato kaj tko izgubi ispada, pa mu je svejedno. ako povedemo treba se paziti provokacija. ako izgubimo treba sačuvati hadlnu glavu i ne prebiti malog Medića ili nekog drugog.
sve u svemu siguran spektakl, nadam se s hppy endom. nitko sretniji od mene da nakon ovog kola mi budemo deveti, a oni drugoligaši
sve u svemu siguran spektakl, nadam se s hppy endom. nitko sretniji od mene da nakon ovog kola mi budemo deveti, a oni drugoligaši
1:0 Pokrivač eurogolom
Inker 3:1 Zagreb (Milardović 65', Kramarić 80' Oršić 90'+13', Medić 21')
Promašeni penal: Šovšić 3'
Crveni kartoni Delač 2', Abdurahimi 81', Medić 81', Bevab 81'
Zagreb će puno bolje ući u utakmicu i već u prvom napadu Delač će srušiti Štroka u izglednoj prilici unutar vlastitih 16 metara. Delač dobiva izravni crveni karton, a umjesto Mlinara ulazi Posavec. Šovšić uzima loptu i puca a la Panenka, ali Posavec čita namjeru i brani udarac. Do poluvremena se inkerovi igrači nisu oporavili od šoka što biva kažnjeno pogotkom u dvadeset i prvoj minuti susreta. Nakon dugogo napada inkera, Medić uzima loptu na trideset metara od vlastitog gola, fantastičnim probojem riješava se petorice inkerovih igrača, koji djeluju malo pospano, kao i vratara domaće momčadi i lako poentira za 1:0. Skida dres zanesen oduševljenjem što sudac kažnjava žutim kartonom.
Prvo poluvrijeme završava bez dodatnih prilika jer se Zagreb zadovoljava vodstvom dok je Inker skroz indisponiran. Domaća publika vrijeđa svoje ljubimce. U svemu prednjači gledatelj M.Z. (32) koji fizički napada Delača koji je nakon tuširanja došao na tribine. Delač izvlači deblji kraj u tučnjavi, ali gledatelja iznose specijalci, koji su ga pritom dobrano izmlatili.
Drugo poluvrijeme gledamo negledljiv nogomet sve do 65 minute kada jedan nesmotreni prekršaj na 25 metara kažnjava Milardović Djengue koji je u igru ušao minutu prije umjesto umornog Štroka ruši Milardovića koji se brzo diže i kažnjava Livakovićevu nesmotrenost te brzo izvodi slobodni udarac i gađa praznu mrežu gostiju. Nakon toga inker se budi, igra fenomenalan nogomet i u kratkom razdoblju stvara pet sto postotnih prilika. Budmir prednjači u promašajima, a u 79' minuti stvara novu youtube senzaciju promašivši prazan gol sa 30cm. Srećom po inker domaći pogađaju već u idućem napadu. Oršić dobro prodire lijevom stranom, Livaković kreće na centaršut, ali ga ruši gostujući igrač Nadarević koji signalizira da ga je Budimir gurao. Kramarić pogađa praznu mrežu, a počinju veliki protesti zagrebovih igrača.
Nakon gola Kramarića gosti će se žaliti na nesuđeni prekršaj nad Livakovićem te će nastati veliko nagurivanje sa sucima zbog kojeg će utakmica biti prekinuta na 15', a crvene kartone zaradit će Abdurahimi zbog prigovora, Medić zbog odgurivanja sua i Bevab zbog uništavanja mreže na gostujućem golu. Nakon toga inker će lagano privesti utakmicu kraju, a zadnju od velikih prigoda zabit će Mislav Oršić u trinaestoj od sedamnaest minuta sudačke nadoknade.
Utakmica završava što stvara oduševljenje u gledalištu, danas dobro popunjenog gradskog stadiona u zaprešiću, kojeg je u ovu lijepu proljetnu večer pohodilo rekordnih 4000 navijača.
Inkeru slijedi grčevita borba za opstanak, dok se Zagreb može pripremati za drugu ligu. Nažalost bez Miroslava Ćire Blaževića koji je na press konferenciji poslije utakmice podnio neopozivu ostavku.
Promašeni penal: Šovšić 3'
Crveni kartoni Delač 2', Abdurahimi 81', Medić 81', Bevab 81'
Zagreb će puno bolje ući u utakmicu i već u prvom napadu Delač će srušiti Štroka u izglednoj prilici unutar vlastitih 16 metara. Delač dobiva izravni crveni karton, a umjesto Mlinara ulazi Posavec. Šovšić uzima loptu i puca a la Panenka, ali Posavec čita namjeru i brani udarac. Do poluvremena se inkerovi igrači nisu oporavili od šoka što biva kažnjeno pogotkom u dvadeset i prvoj minuti susreta. Nakon dugogo napada inkera, Medić uzima loptu na trideset metara od vlastitog gola, fantastičnim probojem riješava se petorice inkerovih igrača, koji djeluju malo pospano, kao i vratara domaće momčadi i lako poentira za 1:0. Skida dres zanesen oduševljenjem što sudac kažnjava žutim kartonom.
Prvo poluvrijeme završava bez dodatnih prilika jer se Zagreb zadovoljava vodstvom dok je Inker skroz indisponiran. Domaća publika vrijeđa svoje ljubimce. U svemu prednjači gledatelj M.Z. (32) koji fizički napada Delača koji je nakon tuširanja došao na tribine. Delač izvlači deblji kraj u tučnjavi, ali gledatelja iznose specijalci, koji su ga pritom dobrano izmlatili.
Drugo poluvrijeme gledamo negledljiv nogomet sve do 65 minute kada jedan nesmotreni prekršaj na 25 metara kažnjava Milardović Djengue koji je u igru ušao minutu prije umjesto umornog Štroka ruši Milardovića koji se brzo diže i kažnjava Livakovićevu nesmotrenost te brzo izvodi slobodni udarac i gađa praznu mrežu gostiju. Nakon toga inker se budi, igra fenomenalan nogomet i u kratkom razdoblju stvara pet sto postotnih prilika. Budmir prednjači u promašajima, a u 79' minuti stvara novu youtube senzaciju promašivši prazan gol sa 30cm. Srećom po inker domaći pogađaju već u idućem napadu. Oršić dobro prodire lijevom stranom, Livaković kreće na centaršut, ali ga ruši gostujući igrač Nadarević koji signalizira da ga je Budimir gurao. Kramarić pogađa praznu mrežu, a počinju veliki protesti zagrebovih igrača.
Nakon gola Kramarića gosti će se žaliti na nesuđeni prekršaj nad Livakovićem te će nastati veliko nagurivanje sa sucima zbog kojeg će utakmica biti prekinuta na 15', a crvene kartone zaradit će Abdurahimi zbog prigovora, Medić zbog odgurivanja sua i Bevab zbog uništavanja mreže na gostujućem golu. Nakon toga inker će lagano privesti utakmicu kraju, a zadnju od velikih prigoda zabit će Mislav Oršić u trinaestoj od sedamnaest minuta sudačke nadoknade.
Utakmica završava što stvara oduševljenje u gledalištu, danas dobro popunjenog gradskog stadiona u zaprešiću, kojeg je u ovu lijepu proljetnu večer pohodilo rekordnih 4000 navijača.
Inkeru slijedi grčevita borba za opstanak, dok se Zagreb može pripremati za drugu ligu. Nažalost bez Miroslava Ćire Blaževića koji je na press konferenciji poslije utakmice podnio neopozivu ostavku.
Potpuno zaslužena pobjeda, Zagreb je djeloval kao drugoligaš, sve prilike koje su imali su bile nekon naših poklona. Budimir fantastičan, kak je igral presing, sam je unil paniku u obranu Zagreba. Delač jedna odlična obrana. Šarić nakon ulaska s klupe djeluje bolje nego kad igra od početka. Pokrivač nije zabil eurogol, al je imal jednu piruetu na kraju
Dobro je, u poziciji smo da odlučujemo sami o sebi, gostujemo kod dvije momčadi bez glave i repa, a Zagreb, ako opet HNS ne zmulja nekej, ide u 2. ligu.
Dobro je, u poziciji smo da odlučujemo sami o sebi, gostujemo kod dvije momčadi bez glave i repa, a Zagreb, ako opet HNS ne zmulja nekej, ide u 2. ligu.
Odlično napokon sam sretan.U Osijeku smo bez Bagarića,Plazanića i Vujcica.Vidjet ćemo ko će igrati ali i u Osijeku očekujem pobjedu.
Potpuno zasluženo, iako nije ni bila savršena izvedba. Nakon zabijenog gola smo se opet usrali i stisli malo, neka jača momčad od zagreba nas je mogla kaznit. Kramarić je moro ono zabit na kraju prvog poluvremena al se iskupio ipak, mogli smo na kraju i još jedan zabit al nećemo se žalit.
Kod Zagrebove najbolje prilike u prvom poluvremenu kad je neko sam samcat glavom puco Delač odlično obranio. Mada nije imo previše posla dobar je bio danas, ajde niko sretniji od mene ak se razbrani.
Osijeka možemo sigurno dobit samo treba hrabro odigrat!
Kod Zagrebove najbolje prilike u prvom poluvremenu kad je neko sam samcat glavom puco Delač odlično obranio. Mada nije imo previše posla dobar je bio danas, ajde niko sretniji od mene ak se razbrani.
Osijeka možemo sigurno dobit samo treba hrabro odigrat!
sutra samo nek bude X cibalia zadar, a onda navijamo za zagreb protiv cibalije.
mislim da bi trebali dobiti osijek jer oni više nemaju motiva, a nije baš da i igraju nešto! zadar po meni, ako sutra ne pobijedi više nema šanse baš kao ni zagreb!
kako se veselim zagrebu u drugoj ligi, fantastično
mislim da bi trebali dobiti osijek jer oni više nemaju motiva, a nije baš da i igraju nešto! zadar po meni, ako sutra ne pobijedi više nema šanse baš kao ni zagreb!
kako se veselim zagrebu u drugoj ligi, fantastično
Za osijek treba pustiti te priče da nemaju motiva. Sjećam se pred par sezona kada smo igrali s međimurcima koji su već ispali. Dobili su nas 4:0. Motiva ima svaki igrač za sebe, jer svatko želi uspjeti, tako da će svi dat sve od sebe. Osijek i nije nešto u zadnje vrijeme , ali siguran sam da nemože osijek biti tolko loš da mi možemo biti sigurni u pobjedu.
Uvijek smo imali problema u gostima kod osijeka, tako da treba shvatiti ozbiljno tu utakmicu.
Veseli to što nam je krenulo, tako da imamo daleko veći moral od osijeka. Valjda će se ova dobra serija nastaviti.
Uvijek smo imali problema u gostima kod osijeka, tako da treba shvatiti ozbiljno tu utakmicu.
Veseli to što nam je krenulo, tako da imamo daleko veći moral od osijeka. Valjda će se ova dobra serija nastaviti.
domi- Broj postova : 360
Druga koju smo morali dobiti je apsolvirana! Ostaje još jedna u Vinkovcima!
Međusobno smo bolji i od Zadra i od Cibalije tako da i tu imamo prednost! Nastaviti s pobjedama i ostati cemo u ligi!
Veseli da konačno nismo primili gol! To treba i u Osijeku ponoviti!
Međusobno smo bolji i od Zadra i od Cibalije tako da i tu imamo prednost! Nastaviti s pobjedama i ostati cemo u ligi!
Veseli da konačno nismo primili gol! To treba i u Osijeku ponoviti!
inkerovac- Broj postova : 1511
jedva cekam da se odigra ostatak kola
cibalia zadar bi mozda najbolje bilo x, i mozda da belupo izgubi od istre pa da se trgnu pred tekmu protiv zadra u iducem kolu
nama ova pobjeda puno znaci, ne samo bodovno, šteta što je sezona pri kraju
cibalia zadar bi mozda najbolje bilo x, i mozda da belupo izgubi od istre pa da se trgnu pred tekmu protiv zadra u iducem kolu
Ako Zadar ne pobijedi, mi smo u poziciji da odlučujemo sami o sebi, a nemreš ništa bolje poželjet u borbi za opstanak. Imamo Osijek i Cibaliju, 2 momčadi koje su manje kvalitetne i Slaven Belupo koji igra užasnu polusezonu. Odličan raspored.Admin je napisao/la:jedva cekam da se odigra ostatak kola
prije svega pozdrav svima iz žiline sa EUROa U17
super sam zadovoljan kak je sve završilo! zadar je dobio i cibalija je skoro pa otpisana. zadar sigurno neće dobiti i split i rijeku (tj vrlo vjerovatno neće dobiti ni jedne ni druge) tako da i dalje odlučujemo sami o sebi, jedino s razlikom da nam sad cibalija ne puše za vrat
dobiti osijeka i sve će biti lako
(p.s. čitao sam danas izjave mršića da je on sad siguran u ostanak i da će do kraja prvenstva dati priliku najboljim juniorima/kadetima)
super sam zadovoljan kak je sve završilo! zadar je dobio i cibalija je skoro pa otpisana. zadar sigurno neće dobiti i split i rijeku (tj vrlo vjerovatno neće dobiti ni jedne ni druge) tako da i dalje odlučujemo sami o sebi, jedino s razlikom da nam sad cibalija ne puše za vrat
dobiti osijeka i sve će biti lako
(p.s. čitao sam danas izjave mršića da je on sad siguran u ostanak i da će do kraja prvenstva dati priliku najboljim juniorima/kadetima)
Pecelj da li si ti poslom vezan uz nogomet, jer vidim da si cesto na nekim utakmicama?
Zadar je pobjedio Cibaliju! To može biti i dobro i loše! Recimo, ako mi dobijemo dvije utakmice a izgubimo u Vinkovcima, Cibalija pobjedi sve tri do kraja, a Zadar jednu dobije, jednu odigra remi i jednu izgubi biti ce krug od tri momčadi! Iako smo međusobno bolji i od Zadra i od Cibalije, ako se stvori krug od tri momčadi Zadar ce biti ispred svih! Ne smijemo dopustiti krug od tri momcadi!
Znaci ako dobijemo dvije od tri, još uvijek je poželjno da jedna od tih bude u Vinkovcima!
Zadar je pobjedio Cibaliju! To može biti i dobro i loše! Recimo, ako mi dobijemo dvije utakmice a izgubimo u Vinkovcima, Cibalija pobjedi sve tri do kraja, a Zadar jednu dobije, jednu odigra remi i jednu izgubi biti ce krug od tri momčadi! Iako smo međusobno bolji i od Zadra i od Cibalije, ako se stvori krug od tri momčadi Zadar ce biti ispred svih! Ne smijemo dopustiti krug od tri momcadi!
Znaci ako dobijemo dvije od tri, još uvijek je poželjno da jedna od tih bude u Vinkovcima!
inkerovac- Broj postova : 1511
jesam, vezan sam.
gle ak mi dobijemo dvije do kraja ostajemo 100%. bila bi užasna nesreća da se sve potrefi ovak
sad bar nema filozofije. mi moramo pobjediti u osijeku, zagreb mora dobiti cibaliju, a zadar izgubiti i na konju smo.
gle ak mi dobijemo dvije do kraja ostajemo 100%. bila bi užasna nesreća da se sve potrefi ovak
sad bar nema filozofije. mi moramo pobjediti u osijeku, zagreb mora dobiti cibaliju, a zadar izgubiti i na konju smo.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» 22. kolo NK INTER - NK Zagreb 01.03.2013. 17:00
» 25. kolo NK Lokomotiva - NK INTER 28.03.2013. 17:00
» 29. kolo NK Zadar - NK INTER 27.04.2013. 16:30
» 28. kolo NK INTER - NK Istra 19.04.2013. 18:00
» 11. kolo Zagreb - INTER 05.10.2012. u 18:00h
» 25. kolo NK Lokomotiva - NK INTER 28.03.2013. 17:00
» 29. kolo NK Zadar - NK INTER 27.04.2013. 16:30
» 28. kolo NK INTER - NK Istra 19.04.2013. 18:00
» 11. kolo Zagreb - INTER 05.10.2012. u 18:00h