26. kolo NK INTER - NK Hajduk 07.04.2013. 19:00
+4
Admin
zagorec92
inkerovac
Pecelj
8 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
26. kolo NK INTER - NK Hajduk 07.04.2013. 19:00
Koliko nam odgovara kaj igramo protiv hajduka baš ovaj tjedan? Mislim da je to najbolje kaj smo mogli, jer su oni sutra u koprivnici, a to im je utakmica sezone. Oni će tamo ići 150% i neće se libiti kartona. Pobjede li bit će prazni, izgube li bit će u rasulu. mislim da bi nam najmanje odgovarao neki šugavi 1:1 remi nakon čega ne bi bili ni na nebu ni na zemlji. nakon derbija i pražnjenja bili su par kola katastofa, nadam se da će isti slučaj biti i nakon koprivnice. Po meni nek dobiju s 1:3 i nek se vesele jer će u tom slučaju biti najopušteniji i spremni za porciju.
Sve u svemu odgovara nam ovakav fajt za drugo mjesto jer i split i rijeka očajno žele u Europu tako da nitko neće kalkulirati protiv konkurenata.
Sve u svemu odgovara nam ovakav fajt za drugo mjesto jer i split i rijeka očajno žele u Europu tako da nitko neće kalkulirati protiv konkurenata.
Pecelj- Broj postova : 2970
Re: 26. kolo NK INTER - NK Hajduk 07.04.2013. 19:00
kaj se prognoze tiče za sad nema kiše u nedjelju
Ne može biti bolje! Imaju važnu utakmicu u kupu i jednostavno mi to moramo iskoristiti!
Ovo nam je možda i prva utakmica u kojoj više nema isprike! Ili jesmo, ili nismo!
Ovo nam je možda i prva utakmica u kojoj više nema isprike! Ili jesmo, ili nismo!
inkerovac- Broj postova : 1511
najtanji su u obrani... kad bi netko dobio crveni karton onda bi stvarno morali izmišljati toplu vodu i stavljati vezne na stopere što je odlično za nas. maloča se tek oporavio pitanje je hoće li uspjeti odigrati i srijedu i nedjelju, posebno zato kaj će u srijedu tam biti blato do koljena. gledao sam ih u vinkovcima zadnji put, cibalia je imala itekakve šanse, samo kaj su ovi zabili. jedino kaj mogu primjetiti je da hajduk melje ritmom. stvarno su spremni, možda najspremnija ekipa u HNLu. cibalia nije imala šanse nakon 70te minute, ovi su igrali kao da je tek počelo a ovi nisu mogli disati više. baš zato super kaj igraju i u srijedu jer će se bar malo umoriti
Navodno odgađaju utakmicu između Hajduka i Slavena zbog, pogađate, vremenskih uvjeta.
zagorec92- Broj postova : 769
Prokleta je ova 2013 godina.Ne pamtim takvo loše vrijeme.Neznam kaj bi rekao za odgodu mislim da je bolje za nas jer se igra u nedjelju a kup u srijedu pa će se tovari čuvati crvenih kartona i ozlijeda.Još jedna stvar jučer su naši igrači trenirali u dvorani a danas u Španskom na umjetnom travi.Teren će vjerojatno u nedjelju osjetiti.
Mijau- Broj postova : 5105
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ne izgleda loše, možda uvjeri nekog od 998 ljudi koji mogu vidjeti objavu da dođe na utakmicu. E još kad bi to postavili negdje po gradu da ljudi fakat mogu vidjet di bi nam bio kraj -.-
Ne izgleda loše, možda uvjeri nekog od 998 ljudi koji mogu vidjeti objavu da dođe na utakmicu. E još kad bi to postavili negdje po gradu da ljudi fakat mogu vidjet di bi nam bio kraj -.-
StaJaZnam- Broj postova : 530
I kad čuju da je ulaznica 50 kn, prekriže utakmicu.StaJaZnam je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
pogotovo zbog prijenosazagorec92 je napisao/la:I kad čuju da je ulaznica 50 kn, prekriže utakmicu.StaJaZnam je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
treba stavit zapad 50 a istok 30
p.s. ovo kolo u svakoj tekmi imamo za koga navijat da izgubi , osim belupo split
lokomotiva ostaje u vinkovcima.... tu će biti najtjesnije po meni jer mislim da zagreb gubi od dinama, da je istra trenutačno bolja momčad od zadra, a osijek nema kaj tražiti u rijeci. po meni je lokomotiva momčad sa puno širim kadrom i imaju veće šanse u reprizi u subotu. cibaliji je pola momčadi sačinjeno od juniora, nadam se da će izgubiti.
protiv hajduka onda samo čvrsto i ne usrati se. ak se useremo gotovi smo jer ovi gaze ritmom, nisu kvalitetni ko rijeka ili dinamo (pa čak i st), ali jedino protiv njih u HNLu ne smiješ imati 10 min rupe u igri. ak se to dogodi gubimo. oni su jedina momčad u hrvatskoj koja igra isto svih 90 min
protiv hajduka onda samo čvrsto i ne usrati se. ak se useremo gotovi smo jer ovi gaze ritmom, nisu kvalitetni ko rijeka ili dinamo (pa čak i st), ali jedino protiv njih u HNLu ne smiješ imati 10 min rupe u igri. ak se to dogodi gubimo. oni su jedina momčad u hrvatskoj koja igra isto svih 90 min
Ne bi se složil da Hajduk igra 90 minuta u istom ritmu. Oni prvo poluvrijeme odigraju puno jače, a u drugom im onda ponestane snage. Puno su bodova ove sezone izgubili upravo zbog slabije igre u drugom poluvremenu.
gledao sam ih ove godine već dosta puta uživo, gube golove zbog nekvalitete, posebno na zadnjim veznim od kad je otišao radošević
što se tiče tempa gaze 90 min
što se tiče tempa gaze 90 min
I dalje se ne slažem, daleko su oni od gaženja svih 90 minuta po mom mišljenju. Mislim da i ti priželjkuješ da budem u pravu kaj se tiče toga u nedjeljuPecelj je napisao/la:što se tiče tempa gaze 90 min
dobro je počelo....zagreb lagano pao, nadam se sutra "pozitivnom nizu" za nas, pa u nedjelju pobjedom skačemo na 9.mjesto i priblizavanju osijeku na 5 bodova
Sedam je to utakmica bez poraza na gostovanjima, pa zašto u nedjelju u Zaprešiću Bijeli ne bi nastavili proljetnu seriju?
Ali, Zaprešić je travnjak koji poziva na oprez, jer uza sav motiv i želju Diva iz predgrađa da svoju ambiciju ostanak u ligi potvrdi upravo protiv Hajduka, treba dodati i još jedan bitan detalj. U 17 domaćih ogleda Intera s Hajdukom jedinu su pobjedu Žuti upisali upravo protiv Miše Krstičevića, krajem travnja prošle godine.
Zaprešić je prije toga bio travnjak gdje se Hajduk godinama “častio” bodovima. Puno su problema Splićani imali na utakmicama u Zagrebu (Dinamo, Lokomotiva, Zagreb), ali čim bi izašli iz metropole, u Zaprešiću bi bez ikakvih poteškoća upisivali tri boda. Nekoć davno tako je bilo i u Velikoj Gorici, a tradicija neporaženosti u Zaprešiću održala se dugih 20 godina. Međutim, u dva zadnja susreta Bijeli su uspjeli iščupati samo jedan mršavi bod. Prošle jeseni vratar Blažević sjajnom je obranom kaznenog udarca u 90. minuti sačuvao neriješeni ishod Hajduku, spriječivši novi poraz Bijelih u Zaprešiću.
Preuzeto sa Sportske.jutarnji.hr
Ali, Zaprešić je travnjak koji poziva na oprez, jer uza sav motiv i želju Diva iz predgrađa da svoju ambiciju ostanak u ligi potvrdi upravo protiv Hajduka, treba dodati i još jedan bitan detalj. U 17 domaćih ogleda Intera s Hajdukom jedinu su pobjedu Žuti upisali upravo protiv Miše Krstičevića, krajem travnja prošle godine.
Zaprešić je prije toga bio travnjak gdje se Hajduk godinama “častio” bodovima. Puno su problema Splićani imali na utakmicama u Zagrebu (Dinamo, Lokomotiva, Zagreb), ali čim bi izašli iz metropole, u Zaprešiću bi bez ikakvih poteškoća upisivali tri boda. Nekoć davno tako je bilo i u Velikoj Gorici, a tradicija neporaženosti u Zaprešiću održala se dugih 20 godina. Međutim, u dva zadnja susreta Bijeli su uspjeli iščupati samo jedan mršavi bod. Prošle jeseni vratar Blažević sjajnom je obranom kaznenog udarca u 90. minuti sačuvao neriješeni ishod Hajduku, spriječivši novi poraz Bijelih u Zaprešiću.
Preuzeto sa Sportske.jutarnji.hr
Admin je napisao/la:dobro je počelo....zagreb lagano pao, nadam se sutra "pozitivnom nizu" za nas, pa u nedjelju pobjedom skačemo na 9.mjesto i priblizavanju osijeku na 5 bodova
treba sad izgurati hajduk i dinamo. unatoč svemu (hajdukovoj krnjavosti i dinamovoj opuštenosti) tu bi svaki bod bio premija. nakon ta dva kola počinju kvalifikacije gdje nemamo prava na kiks. posebno ne protiv direktnih suparnika. igramo još sa svima tako da imamo sve u svojim nogama. no, jedna greška i nema nas više. bojim se da ćemo dugo sanjati ovaj odvratni sistem kad svi protiv svih igraju tri puta (zbog tog se nisu mogla odgađati kola na početku proljeća) i blato
mene i dalje muči što bolje igramo kad je suparnik izraziti favorit a gubimo bodove kada smo mi u poziciji bar blagog favorita
evo popis igrača sa 2 žuta pred tekmu
HAJDUK
Jonjić Matej
Maloča Mario
Milović Goran
Plazonić Zoran
Stojanović Danijel
Susic Tino Sven
INTER-ZAPREŠIĆ
Herceg Ivan
Oršić Mislav
Pokrivač Nikola
Vujcic Stephan
što se tiče naših, ako od ovih netko treba dobit žuti, nebi da to budu ni Orša ni Herceg, a od druge dvojice, htio bi vidjet Pokrivača protiv dinama, to bi ga trebalo motivirat da odigra kako je prije znao, a Vujcic bi se odmorio i bio potpuno spreman za Istru
evo popis igrača sa 2 žuta pred tekmu
HAJDUK
Jonjić Matej
Maloča Mario
Milović Goran
Plazonić Zoran
Stojanović Danijel
Susic Tino Sven
INTER-ZAPREŠIĆ
Herceg Ivan
Oršić Mislav
Pokrivač Nikola
Vujcic Stephan
što se tiče naših, ako od ovih netko treba dobit žuti, nebi da to budu ni Orša ni Herceg, a od druge dvojice, htio bi vidjet Pokrivača protiv dinama, to bi ga trebalo motivirat da odigra kako je prije znao, a Vujcic bi se odmorio i bio potpuno spreman za Istru
koliko bi god volio sanjati, mislim da je najbolje da se oršić sad očisti. neka sruši hajduk pa se hladi protiv dinama. jer trebat će nam svaka njegova minuta
Ne sviđaju mi se ovakva razmišljanja! Mi smo svoje biranje utakmica za ovu sezonu ispucali!
U ove sljedece dvije utakmice dokazujemo da li nam je mjesto u prvoj ligi!
Mi sljedece sezone možda igramo ligu 10 i tamo imamo 8 utakmica s ovim protivnicima! Ako mislimo da nismo u stanju igrati s njima, ne trebamo tamo niti biti!
Rađe cu gledati utakmice protiv Rudeša i Lučkog, nego nekakve poraze koji se unaprijed upisuju!
Što se tice ove sljedece dvije utakmica uvjeren sam da cemo jednu pobjediti, a nadam se i dvije! Dinamo sam gledao protiv Zagreba i oni nisu apsolutno ništa! Zagreb je od prve minute imao pune gace, a tako se ne može igrati u prvoj ligi i zato ce ispasti! Isto vrijedi i za nas ako cemo se u dvije utakmice tako prezentirati!
Pa gledali smo onaj video naših utakmica u ranim 90tima! Oni se trebaju nas bojati, a ne mi njih!
U ove sljedece dvije utakmice dokazujemo da li nam je mjesto u prvoj ligi!
Mi sljedece sezone možda igramo ligu 10 i tamo imamo 8 utakmica s ovim protivnicima! Ako mislimo da nismo u stanju igrati s njima, ne trebamo tamo niti biti!
Rađe cu gledati utakmice protiv Rudeša i Lučkog, nego nekakve poraze koji se unaprijed upisuju!
Što se tice ove sljedece dvije utakmica uvjeren sam da cemo jednu pobjediti, a nadam se i dvije! Dinamo sam gledao protiv Zagreba i oni nisu apsolutno ništa! Zagreb je od prve minute imao pune gace, a tako se ne može igrati u prvoj ligi i zato ce ispasti! Isto vrijedi i za nas ako cemo se u dvije utakmice tako prezentirati!
Pa gledali smo onaj video naših utakmica u ranim 90tima! Oni se trebaju nas bojati, a ne mi njih!
inkerovac- Broj postova : 1511
Danas poslije treninga je momčad imala seansu sa psihologom.Sve se pokušava da se momčad digne.
Mijau- Broj postova : 5105
I eto nam sranja... Zadar pobijedio Istru
Možemo mi pričat da nemaju kvalitetu i da će propast bez pomoći Hajduka ali se ti dečki bore za svoj klub i grebu do zadnje sekunde za svaki bod, i sad izgleda vjerojatno da će ostat.
Bojim se da se za nas ova priča bliži kraju...
Možemo mi pričat da nemaju kvalitetu i da će propast bez pomoći Hajduka ali se ti dečki bore za svoj klub i grebu do zadnje sekunde za svaki bod, i sad izgleda vjerojatno da će ostat.
Bojim se da se za nas ova priča bliži kraju...
i cibalia ce vjerojatno dobit lokomotivu pa kaj sad, mi idemo u ned po 3 boda pa iducu opet po 3 boda a onda nek nas se svi boje
a i ak ne pobjedimo u iduce dvije tekme, daleko je to od rijesene situacije
______
[You must be registered and logged in to see this link.]krsticevic-inter-moze-svakoga-dobiti-ali-i-od-svakoga-izgubiti-nema-razloga-da-ne-igra-najbolji-sastav/
a i ak ne pobjedimo u iduce dvije tekme, daleko je to od rijesene situacije
______
[You must be registered and logged in to see this link.]krsticevic-inter-moze-svakoga-dobiti-ali-i-od-svakoga-izgubiti-nema-razloga-da-ne-igra-najbolji-sastav/
Kaj ti brijes da cemo mi stic nekoga ko je 5 ili 6 bodova ispred nas? Nije da zelim sirit pesimizam ali to se ne sjecam kad smo napravili. Nas se niko ne boji nit imaju razloga da nas se boje u tome je problem. Imamo samo 4 pobjede ove sezone a do kraja bismo trebali upisati bar jos 4 da osiguramo ostanak, a ja se bojim dal ćemo upisat još koju uopće.
Naravno moramo se boriti do kraja ali mislim da je realnost da ćemo igrati drugu ligu sljedeće sezone. :/
Naravno moramo se boriti do kraja ali mislim da je realnost da ćemo igrati drugu ligu sljedeće sezone. :/
jel ti mozda komentiras i na hrsport.net?
gle, ja sam uvijek optimist kad je u pitanju inker, al sad imam i razloga, navijaci, navijaci na treningu, psiholog (napokon), ..... sve je tu, samo igrači trebaju prihvatiti to sve i proigrat, a i sreca je predugo bilo na kontra strani
gle, ja sam uvijek optimist kad je u pitanju inker, al sad imam i razloga, navijaci, navijaci na treningu, psiholog (napokon), ..... sve je tu, samo igrači trebaju prihvatiti to sve i proigrat, a i sreca je predugo bilo na kontra strani
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» 26.kolo INTER - Hajduk
» 17.kolo 1 HNL Hajduk-Inter
» 5. kolo INTER - Hajduk
» 13. kolo. Hajduk - INTER
» 8. kolo INTER-Hajduk 15.09.2012. 18h
» 17.kolo 1 HNL Hajduk-Inter
» 5. kolo INTER - Hajduk
» 13. kolo. Hajduk - INTER
» 8. kolo INTER-Hajduk 15.09.2012. 18h
Stranica 1 / 2.