17.kolo 1 HNL Hajduk-Inter
4 posters
Stranica 1 / 1.
17.kolo 1 HNL Hajduk-Inter
Kae ovo nitko neće otvorit temu?
Jos sam uvijek razočaran porazom protiv Lokosa, danas ih samo pobjeda može izvuć. Iskreno, po meni bolje spusit danas 4:1 nego da igramo ko protiv Rijeke, nismo opucali na gol
Jos sam uvijek razočaran porazom protiv Lokosa, danas ih samo pobjeda može izvuć. Iskreno, po meni bolje spusit danas 4:1 nego da igramo ko protiv Rijeke, nismo opucali na gol
inter100- Broj postova : 1594
Re: 17.kolo 1 HNL Hajduk-Inter
Dobio si minus jer si budan u pola 7.Svi normalni ljudi spavaju u pola 7.A kad smo kod 4:1 [You must be registered and logged in to see this link.] Ilija je Karabogdan,Blaž je Lalić Otto je Katulić a Begić je Ceraj.
Mijau- Broj postova : 5105
[You must be registered and logged in to see this link.]
jimmytrast- Broj postova : 27
Mijau je napisao/la:Dobio si minus jer si budan u pola 7.Svi normalni ljudi spavaju u pola 7.A kad smo kod 4:1 [You must be registered and logged in to see this link.] Ilija je Karabogdan,Blaž je Lalić Otto je Katulić a Begić je Ceraj.
To je jer sam gledo snimku hokejaške utakmice(zbog tiketa) pa sam svratio na forum. Normalno, nakon toga sam nastavio spavat
Počeo snijeg u Zaprešiću dobro da ne igramo doma nego u Splitu.Sve me strah na kaj ce ličiti teren protiv Osijeka,Zagreba i Rijeke doma.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Neveseli me: Nema Čabraje
Veseli me: Hajduk igra bez napadaca, ne igra im onaj pederčić Balić
Veseli me: Hajduk igra bez napadaca, ne igra im onaj pederčić Balić
Izgubit cemo i od Osijeka. Pazite sta sam vam reko
Ako izgubimo od Osijeka najebali smo.Valjda nebumo.Ovo danas se od prve minute vidlo da nebu dobro.
Treba izvaditi Iliju van sada da ne dobije žuti.
Trener gostiju Samir Toplak ovako je, pak, opisao izvedbu svoje momčadi, kojoj je ovo sad treći poraz u nizu.
"Bili smo simpatična momčad, ne gladna golova i obrambenih zadataka. Neću dramiti, čeka nas izuzetno teška utakmica doma protiv Osijeka gdje možemo puno toga riješiti, ali i zakomplicirati. Nismo gladni gola, mi smo imali tri šanse, ali nismo zapucali. To što smo simpatični ništa mi ne znači, volio bih da smo gladni i odlučni", poručio je.
______
Nego, Bjelica dobio otkaz u Speziji, nek dode kod nas za kikiriki i vruce kestene odradit sezonu do kraja
"Bili smo simpatična momčad, ne gladna golova i obrambenih zadataka. Neću dramiti, čeka nas izuzetno teška utakmica doma protiv Osijeka gdje možemo puno toga riješiti, ali i zakomplicirati. Nismo gladni gola, mi smo imali tri šanse, ali nismo zapucali. To što smo simpatični ništa mi ne znači, volio bih da smo gladni i odlučni", poručio je.
______
Nego, Bjelica dobio otkaz u Speziji, nek dode kod nas za kikiriki i vruce kestene odradit sezonu do kraja
Sad pogledao snimku.Nemrem vjerovati da smo napravili 6 faula po onakvom terenu.Pa to nema smisla umjesto da ih tak usporavamo pustimo ih da radimo kaj hoce.I one sanse kaj smo mogli zabiti reagiraju usporeno.Treba ih nadopingirati da dobe malo krvi i zelje ovak igraju bas ko picke.Jedino Jef poderao brazilca kak spada.Ostali ko da su balet igrali.I najgore od svega bojim se da je Cosic gotov do kraja a nadam se da nije i da bu igral protiv Osijeka.
Similar topics
» 26.kolo INTER - Hajduk
» 5. kolo INTER - Hajduk
» 13. kolo. Hajduk - INTER
» 28. kolo INTER - Hajduk
» 17.kolo 1 HNL Hajduk-INTER
» 5. kolo INTER - Hajduk
» 13. kolo. Hajduk - INTER
» 28. kolo INTER - Hajduk
» 17.kolo 1 HNL Hajduk-INTER
Stranica 1 / 1.