22.kolo 2 HNL Inker-Rudeš
4 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: 22.kolo 2 HNL Inker-Rudeš
Raspored je takav kakav je.Moramo pobjeđivati svejedno je di igramo.Dobro si rekao doma moramo bas sve dobiti bez toga nemamo šanse.Pozitivno je da su sve osim Cibalie u Zagrebu pa će se moći pogledati.Idemo utakmicu po utakmicu.Prvo treba dobiti Segestu pa ćemo dalje kalkulirati.Prošle godine smo zaostajali 7 bodova za prvim nakon prvog djela a nadali smo se naslovu prvaka.Sad djelimo prvo mjesto i sve je u našim rukama.
Zadnja promjena: Mijau; ned 22 oľu 2015, 22:35; ukupno mijenjano 1 put.
Mijau- Broj postova : 5105
Mijau je napisao/la:Raspored je takav kakav je.Moramo pobjeđivati svejedno je di igramo.Dobro si rekao doma moramo bas sve dobiti bez toga nemamo šanse.Pozitivno je da su sve osim Cibalie u Zagrebu pa će se moći pogledati.Idemo utakmicu po utakmicu.Prvo treba dobiti Segestu pa ćemo dalje kalkulirati.
Ovo trokružno glupiranje treba prijaviti UEFAi
Pecelj- Broj postova : 2970
Zagreb je bio prvak sa 67 bodova ali bila su 33 kola sad je 30 kola mi imamo 38 bodova.Znači sa 68 rušimo Zagrebov rekord i osvajamo naslov
Imamo samo sreće što je Cibalia skroz uprskala sve jer sumnjam da će Gorica i Sesvete htjeti u prvu ligu.
No ne znam baš kaj bi bilo da budemo treći.
Na nama je da konačno proigramo jer smo do sad (iako rezultatski super) podbacili u igri. Bili smo lošiji i od Cibalije i od Rudeša.
Nadam se da ćemo se konačno kompletirati i uozbiljiti, iskreno najrađe bi da smo odmah slobodni i da odemo 2 tjedna negdje na mini pripreme. Kad bi Glavina bio spreman to bi nas trgnulo malo.
No ne znam baš kaj bi bilo da budemo treći.
Na nama je da konačno proigramo jer smo do sad (iako rezultatski super) podbacili u igri. Bili smo lošiji i od Cibalije i od Rudeša.
Nadam se da ćemo se konačno kompletirati i uozbiljiti, iskreno najrađe bi da smo odmah slobodni i da odemo 2 tjedna negdje na mini pripreme. Kad bi Glavina bio spreman to bi nas trgnulo malo.
Pecelj- Broj postova : 2970
Bagarić ide na operaciju koljena(baga out do kraja sezone i sada nam nedostaju filipovic mazalovic i bagaric ofc)
x2 na segestu
x2 na segestu
inter100- Broj postova : 1594
Aleksić i Čelik će to dobro odraditi.Imam povjerenja u njih.Bagarića sam tak i onak otpisao na početku priprema čudesno se oporavio ali samo za jednu utakmicu.
Mijau je napisao/la:Aleksić i Čelik će to dobro odraditi.Imam povjerenja u njih.Bagarića sam tak i onak otpisao na početku priprema čudesno se oporavio ali samo za jednu utakmicu.
Tko će igrat umjesto Filipovića protiv Segeste?
inter100 je napisao/la:Mijau je napisao/la:Aleksić i Čelik će to dobro odraditi.Imam povjerenja u njih.Bagarića sam tak i onak otpisao na početku priprema čudesno se oporavio ali samo za jednu utakmicu.
Tko će igrat umjesto Filipovića protiv Segeste?
Hanžek napokon na desnoj strani.Sad malo razmišljam s obzirom da nebu Bagarića a došao je Glavina mogli bi na 3-5-2 preći Mazalović libero stoperi Ćosić i Jurjević Filipović i Čelik na bekovima tri vezna Šafarić,Lee i Blažević i naprijed Ilija i Glavina.
Ako je Inkerovac tu, mogao bi on otvorit temu protiv Segeste, lik ima predobar omjer(4 pobjede 1 x i 0 izgubljenih
inter100 je napisao/la:Ako je Inkerovac tu, mogao bi on otvorit temu protiv Segeste, lik ima predobar omjer(4 pobjede 1 x i 0 izgubljenih
Ja otvaram do kraja i bile budu sve pobjede.
Mijau je napisao/la:inter100 je napisao/la:Ako je Inkerovac tu, mogao bi on otvorit temu protiv Segeste, lik ima predobar omjer(4 pobjede 1 x i 0 izgubljenih
Ja otvaram do kraja i bile budu sve pobjede.
Iz tvojih usta u Božje uši
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» 27.kolo 2 HNL Rudeš-Inker
» 11.kolo 2 HNL Rudeš-Inter
» 31. kolo INTER - Rudeš
» 26.kolo 2 HNL Lučko-Inker
» 13 kolo INTER - Rudeš
» 11.kolo 2 HNL Rudeš-Inter
» 31. kolo INTER - Rudeš
» 26.kolo 2 HNL Lučko-Inker