24.kolo 2 HNL Hrvatski Dragovoljac-Inker
5 posters
Stranica 4 / 4.
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: 24.kolo 2 HNL Hrvatski Dragovoljac-Inker
O tome i pišem kad spominjem terene. Problem je jedino kaj nam to dolazi i iduću zimu. Klub ovisi o tome hoće li se uskoro nekaj pokrenuti ili ćemo zauvijek nestati sa nogometne karte hrvatske.
Pecelj- Broj postova : 2970
Imamo sad 4 pobjede za redom.Ovaj start podsjeća na Zagrebov od prošle godine a zna se kak je to završilo.Tak su i oni dobili u Sisku sa igračem na golu 60 minuta jer su im golmani dobili crveni i ozlijedili se.Naš Sisak je Siget.
Mijau- Broj postova : 5105
Ovo danas je najznačajnija pobjeda od kad smo ispali iz prve lige.
Okrenuli minus i odvojili se od konkurencije. Kažem ti pamtit ćemo ovaj dan.
Okrenuli minus i odvojili se od konkurencije. Kažem ti pamtit ćemo ovaj dan.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Golovi od danas.Tek sad vidim kak smo glupi gol primili.Glavina je petljao uz liniju izgubio loptu i onda nismo uspjeli izbiti ili faul napraviti i normalno da Zlatar pobjegne i vrhunski zabije.Ali to se nesmije događat da tak jeftino gol primimo.Prejeftino.
Golovi od danas.Tek sad vidim kak smo glupi gol primili.Glavina je petljao uz liniju izgubio loptu i onda nismo uspjeli izbiti ili faul napraviti i normalno da Zlatar pobjegne i vrhunski zabije.Ali to se nesmije događat da tak jeftino gol primimo.Prejeftino.
dobili licencu za Prvu ligu, samo mi iz druge lige.
Pecelj je napisao/la:dobili licencu za Prvu ligu, samo mi iz druge lige.
Nemoj biti naivan.Nismo niš dobili jer se tek danas podnio zahtjev.Dobit ćemo je u prvom krugu a u drugom svi ostali.Sesvete mogu prijavit Maksimir a naći će rješenje i za Goricu.Mislim da i Kupljenovo moze dobiti licencu fale samo brojači
HIHIHIHI
U pravu si za Sesvete, iako mislim da Mamić nema nikakve ambicije imati Lokomotivu 2 u prvoj ligi. Gorica s druge strane nema šanse. Travanj je već tu, da išta misle već su trebali pol stadiona napraviti.
U pravu si za Sesvete, iako mislim da Mamić nema nikakve ambicije imati Lokomotivu 2 u prvoj ligi. Gorica s druge strane nema šanse. Travanj je već tu, da išta misle već su trebali pol stadiona napraviti.
Pecelj je napisao/la:HIHIHIHI
Opet se varaš.Gorica može igrati na zamjenskom stadionu dok se to ne napravi.Gledao sam ja njihovog predsjednika na kretaoru sve je objasnio.
Stadion mora biti u istoj jedinici lokalne samouprave (dakle zagrebačka županija, ne grad zagreb), tj morali bi igrati kod nas
što se mene tiče nek im se počne graditi stadion i ako budu drugi nek im damo stadion dok im se ne napravi sve. Nek ispadnu Osijek i Zadar, a nek ovi cijelu iduću sezonu igraju u Zaprešiću - meni super
što se mene tiče nek im se počne graditi stadion i ako budu drugi nek im damo stadion dok im se ne napravi sve. Nek ispadnu Osijek i Zadar, a nek ovi cijelu iduću sezonu igraju u Zaprešiću - meni super
Pecelj je napisao/la:Stadion mora biti u istoj jedinici lokalne samouprave (dakle zagrebačka županija, ne grad zagreb), tj morali bi igrati kod nas
Krivo stadion može biti 20 kilometara od središta kluba to je nova fora.
To nisam znao.
Dakle sesvete mogu prijaviti maksimir, gorica Siget.
Prva liga u Sigetu skoro kao prva liga na StanovimaPecelj je napisao/la:To nisam znao.
Kaj se prijenosa tiče odličan stadion. Montaža gotova za 15 min.
P.s. na inkerovom stadionu su preinake za tv ekipu obecane prije 2 god a nikaj se nije napravilo. Moglo bi biti problema u vezi prijenosa iduce godine.
P.s. na inkerovom stadionu su preinake za tv ekipu obecane prije 2 god a nikaj se nije napravilo. Moglo bi biti problema u vezi prijenosa iduce godine.
Sredit će to Branko za tv prijenos siguran sam. Gledat cu ja Inkera sljedeće godine Sad samo da pobijedimo seljačine iz Bistre i da Gorica kiksa, to bi bilo vrhunskii!!
inter100- Broj postova : 1594
inter100 je napisao/la:Sredit će to Branko za tv prijenos siguran sam. Gledat cu ja Inkera sljedeće godine Sad samo da pobijedimo seljačine iz Bistre i da Gorica kiksa, to bi bilo vrhunskii!!
Sad sam pricao s covjekom koji određuje hoce li biti prijenosa ili ne. Rekao je da je laljak svašta obećavao alo da od toga nije bilo ništa. Laljak ih je prevario zadnji put i pitanje je hoce se opet ici na povjerenje. Zadru su vec bili slozili sranje i nije bilo 2 mj prijenosa. Sad cemo vidjeti kaj ce biti. Ja cu dati sve od sebe da smirim strasti.
Toplak vodi borbu na fejsu od Gorice.Nije mu prvi put već se svadio nakon Imotskog.Nek borbeni duh prenese na momčad na terenu.
Toplak vodi borbu na fejsu od Gorice.Nije mu prvi put već se svadio nakon Imotskog.Nek borbeni duh prenese na momčad na terenu.
Mijau je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Hahahah koji kralj! Treba mu reci da dođe i na forum. Doživotni trener zbog ovog
[img][You must be registered and logged in to see this image.][/img]
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 13.kolo 2 HNL Hrvatski Dragovoljac-Inter
» 2.kolo Inter - Hrvatski Dragovoljac
» 23.kolo 2 HNL Inker-Segesta
» 9.kolo 1 HNL Osijek-Inker
» 25. kolo 1 HNL Lokomotiva-Inker
» 2.kolo Inter - Hrvatski Dragovoljac