Završnica sezone
+2
inkerovac
StaJaZnam
6 posters
Stranica 3 / 4.
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Završnica sezone
Admin je napisao/la:I to su je tek zadnji dan dobili za 2.hnl
Sad nek budu 9. a istra 10.
To bi bilo ekstra. Mislim da je najsretniji sa uskracivanjem licence Zadru Pecelj i njegov šef Blažićko.
Mijau- Broj postova : 5105
Mijau je napisao/la:Admin je napisao/la:I to su je tek zadnji dan dobili za 2.hnl
Sad nek budu 9. a istra 10.
To bi bilo ekstra. Mislim da je najsretniji sa uskracivanjem licence Zadru Pecelj i njegov šef Blažićko.
Lol vrhunska vijest.e kaj bu to bilo da jos osijek bude zadnji!!!
Pecelj- Broj postova : 2970
Ne bi volio da Osijek ispadne. Hocu gledat Inkera uzivo sljedece sezone u gradskom vrtu, iako cu sve tekme moci gledat na areni
inter100- Broj postova : 1594
inter100 je napisao/la:Ne bi volio da Osijek ispadne. Hocu gledat Inkera uzivo sljedece sezone u gradskom vrtu, iako cu sve tekme moci gledat na areni
Al nek počiste mrtve golubove i drek da se Pecelj ne zamaže.
Mijau je napisao/la:inter100 je napisao/la:Ne bi volio da Osijek ispadne. Hocu gledat Inkera uzivo sljedece sezone u gradskom vrtu, iako cu sve tekme moci gledat na areni
Al nek počiste mrtve golubove i drek da se Pecelj ne zamaže.
Najodvratniji stadion na svijetu
Razmišljam na glas.Iz Zadra bi nam dobro došli Jerbić,Čirjak,Pušić,Banović i Pešić.Možda i oni panjevi Sarić i Ikić.
Mijau je napisao/la:Razmišljam na glas.Iz Zadra bi nam dobro došli Jerbić,Čirjak,Pušić,Banović i Pešić.Možda i oni panjevi Sarić i Ikić.
Iz Rijeke Oršića
inter100 je napisao/la:Mijau je napisao/la:Razmišljam na glas.Iz Zadra bi nam dobro došli Jerbić,Čirjak,Pušić,Banović i Pešić.Možda i oni panjevi Sarić i Ikić.
Iz Rijeke Oršića
Jesi obavio razgovore sa njime.To je tvoj posao.
Mijau je napisao/la:inter100 je napisao/la:Mijau je napisao/la:Razmišljam na glas.Iz Zadra bi nam dobro došli Jerbić,Čirjak,Pušić,Banović i Pešić.Možda i oni panjevi Sarić i Ikić.
Iz Rijeke Oršića
Jesi obavio razgovore sa njime.To je tvoj posao.
Čekaj prvo dok osiguramo naslov protiv Dugopolja. Tek onda pregovore započinjem
dobijes Stimca gratisMijau je napisao/la:Razmišljam na glas.Iz Zadra bi nam dobro došli Jerbić,Čirjak,Pušić,Banović i Pešić.Možda i oni panjevi Sarić i Ikić.
[img][You must be registered and logged in to see this image.][/img]
Čekas inker deaangerous attack i da se zasivi i to je gol.
Mijau je napisao/la:Čekas inker deaangerous attack i da se zasivi i to je gol.
Uhhhh, obožavam kad mi imamo dangerous pa zasivi pa onak gol ulazi u mrežu. A nekad zna biti da zasivi i niš ne bude, onda popizdim jer se ponadam da je gol. A jos vise mrzim kada protivnik ima dangerous pa zasivi.
Kako je u Koprivnici travnjak, samo da i kod nas sutra ne bude takav.
inter100 je napisao/la:Mijau je napisao/la:Čekas inker deaangerous attack i da se zasivi i to je gol.
Uhhhh, obožavam kad mi imamo dangerous pa zasivi pa onak gol ulazi u mrežu. A nekad zna biti da zasivi i niš ne bude, onda popizdim jer se ponadam da je gol. A jos vise mrzim kada protivnik ima dangerous pa zasivi.
Ako 90% slučajeva nije bilo bolje tako pratiti utakmicu! U glavi imaš neke akcije, misliš pritisak je, redamo šanse, igramo dobro! Kad ono ne možemo spojiti dva dodavanja i samo napucavamo loptu gore!
inkerovac- Broj postova : 1511
inkerovac je napisao/la:inter100 je napisao/la:Mijau je napisao/la:Čekas inker deaangerous attack i da se zasivi i to je gol.
Ako 90% slučajeva nije bilo bolje tako pratiti utakmicu! U glavi imaš neke akcije, misliš pritisak je, redamo šanse, igramo dobro! Kad ono ne možemo spojiti dva dodavanja i samo napucavamo loptu gore!
Hahahaha, Inkerovac u pravu si! Kad nekad imam priliku gledat i kad gledam Inkera na kreatoru, bude mi tekme neke dosadne, bolje mi ih je pratit na betu. Baš to, slažem si akcije u glavi ovo ono, a nemremo slozit dva dodavanja.
Ak ne stane padati sutra nebude utakmice.Samo da se ne ponovi Zelina od prošle godine.
Mijau je napisao/la:Ak ne stane padati sutra nebude utakmice.Samo da se ne ponovi Zelina od prošle godine.
*eb* kišu. Koji klinac se našla padat i to već 2-3 dana neprestano. I ovdje u Vk non stop pada, dokurčila mi
hahahahahahah
ovi iz HNSu su zbilja zadnji talog zemlje!!
pazi, monstrumi ne daju zadru licencu (između ostalog) i što nemaju 1000 mjesta natkrivenih hahahahah
hahahahahahaha
PA NEMAJU ZADNJIH 10 GODINA i svake godine su dobili licencu!!!!!!!
drugim riječima, nema sinovčića, nema mita i nema licence
Kakvo dno dna!! Te iz odjela za licence bi se sve lagano moglo vidjeti iza rešetaka.
usrana vlast i sudstvo kojoj ovakvi hodaju po zemlji
ovi iz HNSu su zbilja zadnji talog zemlje!!
pazi, monstrumi ne daju zadru licencu (između ostalog) i što nemaju 1000 mjesta natkrivenih hahahahah
hahahahahahaha
PA NEMAJU ZADNJIH 10 GODINA i svake godine su dobili licencu!!!!!!!
drugim riječima, nema sinovčića, nema mita i nema licence
Kakvo dno dna!! Te iz odjela za licence bi se sve lagano moglo vidjeti iza rešetaka.
usrana vlast i sudstvo kojoj ovakvi hodaju po zemlji
Kakvo je vrijeme? Hoce li se tekma odrzati
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Završnica sezone
» Naj....bolji igrač sezone
» Naj....bolja utakmica sezone
» Završetak sezone...dojmovi
» Kraj sezone 2017/2018