Kaj vaš žulja? Problemi&rješenja
+6
Gefufna
inkerovac
StaJaZnam
Pecelj
Admin
Mijau
10 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Svaštara
Stranica 5 / 6.
Stranica 5 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kaj vaš žulja? Problemi&rješenja
Mijau je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this image.]
Pogle samo sponzore. Nemogu popuniti plakat.I slogan mi je malo čudan vaš i naš nogometni klub.Ali ajde pokrenulo se nekaj treba prije svake utakmice biti štand i to na tržnici jer tam ima puno više ljudi nego na šetnici.
Vezano za temu - sponzori....Zanima me, dali Inter kao klub dobije kakvu lovicu od ovih kladioničarskih kuća jer sam neki dan skužio da na kladioničarskom listiću od BET365 imaju i parove 1. HNL juniori konkretno NK Lokomotiva-NK Inter, malo mi je to neobično, pa valjda onda i dobiju kakvu pinkicu za to- nadam se.....
bećar- Broj postova : 367
Normalno da nis ne dobiju ni od nasih ni od stranih klada. Baš si romantično naivan kad mislis da neko nekaj plaća kad korisiti ime kluba.
Mijau- Broj postova : 5105
Ha,ha...ja sam ti još od onih starih dinosaura, nepopravljivih optimista romantičarskog duha, dobro si rekao.Mijau je napisao/la:Normalno da nis ne dobiju ni od nasih ni od stranih klada. Baš si romantično naivan kad mislis da neko nekaj plaća kad korisiti ime kluba.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Možda i mi za 100 godina bumo imali ovakav fan shop. PS Jesu došli dresovi u WG?
Možda i mi za 100 godina bumo imali ovakav fan shop. PS Jesu došli dresovi u WG?
Nevezano za Inker ali sad vido da su na Danu Zaprešića svečanoj sjednici nastupali Zaprešić bojsi.*eb* mater onome ko ih je pozvao i dao im da nastupaju.Nek si nastupaju u Zagrebu i pjevaju pjesme o Dinamu.Dno dna.
Mijau je napisao/la:Nevezano za Inker ali sad vido da su na Danu Zaprešića svečanoj sjednici nastupali Zaprešić bojsi.*eb* mater onome ko ih je pozvao i dao im da nastupaju.Nek si nastupaju u Zagrebu i pjevaju pjesme o Dinamu.Dno dna.
Pa "ZNA SE" rko ih je pozvao, tako da bude sve u duhu predizborne priče, jer je kao glavi gost bio Reiner, koji je u govoru pričao o Zaprešiću cijelih 10 sec, a ostalo je bilo o njihovoj domoljubnoj koaliciji
danijel1208- Broj postova : 105
danijel1208 je napisao/la:Mijau je napisao/la:Nevezano za Inker ali sad vido da su na Danu Zaprešića svečanoj sjednici nastupali Zaprešić bojsi.*eb* mater onome ko ih je pozvao i dao im da nastupaju.Nek si nastupaju u Zagrebu i pjevaju pjesme o Dinamu.Dno dna.
Pa "ZNA SE" rko ih je pozvao, tako da bude sve u duhu predizborne priče, jer je kao glavi gost bio Reiner, koji je u govoru pričao o Zaprešiću cijelih 10 sec, a ostalo je bilo o njihovoj domoljubnoj koaliciji
Katastrofa stvarno.Ako postaneš ikad gradonačelnik nemoj to ponoviti.
Mijau je napisao/la:danijel1208 je napisao/la:Mijau je napisao/la:Nevezano za Inker ali sad vido da su na Danu Zaprešića svečanoj sjednici nastupali Zaprešić bojsi.*eb* mater onome ko ih je pozvao i dao im da nastupaju.Nek si nastupaju u Zagrebu i pjevaju pjesme o Dinamu.Dno dna.
Katastrofa stvarno.Ako postaneš ikad gradonačelnik nemoj to ponoviti.
Ne dolazi u obzir, jer za razliku od Turka ja sam odbio biti na listi za sabor, dok se on normalno uguzio kod sebe na 5 mjesto (toliko o brizi za grad).
@danijel kad postaneš gradonačelik rezervoraj jedan termin mjesecno za nas par s foruma, but ce ideja i za grad, ne samo za klub
Ja se iskreno nadam na nitko više nije toliko bolestan da glasuje za SDP ili HDZ?!
Pecelj- Broj postova : 2970
Samo Zivi zid!
inter100- Broj postova : 1594
Samo bilo kaj. Bolje Blagojević nego HDZ ili SDP. Prije bi listić zapalio sebi među nožnim prstima nego glasovao za nastavak ovog kaj imamo. Nažalost previše uhljeba i toliko nesposobnih ljudi čije preživljavanje ovisi o strankama. Pol sadašnje vlade da im nije stranke ne bi moglo raditi u nekom skladištu.
Admin je napisao/la:@danijel kad postaneš gradonačelik rezervoraj jedan termin mjesecno za nas par s foruma, but ce ideja i za grad, ne samo za klub
Dečki nikakav problem, samo ćemo nastaviti sa našim "koordinacijama" poslije tekmi....:-)
inter100 je napisao/la:Samo Zivi zid!
Glas za zivi zid ti je ban sa foruma ti moras za Glavasa glasati.
Zadnja promjena: Mijau; uto 20 lis 2015, 14:31; ukupno mijenjano 1 put.
Sjeti se Glavaša sa Zvezde. Stari prijatelj kluba. Hahaha
Pošalji sliku da si primljen u sokolsku gardu inače ban
Pecelj je napisao/la:Sjeti se Glavaša sa Zvezde. Stari prijatelj kluba. Hahaha
Baš sam se toga i sjetio.A jel se sjećaš Fićinog videa sa utakmice kad je stadion eksplodirao kad smo zabili.Imao sam to na kompu više nažalost nemam.I video iz Sigeta kad je Kukec zabio.Legendarni filmici.
Da to je to!!
Kakav show.
Idućw godine smo opet u Europi. Očekujem Partizan
I premijera Glavaša naravno.
Kakav show.
Idućw godine smo opet u Europi. Očekujem Partizan
I premijera Glavaša naravno.
Zbog cenzure na forumu nemogu citirati Ilijine riječi upućene Bočkaju.Kurac,*eb* ti mater i slično nisu psovke.Tako se izražavaju strastveni ljudi.
Imate pitanje, a vezano je uz Zaprešić i okolicu? Pitajte nas, mi ćemo potražiti odgovor. Pitanja postavite u komentare, inbox ili na mail adresu [You must be registered and logged in to see this link.], a odgovore pogledajte u Infopunktu.
Ajde neka neko sa fejsom pita kada kreće izgradnja umjetne trave.
JesamMijau je napisao/la:Imate pitanje, a vezano je uz Zaprešić i okolicu? Pitajte nas, mi ćemo potražiti odgovor. Pitanja postavite u komentare, inbox ili na mail adresu [You must be registered and logged in to see this link.], a odgovore pogledajte u Infopunktu.
inter100- Broj postova : 1594
Malo je potrajalo ali od sada svi ljubitelji Žutih mogu kupit najnoviji originalni Interov dres u Jominom dućanu u West Gate-u . Cijena dresa je 200,00 kuna, dres se prodaje sa grbom i reklamama, ali tko želi može zatražiti broj i prezime bez dodatne naknade.
Opa moral bum si ga kupiti.
Opa moral bum si ga kupiti.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ti imaju manje navijača od trenutno online ljudi na forumu.Ali imaju *eb* fan shop.
Ti imaju manje navijača od trenutno online ljudi na forumu.Ali imaju *eb* fan shop.
mi smo se zvali inker pa nemamo ni šalice sa logom kluba.
Gledao sam tekmu Osijek-Hajduk. Nije neka utakmica u umiranju od ljepote, ali me iznenadio Osijek, koji je odigrao cijelu utakmicu sa takvim žarom i mišićima i to protiv Hajduka koji isto tako inače igra, ali Osijek je po tome bio daleko bolji. Samo slučajnost je razlog zašto Osijek nije dobio Hajduka bar sa 2 gola razlike, jer je lopta nekoliko puta išla po gol liniji. Komentiram ovo iz razloga što bih htio da Inter igra bar upola tako žestoko i nabrijano ako već nemaju kvalitetu. Sa takvim pristupom imali bi bar 1do 2 boda više na kontu. Brinem se jer ovi naši nisu takvi, dok naša konkurencija jeste, Osijek, čak i Cibalia, vjerujem da će i Split uskoro tako igrati, dok jedino je Istra koja je trenutno lošija od nas. Belupo ima i kvalitetu i mišiće, tako da se bojim da ako se nešto ne promjeni, ne gine nam 9. ili 10.mjesto a to je CRVENO za odlazak u 2. ligu.
Kriva tema. Nebi se složio da je Belupo kvalitetniji od nas.Oni su za ozbiljno izgubili pola momčadi.Cijeli napad i bitne igrače u vezi i obrani.Oni će sigurno pasti.Split je užasna momčad bez love isto ko i Cibalija.Istra je baš dno dna.Mi smo jači od njih duplo na papiru.Stvar je da mi ne pružamo koliko trebamo i to zabrinjava.Od prvog kola i crvenog je krenulo sve u krivom smjeu.Makar za mene jedini kiks je da smo izgubili od Osijeka.Ostalo je bilo za očekivati.Ako dobimo Lokomotivu dižemo se a ako ne dobimo Toplak mora otići.Čini mi se da je izgubio povjerenje igrača i da nije više sjajna atmosfera.Nisu igrači glupi jer ako mi vidimo neke stvari oni ih vide još bolje jer su 100% unutra.
Stranica 5 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Svaštara
Stranica 5 / 6.