Kaj vaš žulja? Problemi&rješenja
+6
Gefufna
inkerovac
StaJaZnam
Pecelj
Admin
Mijau
10 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Svaštara
Stranica 3 / 6.
Stranica 3 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kaj vaš žulja? Problemi&rješenja
1. Kruzni je ok osim kamencica. Tog nema vise ni na grobljima u zadnjim selima. Da je tak netko nekaj zeznul u privatnoj firmi danas bi nosio papire na burzu.
2. Sve je ok kaj govorite, posebno ovo za klince iz zagorja kaj bi ja prosirio i na zapadni dio zagreba gdje imas ogroman potencijal. Kolko se samo zgrada napravilo od vrapca, malesnice, preckog i spanskog. To su sve mlade obitelji doselile i tu je milijardu klinaca. Samo jedna stvar ne valja. Ovo kaj ste pisali za besplatno za žene. Jedino kaj sam naucio je da nikaj ne valja dijeliti besplatno. Bolja je fora da su popusti ak netko dođe u paru ili vecoj grupi. To da besplatno nikaj i nista.
2. Sve je ok kaj govorite, posebno ovo za klince iz zagorja kaj bi ja prosirio i na zapadni dio zagreba gdje imas ogroman potencijal. Kolko se samo zgrada napravilo od vrapca, malesnice, preckog i spanskog. To su sve mlade obitelji doselile i tu je milijardu klinaca. Samo jedna stvar ne valja. Ovo kaj ste pisali za besplatno za žene. Jedino kaj sam naucio je da nikaj ne valja dijeliti besplatno. Bolja je fora da su popusti ak netko dođe u paru ili vecoj grupi. To da besplatno nikaj i nista.
Pecelj- Broj postova : 2970
Danas članak u SN da je izmišljena brojka od 3380 i da je prava 1380.*eb* mater jer može klub službeno objaviti koliko je bilo ljudi da se prekinu na naklapanja.Seru po nama di god stignu.
Mijau- Broj postova : 5105
Evo malo prilike za promociju. zamolio me debos Toni Živković da mu sredim podatke neke zanimljive (ne privatne) o igračima i klubu za subotu jer komentira pa dajte pa mu sprintam i odnesem.
Pecelj je napisao/la:Evo malo prilike za promociju. zamolio me debos Toni Živković da mu sredim podatke neke zanimljive (ne privatne) o igračima i klubu za subotu jer komentira pa dajte pa mu sprintam i odnesem.
Reci nosonji nek odjebe.Pa ti mu reci.Znas i sam sve o klubu.
Pecelj je napisao/la:Evo malo prilike za promociju. zamolio me debos Toni Živković da mu sredim podatke neke zanimljive (ne privatne) o igračima i klubu za subotu jer komentira pa dajte pa mu sprintam i odnesem.
Samo neka ne spominje Dinamo u kontekstu Inkera i mi zadovoljni!
Neka normalno komentira! Može spomenuti uspješnu školu i naglasiti ove igrače iz vlastitog pogona koji sada igraju!
Može reci onih prvih jedanaest koji su bili drugi 2005, odnosno onih koji su startali s 6 pobjeda u prvenstvu! Te i tamo reci da je pola bilo iz vlastite škole! U tom kontekstu može spomenuti i poboljšanje uvjeta i izgradnju pomočnog terena!
Može reci da je Inker ima najviše naslova prvaka druge lige (tri naslova), a da su nas za prvu i trecu zeznuli Hajduk i Trnje!
Neka spomene da je Inker na ovom stadionu igrao prijateljsku utakmicu sa svjetskim i budućim Europskim prvacima Francuzima! Neka kaže da je Žitković zabio izjednačujući gol, a da smo skoro i poveli jer smo pogodili stativu!
Eto samo na brzinu par pozitivnih zanimljivosti!
inkerovac- Broj postova : 1511
Nek spomene naravno i prvi kup
A moze spomenut i da smo prvi hrvatski klub koji je ugostio strani klub i prvi hrvatski klub kojeg je strani klub ugostio
A moze spomenut i da smo prvi hrvatski klub koji je ugostio strani klub i prvi hrvatski klub kojeg je strani klub ugostio
Mijau je napisao/la:Pecelj je napisao/la:Evo malo prilike za promociju. zamolio me debos Toni Živković da mu sredim podatke neke zanimljive (ne privatne) o igračima i klubu za subotu jer komentira pa dajte pa mu sprintam i odnesem.
Reci nosonji nek odjebe.Pa ti mu reci.Znas i sam sve o klubu.
OK, ali slobodno nabacajte podatke.
inkerovac je napisao/la:Pecelj je napisao/la:Evo malo prilike za promociju. zamolio me debos Toni Živković da mu sredim podatke neke zanimljive (ne privatne) o igračima i klubu za subotu jer komentira pa dajte pa mu sprintam i odnesem.
Samo neka ne spominje Dinamo u kontekstu Inkera i mi zadovoljni!
Neka normalno komentira! Može spomenuti uspješnu školu i naglasiti ove igrače iz vlastitog pogona koji sada igraju!
Može reci onih prvih jedanaest koji su bili drugi 2005, odnosno onih koji su startali s 6 pobjeda u prvenstvu! Te i tamo reci da je pola bilo iz vlastite škole! U tom kontekstu može spomenuti i poboljšanje uvjeta i izgradnju pomočnog terena!
Može reci da je Inker ima najviše naslova prvaka druge lige (tri naslova), a da su nas za prvu i trecu zeznuli Hajduk i Trnje!
Neka spomene da je Inker na ovom stadionu igrao prijateljsku utakmicu sa svjetskim i budućim Europskim prvacima Francuzima! Neka kaže da je Žitković zabio izjednačujući gol, a da smo skoro i poveli jer smo pogodili stativu!
Eto samo na brzinu par pozitivnih zanimljivosti!
Znači kad smo se vratili u drugu Trnje je bilo prvo u trećoj? Eto to je zanimljivo
U vezi toga, bio sam pred par dana tam i gospođa mi veli da dresovi ne buju došli još najmanje mjesec dana.Mijau je napisao/la:Za pohvalit su i reklame za Jomu da se tamo mogu kupiti naši dresovi.
Gefufna- Broj postova : 38
Neznam jer zbog propozicija ali skroz žuti na Maksimiru mi je odvratno bilo vidjeti.
Mijau je napisao/la:Neznam jer zbog propozicija ali skroz žuti na Maksimiru mi je odvratno bilo vidjeti.
je. ne smiješ imati plave gaćice ako ih ima domaćin.
takav ti problem imaju i u hajduku pa ih torcida vrijeđa preko mejla poslije svakog derbija. Maloumnici 20 godine nemreju shvatiti da ne mogu obje momčadi imati plave gaćice.
Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Neznam jer zbog propozicija ali skroz žuti na Maksimiru mi je odvratno bilo vidjeti.
takav ti problem imaju i u hajduku pa ih torcida vrijeđa preko mejla poslije svakog derbija. Maloumnici 20 godine nemreju shvatiti da ne mogu obje momčadi imati plave gaćice.
A u kurac odvratni bumo u 80 posto gostovanja.
Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Neznam jer zbog propozicija ali skroz žuti na Maksimiru mi je odvratno bilo vidjeti.
I meni jadno djelujemo kad su totalno žuti!
Jer nismo mi prije par sezona odigrali par tekmi s bijelim gaćicama! Nekako mi je to ostalo u glavi, ali se možda i varam!
Meni je to bolja opcija nego cijeli žuti!
inkerovac- Broj postova : 1511
Pecelj je napisao/la:Ma ni slučajno.
Nek budu roze gaćice.Žuto-rozo-žuto.
Uvijek sam bio za ludu treću garnituru. Rozo Lila i neka na njemu piše dućan za trudnice West Gate
Pecelj je napisao/la:Uvijek sam bio za ludu treću garnituru. Rozo Lila i neka na njemu piše dućan za trudnice West Gate
Ili maskirno ali u duginim bojama.To niko živ nema nebi bilo problema.I to da bude triko.
Ustvari neka ELFS-i dizajniraju pomoćni dres.Ipak je Tandarić iz Zaprešića.To bi super bilo.Zamisli cro-a-porter revija i Paradajz nosi polo majcu kao maneknen.To bi odjeknulo svuda u svijetu.
Zadnja promjena: Mijau; uto 28 srp 2015, 16:21; ukupno mijenjano 1 put.
Mijau je napisao/la:Ustvari neka ELFS-i dizajniraju pomoćni dres.Ipak je Tanadarić iz Zaprešića.To bi super bilo.Zamisli cro-a-porter revija i Paradajz nosi polo majcu kao maneknen.To bi odjeknulo svuda u svijetu.
Zbilja si vizionar. Laljak ili Džanko je li čitate ovo!! Želimo u upravu!
Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Ustvari neka ELFS-i dizajniraju pomoćni dres.Ipak je Tanadarić iz Zaprešića.To bi super bilo.Zamisli cro-a-porter revija i Paradajz nosi polo majcu kao maneknen.To bi odjeknulo svuda u svijetu.
Zbilja si vizionar. Laljak ili Džanko je li čitate ovo!! Želimo u upravu!
Mislim da mi je ovo najbolja ideja ikad.Molim admina da ovo proslijedi u klub.
Ti možeš biti za modu, ja ću biti za komunalno uređenje stadiona i Zaprešića.
[You must be registered and logged in to see this link.]
O ovome sam i ja pričao.Tak nekaj treba napraviti da se ljudi zbliže i druže.Nakon čišćenja snijega ponovno su krenuli navijači.
O ovome sam i ja pričao.Tak nekaj treba napraviti da se ljudi zbliže i druže.Nakon čišćenja snijega ponovno su krenuli navijači.
Žulja me guzica od Kugle i sjedenja 4 sata tamo.
Mogao si malo leći kao nekiMijau je napisao/la:Žulja me guzica od Kugle i sjedenja 4 sata tamo.
Admin je napisao/la:Mogao si malo leći kao nekiMijau je napisao/la:Žulja me guzica od Kugle i sjedenja 4 sata tamo.
Haha Arkan pišao pa zalego ko da ga je Ozobić pogodio.
Stranica 3 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Svaštara
Stranica 3 / 6.