1.kolo 1 HNL Inker-Rijeka
+5
inkerovac
inter100
Admin
Pecelj
Mijau
9 posters
Stranica 4 / 4.
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: 1.kolo 1 HNL Inker-Rijeka
Trud je super, al dok zagreb ima onakav kamp 15 min autom dalje, a mi ni pomoćno nemamo šanse.
Pecelj- Broj postova : 2970
Prosjek godina momčadi proti Rijeke zajedno sa zamjenama koje su ušle je malo iznad 22 godine.Najstariji je igrač Šoljić sa 28 godina.Prve prvoligaške minute su dobili Hanžek,Posavec,Radić i Bočkaj.I Ilija
Mijau- Broj postova : 5105
Admin je napisao/la:a Šoljić?
Igrao za Zagreb prije 10 godina.
Slobodno objavis na fejsbuku moje informacije o momčadi.Zanimljive su
Mijau je napisao/la:Slobodno objavis na fejsbuku moje informacije o momčadi.Zanimljive su
objavio ih neki dan na sportnet forumu
Danas na Televiziji Zapad u 17:10(poslije vijesti) u sportskoj emisiji Zicer pogledajte prilog o utakmici. (izjave trenera, Blaževića i Posavca nakon utakmice) Nakon toga 10 minutni intervju s Ćovićem, priča o odnosima u svlačionici, svom početku u Interu, itd (malo ležernije).
p.s. Znam da neki ne vole Televiziju Zapad, al to nije razlog da ne podržite to što radimo. Primjerice, ja sam s 23 godine urednik, voditelj, montažer i novinar za svoju emisiju i trudim se pratiti sve sportove (ne samo Inter). Ako imate prijedloge i primjedbe slobodno mi se javite tu putem pm-a ili na mail [You must be registered and logged in to see this link.]
p.s. Znam da neki ne vole Televiziju Zapad, al to nije razlog da ne podržite to što radimo. Primjerice, ja sam s 23 godine urednik, voditelj, montažer i novinar za svoju emisiju i trudim se pratiti sve sportove (ne samo Inter). Ako imate prijedloge i primjedbe slobodno mi se javite tu putem pm-a ili na mail [You must be registered and logged in to see this link.]
jimmytrast- Broj postova : 27
jimmytrast je napisao/la:Danas na Televiziji Zapad u 17:10(poslije vijesti) u sportskoj emisiji Zicer pogledajte prilog o utakmici. (izjave trenera, Blaževića i Posavca nakon utakmice) Nakon toga 10 minutni intervju s Ćovićem, priča o odnosima u svlačionici, svom početku u Interu, itd (malo ležernije).
Ce bit na netu za pogledat za one kaj ne mogu gledat 'uzivo'
Svi smo zadovoljni načinom kako se prati Inker ja osobno i prezadovoljan.Samo nastavite tako dalje.Nama jedino smeta ime televizije za koje mislimo da je debilno.Emisije i pračenje Inkera više nego dobro.
Mijau je napisao/la:Svi smo zadovoljni načinom kako se prati Inker ja osobno i prezadovoljan.Samo nastavite tako dalje.Nama jedino smeta ime televizije za koje mislimo da je debilno.Emisije i pračenje Inkera više nego dobro.
U planu je praćenje zapadnog dijela Zagrebačke županije i Grada Zagreba, otud Zapad. AL i meni je draže bilo Zaprešić, *eb*.
jimmytrast- Broj postova : 27
Za 10 minuta snimka na sportskoj tv.Napokon da pogledam u miru.
Domagoj Vučkov sudi protiv zg
Zadnja promjena: Pecelj; čet 16 srp 2015, 00:59; ukupno mijenjano 1 put.
Pecelj- Broj postova : 2970
Mislis protiv Zagreba?Pecelj je napisao/la:Domagoj Vučkov sudi protiv rijeke
Cekamo da Mijau otvori temu
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 4. kolo 1 HNL Inker-Rijeka
» 28. kolo 1 HNL Rijeka-Inker
» 10.kolo 1 HNL Rijeka-Inter
» 19. kolo 1 HNL Inker - Rijeka
» 2. kolo Rijeka - INTER
» 28. kolo 1 HNL Rijeka-Inker