10.kolo 1 HNL Rijeka-Inter
+2
Gefufna
inter100
6 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
10.kolo 1 HNL Rijeka-Inter
Gubimo sa hendikepom i ostvarujemo treći poraz zaredom. Nevjerojatno, nakon one pobjede protiv Lokosa, budemo bolji od Hajduka i Osijeka i izgubimo.
Prognoza 4-1
Prognoza 4-1
inter100- Broj postova : 1594
Gefufna- Broj postova : 38
Re: 10.kolo 1 HNL Rijeka-Inter
Očekujem pobjedu 2:0.Čabraja i Bočkaj u 92. za potvrdu pobjede.
Mijau- Broj postova : 5105
0.95 koeficijent na penalGefufna je napisao/la:Ja prognoziram penal za Rijeku.
Toplak prvi put kompletno mijenja sustav. Moglo bi biti jako dobro ili jako lose.
jimmytrast- Broj postova : 27
Hvala, ali ne posjećujem kladionice. Vjera mi brani.Admin je napisao/la:0.95 koeficijent na penalGefufna je napisao/la:Ja prognoziram penal za Rijeku.
Gefufna- Broj postova : 38
Inter će zaigrati u modificiranoj 3-5-2 formaciji, tako da će na mjesto libera stati Mazalović, ispred njega stoperi Ćosić i Komorski, na lijevom boku Čeliković, a na desnom Čabraja koji neće imati defanzivnih zadataka. Dva vezna igrača biti će Mlinar i Šoljić a ispred njih Blažević. Dvojica napadača bi trebali biti Glavina i Nestorovski.
jimmytrast- Broj postova : 27
Primamo gol u prvih 5 minuta.*eb* ga libero tak smo i u Gorici došli prošle godine i zgubili.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Mijau je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Sranje! Opet nekakav bod protiv Zagreba! Na kraju će biti kao u Osijeku! Trebamo biti puno hrabriji jer za nekakvo održavanje prednosti je puno prerano za razmišljanje!
Svaki raspored je težak! Mi kakav god raspored bio, nikada necemo imati lagani! Imali smo ranjenog Hajduka doma i očajnog Osijeka pod pritiskom i nikakvom igrom! Nema lakše od toga!
Lakše bi jedino bilo Gorica doma i Lučko vani, ali više nismo u toj ligi, a i takvog rasporeda smo se bojali!
Treba ici utakmicu po utakmicu i u svakoj dati sve od sebe, te se ne otpisivati ma kako god utakmica ružno zvučala! Možda čemo baš imati više sreće protiv "jačih", nego protiv "slabijih"! Potrebno je sreću izazivati u svakoj utakmici jer onda je veca šansa da se i dogodi!
Samo treba igrati najbolje kaj možemo i misliti isključivo o tome! Još smo u dobroj situaciji i to treba iskoristiti! Kad ce biti panika, onda ce biti puno teže!
Nadam se da ove price o plaćama više nece biti u prvom planu i da cemo protiv svih igrati!
Zadnja promjena: inkerovac; pet 18 ruj 2015, 19:54; ukupno mijenjano 2 put/a.
inkerovac- Broj postova : 1511
jimmytrast je napisao/la:
Inter će zaigrati u modificiranoj 3-5-2 formaciji, tako da će na mjesto libera stati Mazalović, ispred njega stoperi Ćosić i Komorski, na lijevom boku Čeliković, a na desnom Čabraja koji neće imati defanzivnih zadataka. Dva vezna igrača biti će Mlinar i Šoljić a ispred njih Blažević. Dvojica napadača bi trebali biti Glavina i Nestorovski.
Na papiru zvuči dobro!
Nažalost bitno je samo kako to na terenu izgleda! Vjerujem Toplaku da zna kaj dela!
Ide 19 igraca u rijeku
@mijau si cuo kaj o novosti vezano za prijelazno rok
Admin je napisao/la:Ide 19 igraca u rijeku
Mogli su i mene povesti.Nisam niš čuo o čemu se radi?
12 Posavec
4 Begić
7 Šoljić
8 Mlinar
10 Blažević
13 Čeliković
14 Čabraja
15 Komorski
25 Ćosić
28 Mazalović
30 Nestorovski
4 Begić
7 Šoljić
8 Mlinar
10 Blažević
13 Čeliković
14 Čabraja
15 Komorski
25 Ćosić
28 Mazalović
30 Nestorovski
inter100- Broj postova : 1594
Rijeka ima posjed jedno 85%
Prvi put prosli centar i skoro gol damo
Tresem se.Kakav bod.Posavec čudo.
Mijau je napisao/la:Tresem se.Kakav bod.Posavec čudo.
Kaj se mora sve preživjeti da bi uzeo bod!
Branili smo se cijelu utakmicu i to jako dobro! Onda ne svira penal na Glavini, svira penal za njih! Posavec brani i onda nas hvata panika!
Kako dozvolimo da od centra prolaze kroz četvoricu, ne radimo faul na centru i skoro primamo gol! Skoro smo sve prosuli bez veze!
Došli smo po bod i uzeli ga! Bunker smo danas dobro odigrali i pokazali da možemo izdržati pritisak! Falilo je malo više izlazaka u kontru iako smo i ovako imali dve dobre prilike Čabraja i Glavine!
Natezalo se za Rijeku, na kraju se to pokazalo kod procijene penala! Čudi me da nisu dali gol Rijeci na kraju! Ta zadnja situacija nam se nije smjela dogoditi! Da ti poslije obranjenog penala u minuti tako nešto slože!
Nije bio ono penal na Glavini.Ni blizu.
Mijau je napisao/la:Nije bio ono penal na Glavini.Ni blizu.
Bez problema ga je mogao svirati! Kako se Osijeku sviralo tako se moglo i ovdje! Samo da se htjelo i da je Inker ovo trebao pobjediti! Sigurno je bio prije penal nego onaj crveni Komorskom u Maksimiru ili onaj naš penal u Osijeku!
Da se razumijemo ovdje po igri nismo zaslužili više od boda jer gotovo u napadu nismo igrali!
Ma ja ovo nebi sudio nikad na Glavini.Stoper Rijeke je bio ko kip ovaj se bacio na njega umjesto da prođe i zabije gol.Naivno je popušio karton ali zaslužio ga je.
Živim za to da dobijemo Dinamo iz izmišljenog penala u 90+
Mijau je napisao/la:Ma ja ovo nebi sudio nikad na Glavini.Stoper Rijeke je bio ko kip ovaj se bacio na njega umjesto da prođe i zabije gol.Naivno je popušio karton ali zaslužio ga je.
Stoper je raširio ruke i noge, loptu Glavina gurnuo pored njega i zapeo na nogu! Kontakta je bilo! Ja sam vidio puno gore situacije u kojima je dosuđen penal! Da se htjelo bez problema dosudiš!
inkerovac je napisao/la:Mijau je napisao/la:Ma ja ovo nebi sudio nikad na Glavini.Stoper Rijeke je bio ko kip ovaj se bacio na njega umjesto da prođe i zabije gol.Naivno je popušio karton ali zaslužio ga je.
Stoper je raširio ruke i noge, loptu Glavina gurnuo pored njega i zapeo na nogu! Kontakta je bilo! Ja sam vidio puno gore situacije u kojima je dosuđen penal! Da se htjelo bez problema dosudiš!
Ponavljam da je inteligentniji Glavina je mogao gol zabiti.Isto tako Miletić nije trebao onak debilno napraviti penale.Protiv nas bi sudili ovo na Glavini ali za nas je očito da neće.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» 22. kolo INTER - Rijeka
» 2. kolo Rijeka - INTER
» 31 kolo 1 HNL Rijeka-INTER
» 7. kolo INTER - Rijeka
» 16. kolo Rijeka - INTER
» 2. kolo Rijeka - INTER
» 31 kolo 1 HNL Rijeka-INTER
» 7. kolo INTER - Rijeka
» 16. kolo Rijeka - INTER