4.kolo 1 HNL Inker-Split
+3
inter100
Pecelj
Mijau
7 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: 4.kolo 1 HNL Inker-Split
inter100 je napisao/la:Di pise da Kek odlazi?
Dolazi ti u sobu Čuvaj se ja bi Jefthona angažirao da te čuva.
Mijau- Broj postova : 5105
Mijau je napisao/la:Pecelj je napisao/la:Jedva da se čulo. Da sam sudac i ja bi nas krao. Tko nas šljivi, nebitni smo. Jedno 20 puta više ljudi dolazi na lokomotivu, toliko smo bijedni.
Čak su Lokomotivni igrači bili na tekmi danas.Čulo se je jako dobro ne seri.Zvonko Zekić pokrenuo bunu čak je i Cane popizdo.I Čarđ je bio a ti budi u limenki skriven ispod Čampine suknje.
Smiješni destilati nekadašnjih buna i žutih minuta. Bijedno. Glasniji su bili Žužulovi zaposlenici.
Čampa je rekao da je vrlo vjerovatno samo rodbina igrača na tribinama - opravdano se sprdaju s nama.
Pecelj- Broj postova : 2970
Hahahahaha dobra dobraPecelj je napisao/la:inter100 je napisao/la:Di pise da Kek odlazi?
nigdje ne piše niti će pisati. Neslužbene informacije ravno s Kantride. Gotov je a ovo je nasljednik.
pretpostavljam da će Kek tebi u vinkovce, ne kao trener nego kao ljubavnik.
inter100- Broj postova : 1594
Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Pecelj je napisao/la:Jedva da se čulo. Da sam sudac i ja bi nas krao. Tko nas šljivi, nebitni smo. Jedno 20 puta više ljudi dolazi na lokomotivu, toliko smo bijedni.
Čak su Lokomotivni igrači bili na tekmi danas.Čulo se je jako dobro ne seri.Zvonko Zekić pokrenuo bunu čak je i Cane popizdo.I Čarđ je bio a ti budi u limenki skriven ispod Čampine suknje.
Smiješni destilati nekadašnjih buna i žutih minuta. Bijedno. Glasniji su bili Žužulovi zaposlenici.
Čampa je rekao da je vrlo vjerovatno samo rodbina igrača na tribinama - opravdano se sprdaju s nama.
Da si pravi šupio bi ga i napisao 2000 ljudi.Ljudi ima točno koliko sam i očekivao da će biti.I ti ljudi su tu zbog Inkera a ne protivnika.Ovi splitovi su dobili jesti i piti pa i ja bi išo svako kolo da Laljak plati put i klopu.
Jedna za suce,Čampu,Pecelja i ostale [You must be registered and logged in to see this link.] *eb* se.Ko ne voli žutu boju nek si *eb* mater svoju.
Pa problem je što volim žutu boju i što je žalosno kaj je 50 ljudi na tekmi. Ukinut ću rubriku broj gledatelja zbog nas. Stavit ću "brzina vjetra".
Pa nismo mi s foruma krivi kaj je bilo malo ljudi. A ne bi reko ni da je Laljak kriv mada je po meni 40 kuna previše. Jednostavno je realnost da utakmicu Inter-Split u ovom trenutku neće doć pogledat više od par stotina ljudi. Nije da klub ne želi ljude, ak si ljut idi na šetnicu i psuj familiju svakome ko prođe da kaj nije bio na Inkeru sinoć.
StaJaZnam- Broj postova : 530
567 ljudi jučer po hns-u.Neznam od kud brojka kad brojači nisu radili.I po mom dojmu bilo je više ljudi nego na Zagrebu.Bliže 700 ja bi rekao.
Mijau je napisao/la:567 ljudi jučer po hns-u.Neznam od kud brojka kad brojači nisu radili.I po mom dojmu bilo je više ljudi nego na Zagrebu.Bliže 700 ja bi rekao.
Hahhaha
Prestani se drogirati. Bilo je 13 ljudi.
Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:567 ljudi jučer po hns-u.Neznam od kud brojka kad brojači nisu radili.I po mom dojmu bilo je više ljudi nego na Zagrebu.Bliže 700 ja bi rekao.
Hahhaha
Prestani se drogirati. Bilo je 13 ljudi.
Ti prestani srati.Mogao si ih točno prebrojati.
E tu si u pravu. Ne bi mi dugo trebalo.
Vidi se na sažetku da ima 500-600 ljudi, nije to dobro al je ocekivano. A i čuje se "inter inter" i "lopovi" sasvim solidno
StaJaZnam- Broj postova : 530
Wuhuuu nasao sam di cu gledat iducu tekmu
5 km dalje u krugu 30metara, 3 kafica sa arenasport prijenosom
5 km dalje u krugu 30metara, 3 kafica sa arenasport prijenosom
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» 7. kolo 1 HNL Split-Inker
» 31. kolo 1 HNL Split-Inker
» 34. kolo 1 HNL INKER- Split
» 22. kolo 1 HNL Inker - Split
» 13. kolo 1.HNL Split - INTER