Igrač sezone 2015/2016
+5
inkerovac
inter100
Admin
Pecelj
Mijau
9 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Svaštara
Stranica 5 / 5.
Stranica 5 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Igrač sezone 2015/2016
Smijesno al nije losedanijel1208 je napisao/la:Mijau je napisao/la:A da se bira samo jedan igrač ja glasam za Čelikovića.A trebao bi se birati i jedan igrač samo treba izmisliti ime nagrade.Hajdučko srce hajduk, purgerski ponos su imali bijeli anđeli.Dajte ideju kak da se zove nasa nagrada.
Nagrada nek se zove Vepar godine.... hahahahaha
[You must be registered and logged in to see this link.]
Mijau- Broj postova : 5105
"Vepar" je odličan prijedlog za ime!
Ali da bi uopće bilo vepra, treba biti bar 10 divljih svinja!
A da bi bilo 10 divljih svinja treba biti bar 2000 gledatelja na svakoj utakmici!
Kaj se tiče igrača sezone, nema sumnje da su Nestorovski i Čeliković liga za sebe! I to zbog učinka, kvalitete, borbenosti i želje!
Posavec ne ulazi u konkurenciju jer nije izdržao braniti niti pola sezone u klubu! Sa samo pola sezone jednostavno ne možeš biti vepar!
Kad se sjetim da je Čeliković bio rezerva Kramariću u 1HNL pa čak dio i u 2 HNL! Dokaz da sve kaj je iz Dinama i Lokomotive ne mora biti unaprijed bolje!
Čim je skupio par sezona igranja odmah je pokazao tko je bolji!
Ali da bi uopće bilo vepra, treba biti bar 10 divljih svinja!
A da bi bilo 10 divljih svinja treba biti bar 2000 gledatelja na svakoj utakmici!
Kaj se tiče igrača sezone, nema sumnje da su Nestorovski i Čeliković liga za sebe! I to zbog učinka, kvalitete, borbenosti i želje!
Posavec ne ulazi u konkurenciju jer nije izdržao braniti niti pola sezone u klubu! Sa samo pola sezone jednostavno ne možeš biti vepar!
Kad se sjetim da je Čeliković bio rezerva Kramariću u 1HNL pa čak dio i u 2 HNL! Dokaz da sve kaj je iz Dinama i Lokomotive ne mora biti unaprijed bolje!
Čim je skupio par sezona igranja odmah je pokazao tko je bolji!
inkerovac- Broj postova : 1511
Hocemo onda nagradu za naj igraca Ilija i naj vepar (borbenost) Celik
I mozemo imat za mladog igraca, veprića
I mozemo imat za mladog igraca, veprića
bećar je napisao/la:"Veprovo srce"
Dopada mi se.Saić nek osigura srce da ga uručimo Čeliku.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Evo našao sam nagradu za Veprovo srce.Još treba diplomu napraviti.
Evo našao sam nagradu za Veprovo srce.Još treba diplomu napraviti.
Što se mene tiče Ilija je naravno ispred svih. Taj da igra u Hajduku zabio bi 40 golova, da ne govorim dinamo ili rijeka.
ostali su Čeliković, Čosić, Mazalović koji su nositelji igre i izdvojivši bilo koga ne bi bilo pravedno.
ostali su Čeliković, Čosić, Mazalović koji su nositelji igre i izdvojivši bilo koga ne bi bilo pravedno.
Pecelj- Broj postova : 2970
Najzaslužniji igrač je Ilija, jer je najviše zabio golova, a nogomet se igra za golove. Što se tiče titule "veprovo srce", najzaslužniji je Čeliković, jer je taj dečko toliko puno puta pretrčao kilometre gore dole, uklizavao beskompromisno, toliko puno centaršuteva i asistencija, dao je i gol(ove), njegov pristup igri daje poseban ritam cijeloj momčadi. To je igrač kome je teško nešto zamjeriti, kad pogriješi isto kao i Iliji. Po meni je ikona kluba ovoga prvenstva i ima srce baš da dobije "veprovo srce".
bećar- Broj postova : 367
Evo ovo si odlično napisao i dao sam ti plus. [You must be registered and logged in to see this link.] evo pogle kome je Torcida davala svoj trofej.
Mijau je napisao/la:Evo ovo si odlično napisao i dao sam ti plus. [You must be registered and logged in to see this link.] evo pogle kome je Torcida davala svoj trofej.
Čitam da su titulu dali Jozinoviću, a nedugo nakon toga se Hajduk riješio tog igrača i doveo Milića, koji po meni nije bolji igrač od Jozinovića.
bećar je napisao/la:Mijau je napisao/la:Evo ovo si odlično napisao i dao sam ti plus. [You must be registered and logged in to see this link.] evo pogle kome je Torcida davala svoj trofej.
Čitam da su titulu dali Jozinoviću, a nedugo nakon toga se Hajduk riješio tog igrača i doveo Milića, koji po meni nije bolji igrač od Jozinovića.
Milić je jedan veliko foler kakti veliki torcidaš i Hajdukovac a ima najveći ugovor tamo i igra keiminalno.Čelik je bolji od njega.
Čelik je za njega space shuttle - NASA...
Nije milić nikaj posebno ali da su svi u hajduku ko milic mirnije bi oni spavali.
Pecelj- Broj postova : 2970
Admin je napisao/la:Znaci Ile i Celik?
Imaju moj glas. Potpuno zasluženo.
Admin je napisao/la:Znaci Ile i Celik?
Tako je!
inkerovac- Broj postova : 1511
Da vas obavjestimo da su jučer na večeri podjeljenje nagrade.Veprovo srce je dobio Čelik a nagradu je predao danijel1208.Žuto srce je dobio Ćosić a nagradu je predao admin a Arkan(w.p.r) je predao nagradu za najboljeg igrača Iliji.Igrači su nagrađeni salmom od dvilje svinje i prigodnom zahvalnicom koju je dizanirao admin a dizajn su svi pohvalili i za prvi put je bio stvarno dobro.Ovo mora postati tradicija sad kad smo već krenuli sa time.Dobitnici za sljedeću sezonu igraju ko zna di i nisu ni svjesni kaj ih čeka tu.
Trosak nagrada sa ukrasnim vrecicama (nazalost nije bilo zutih al i plave nisu lose) je par sto kuna. Mijau (covjek iz sjene) koji su srami davat nagrade je sudjelovao u troskovima, ak se jos netko odluci na donaciju, necu se bunit
Definitivno trebamo nastavit stim, i iducu godinu dat 'tradicionalnu' drugu nagradu
S vremenom cemo doc do toga da ce na kobasicama bit web adresa foruma i prodavat ce se ukrasne zutoplave vrecice sa veprovim srcem
Definitivno trebamo nastavit stim, i iducu godinu dat 'tradicionalnu' drugu nagradu
S vremenom cemo doc do toga da ce na kobasicama bit web adresa foruma i prodavat ce se ukrasne zutoplave vrecice sa veprovim srcem
Kako donirati i koliko(neka pristojna cifra, ha, ha...)?
Ili nac sponzora klubu sa 5-6 znamenkastim iznosom ili meni dvoznamenkasti iznos na nekoj od tekmibećar je napisao/la:Kako donirati i koliko(neka pristojna cifra, ha, ha...)?
Admin je napisao/la:Ili nac sponzora klubu sa 5-6 znamenkastim iznosom ili meni dvoznamenkasti iznos na nekoj od tekmibećar je napisao/la:Kako donirati i koliko(neka pristojna cifra, ha, ha...)?
Ova druga kombinacija je ok, bar znamo gdje će lova završiti!!!
Stranica 5 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Naj....bolji igrač sezone
» 2. HNL 2015 / 2016
» Hrvatski nogometni kup 2015/2016
» Inker 2011/2012
» Završnica sezone
» 2. HNL 2015 / 2016
» Hrvatski nogometni kup 2015/2016
» Inker 2011/2012
» Završnica sezone