5. kolo 1 HNL Istra 1961 - INTER
+3
Admin
inter100
inkerovac
7 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: 5. kolo 1 HNL Istra 1961 - INTER
Po uzoru na talijanskog imenjaka od prije par sezona, imat cemo rekordan broj remija
Bod nije loš ali mislim da smo mogi do sva tri.Fali nam jedan brži igrač na desnoj strani treba Hanžeka tu gurati a ne Radića koji je prespor.
Mijau- Broj postova : 5105
Istra nam se nudila, i nismo to uspjeli iskoristiti! Mislim da je ovo bila utakmica koja se mogla pobijediti!
Filipović je u malo vremena skoro uspio sve zeznuti! Jefthon borben! Blažević par puta povukao! Imali smo par solidnih situacija, ali realizacija slaba!
Begić je bio solidan! Sada Hanžek može početi igrati krilo!
Radić beka ne može igrati, on možeš samo teškog centarfora, a Nestorovski iza njega! Mogu reci da sam sve veći zagovornik takve ideje!
Tempo nije bio kao prošle utakmice!
Dobro je kaj ne gubimo, još da počnemo pobjeđivati onda bi to bilo to!
Filipović je u malo vremena skoro uspio sve zeznuti! Jefthon borben! Blažević par puta povukao! Imali smo par solidnih situacija, ali realizacija slaba!
Begić je bio solidan! Sada Hanžek može početi igrati krilo!
Radić beka ne može igrati, on možeš samo teškog centarfora, a Nestorovski iza njega! Mogu reci da sam sve veći zagovornik takve ideje!
Tempo nije bio kao prošle utakmice!
Dobro je kaj ne gubimo, još da počnemo pobjeđivati onda bi to bilo to!
inkerovac- Broj postova : 1511
Hanžek krilo a Blaž umjesto Glavine a zadnjih 20ak davat priliku Radicu, umjesto jednog iz napadackog dijela ovis o o situaciji
Sva 4 sa napadacke polovice mogu igrat na vise pozicija, pa zarotirat tak da Radic dode u špicu a iza njega Ile ili Blaž
Sva 4 sa napadacke polovice mogu igrat na vise pozicija, pa zarotirat tak da Radic dode u špicu a iza njega Ile ili Blaž
Iducu smo bez Celika, a i za jucer je bio upitan, standardni njegovi problemi sa zuljevima, vjerojatno ce Hanzek na lijevog beka ili ak Begic zdrav mozda bude njega uigral
to je blazeviceva ekipa mislim da mu je ovaj u bijelom buraz il nes..
StaJaZnam- Broj postova : 530
StaJaZnam je napisao/la:to je blazeviceva ekipa mislim da mu je ovaj u bijelom buraz il nes..
Buraz je onaj u gornjem redu sa tatom.To su DS Samobor.
Kad bi Begić mogao ja bi ovak Filipović,Ćosić,Komorski,Begić-Šoljić,Mazalović-Hanžek,Blaž,Ottochian-Ilija ili 3-5-2 Komorski,Mazalović,Ćosić-Begić,Šoljić,Jefthon,Blažević,Hanžek-Ilija,Glavina
PotpisujemMijau je napisao/la:Kad bi Begić mogao ja bi ovak Filipović,Ćosić,Komorski,Begić-Šoljić,Mazalović-Hanžek,Blaž,Ottochian-Ilija ili 3-5-2 Komorski,Mazalović,Ćosić-Begić,Šoljić,Jefthon,Blažević,Hanžek-Ilija,Glavina
inter100- Broj postova : 1594
Zašto je uveo Radića da igra krilo? Ima Hanžeka da mu to igra! Sad ne znam je li uopće bio na klupi, ali i klupa se bira tako da imaš koga uvesti!
Logično je Begića na lijevog beka! Uglavnom slažem se sa sastavom gore!
Kažem, možda bi probao Radića u napad, Nestorovski iza njega, na krilima Blažević i Hanžek! Nestorovski se mući s tim dugim loptama na njega i mislim da puno snage potroši baš u tim duelima! Jedino Radić ima fizikalije da se tuče za te lopte!
Kasnije neka uvede svježe Ottochiana i Glavinu! Možda ih to razbudi! Neka vide da im mjesto baš i nije osigurano!
Posebno dobro mi to zvuči kao dobra taktika za Ottochiana, ali rekao bi samo u trenucima dok ne gubimo!
Ma imamo dovoljno igraca za gore! Jedini problem su nam stoperi i lijevi bek! To ce morati moci pokriti Begić i Miletić! E tu bi jako dobro bilo da smo uspjeli imati Bagarića i Potokara!
inkerovac- Broj postova : 1511
Hanžek nije ni na klupi zadnje dvije utakmice.Stoperi nisu problem Komorski i Ćosić igraju odlično.Očekivao sam da ce plivati ali igraju odlično.Najtanji smo na krilima tu nemamo postenog igrača.A zadnjih veznih sad imamo 5 i svi su solidni a Mazalović maestralan.
Ma imamo i više nego dovoljno igrača
Dobri smo na svim pozicijama samo Toplak treba postat realniji i prestat forsat svoje mezimce
A on na domacim igračima pokazuje da nitko nije nezamjenjiv
Dobri smo na svim pozicijama samo Toplak treba postat realniji i prestat forsat svoje mezimce
Admin je napisao/la:Ma imamo i više nego dovoljno igrača
On ima mezimca a ne mezimce.I nemres rei da imamo dvolno krila jer imamo Ottochiana i Bočkaja ostalo nisu krila.Ili misliš da Čavar treba igrati.
Prije će Mlinar na krilo nego Hanžek to i sam znaš.
moj mezimac je Šoljić! drapa ko veliki i to cijenim. takav nam je falio prošle sezone.
Pecelj- Broj postova : 2970
Admin je napisao/la:Mezimac No1 Glavina
Al ima ih još, recimo Otto
A koga bi stavio umjesto njega.
Trebali bi Gržana posudit ili Čekičija to su krila.
Blaž bolje igra i lijevo i u srediniMijau je napisao/la:Admin je napisao/la:Mezimac No1 Glavina
A Ile može umjesto Glavine malo povucenije a naprijed Radić
Tak se Ilija tokom tekme par puta povuce do centra, nekad i na mjesto zadnjeg veznog dode po loptu
Admin je napisao/la:Blaž bolje igra i lijevo i u srediniMijau je napisao/la:Admin je napisao/la:Mezimac No1 Glavina
A Ile može umjesto Glavine malo povucenije a naprijed Radić
Tak se Ilija tokom tekme par puta povuce do centra, nekad i na mjesto zadnjeg veznog dode po loptu
Opet to nisu prava rješenja.Sad bi nam super došli Leko i Bosec koliko smo u deficitu.Ilija oduvjek to radi i dolazi po loptu ali to bas ne prolazi ko u drugoj ligi.I ja sam reko vec 100 puta da bi ga htio vidjet iza napadača pa nek gurne *eb* Glavinu naprijed ili na krilo jer ovo kaj on pruža sad može odigrati svaki nas kadet.
Pa ovo kaj Glavina radii ja mogu sa potrganim koljenom
Ne trebaju mi ni stan placat:)
Admin je napisao/la:Pa ovo kaj Glavina radii ja mogu sa potrganim koljenom
Je al nisi ljubimac.Sad u Puli ga je izvadio 20 minuta prije kraja.Možda je i Toplaku pun kurac njega više.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» 10. kolo INTER - Istra 1961
» 5. kolo INTER - Istra 1961
» 14.kolo 1 HNL INTER-Istra
» 27.kolo Istra - Inter
» 23.kolo INTER - Istra
» 5. kolo INTER - Istra 1961
» 14.kolo 1 HNL INTER-Istra
» 27.kolo Istra - Inter
» 23.kolo INTER - Istra