DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

10. kolo INTER - Istra 1961

+2
Mijau
Admin
6 posters

Go down

10. kolo INTER - Istra 1961 Empty 10. kolo INTER - Istra 1961

Postaj  Admin uto 27 ruj 2011, 15:13

Istra 1961: Kako nadmudriti iskusnog Iliju Lončarevića?

Bod sa Kantride već je arhiviran i zaboravljen. Trupe Nk Istre 1961 nakon nedjeljnog rastezanja i masaže, u ponedjeljak su već bile na poslu. Razlog je petak i odlazak u Zaprešić gdje ih čeka solidni NK Inter. Momčad koja je na kratko na prvoligaškoj ljestvici bila tik do NK Dinama sigurno zaslužuje respekt ali ne i strah Puljana. Za Diva iz Zaprešića slobodno se može kazati da je čvrsta , dobro izbalansirana momčad na kojoj se itekako vidi rukopis iskusnog brka Ilije Lončarevića

Ako su Interovci izbalansirani za NK Istru 1961 može se slobodno kazati da je majstor remija koji još traži završnu glazuru u igri prema naprijed. Ako se i u petak može očekivati terenska dominacija domaćina, jasno je da će ponovno veliki teret na leđima imati golman Mance , uža obrana i naravno trojka koja je z Rijeci dok je bilo snage bila Kineski zid za sve akcije koje su se pokušavale progurati kroz sredinu terena. Kako Batarela do daljnjeg nema, Arbitražna komisija, iz samo njoj znanih razloga sve je rastegla na još par dana, trener Puljana Igor Pamić na teren će vjerojatno poslati istu momčad. Ovoga puta pitanje je koliko u jurnjavi i zatvaranju mogu izdržati Prahić , Anđelković i Jerković. U Rijeci, izlaskom Jerkovića Kineskog zida više nije bilo i golman Mance promaknuo se u najboljeg igrača utakmice. Planirana osvježenja Roce, Grbić još su jednom pokazala da su daleko od pristojne prvoligaške forme. U Zaprešiću , bi to možda mogli biti Prelčec, donekle spremni Primorac ili taktička opcija po kojoj bi Špičić na lijevi bok a Milić na lijevog bočnog tamo gdje sada ordinira Alimi.

Ta moguća promjena Alimia bi gurnula u sredinu a na desnom krilu ostavila Jazvića čija forma također nije bajna. Kako je svako gostovanje teško, a ono u Zaprešiću za Nk Istru 1961 uvijek je bio problem, bod bi bio solidan. Izguraju li to , majstori remija, ciljnike na kopačkama morali bi popraviti do domaćeg sudara sa Zagrebom koji je ostao bez trenera Pavlovića. Navodno , više nije htio biti trener na daljinsko te raditi ono što je od njega tražio predsjednik. Na taj način treneru Pamiću ponovno se ponavlja Šibenik koji je također dva dana prije gostovanja Puljana starom treneru dao kartu u jednom smjeru. Ali vratimo se u Zaprešić kojeg treba izgurati kroz tri dana rada. U četvrtak je momčad već na putu.

Preuzeto sa regionalexpress.hr

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

10. kolo INTER - Istra 1961 Empty Re: 10. kolo INTER - Istra 1961

Postaj  Admin čet 29 ruj 2011, 20:32

U desetom kolu Prve HNL Istra 1961 gostuje u Zaprešiću gdje je čeka Inter koji ove sezone igra vrlo dobar nogomet. Međutim, Igor Pamić najavljuje da njegova momčad ide po pobjedu...

Utakmicu protiv Intera iz Zaprešića na konferenciji za novinare najavio je Igor Pamić, koji je najavio da će biti određenih promjena u njegovoj momčadi.

"Sigurno je da ću nešto mijenjati u sastavu. Grbić je u zadnje vrijeme pokazao da je totalno izvan forme i zato će ostati u Puli, zajedno s Grbcem, Batelićem i Batarelom. U kadar su se vratili oporavljeni Alimi i Sušić", rekao je Paminjo.

Inter se nalazi na odličnom petom mjestu te su igrači Ilije Lončarevića pokazali da ove sezone igraju zaista dobar nogomet. Svjestan je toga i Pamić koji je pohvalio Žute.

"Inter je momčad koja je odlična u svim segmentima igre. Moramo biti strpljivi u toj utakmici. Inter je stabilna momčad koja teško gubi bodove, međutim, Inter se teško vraća iz rezultatskog zaostatka. Zato smatram da ih se može pobijediti", dodao je Pamić.

Strateg Istre vjeruje da njegova momčad može odigrati dobru utakmicu i doći do punog plijena u Zaprešiću: "Inter je opasan iz prekida, ali mi smo se popravili u skok igri i tu ne vidim njihovu prednost. Dobar im je napadač Abilaliaj. Moramo ih zadržati dalje od našeg gola".

Igor Pamić nije skrivao sastav te je rekao da će se od prve minute na terenu naći Karlo Primorac. Također je potvrđeno da je sve s upravom kluba dogovorio Ante Batarelo te će uskoro biti registriran za Istru 1961.

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau čet 29 ruj 2011, 21:15

Vujčić tvrdi: Nisam dopingiran i igram protiv Istre
Nogometaši zaprešićkog Intera večeras na svom stadionu (18 sati) ugošćuju pulsku Istru. U sastavu će biti i Stephan Vujčić
Autor: Damir Mrvec
29.09.2011 21:00
Vujčić tvrdi: Nisam dopingiran i igram protiv Istre

– A zašto ne bih bio? Premda sam došao iz Rabotničkog, u kojem su dva igrača bila pozitivna na doping na utakmici protiv Lazija, ja sam čist – rekao je Vujčić.

Potvrdila je to i liječnička komisija zaprešićkog kluba.

– Neka dopinška kontrola slobodno danas dođe u Zaprešić i neka testiraju Vujčića. Ne bojimo se da će nešto pronaći – istaknuo je Branko Laljak, direktor Intera.
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pet 30 ruj 2011, 15:26

Najava: Inter protiv Istre traži
priključak vrhu
Deseto kolo Prve HNL donosi nam susret
između Intera iz Zaprešića i Istre 1961.
Iako je Inter favorit gosti koji u Zaprešić
dolaze nakon neodlučenog rezultata na
Kantridi vjeruju da se s još jednog
gostovanja mogu vratiti neporaženi.
Nakon devet odigranih kola momčad
iskusnog stratega Ilije Lončarevića nalazi se
na petom mjestu s 16 osvojenih bodova i svi
u Zaprešiću vjeruju da bi se s nova tri boda
protiv Istre mogli potpuno približiti samom
vrhu prvenstvene ljestvice.
U posljednja četiri kola Žuti su upisali čak tri
pobjede protiv Zadra, Karlovca i Rijeke, a
jedini poraz doživjeli su u zadnjem kolu na
gostovanju kod Osijeka. Strijelac jedinog
pogotka bio je Igor Prijić u 72. minuti, a
Inter može žaliti za odličnom prilikom koju
je u samoj završnici utakmice propustio Filip
Šćrbec.
U prošlosezonskim susretima protiv Istre
momčad iz Zaprešića je oba puta došla do
tri boda. Prvo su slavili na gostovanju s
minimalnih 1:0 pogotkom Antuna Palića dok
je u drugom susretu bilo 3:1 za Inter.
Zanimljiv je podatak da Inter ove sezone u
samo dvije utakmice nije postigao pogodak,
a čak pet susreta je mreža Žutih ostala
netaknuta.
Za utakmicu protiv Istre trener Lončarević
ne može računati na usluge Stjepana Babića
koji je u susretu s Osijekom u 44. minuti
zaradio izravni crveni karton zbog udaranja
protivničkog igrača.
Nogometaše Istre 1961 očekuje teško
gostovanje u Zaprešiću. U posljednja dva
navrata kada su Puljani dolazili na ovaj
travnjak, kući su se vraćali pognutih glava
pa uz tradicionalno dobru formu
zaprešićkih nogometaša na domaćem
travnjaku, nogometaše Igora Pamića u ovom
dvoboju sigurno očekuje težak posao,
ukoliko žele osvojiti makar i bod.
Inter je ove sezone još neporažen kod kuće,
a u posljednja tri dvoboja upisali su 'čiste'
pobjede, bez da su primili pogodak, a zabili
su ih čak šest. Mrežu im je uspjela zatresti
jedino Lokomotiva, koja je i uspjela tako stići
do boda. Dakle, nogometaši Istre, ukoliko
žele ostvariti pozitivan rezultat, trebat će
smisliti način kako svladati protivničkog
vratara, a ne se samo orijentirati na obranu
vlastita gola.
Žuto-zeleni su u seriji pozitivnih rezultata.
Na posljednjih pet utakmica nisu poraženi,
no, u tim dvobojima upisali su samo jednu
pobjedu, uz četiri neodlučena rezultata pa
ako žele odmaknuti od zone ispadanja i
približiti se 'zlatnoj' sredini ljestvice, trebat će
početi ostvarivati i pobjede, makar i na
ovakvim zahtjevnim gostovanjima.
Slaže se s tim i Paminjo, koji je u najavi ove
utakmice izjavio kako u ovaj dvoboj ulazi
bez kalkulacija te kako njegovi nogometaši u
Zaprešić dolaze po sva tri boda. Predstavio
je i strateg Puljana i sastav s kojim bi trebao
ostvarit svoje planove. Mance na vratima, u
posljednjoj liniji trebali bi biti Sušić,
Karabatić, Budicin i Špičić, vezni red Prahić,
Anđelković i Milić, dok će napadački trojac
biti oporavljeni Alimi te Belle i Primorac.
Trener Istre 1961 u Puli je ostavio Grbića,
koji je trenutno van forme, ali Pamić računa
na njegov brzi povratak, novopridošli
Batarelo, koji će tek protiv Zagreba imati
pravo nastupa, a na put nisu krenuli niti
Grbac, Batelić i Stranatić.
"Inter igra na sličan način poput našeg
prethodnog suparnika, Rijeke. Sigurno neće
srljati, ali u dobroj su formi i teško gube
utakmice kada jednom postignu pogodak.
Mi moramo biti strpljivi, ne smijemo raditi
'glupe' prekršaje u zoni šuta, ali daleko od
toga da tamo ne idemo probati ostvariti
pobjedu," najavio je Pamić.
Preuzeto sa Sportnet.hr

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac pet 30 ruj 2011, 15:45

Danas je ona koju moramo dobiti!
Istra nije loša, ali pošto nismo iskoristili Osijek, sad moramo dobiti!
Samo hrabro i s dobrom realizacijom! Šćrbec ono vise ne smije promašiti! Idemo uzeti tri boda i vratiti se u borbu za najviša mjesta!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 pet 30 ruj 2011, 20:12

Prvih 20 minuta odlično, a poslije toga bezidejna i troma igra s ponekim Oršićevim bljeskom. Šteta, imali smo peh kod gola Istre, al smo ipak morali pokazati više napadačke igre i želje. Neću previše filozofirat, završilo je tak kak je. Neki kiks se mogel očekivat, al ne razumijem zašto nismo potvrdili onu dobru igru protiv Osijeka. Možda nas je i rani gol opustil (kojeg nisam ni videl jer sam si brisal stolicu Crying or Very sad ) i opet smo imali puno greški u dodavanjima. Inače, ova igra danas me podsjetila na igru kakvu smo imali kad nas je vodil čačić -> nedaj Bože da ideš napred! (pogotovo u drugom poluvremenu)
Treba ovo zaboravit i uzet puni plijen protiv, čini mi se, Lučkog.
zagorec92
zagorec92

Broj postova : 769

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pet 30 ruj 2011, 20:46

Je, lucko iduce, u kranjcevicevoj, nakon pauze zbog tekmi repke
Nisam ni ja vidio gol :-(
Precudna tekma danas
Losije smo igrali neg onih 1:1 protiv lokomotive
Nije bilo maste u igri, nismo znali kako odigrat na istrin bunker, a mucili smo se s njihovim kontrama iako smo skoro uvijek imali bar 2 igraca vise
A prema naprijed kao da su se bojali da ne dodaju krivo da ne izgube loptu pa da moraju kontru spasavat
A opet je bilo kontri a nedostajalo je 'hrabrih' proigravanja

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 sub 01 lis 2011, 14:18

Previše pogrešaka, čim prije ovo zaboraviti. Protiv Lučkog i Zagreba treba uzeti 6 bodova, za zalet prije Poljuda.

Želi možda netko vidjeti Davora Kukeca ponovo u žutom dresu??

Mirko13

Broj postova : 300

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac sub 01 lis 2011, 15:32

Mirko13 je napisao/la:Previše pogrešaka, čim prije ovo zaboraviti. Protiv Lučkog i Zagreba treba uzeti 6 bodova, za zalet prije Poljuda.

Želi možda netko vidjeti Davora Kukeca ponovo u žutom dresu??

Evo moje recenice poslije tekme s Osijekom:Da recimo sada u momcadi imamo Kukeca na lijevoj, a Trajkovskog na desnoj bili bi drugi na kraju prvenstva!Mislim da ona sve govori!

Mirko da li ti nešto znaš šta mi ne znamo!?

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 sub 01 lis 2011, 18:10

Kukec je dobio raskid ugovora na štetu kluba u Grčkoj, tako da imamo pravu ponuditi mu ugovor. Kroz par dana bi trebal potpisati, već trenira s nama

Mirko13

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 sub 01 lis 2011, 19:20

Mirko13 je napisao/la:Kukec je dobio raskid ugovora na štetu kluba u Grčkoj, tako da imamo pravu ponuditi mu ugovor. Kroz par dana bi trebal potpisati, već trenira s nama
cheers cheers cheers affraid affraid cheers cheers cheers
zagorec92
zagorec92

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 01 lis 2011, 21:51

Mirko13 je napisao/la:Kukec je dobio raskid ugovora na štetu kluba u Grčkoj, tako da imamo pravu ponuditi mu ugovor. Kroz par dana bi trebal potpisati, već trenira s nama

Po meni ogromno pojačanje.Ako je u Grčkoj zadržao razinu koju je imao kod nas prije odlaska opet ćemo se radovati njegovom golovima iz slobodnjaka i driblinzima.Taman sam fali netko za desno krilo di je on najbolji.Vidio sam ga prije Rijeke na stadionu i mislio sam si kako bi nam dobro došao.Sad je tu.Bar se nadam da se neće ništa izjaloviti u zadnji tren.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac ned 02 lis 2011, 10:37

zagorec92 je napisao/la:
cheers cheers cheers affraid affraid cheers cheers cheers

Fenomenalno pojacanje! Takav igrac nam je jako falio! Sad ce imati smisla igrati 4-2-3-1! Kukec može proci i ima dobar udarac iz daljine!
Kukec pokriva lijevo, a Oršić desno, s tim da tijekom igre mogu zamjeniti mjesta i probati više s ulaskom u sredinu i udarcem s jacom nogom!

[You must be registered and logged in to see this image.]

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 ned 02 lis 2011, 16:51

sad kad vidi gulića u obrani, pomislil bu di se on to vratil Very Happy
@inkerovac Oršić i Kukec su jako prodorni igrači i ja se nadam da možemo oečkivati puno više upotrebljivih ubačaja za budimira ili ako zagusti, za jokera abilaliaja. no ja bi više voljel videt da kukec i oršić zamijene strane, pa da malo bombardiramo po protivničkom golu, Oršić je pokazal protiv Istre da može vrlo opasno zaprijetit sa nekih dvadesetak metara, a za kukeca znamo da ima vrlo precizan i odmjeren udarac. A kukec je i veliko pojačanje u smislu prekida, može izvrsno ubaciti i itekako ugroziti vrata izravnim udarcem. Svaka čast guliću i ekipi koja puca slobodnjake, no više povjerenja imam u kukeca. nadam se da je napredoval u Grčkoj i da se ne bu vratil u istom stanju kak i Sivonjić (gospodinu se neda trčat). Nakon varijacija mišić-hadžić (koji su me razočarali), kukec će svakako bit veliko osvježenje.
I jedna primjedba na sastav. čini mi se da bi ščrbec bolje odigral tu poziciju iza budimira nego blažević.
zagorec92
zagorec92

[Vrh] Go down

Postaj  domi ned 02 lis 2011, 22:52

nakon igranja u grčkoj, kukec bude bio jedan od iskusnijih, a mislim da mu motivacije neće faliti

još ranije sam rekao da bi bilo dobro dovesti nekog iskusnijeg u vezu, mada mi povatak kukeca nije pao na pamet Smile

slažem se u postpunosti s inkerovcom, 2 mjesto nam nebi ginulo , no napredujemo i nadam se da ćemo i do toga kroz par sezona Smile

domi

Broj postova : 360

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pon 03 lis 2011, 12:06

taman pauza za tekme repke da se uigra sa ostatkom ekipe i dođe kolko tolko u formu, a do hajduka ima dovoljno vremena 10. kolo INTER - Istra 1961 3134877282

nadam se i da će blažević bit spreman uskoro

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac pon 03 lis 2011, 19:58

zagorec92 je napisao/la:sad kad vidi gulića u obrani, pomislil bu di se on to vratil Very Happy
@inkerovac Oršić i Kukec su jako prodorni igrači i ja se nadam da možemo oečkivati puno više upotrebljivih ubačaja za budimira ili ako zagusti, za jokera abilaliaja. no ja bi više voljel videt da kukec i oršić zamijene strane, pa da malo bombardiramo po protivničkom golu, Oršić je pokazal protiv Istre da može vrlo opasno zaprijetit sa nekih dvadesetak metara, a za kukeca znamo da ima vrlo precizan i odmjeren udarac. A kukec je i veliko pojačanje u smislu prekida, može izvrsno ubaciti i itekako ugroziti vrata izravnim udarcem. Svaka čast guliću i ekipi koja puca slobodnjake, no više povjerenja imam u kukeca. nadam se da je napredoval u Grčkoj i da se ne bu vratil u istom stanju kak i Sivonjić (gospodinu se neda trčat). Nakon varijacija mišić-hadžić (koji su me razočarali), kukec će svakako bit veliko osvježenje.
I jedna primjedba na sastav. čini mi se da bi ščrbec bolje odigral tu poziciju iza budimira nego blažević.

Nekako mislim da su naši najbolji ofenzivni mladi igraci Blažević i Oršić! Probao bi ih malo forsirati! Također Blažević bi po meni bio jako dobar na toj poziciji! Nije prodoran da bude krilo, ali zna zadržati loptu i dobro opaliti! Šćrbec je dobar i sigurno je tu ako Blažević loše igra!

Kukec je veliko pojacanje iz prekida! Koliko ih je samo dao za nas u prošlosti! Trenutno i nemamo dobrog izvođaca prekida tako da je Kukec baš ono sto nam treba! Stvarno pogođen igrac! Nadam se i da je sazrio u Grčkoj te da ce se za svoj Inker truditi! Ipak je on naš bivši junior a i još je mlad!

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 sri 05 lis 2011, 19:21

Onaj centaršut Balića kod gola je idealni pokazatelj za ubuduće kakva trebaju biti ubacivanja, iza obrane. Tak nam je Zvezda zabijala.

Mirko13

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 05 lis 2011, 19:27

Jel Kukec riješena stvar onda?
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 sri 05 lis 2011, 20:05

Čim stignu svi papiri, protiv lučkog vjerojatno još neće igrati

Mirko13

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 sri 05 lis 2011, 21:37

inkerovac je napisao/la:
Nekako mislim da su naši najbolji ofenzivni mladi igraci Blažević i Oršić! Probao bi ih malo forsirati! Također Blažević bi po meni bio jako dobar na toj poziciji! Nije prodoran da bude krilo, ali zna zadržati loptu i dobro opaliti! Šćrbec je dobar i sigurno je tu ako Blažević loše igra!
U vezi Blaževića se baš i ne slažem, ponajviše zbog toga kaj nema kontinuitet utakmica, a Ščrbec je standardan član prve postave. Kada se Blažević i oporavi (ak se već nije) treba ga postupno uvoditi u ritam utakmica, a Ščrbecu i dalje davati priliku od 1. minute. Blaževića stavljati u igru kad padne ritam u drugom poluvremenu, kad se već počne osjećat umor i kod jednih i kod drugih. Neka odigra tak bar 2 kola, a u prijateljskim utakmicama nek dobiva više minuta da se vrati u formu i onda ćemo vidjet jel može doprinjet više nego Ščrbec. A Oršić treba pod hitno popravit realizaciju, sad bi imal barem 3 gola na kontu da je malo smireniji pred golom. Inače, njegova ofenzivna igra je vrlo dobra, al mu fali taj završni udarac.
zagorec92
zagorec92

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics