6.kolo 1 HNL Inker-Slaven Belupo
+2
Pecelj
Mijau
6 posters
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
6.kolo 1 HNL Inker-Slaven Belupo
Utakmica je već u petak pa možemo početi raspravljati o njoj.Nema sigurno Čelikovića zbog kartona,Bočkaj se ozlijedio a Begić izašao u Puli zbog ozlijede.Bit će zanimljivo kakav će biti sastav.Sad bi nam zbilja trebala tri boda jer bi sa njima krenuli prema sredini tablice.Nadamo se boljem izdanju Glavine i Ottochiana koj isu dosta dužni ostali u prvih 5 kola.Za lijevi bok imam ideju.Nebitno ko igra treba Bagarića staviti ko pobirača pa nek daje savjete onome ko će to igrati.
Mijau- Broj postova : 5105
Re: 6.kolo 1 HNL Inker-Slaven Belupo
Slaven Belupo je kriminalan u obrani. Nemaju ni desnog ni lijevog bočnog i tu se krpaju (TU MORAMO NAPASTI I TU NAM JE NAJVEĆA PRILIKA - to je kao kad je pokrivač igrao lijevog bočnog protiv engleske - da sam trener 90 min bi pokušavao preko krila), ali to izgleda katastrofa. Obrana je smiješna jer su Mikulić i Potokar daleko izvan forme. Jučer je Potokar skoro uništio dobivenu utakmicu na 1:0 dok su imali igrača više. Šorša mu je prodao sombrero na 7m od gola. Bit će prilika 100%, ako ih mi ne napravimo oni će nam ih stvoriti iz ničega (tak je bilo protiv lokomotive).
Brlek i Crepulja (+ gregurina) u sredini dijeluju ok, ali ništa više od toga. Tu nisu ništa bolji ili lošiji od nas.
Naprijed su neugodni Savić, Ejupi i posebno Ozobić kojeg Šoljić mora odmah polomiti par puta da se ne razmaše jer ak uzme stvar u svoje ruke gotovi smo. Križman niti smrdi niti miriše i u prednosti smo ako bu igral on, a ne netko od nabrojanih (savić 10 puta bolji).
Protiv Lokomotive su trebali dobiti 5 komada, a smiješnog osijeka su zgazili da im ovi nisu prešli centar.
Možemo lako dobiti, ali i primiti 3 komada ako uđemo mrtvo u tekmu kao protiv Splita ili Zagreba.
Brlek i Crepulja (+ gregurina) u sredini dijeluju ok, ali ništa više od toga. Tu nisu ništa bolji ili lošiji od nas.
Naprijed su neugodni Savić, Ejupi i posebno Ozobić kojeg Šoljić mora odmah polomiti par puta da se ne razmaše jer ak uzme stvar u svoje ruke gotovi smo. Križman niti smrdi niti miriše i u prednosti smo ako bu igral on, a ne netko od nabrojanih (savić 10 puta bolji).
Protiv Lokomotive su trebali dobiti 5 komada, a smiješnog osijeka su zgazili da im ovi nisu prešli centar.
Možemo lako dobiti, ali i primiti 3 komada ako uđemo mrtvo u tekmu kao protiv Splita ili Zagreba.
Pecelj- Broj postova : 2970
Mozda nebi bilo loše igrati 4-3-3 ko oni.Naša veza Mazalović,Jefthon i Šoljić bi trebala biti jača od njihove a naprijed Blaž lijevo Ilija u sredini i Glavina desno bi mogli biti opasni.
Mijau je napisao/la:Mozda nebi bilo loše igrati 4-3-3 ko oni.Naša veza Mazalović,Jefthon i Šoljić bi trebala biti jača od njihove a naprijed Blaž lijevo Ilija u sredini i Glavina desno bi mogli biti opasni.
Trebamo napasti preko krila, i otto i glavina i blaž su nezaustavljivi za njihove "bekove" koji to nisu. Plivaju na svaku.
Nadajmo se da Toplak ima neke ideje jer ovo sad ne funkcionira u napadu.
Moramo nesto promijeniti jer ovak ne ide. Zabili smo sano 2 gola u 5 utakmica. Otto me iznenadio protiv Rijeke ali dobro je bio napisao jedan navijac Istre koji je rekao "Ottochian nije kapacitet za prvu ligu". I s time se u potpunosti slazem. Jedino sto moze on napravit je povuc loptu jer je brz ali finish mu je strasno los. Toplak prestani vise gurat svoje mezimce i dovodi nova krila. *eb* kako bi nam sad igrac kao Orsa dobro dosao. Brz igrac, okomit na gol, odlican tehnicar. Nase nijedno krilo ne zna preci igraca i stvorit visak prostora. Ocajni smo u napadu i to me *eb* brine. Recite sta ocete ali vezni red smo zaokruzili sa Parlovom i Mlinarom. Ottochian i Glavina su klupa i to je cinjenica. Blaz je prvi sastav. Znaci 2 krila trebamo dovest.
inter100- Broj postova : 1594
inter100 je napisao/la:Moramo nesto promijeniti jer ovak ne ide. Zabili smo sano 2 gola u 5 utakmica. Otto me iznenadio protiv Rijeke ali dobro je bio napisao jedan navijac Istre koji je rekao "Ottochian nije kapacitet za prvu ligu". I s time se u potpunosti slazem. Jedino sto moze on napravit je povuc loptu jer je brz ali finish mu je strasno los. Toplak prestani vise gurat svoje mezimce i dovodi nova krila. *eb* kako bi nam sad igrac kao Orsa dobro dosao. Brz igrac, okomit na gol, odlican tehnicar. Nase nijedno krilo ne zna preci igraca i stvorit visak prostora. Ocajni smo u napadu i to me *eb* brine. Recite sta ocete ali vezni red smo zaokruzili sa Parlovom i Mlinarom. Ottochian i Glavina su klupa i to je cinjenica. Blaz je prvi sastav. Znaci 2 krila trebamo dovest.
oršu smo stvorili u 3 godine koliko ga se trpjelo i davalo šansu u prvoj ligi. Tek je zadnju sezonu postao igrač, a onda smo ispali iz lige. To vam znači druga liga, degradiranje na svim razinama. sad smo se vratili i trebamo opet 3 4 godine vremena za stvaranje novih oršića, a do tad moramo trpjeti škart i mezimce. sasvim normalno i prirodno. samo vam moram ukazati koliko morate mrziti Sinovičića koji nas je izbacio iz lige.
Da, ali u nasem sastavu nema niti jedan igrac koji ima potencijal da postane novi Orsa. Bockaj je skart i prevara. Kud je Orsa pruzao bolje partije u usporedbi sa Bockajem.eto po meni Radic mozda ima potencijal ali ga treba iskoristit.Pecelj je napisao/la:inter100 je napisao/la:Moramo nesto promijeniti jer ovak ne ide. Zabili smo sano 2 gola u 5 utakmica. Otto me iznenadio protiv Rijeke ali dobro je bio napisao jedan navijac Istre koji je rekao "Ottochian nije kapacitet za prvu ligu". I s time se u potpunosti slazem. Jedino sto moze on napravit je povuc loptu jer je brz ali finish mu je strasno los. Toplak prestani vise gurat svoje mezimce i dovodi nova krila. *eb* kako bi nam sad igrac kao Orsa dobro dosao. Brz igrac, okomit na gol, odlican tehnicar. Nase nijedno krilo ne zna preci igraca i stvorit visak prostora. Ocajni smo u napadu i to me *eb* brine. Recite sta ocete ali vezni red smo zaokruzili sa Parlovom i Mlinarom. Ottochian i Glavina su klupa i to je cinjenica. Blaz je prvi sastav. Znaci 2 krila trebamo dovest.
oršu smo stvorili u 3 godine koliko ga se trpjelo i davalo šansu u prvoj ligi. Tek je zadnju sezonu postao igrač, a onda smo ispali iz lige. To vam znači druga liga, degradiranje na svim razinama. sad smo se vratili i trebamo opet 3 4 godine vremena za stvaranje novih oršića, a do tad moramo trpjeti škart i mezimce. sasvim normalno i prirodno. samo vam moram ukazati koliko morate mrziti Sinovičića koji nas je izbacio iz lige.
Bočkaj je novi Oršić i on će završiti u Koreji.
Ova dva crna škarta koje smo sterali bi nm sad bili od koristi za *eb* krila.Kakvi god da su bili imali su brzinu.
Gledao sam trening ako bude sastav koji je danas igrao za prvu momčad ja bi bio zadovoljan.9 istih iz Pule i 2 nova.
Mijau je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Izjave i razmišljanja Toplaka i Čelika.
hahahahahahahha kakav je ovo ženski glas na prvom prilogu haahahahaha
usro sam se, mislio sam da je zombi neki
hahahahhahahahahah
Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Izjave i razmišljanja Toplaka i Čelika.
hahahahahahahha kakav je ovo ženski glas na prvom prilogu haahahahaha
usro sam se, mislio sam da je zombi neki
hahahahhahahahahah
A jel ti jasno kaj je Čelik htio reći?Ja sam se pogubio u njegovim mislima.
Sutra sastav
Posavec
Filipovic-Cosic-Komorski-Begic
Mazalovic-Soljic
Blazevic-Glavina-Ottochian
Nestorovski
Posavec
Mazalovic-Soljic
Nestorovski
inter100 je napisao/la:Sutra sastav
Posavec
Mazalovic-Soljic
Nestorovski
Ko ti je reko sastav?
Ma nitko. Taj sastav je moje misljenje al vjerujem da ce takav i biti
inter100 je napisao/la:Ma nitko. Taj sastav je moje misljenje al vjerujem da ce takav i biti
Makni Filipovića i Šoljica i stavi Hanžeka i .
Parlova ili Mlinara?Mijau je napisao/la:inter100 je napisao/la:Ma nitko. Taj sastav je moje misljenje al vjerujem da ce takav i biti
inter100 je napisao/la:Parlova ili Mlinara?Mijau je napisao/la:inter100 je napisao/la:Ma nitko. Taj sastav je moje misljenje al vjerujem da ce takav i biti
Jel ti oni liče na ?
Ahaa. Jefthon. Vidis njega sam zaboravio. Osobno mislim da nije igrac za prvu ligu ali eto super je odigrao u Puli
inter100 je napisao/la:Ahaa. Jefthon. Vidis njega sam zaboravio. Osobno mislim da nije igrac za prvu ligu ali eto super je odigrao u Puli
Jefthona treba znati iskoristi.Za stopera je prespor ali veznog igra maestralno.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» 10. kolo INTER – Slaven Belupo 29.09.12 u 19:00h
» 21. kolo INTER - Saven Belupo
» 15.kolo 1 HNL Slaven Belupo-INTER
» 3. kolo INTER - Slaven Belupo
» 24. kolo 1 HNL Inker - Slaven Belupo
» 21. kolo INTER - Saven Belupo
» 15.kolo 1 HNL Slaven Belupo-INTER
» 3. kolo INTER - Slaven Belupo
» 24. kolo 1 HNL Inker - Slaven Belupo