8.kolo 1 HNL Inker-Hajduk
+5
Pecelj
inter100
inkerovac
StaJaZnam
Mijau
9 posters
Stranica 3 / 4.
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: 8.kolo 1 HNL Inker-Hajduk
Admin je napisao/la:Samo da se ne uplaše danas kad povedemo
Onda je najbolje povesti u 95. minuti.
Mijau- Broj postova : 5105
A da su 4 minute nadoknadeMijau je napisao/la:Admin je napisao/la:Samo da se ne uplaše danas kad povedemo
Onda je najbolje povesti u 95. minuti.
Danas moramo dobro odigrati! Znam da ce biti muke i živciranja, ali stvarno imamo lijepu priliku dobiti i na pauzu otići visoko na tablici!
Mislim da ce biti puno ljudi na tekmi! Moramo ovu situaciju iskoristiti!
Mislim da ce biti puno ljudi na tekmi! Moramo ovu situaciju iskoristiti!
inkerovac- Broj postova : 1511
Ne mogu dočekat tekmu. Imam neki filing da ćemo dobit, iako bi i bod bio okej. Nadam se da će tribine biti pune!
Ajmooo dečki, razbijte tovarske pičkice. Ilija poderi ih
Ajmooo dečki, razbijte tovarske pičkice. Ilija poderi ih
inter100- Broj postova : 1594
Tovari su već počeli dobivati batine po Zaprešiću na šetnici. Neugodno sam iznenađen postavljanjem cerade na ogradu di cu sad škicat trening?
Kog si tukoMijau je napisao/la:Tovari su već počeli dobivati batine po Zaprešiću na šetnici. Neugodno sam iznenađen postavljanjem cerade na ogradu di cu sad škicat trening?
A za ceradu sam ti reko da ce se stavit
To su isplanirali vec nakon rijeke
Admin je napisao/la:Kog si tukoMijau je napisao/la:Tovari su već počeli dobivati batine po Zaprešiću na šetnici. Neugodno sam iznenađen postavljanjem cerade na ogradu di cu sad škicat trening?
Nisam ja nikoga i nisi mi rekao za ceradu.Skroz je bijela moglu su staviti grb kluba grada nekaj vezano za Zapreši ovak je bezveze.
Mijau je napisao/la:Onda sam mozda Arkanu rekoAdmin je napisao/la:Kog si tukoMijau je napisao/la:Tovari su već počeli dobivati batine po Zaprešiću na šetnici. Neugodno sam iznenađen postavljanjem cerade na ogradu di cu sad škicat trening?
Nisam ja nikoga i nisi mi rekao za ceradu.Skroz je bijela moglu su staviti grb kluba grada nekaj vezano za Zapreši ovak je bezveze.
12 Josip Posavec
25 Marko Ćosić
17 Josip Filipović
10 Ivan Blažević
13 Ivan Čeliković
28 Tomislav Mazalović
11 Dominik Glavina
7 Josip Šoljić
15 Mislav Komorski
27 Andrea Ottochian
30 Ilija Nestorovski
PRIČUVNI IGRAČI
1 Ivan Čović
9 Dominik Radić
6 Jefthon Ferreira De Sena
34 Petar Bočkaj
4 Silvije Begić
31 Driton Camaj
8 Frano Mlinar
25 Marko Ćosić
17 Josip Filipović
10 Ivan Blažević
13 Ivan Čeliković
28 Tomislav Mazalović
11 Dominik Glavina
7 Josip Šoljić
15 Mislav Komorski
27 Andrea Ottochian
30 Ilija Nestorovski
PRIČUVNI IGRAČI
1 Ivan Čović
9 Dominik Radić
6 Jefthon Ferreira De Sena
34 Petar Bočkaj
4 Silvije Begić
31 Driton Camaj
8 Frano Mlinar
[You must be registered and logged in to see this image.]
Aaaaaaa, *eb* krv. Bolji smo od Hajduka, ovi su umorni ne mogu trčat. Ne znam koji nam je kurac bio u prvih 20 minuta. Mogli smo 0-3 gubit.
Ma mislim, nije sramota izgubit od hajduka. Ali ja vam kazem Hajduk je danas bio spreman pasti. Ništ nisu pokazali, a za poraz smo djelomicno krivi mi a i to što nismo imali sreće. Ko kurac smo usli u utakmicu i mogli gubit 0-3. Poslije toga hajduka nema na terenu, sve do nesretnog crvenog kartona Komorskog. Tu su nam već smanjene sanse za nerijeseno ili pobjedu. I onda nam Ohandza daje bzvz gol iz vjerojatnog zaleđa. Preretardirano što Glavina nije zabio 1v1 i stativa Čelika iz slobodnjaka. Kazem 50% mi krivi 50% sreća. A kaj je najgore od svega navedenoga je to što nećemo imat Komorskog, Iliju(zbog retardiranog prigovora) i Mazala čini mi se. 3 standardna igrača, od kojih jedan najbolji. Za poludit. Baš sam razočaran i to jako. Ujebalo mi dan skroz
I da, Ohandza igrač tekme. Ajmo reć kreirao prvi gol.Zabio gol i na njemu napravljen crveni. Samo da ne izgubimo od Osijeka, ak izgubimo najebali smo
Kaj reć, na igru nemam prigovora, no na realizaciju dosta. Glavina je onom sramotom pokazao da je van forme, fino s njim na klupu, pa nek zaradi mjesto u prvih 11...
Inače, generalno gledajući, zaslužili smo najmanje bod, a vjerojatno i sva 3. Hajduk nakon 15-ak minuta utakmice je nestao s terena i tu smo dobro kontrolirali utakmicu uz povremen zajeb od strane Šoljića i Filipovića. Nakon crvenog kartona, Hajduk se nije baš iskazao, a mi smo imali stativu i nepromašivu šansu Glavine! Mislim da je i Mlinar pogodio stativu. Gol Hajduka je najvjerojatnije iz zaleđa, no nije ni bitno...
Najgore je kad izgubiš utakmicu u kojoj si bolji...nakon prvog kruga, trebali smo imati barem 6 bodova više jer smo igrom to zaslužili. Šteta.
Inače, generalno gledajući, zaslužili smo najmanje bod, a vjerojatno i sva 3. Hajduk nakon 15-ak minuta utakmice je nestao s terena i tu smo dobro kontrolirali utakmicu uz povremen zajeb od strane Šoljića i Filipovića. Nakon crvenog kartona, Hajduk se nije baš iskazao, a mi smo imali stativu i nepromašivu šansu Glavine! Mislim da je i Mlinar pogodio stativu. Gol Hajduka je najvjerojatnije iz zaleđa, no nije ni bitno...
Najgore je kad izgubiš utakmicu u kojoj si bolji...nakon prvog kruga, trebali smo imati barem 6 bodova više jer smo igrom to zaslužili. Šteta.
zagorec92- Broj postova : 769
Baš šteta.Razočaran sam porazom.
Toplak, trener Intera: Mi smo igrali periodično. Imali smo uspone i padove čega nije bilo u dosadašnjem tijeku prventsva. Prvih 20 minuta bili smo slabiji. Poslije crvenog kartona Komorskom stvorili smo neke šanse. I to je stanoviti paradoks. Nemam što prigovoriti svojim igračima. U ponedjeljeljak, na kraju prijelaznog roka, očekujemo jednu prinovu-pojačanje.
Nisam ni skužio da je Ilija dobio karton kod crvenog.E u *eb* problemima smo.Nema Komorskog,Ilije i Mazalovića u Osijeku.
O tome pricam. *eb* loseMijau je napisao/la:Nisam ni skužio da je Ilija dobio karton kod crvenog.E u *eb* problemima smo.Nema Komorskog,Ilije i Mazalovića u Osijeku.
Mlinar,Radić a za stopera pojma nemam.I Filipovića potjerat u tri pičke materine.Sjebo gol prvi kod drugog Tudor njegov igrač pobjegao i izborio penal.On je najzaslužniji za Hajdukovu inicijativu.Nisu oni glupi skužili su di smo najtanji.
Hmm, ja imam drugu zamisao. Glava špica, sredina Blaz desno škart. Stoper Jefthon?! Slazem se, potjerat ga u tri picke materine u pravom smislu te riječi. Pravio se frajer tijekom priprema kao trazio bolji klub ovo ono, pa glupane ne mozes u Cibaliji igrat a kamoli u najboljem svijetu na planeti. Ne zasluzuje nosit sveti dres. Toplak, stavljaj Begića na desnog beka. Isfrustriran sam porazom, sutra ujutro se ustajem nadrkan
Ja se s familijom malo zadržao na Žumberku, pa, hvala Bogu, na utakmicu nisam stigao.
Točnije, zadržala nas kćerkica koja je ogladnila pa ju je žena dva i pol sata dojila. Taman oko 19 smo bili u Samoboru, pa sam okrenuo na 2. program HR radia.
I velim ženi da se dam kladit da bu bil dosuđen penal za Hajduk u vrlo kratkom roku. Veli ona: Jesi siguran? Rekoh: Evo, ak ne bude dosuđen dok ne prođemo Medsave, umjesto na skelu, zapeljal bum auto u Savu. I eto, auto ostao suh.
Točnije, zadržala nas kćerkica koja je ogladnila pa ju je žena dva i pol sata dojila. Taman oko 19 smo bili u Samoboru, pa sam okrenuo na 2. program HR radia.
I velim ženi da se dam kladit da bu bil dosuđen penal za Hajduk u vrlo kratkom roku. Veli ona: Jesi siguran? Rekoh: Evo, ak ne bude dosuđen dok ne prođemo Medsave, umjesto na skelu, zapeljal bum auto u Savu. I eto, auto ostao suh.
Gefufna- Broj postova : 38
Pazi službeni podtak o gledateljima 1839.A samo Torcide bilo 1000 i više od pola naše.*eb* ti mater ko to objavljuje.
U ponedjeljak tj sutra haha očekujem kao pojačanje desnog beka ili stopera. Jbt pa moramo imat zamjenu za stopera kad se netko ozlijedi ili eto kao sad Komorski bude kartoniran
Najveće pojačanje bi bilo odazak Filipovića.Hanžek se vadi nakon pola sata ovaj sjebe sve kaj se da sjebati u 10 minuta i za nagradu odigra cijelu utakmicu.*eb* ti mater Toplak pun mi je kurac više Filipovića i mjenjanja Blaževića.Za Glavinu nema prigovora danas je dobar bio.makar mora boli bti i ne fulavati zicere.Sad nek igra špicu u Osijeku sumnjam da ce radića stavit od početka.Nije to Filipović.
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 26. kolo 1 HNL Inker-Hajduk
» 17.kolo 1 HNL Hajduk-Inter
» 35. kolo 1 HNL Hajduk-Inker
» 11.kolo Hajduk - INTER
» 5. kolo INTER - Hajduk
» 17.kolo 1 HNL Hajduk-Inter
» 35. kolo 1 HNL Hajduk-Inker
» 11.kolo Hajduk - INTER
» 5. kolo INTER - Hajduk