DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

9.kolo 1 HNL Osijek-Inker

+5
inkerovac
jimmytrast
Admin
inter100
Mijau
9 posters

Stranica 2 / 4. Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

9.kolo 1 HNL Osijek-Inker - Page 2 Empty Re: 9.kolo 1 HNL Osijek-Inker

Postaj  Mijau ned 13 ruj 2015, 18:50

2:0 *eb* vam bog mater nesposobnu
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 13 ruj 2015, 18:55

Sad smo cekam kukanje da nam je falio Komorski da nemamo stopera i slično.Bitno da imamo 3 *eb* škarta koji ničem ne služe.Sad sam poludio pun mi je kurac više svega.Tolko ljut nisam bio od poraza u Vinkovicma.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac ned 13 ruj 2015, 19:12

Ovako se ispada iz lige! Kako smo ušli u utakmicu ništa drugo nismo ni mogli očekivati! Osijek užasan, a mi izgubimo!

Mi počnemo igrati kad gubimo! Gdje smo bili prvo poluvrijeme? Da ne gubimo svaku utakmicu mi ne bi imali niti jedan udarac u cijelom prvenstvu!

Najbolja mi je kada se dodajemo u zadnjoj liniji! Kao pokušavamo izvući protivnika, a cim ovi napadnu odmah panika i izgubljena lopta! Kao hoćemo ih izvući, ali molimo boga da ne krenu prema nama! lol!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac ned 13 ruj 2015, 19:16

Mijau je napisao/la:Sad smo cekam kukanje da nam je falio Komorski da nemamo stopera i slično.Bitno da imamo 3 *eb* škarta koji ničem ne služe.Sad sam poludio pun mi je kurac više svega.Tolko ljut nisam bio od poraza u Vinkovicma.

Tako je! Ovo su bili Vinkovci i opet smo uspjeli izgubiti! Onda ce nam Sinovčić biti kriv kaj smo ispali! Došli smo po poraz u Osijek i po meni jednostavno poklonili pobjedu Osijeku!

Dva penala napravimo kada jedan igrač Osijeka vuče loptu sam od centra! Onaj gol Domžala nije bio slučajan!

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 13 ruj 2015, 19:28

[You must be registered and logged in to see this link.]

Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac ned 13 ruj 2015, 19:33

Mijau je napisao/la:Bez Ilije do sutra neće gola dati.A penal smo im morali pokloniti.Neveznao za ovo juniori su danas Dinamo dobili u Maksimiru a jučer ujutro ih je Čeči ubijao i nisu ušli ko pičke ko ovi seniori i to im se isplatilo.Ali ak ti ides u Osijek ovakav sa strahom nis drugo osim poraza nemres očekivati.*eb* se piče još sam treba i zgubit od Zagreba i njih vratiti u život.Moglo bi nakon ovoga biti 5 poraza zaredom.I fenjer.Samo zato jer su papci u glavi.

Kakav je bio rezultat juniora?

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 13 ruj 2015, 19:37

inkerovac je napisao/la:
Mijau je napisao/la:Bez Ilije do sutra neće gola dati.A penal smo im morali pokloniti.Neveznao za ovo juniori su danas Dinamo dobili u Maksimiru a jučer ujutro ih je Čeči ubijao i nisu ušli ko pičke ko ovi seniori i to im se isplatilo.Ali ak ti ides u Osijek ovakav sa strahom nis drugo osim poraza nemres očekivati.*eb* se piče još sam treba i zgubit od Zagreba i njih vratiti u život.Moglo bi nakon ovoga biti 5 poraza zaredom.I fenjer.Samo zato jer su papci u glavi.

Evo igralo je za Dinamo par Peceljovih ljubimaca i opet ih ovi naši pobjede.A naši su jadni da se razumijemo ali su se borili.Dobili su ih i prošle godine i nanjeli im prvi poraz u 30 utakmica.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac ned 13 ruj 2015, 19:41

Mijau je napisao/la:
inkerovac je napisao/la:

Evo igralo je za Dinamo par Peceljovih ljubimaca i opet ih ovi naši pobjede.A naši su jadni da se razumijemo ali su se borili.Dobili su ih i prošle godine i nanjeli im prvi poraz u 30 utakmica.

Lovren! lol!

Ne moraš biti kvalitetan, ali ako se boriš možeš protiv svakoga ne izgubiti! Bravo za juniore!

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 ned 13 ruj 2015, 19:41

Uopce ljut nisam. Nego sam veoma razocaran. Igrali smo super drugo poluvrijeme. Cabraja paklen igrac. Nije nam imao tko zabiti. Penali preeeeeeeeeretardirano napravili. Prvi je bio a drugi ne
inter100
inter100

Broj postova : 1594

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac ned 13 ruj 2015, 19:49

inter100 je napisao/la:Uopce ljut nisam. Nego sam veoma razocaran. Igrali smo super drugo poluvrijeme. Cabraja paklen igrac. Nije nam imao tko zabiti. Penali preeeeeeeeeretardirano napravili. Prvi je bio a drugi ne

Nemamo se kaj buniti! Kako smo ušli u utakmicu tako smo i završili! Osijek ne bi nikad zabio da nije bilo penala, ali ne bi ni mi!
Moramo biti puno hrabriji i ambiciozniji da bi nešto napravili!
Kako je Pamić rekao ako ti je cilj samo opstanak sigurno ćeš ispasti! Moraš težiti višem, a ovakvo cekanje jednog boda protiv usranog protivnika to nije!

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 ned 13 ruj 2015, 19:54

Samir napao Smoju. Izdero se "ko tebe kaj pita, ko tebe kaj pita"
inter100
inter100

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 ned 13 ruj 2015, 20:46

Dan te *eb*. Stalno mi je poraz u glavi No
inter100
inter100

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned 13 ruj 2015, 20:54

Jel to 7 penala u 9 tekmi?
Kad smo vec kod juniora, Hanžeka ne puste da igra za juniore

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 ned 13 ruj 2015, 21:12

Vratio se ćiku. Sad smo se uvalili u velike probleme. Izgubit ćemo od Rijeke, i od Dinama kući, znaci moramo dobit Zagreba tamo. I nakon Dinama igramo protiv Splita u gostima. *eb* mater ovdje nismo trebali izgubit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reći ćete da sam lud, ali Ilija je kriv za ovo! Gubili smo 1:0, i da je on bio u igri, izjednačili bi 100%, odigrali barem neriješeno. Njegovi glupi potezi nas koštaju bodova(prigovor sucu protiv Hajduka treći žuti) bolje da je napucao loptu sad protiv Osijeka i da pauzira Rijeku, koji će nam kurac svejedno ćemo spušit. A u pičku materinu, ak Osijek sad dobije doma Zagreba bit će ispred nas. Koliko god smo bijedno i jadno odigrali prvo pol toliko smo dobro odigrali drugo, dovoljno da zabijemo gol-dva
inter100
inter100

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 ned 13 ruj 2015, 21:14

Ovaj Tuđen nije normalan!!!!! Kaže da prvi penal nije bio. Možda grijesim ali koliko sam vidio bio je cist ko suza. Nadalje, dat Mlinaru ocjenu 6 je apsurd nad apsurdima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja bi mu dao -100 da mogu, malo je falilo da ne uletim u teren i da mu ne *eb* sve po spisku
inter100
inter100

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 13 ruj 2015, 21:16

Baš me zanima ko će biti novi trener.Nakon 6 poraza zaredom Toplak bu dobil pedalu.Ima sanse ostati samo ak pobjedi Zagreba.Protiv Rijeke i Dinama bumo primili 8 komada minimalno.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 13 ruj 2015, 21:17

inter100 je napisao/la:Ovaj Tuđen nije normalan!!!!! Kaže da prvi penal nije bio. Možda grijesim ali koliko sam vidio bio je cist ko suza. Nadalje, dat Mlinaru ocjenu 6 je apsurd nad apsurdima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja bi mu dao -100 da mogu, malo je falilo da ne uletim u teren i da mu ne *eb* sve po spisku

Tuđen je senilni starac.Bio je baniran više puta od tebe na sportnetu. lol!
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 ned 13 ruj 2015, 21:38

Bio Branko iza mene par redova. Otišao kod 2-0. Kad sam odlazio sa tribine par njih je pričalo sa Samirom, trebo sam mu i ja nešto reć, ali jbg bio sam prerazočaran da kažem nešto. Čekam tekmu 100 godina, i onda kurac. Nitko me ne može toliko rastužit ko Inker
inter100
inter100

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 13 ruj 2015, 21:46

inter100 je napisao/la:Bio Branko iza mene par redova. Otišao kod 2-0. Kad sam odlazio sa tribine par njih je pričalo sa Samirom, trebo sam mu i ja nešto reć, ali jbg bio sam prerazočaran da kažem nešto. Čekam tekmu 100 godina, i onda kurac. Nitko me ne može toliko rastužit ko Inker

Kaj se Begić ozlijedio da je ušao Filipović jer ne vidim smisao te zamjene 10 min prije kraja.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 ned 13 ruj 2015, 21:50

Mijau je napisao/la:
inter100 je napisao/la:Bio Branko iza mene par redova. Otišao kod 2-0. Kad sam odlazio sa tribine par njih je pričalo sa Samirom, trebo sam mu i ja nešto reć, ali jbg bio sam prerazočaran da kažem nešto. Čekam tekmu 100 godina, i onda kurac. Nitko me ne može toliko rastužit ko Inker

Kaj se Begić ozlijedio da je ušao Filipović jer ne vidim smisao te zamjene 10 min prije kraja.

Koliko sam vidio nije, ali moram naglasit da je Begić uz Mlinara bio jedan od najlošijih. Možda zato. Čabraja me iznenadio i to ugodno da ugodnije ne moze bit. Blaž standardno dobro, Glava je bio dobar, ali čovjek nema realizaciju. Otto ništa posebno, srednja žalost. Ćoš okej, Miletić sjebo dva penala čini mi se. Šolja okej, iako je poklonio jednu loptu nasred terena ravno Osijekovom igraču, reko sam *eb* mater Šoljiću, pa su me čudno gledali. Radić loše.
inter100
inter100

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 13 ruj 2015, 21:53

Gej ne igra sa Rijekom ima tri žuta tak da bu Čabraja u prvih 11.I nije mi jasno odkud on u momčadi a odbio je putovati.Kaj su ga oteli?
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 ned 13 ruj 2015, 21:57

Blaž je glup ko kurac. Prekid igre, cini mi se penal, lik nabije loptu na tribine i dobije žuti. I sad ak dobije protiv Rijeke bit ce mu treći. Aloooo *eb* mater, nemojte glavu gubit! Dajte se skulirajte. Sve super, igrajte emotivno, dajte srce na terenu ali glupe greške radit nije pametno
Veseli me igranje Čabraje protiv Rijeke. Ali umjesto da protiv Osijeka budemo full, a protiv Rijeke bez pola tima, mi obrnuto
inter100
inter100

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 13 ruj 2015, 22:03

Tony McGarcic Dragi Interovci i divlje svinje. Koliko god mi negirali suđenje u Osijeku nije bilo lose.
Loš je bio trener imao je katastrofalan dan. I dalje ne odustaje od krivih ljudi na krivim pozicijama. Vjerujem da mozes pogrijesiti jednom, mozes dva puta sastaviti krivu ekipu ali svaki put pogrijesiti onda riba smrdi i od glave i od repa.
Nasa 7 mora na klupu na dugo dugo vrijeme. Napravio je 5 teskih pogresaka i tako iz utakmice u utakmicu. Bockaj sjedi na klupi a decko je klasa za sebe bolja i od Nesterovskog koji teske zicere promasi.
Sva sreca da je dosao novi decko koji je prilicno dobar.
U Osijeku su nas krali godinama i krasti ce nas u jesenskom dijelu sezone jos vise ako Osijek ostane ispod nas.

Medutim danas nas je pokrao trener Toplak koji je uz nedoatatak kljucnih igraca izbacio jos par igraca koji su bili potencijal za postizanje gola.
Tko me poznaje zna da sam odusevljen nacinom rada Naseg trenera medutim riba smrdi jako. Tko mu politicki slaze momcad udavio nas je ovaj put muski. Konacni krivac poraza samo trener Toplak.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 13 ruj 2015, 22:12

Toplak kmeči na suce.Nije mi jasno zakaj.

Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 ned 13 ruj 2015, 22:14

Cek cek. A kog bi on umjesto Soljica? Mozda Mlinara??? I ovo Bockaj klasa za sebe je nesto najgluplje sto sam ikad cuo. Jedino sto mi smeta je Blaz na desnom krilu
inter100
inter100

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 4. Previous  1, 2, 3, 4  Next

[Vrh]

- Similar topics