1. kolo Slaven Belupo - Inter
+3
Pecelj
Admin
Mijau
7 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: 1. kolo Slaven Belupo - Inter
Jedno je navijati i htjeti pobjedu, drugo je objektivna analiza
jimmytrast- Broj postova : 27
Moja analiza je strucna i objektivna.Nisam sarlatan ko Toplak.Realno je da meni daju momcad u ruke.Garantiram povratak publike i skupine lige prvaka.
Mijau- Broj postova : 5105
[size=31]U susret s Interom Kopić ulazi optimistično te je najavio osvajanje sva tri boda. Izjave iz protivničkog tabora smatra pomalo smiješnima:[/size][size=30]Svakako pred domaćim navijačima sezonu želimo otvoriti kvalitetnom igrom te ćemo učiniti sve da dobijemo utakmicu. Što se tiče Intera iz Zaprešića, čitao sam najave kao da se preslaguju, da im treba još vremena, ali smatram da su to priče za malu djecu.[/size]
Neka mi netko od vas strucnjaka napise zasto je belupo bolji od nas.
Pecelj- Broj postova : 2970
Pecelj je napisao/la:Neka mi netko od vas strucnjaka napise zasto je belupo bolji od nas.
Zato jer im niko nije otišao a nama su svi otišli kak Toplak veli.
jimmytrast je napisao/la:Nažalost mislim da po svim zakonima fizike protiv Belupa nemamo šanse. Pitanje je samo može li Toplak izvući bod ili nekim bjegom Kolara doć u vodstvo pa držat 1 0 kolko ide. Ovi igrači nisu spremni odigrat dobrih 90 min i to je najveci problem. Trebat ce snagu dobro rasporediti.
Belupo je u potpunoj istoj situaciji kao i mi, i otprilike taj nivo kvalitete! Nema niti jedan razlog reci da nemamo šanse!
Da li cemo sigurno pobjediti? Naravno da nećemo, ali sigurno imamo realne šanse!
Mi moramo kao i prošle sezone igrati maksimalno sve utakmice, i kada se stvari poklope što ih više pobijediti! Niti jedna nije sigurna, ali niti jedna ne smije biti izgubljena!
Također ne pobjeđuje uvijek kvalitetnija momčad, tako da sreću treba izazivati!
Ono što ja očekujem je da igramo i da želimo. Prošla sezona je po tom pitanju bila dosta solidna. Baš ovdje ja vidim najveći gubitak u odlasku Nestorovskog. On je imao izraženu želju pobjeđivanja u svakoj utakmici i gurao je suigrače s njom da također vjeruju!
Kao što je John Stockton rekao za Dream team! Sve momčadi su bile poražene i prije početka utakmice jer igrači nisu niti vjerovali da imaju šanse pobjediti!
Samo jedan igrač je imao vjeru da može pobjediti i to se vidjelu na načinu kako je igrao! Dražen Petrović!
Možda nije uspio pobjediti, ali je igrao kao da ima šansu da pobjedi! To je vrlo bitna stvar!
inkerovac- Broj postova : 1511
Čović-Begić,Filipović,Komorski,Mesfin-Šoljić,Mazalović-Danoski,Otto,Marijan-Kolar
Mrmić,Kunštić,Brlečić,Mamut,Hanžek,Prša
Mrmić,Kunštić,Brlečić,Mamut,Hanžek,Prša
[You must be registered and logged in to see this image.]
Blaž se je razbolil i zato ga nema.A trebao je biti u prvih 11.Sad igra Otto sa tjedan dana treninga.Marijan je polušpica Danoski desno.
Nije vruće to je dobro za nas.
Ovo je *eb* sramota.Da nismo crvene dobili nebi izgubili nikad.*eb* ti mater Batinću da ti *eb*.
Mijau je napisao/la:Ovo je *eb* sramota.Da nismo crvene dobili nebi izgubili nikad.*eb* ti mater Batinću da ti *eb*.
Uopće ne branim suca, tko ga ..be, ali onaj balavac Kolar, pa što on sebi umišlja, tko je on???? Ostaviti ekipu pola sata, neka se muče. Ionako nismo opalili po golu, vrlo loše od veze prema napadu. Ipak se igra za golove. I drugi je crveni zaslužen, jer je drugi žuti, a bio je. Seljani su bili bolji, čak bi uveo Mamuta prije u igru, Otto je ne spreman, ranije uvesti Hanžeka...
bećar- Broj postova : 367
Kolar baš niš nije napravio.Ležao je na podu i dobio crveni.Sudac nas je pokrao.Za kaj je Begić dobio žuti za normalan faul na centru.Vidjela se namjera da nas sjebe.Slaven nam nije puknuo po golu pošteno ni sa igračem manje.Sa dva nismo mogli.Ovih naših 4 naprijed nije ni na treningu igralo zajedno nisu mogli ništa ali u obrani smo bili dobri.I onda Batinić riješi utakmicu.Navikli smo se prošle godine.Penali,crveni i slične pizdarije.Očito nas i ove godine to čeka.
Prva zamjena je trebala bit Otto Hans
Onda Brlecic Danoski i Mamut Altiparmakovski
Onda Brlecic Danoski i Mamut Altiparmakovski
Kolar je sigurno nešto žestoko opsovao Batiniću dok je ovaj expresno izvadio crveni. Zato se ljutim na Kolara, da je držao jezičinu gdje mu je mjesto nebi sigurno dobio crveni. Obrana je ok, treba puno rada prema naprijed.
I da mu je opsovao nije zaslužio crveni.Ak misliš da ovo nije krađa onda dobro ja mislim.I neću više raspravljati.
Begic je dobio zuti jer mu je to bio drugi faul kak mu je 'gospon' sudac izbrojao....
Nema prodornosti po bokovima, totalna pasiva, terorist nije prošao centar, ipak nije on Čelik, desno Begić isto tako po desnoj strani nema napada iz drugog plana, ne stvara se višak po bokovima. Otto je van forme, krila u ovoj tekmi nije bilo, nema dotoka lopte u napadu, što očekivati sa takvim pristupom nego ići na nulu ili proći kao danas. Obrani svaka čast, ali problem je u ovome što sam naveo, kao i potrebna čvrsta vezna linija po mogućnosti kreativnija.
bećar je napisao/la:Nema prodornosti po bokovima, totalna pasiva, terorist nije prošao centar, ipak nije on Čelik, desno Begić isto tako po desnoj strani nema napada iz drugog plana, ne stvara se višak po bokovima. Otto je van forme, krila u ovoj tekmi nije bilo, nema dotoka lopte u napadu, što očekivati sa takvim pristupom nego ići na nulu ili proći kao danas. Obrani svaka čast, ali problem je u ovome što sam naveo, kao i potrebna čvrsta vezna linija po mogućnosti kreativnija.
Potpuno se slažem! Obrana je bila čvrsta i dobro djelovala, ali bekovi uopće nisu prelazili centar! Kada tome dodaš da napadači i vezni sami ništa nisu mogli napraviti i nikoga proći, onda dobiješ bezopasan Inker koji je samo čekao da nešto krene krivo!
A krenulo je krivo kada "velika zvijezda" Kolar koji cijelu utakmicu ništa nije napravio glumi frajera! Slažem se s Mijauom da je sudac navlačio za Slaven, ali Kolar ne smije davati povoda nego igrati i bar jednom na utakmici nekoga proći! Niti "b" od brzine ja nisam od njega vidio, a prostora je bilo dovoljno!
Makedonci su teški promašaji! Da nam je umjesto njih Ohanza i Said! Danoski apsolutno ništa, Alti kao Puljić!
Kaj se trenutnog stanja tiče makedonci nemaju kaj igrati! Nadam se da će Čelik biti spreman za 2 kolo! Mamut u napad! Hanžek na desno krilo, Blažević u sredinu!
Biti čvrsti u obrani i opasni iz prekida preko Mamuta nam je jedina šansa! Nemamo krila! Kolara kad se vrati gurati na krilo!
Admin je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Toplak objsnio.Lik je izvan sebe.A vi raspravjate o igri i igračima.
Marjan je došao u ponedjeljak cijeli tjedan ga uigrava na lijevom krilu jučer se Blaž razboli pa mora na polušpicu ništa čudno da je odigrao kriminalno.Otto iza sebe ima 10 dana treninga vidi se da se nemože sastati sa loptom.Danoski isto tak nije prošao pripreme ali on je trudi pomaže u obrani.Moraju igrati jer nemamo bolje.I igrat će i biti dobri.Ali treba vremena.Ako se sjećate proše godine nam je Slaven napvio valjda 20 šansi u Koprivnici sad kad smo ovakvi jadni nisu nijednu dok nismo ostali sa dva igrača manje.Uveren sam da smo imali Blaževića i Čelika da bi pobjedili bez problema.Falio je netko da stane na loptu i gurne je prema naprijed i Čelikova agresivnost makar ni Mesfin nije bio loš.Prvi žuti mu je skuhao Begić koji je išao dribljati izgubio loptu ovi brzo odigrali na drugu stranu i morao ga je rušiti drugi karton isto ga je morao i bilo je očito da nema snage više.Očekivao sam ga puno gorega a po meni je bio solidan.Po meni Filipović je bio maestralan.Najveće pojačanje ove godine.
Mijau je napisao/la:Admin je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Toplak objsnio.Lik je izvan sebe.A vi raspravjate o igri i igračima.
Sve stoji, ali mi smo imali nula udaraca na gol u prvom poluvremenu! Ovo je tek prvo kolo i treba igrati, te ponajprije misliti na igru!
Kolar se ne smije buniti nego igrati! Treba mu objasniti da mu ovo nije Dinamo pa da mu se sve sudi i navlači! Baš obrnuto!
Mijau je napisao/la:Marjan je došao u ponedjeljak cijeli tjedan ga uigrava na lijevom krilu jučer se Blaž razboli pa mora na polušpicu ništa čudno da je odigrao kriminalno.Otto iza sebe ima 10 dana treninga vidi se da se nemože sastati sa loptom.Danoski isto tak nije prošao pripreme ali on je trudi pomaže u obrani.Moraju igrati jer nemamo bolje.I igrat će i biti dobri.Ali treba vremena.Ako se sjećate proše godine nam je Slaven napvio valjda 20 šansi u Koprivnici sad kad smo ovakvi jadni nisu nijednu dok nismo ostali sa dva igrača manje.Uveren sam da smo imali Blaževića i Čelika da bi pobjedili bez problema.Falio je netko da stane na loptu i gurne je prema naprijed i Čelikova agresivnost makar ni Mesfin nije bio loš.Prvi žuti mu je skuhao Begić koji je išao dribljati izgubio loptu ovi brzo odigrali na drugu stranu i morao ga je rušiti drugi karton isto ga je morao i bilo je očito da nema snage više.Očekivao sam ga puno gorega a po meni je bio solidan.Po meni Filipović je bio maestralan.Najveće pojačanje ove godine.
Slažem se! Filipović je bio jako dobar, bolji od Čosića! Mesfin iznenađujuće solidan! Makedonci su me razočarali, ako nisu spremni nisu trebali igrati! Mogao je staviti Hanžeka i Pršu! Gore od nula udaraca nije moglo biti!
Ok mi smo imali nula udaraca po golu.A Slaven jedan. Prošle godine su nam dali 8 komada a sad nisu šansu složili.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» 20. kolo INTER - Slaven Belupo
» 5. kolo Slaven Belupo - INTER
» 15.kolo 1 HNL Slaven Belupo-INTER
» 10. kolo INTER – Slaven Belupo 29.09.12 u 19:00h
» 10. kolo 1 HNL Inker-Slaven Belupo
» 5. kolo Slaven Belupo - INTER
» 15.kolo 1 HNL Slaven Belupo-INTER
» 10. kolo INTER – Slaven Belupo 29.09.12 u 19:00h
» 10. kolo 1 HNL Inker-Slaven Belupo