13. kolo 1 HNL INTER-Dinamo
5 posters
Stranica 1 / 1.
13. kolo 1 HNL INTER-Dinamo
Volio bih da izvučemo x, ali ne znam, cini mi se kako ćemo im se naguzit
inter100- Broj postova : 1594
Re: 13. kolo 1 HNL INTER-Dinamo
Dinamo je najslabiji kaj je bio u zadnji nekoliko sezona! Imamo šanse! Igramo solidno, malo više hrabrosti i boljih reakcija u ključnim situacijama i pobjeda je tu!
inkerovac- Broj postova : 1511
Mjenjam sutrašnji poraz za prolaz u kupuinkerovac je napisao/la:
Dinamo je najslabiji kaj je bio u zadnji nekoliko sezona! Imamo šanse! Igramo solidno, malo više hrabrosti i boljih reakcija u ključnim situacijama i pobjeda je tu!
Možda griješim ili sam zabrio u glavi, ali mislim da ćemo skinut gaće danas. Dinamu treba pobjeda i pustili bumo im sigurno.
Pustit nećemo sigurno, nikad ni nismo to su priče za malu djecu. Druga stvar je kaj se naši mogu i ovakvog Dinama usrat, a tu su i ljudi u crnom koji mogu pripomoć ako zapne.
StaJaZnam- Broj postova : 530
Necemo necemo pustit hahahahhaha
Branko i Samire *eb* vas Mamić
Branko i Samire *eb* vas Mamić
Dinamo je spreman past,a mi ne zelimo zabit posebno Kolar
Dinamo se nudi! Zreo je za poraz samo tako! Ne znaju da li bi se branili ili napadali, puštaju nam prostora za igru, uopće nisu agresivni!
Kako mi odgovaramo? Nonšalatno u svojim situacijama, poklonjenim golom iz slobodnog!
Šteta da ovo ne iskorištavamo jer ovo je lakše nego protiv Cibalie!
Ottochian jako dobar, Puljić opet ima udarac, ali ta stativa! Dinamo sve kaj je imao je ovu kontru na kraju gdje su nam vratili stativu!
Samo malo vjere, ne puštati golove i možemo ih unakaziti!
Također plaču za gledateljima i onda kad ih dođe malo više ne uzimamo nuđeno, nego poklanjamo!
Kako mi odgovaramo? Nonšalatno u svojim situacijama, poklonjenim golom iz slobodnog!
Šteta da ovo ne iskorištavamo jer ovo je lakše nego protiv Cibalie!
Ottochian jako dobar, Puljić opet ima udarac, ali ta stativa! Dinamo sve kaj je imao je ovu kontru na kraju gdje su nam vratili stativu!
Samo malo vjere, ne puštati golove i možemo ih unakaziti!
Također plaču za gledateljima i onda kad ih dođe malo više ne uzimamo nuđeno, nego poklanjamo!
Drugo poluvrijeme jako loši! Previše grešaka ponajprije Boseca!
Zadnje dvije minute izgledamo kao amateri gdje puštamo Dinamo da zabije i drugi gol!
Zadnje dvije minute izgledamo kao amateri gdje puštamo Dinamo da zabije i drugi gol!
inkerovac je napisao/la:Drugo poluvrijeme jako loši! Previše grešaka ponajprije Boseca!
Hvala Bogu, da nema onog stopera Filipovića, ta desna Bosecova strana bila bi totalno šuplja i propusna. Da Hanžek odigra tako kao Bosec, ne da nebi više igrao, nego bi odmah dobio ispisnicu iz kuba. Toliko katastrofalnih grešaka u obrani, srećom nije završilo Dinamovim golom ili je Filipović na vrijeme zatvorio.
bećar- Broj postova : 367
Zaslužili smo bod al kad u zadnjim minutama imamo dobru situaciju, nisam siguran ko je bio al može birat oće pucat il dat u sredinu, on stane, ide driblat i sjebe... Pa nemamo se kaj žalit onda..
StaJaZnam- Broj postova : 530
*eb* kako pustena utakmica, to nisu istine, pa mi nismo htjeli zabit gol
Da je ona Puljiceva usla, nebi ovako pisaointer100 je napisao/la:*eb* kako pustena utakmica, to nisu istine, pa mi nismo htjeli zabit gol
Forum nam je prazan bez Mijaua. Recite mu da se vrati
Similar topics
» 12. kolo 1.HNL INTER - Dinamo
» 1.kolo Dinamo - Inter
» 16. kolo INTER - Dinamo
» 1.kolo Dinamo – INTER 21.07.12 u 21.00h
» 18.kolo Dinamo - INTER
» 1.kolo Dinamo - Inter
» 16. kolo INTER - Dinamo
» 1.kolo Dinamo – INTER 21.07.12 u 21.00h