12. kolo 1.HNL INTER - Dinamo
+4
inkerovac
Mijau
StaJaZnam
Admin
8 posters
Stranica 1 / 5.
Stranica 1 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
12. kolo 1.HNL INTER - Dinamo
Sudi nam Gabrilo, dosad je sudio 6 puta u 1hnl, od toga 4 puta doma, pobjede doma protiv HD, i Rijeke, oba poraza u gostima po 2:1
Balić i Skulić su kod njega dobili po dva žuta na jednoj tekmi, a od protivnika samo jednom je pokazao crveni i to isto zbog dva žuta (68',73' i 80'minuta)
I sudio nam je 1.kolo ove sezone (poklonjeni penal Rijeci....)
Dinamu je također sudio 6 puta, imaju 5 pobjeda i 1 poraz i to u Istri, Šimunović dobio drugi žuti, Istra izjednačila iz penala pa su kasnije zabili za pobjedu, to je jedini crveni na dinamovim tekmama, al je bilo još penala na obje strane, u Osijeku čak po jedan za svakoga u razmaku od 7 minuta, naravno prvo za dinamo
U 55 tekmi 1.hnl dao je 55 dao je 224 žuta ~4 po tekmi i 9 crvenih
Zadnji put smo ih doma pobjedili 29.08.2004.
Balić i Skulić su kod njega dobili po dva žuta na jednoj tekmi, a od protivnika samo jednom je pokazao crveni i to isto zbog dva žuta (68',73' i 80'minuta)
I sudio nam je 1.kolo ove sezone (poklonjeni penal Rijeci....)
Dinamu je također sudio 6 puta, imaju 5 pobjeda i 1 poraz i to u Istri, Šimunović dobio drugi žuti, Istra izjednačila iz penala pa su kasnije zabili za pobjedu, to je jedini crveni na dinamovim tekmama, al je bilo još penala na obje strane, u Osijeku čak po jedan za svakoga u razmaku od 7 minuta, naravno prvo za dinamo
U 55 tekmi 1.hnl dao je 55 dao je 224 žuta ~4 po tekmi i 9 crvenih
Zadnji put smo ih doma pobjedili 29.08.2004.
Re: 12. kolo 1.HNL INTER - Dinamo
Sad kad im je Bayern prekinuo niz više nije fora
Bilo bi lijepo pokopat tatine trupe, al vjerojatno gubimo.
Bilo bi lijepo pokopat tatine trupe, al vjerojatno gubimo.
StaJaZnam- Broj postova : 530
Ak će igrati hrabro i bez straha dobit cemo ih ako ce suđenje biti pošteno.Ako će biti impresionirani proći ćemo ko Dinamo u Minhenu.Sve ovisi o nama.Ako su Osijek i Istra mogli do boda mi možemo do tri.
Mijau- Broj postova : 5105
Meni glupa odluka da maloljetni ne smiju uć bez pratnje roditelja, doći će BBB al dolazili su uvijek pa se ne sjećam da su u Zaprešiću neko sranje napravili. Dapače dosta ih je uvijek i iz Zaprešića. Osim ak ne radimo uslugu maminju pa pokušavamo smanjiti broj samih boysa.
Uglavnom rekao bih da će nam to smanjiti posjetu donekle, vjerojatno ne previše al je nepotrebno, a svaka ulaznica nam je važna.
Uglavnom rekao bih da će nam to smanjiti posjetu donekle, vjerojatno ne previše al je nepotrebno, a svaka ulaznica nam je važna.
StaJaZnam je napisao/la:Meni glupa odluka da maloljetni ne smiju uć bez pratnje roditelja, doći će BBB al dolazili su uvijek pa se ne sjećam da su u Zaprešiću neko sranje napravili. Dapače dosta ih je uvijek i iz Zaprešića. Osim ak ne radimo uslugu maminju pa pokušavamo smanjiti broj samih boysa.
Pametno smo napravili jer će opet biti baklji i svega a to mi plaćamo.Tih krezubih klinaca je previše i oni rade probleme.Ovi stariji imaju mozga za razliku od njih.Da se mene pita zabranio bi svima koji nisu iz Zaprešića da dođu na utakmicu.Treba zatvoriti granice na Velikom vrhu,Šibicama i Krapinskom mostu.Nek si navijaju bjednici na futsalu tu nek ne dolaze.
Ak bi bilo baklji, bit ce i ovako.
Ako je to cilj da se spriječi glupo je onda da ta mjera vrijedi i za domaću tribinu, ajde možda je tak poštenije al mi nema smisla sve skupa. Puštali smo i Torcidu i armadu kolko ja znam bez provjere starosti a palili su baklje i jedni i drugi.
Kad bismo se oslanjali samo na entuzijazam Zaprešićana i ljubav prema inkeru bilo bi 400 ljudi na tekmi. Nekome je tak možda i ljepše al nećemo tak naprijed.
Ako je to cilj da se spriječi glupo je onda da ta mjera vrijedi i za domaću tribinu, ajde možda je tak poštenije al mi nema smisla sve skupa. Puštali smo i Torcidu i armadu kolko ja znam bez provjere starosti a palili su baklje i jedni i drugi.
Kad bismo se oslanjali samo na entuzijazam Zaprešićana i ljubav prema inkeru bilo bi 400 ljudi na tekmi. Nekome je tak možda i ljepše al nećemo tak naprijed.
Ponovo igramo protiv umornog! Za sada smo 1:1 protiv umornih!
Recept kako protiv Dinama nam je pokazao Bayern! Ništa lakše, samo takvu igru treba ponoviti i uvjerljivo dobijamo!
Ključ je u psihi! Moramo se postaviti kao da smo Bayern! Neka se oni preplaše nas, a ne mi njih!
Bayern ima Lewandovskog, a mi Nestorovskog! Prezimena im na ista slova završavaju!
Nažalost zadnje dvije tekme smo se branili, tako ce najvjerojatnije biti i sada! Ali moramo biti opasni gore! Moramo biti sposobni odigrati par dodavanja, a ne kao protiv Rijeke!
Imamo šanse, ali u to igrači moraju vjerovati! Nepotrebne greške svesti na minimum! Ne smije biti pogrešnih dodavanja kad nisi pod pritiskom, igrači bez lopte moraju igrati i otvarati dodavanja, a ne samo stajati! Ne samo gledati koliko još do kraja, nego se koncentrirati što treba napraviti u igri!
I da bi Eduardo pogriješio treba pucati po golu! Da bi pogriješio više puta treba pucati po golu i nakon što povedeš 1:0!
Recept kako protiv Dinama nam je pokazao Bayern! Ništa lakše, samo takvu igru treba ponoviti i uvjerljivo dobijamo!
Ključ je u psihi! Moramo se postaviti kao da smo Bayern! Neka se oni preplaše nas, a ne mi njih!
Bayern ima Lewandovskog, a mi Nestorovskog! Prezimena im na ista slova završavaju!
Nažalost zadnje dvije tekme smo se branili, tako ce najvjerojatnije biti i sada! Ali moramo biti opasni gore! Moramo biti sposobni odigrati par dodavanja, a ne kao protiv Rijeke!
Imamo šanse, ali u to igrači moraju vjerovati! Nepotrebne greške svesti na minimum! Ne smije biti pogrešnih dodavanja kad nisi pod pritiskom, igrači bez lopte moraju igrati i otvarati dodavanja, a ne samo stajati! Ne samo gledati koliko još do kraja, nego se koncentrirati što treba napraviti u igri!
I da bi Eduardo pogriješio treba pucati po golu! Da bi pogriješio više puta treba pucati po golu i nakon što povedeš 1:0!
inkerovac- Broj postova : 1511
Samo čvrsto, bez straha i izvući ćemo pozitivan rezultat. Kao što ste već rekli, ako se useremo neće dobro ispast.
Prognoza 2-1 za nas (Ilija x2)
Prognoza 2-1 za nas (Ilija x2)
inter100- Broj postova : 1594
Sam da onaj Hodžić ne zabije, i Ilija utrpa jednog da ga prestigne.
Kad se sjetim kak se ovaj smješkao nakon izmišljenog penala *eb* Mislim da je admin bio stavio sliku kak se krevelji na sportnet, to treba Ćosiću i pogotovo Komorskom zalijepiti na ormarić kao motivaciju
Kad se sjetim kak se ovaj smješkao nakon izmišljenog penala *eb* Mislim da je admin bio stavio sliku kak se krevelji na sportnet, to treba Ćosiću i pogotovo Komorskom zalijepiti na ormarić kao motivaciju
Mo'š si mislit kak hoće.Mijau je napisao/la:ako ce suđenje biti pošteno
Gefufna- Broj postova : 38
Ak ce nas krast, nek bude nesto jos ocitije neg prosli put da nemre Beusan srat o nekim slobodnim sudackim procjenama, pa da se cijeli stadion digne na noge i da se napokon Zaprešić pokreneGefufna je napisao/la:Mo'š si mislit kak hoće.Mijau je napisao/la:ako ce suđenje biti pošteno
Ipak djeca do 12 godina nemogu na stadion bez roditelja.Oni bjednici ipak smiju.
Pitam se sam zas nisi isto ove nase klince kad su se skupili prije par god. nazivao krezubim bijednicima vecinom su isto bili maloljetni. I isto su zapalili baklju doma protiv hajduka ako se dobro sjecam.
StaJaZnam je napisao/la:Pitam se sam zas nisi isto ove nase klince kad su se skupili prije par god. nazivao krezubim bijednicima vecinom su isto bili maloljetni. I isto su zapalili baklju doma protiv hajduka ako se dobro sjecam.
Jer ih je 99% imalo zube pa kak da ih onda zovem krezubim.
Dalo bi se o tome diskutirat
StaJaZnam je napisao/la:Dalo bi se o tome diskutirat
A baklje sam im ja isfuravao.
Henrikez i Pjaca neće igrat sutra znači ostaje bosančina i dve čamuge u napadu.I odotraga ce možda opet Benković igrati on nam je poklonio gol u Maksimiru.Sanjam pobjedu golom Glavine u 95. minuti.
Da, Henriquez neće zbog kartona, Pjaca ne znam zasto, a upitno je i hoće li Soudani i Fernandez igrati. Ako i budu, u svakom slučaju su umorni i trebamo to iskoristit
inter100- Broj postova : 1594
inter100 je napisao/la:Da, Henriquez neće zbog kartona, Pjaca ne znam zasto, a upitno je i hoće li Soudani i Fernandez igrati. Ako i budu, u svakom slučaju su umorni i trebamo to iskoristit
Rekao je Zoki da će Pjacu odmorit malo.
Toplak uvjeren da necemo izgubti sad izjavio u vjestima.Tak treba to je stav.
[You must be registered and logged in to see this link.]
A i to kolko je ovo domaći teren protiv Dinama je upitno, nažalost ak Dinamo zabije pol istične tribine skače, kao i uvijek.
StaJaZnam je napisao/la:A i to kolko je ovo domaći teren protiv Dinama je upitno, nažalost ak Dinamo zabije pol istične tribine skače, kao i uvijek.
Ma sad nece niko skakati.Prvo Dinamo neće dati gol drugo osim bezubih koji će vrijeđat Mamića neznam koga Dinamo zanima.Ak slučajno ko skoči na šansu Dinama šupit ću ga.
Ima mamićevaca i onih koji "nisu za mamića neg za dinamo" Al u svakom slučaju dobro je znat da ak se takvi pojave na našoj tribini, Mijau rješava
Niko sretniji od mene da 4000 ljudi na istočnoj tribini 90 minuta pjeva *eb* te dinamoooo
al nekak sumnjam u to
no da se vratim na tekmu, do troboda protiv nas je stigao i Osijek jer smo ih se usrali, znači ak se tak krene protiv ovih primit ćemo 5 komada i bez penala i crvenog
al nekak sumnjam u to
no da se vratim na tekmu, do troboda protiv nas je stigao i Osijek jer smo ih se usrali, znači ak se tak krene protiv ovih primit ćemo 5 komada i bez penala i crvenog
Stranica 1 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» 13. kolo 1 HNL INTER-Dinamo
» 1.kolo Dinamo - Inter
» 16. kolo INTER - Dinamo
» 3.kolo 1 HNL Dinamo - Inker
» 18.kolo Dinamo - INTER
» 1.kolo Dinamo - Inter
» 16. kolo INTER - Dinamo
» 3.kolo 1 HNL Dinamo - Inker
» 18.kolo Dinamo - INTER