36.kolo 1 HNL INKER-Istra
3 posters
Stranica 1 / 1.
36.kolo 1 HNL INKER-Istra
Zadnja utakmica, ja bih bacio juniore i one s manjom minutazom u vatru. Naravno samo jedno je poznato, a to je da ce Zulim igrati u nadi da zabije prvi gol ikad. *eb* te zivote daj mu da zabije taj gol pa da svi sretni i zadovoljni trljamo ruke od Marinove prodaje u Real Madrid
inter100- Broj postova : 1594
Re: 36.kolo 1 HNL INKER-Istra
Inkerovac, sve najbolje želim
inter100- Broj postova : 1594
inter100 je napisao/la:Inkerovac, sve najbolje želim
Hvala inter100!
Ti si lijepo čestitao, a da li će Inker nekom pobjedom vidjeti ćemo. Valjda neće dobiti 6 komada!
inkerovac- Broj postova : 1511
mogli smo davno imat ovu jednu pobjedu sto nam.je trebala za osigurat se pa su migli juniori skupljat iskustvo zadnjih 5-6 tekmi...
Admin je napisao/la:danas besplatni ulaz
Tako mala posjeta i uz besplatan ulaz! Zabrinjavajuća činjenica i sramota za grad Zaprešić da svoj najbolji (čak i jedini) klub ne žele podržati!
Druga je stvar da oni danas nisu ni zaslužili veći interes, ali nije ni Hajduk godinama pa je ipak nekakva posjeta!
Sad o utakmici! Nažalost momčad je u ovom nizu bez pobjede počela prihvaćati poraze i zato puno lakše gube!
Potrebno je dosta osvježiti ekipu jer ovi više nikad neće pobijediti!
Toplak sve mijenja, a Kolara, Puljića i Zulima ostavlja! Kolar opet ništa nije pokazao, Puljić nije kreirao! Pa ne znam koliko poraza trebaš da to vidiš!
Bez Filipovića obrana je smiješna! Begić je dokazani kikser. Bosec je bio bolji kada je tek došao iz Tondacha!
Vesele prve minute Kneza i Zadra, ali nisu baš nešto pokazali! Knez je imao jedan dobar prodor.
Zadro kada je imao prostora prepušta Begiću da dodaje prema naprijed. To mi se ne čini kao nogometna inteligencija!
inkerovac- Broj postova : 1511
Similar topics
» 9. kolo 1 HNL Istra-Inker
» 32. kolo 1 HNL Inker-Istra
» 27.kolo Istra - Inter
» 18.kolo 1 HNL INTER - Istra
» 25. kolo Istra - INTER
» 32. kolo 1 HNL Inker-Istra
» 27.kolo Istra - Inter
» 18.kolo 1 HNL INTER - Istra
» 25. kolo Istra - INTER
Stranica 1 / 1.