25. kolo Istra - INTER
+4
inkerovac
domi
zagorec92
PERO1929
8 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
25. kolo Istra - INTER
Šta reč.........bit če teško ali mislim da sutra možemo do 3 boda ako ponovimo igru iz utakmice sa osijekom..Ostavio bih sastav isti samo što bih izvadio Budimira iz početnih 11 i stavio Arbera...Arber nije u najboljoj formi ovaj dio sezone ali Budimir je mogao lagano postić hed trik no nije...
Trenutno nemamo boljih napadača i trebamo igrat s onim šta imamo....
Trenutno nemamo boljih napadača i trebamo igrat s onim šta imamo....
PERO1929- Broj postova : 173
Re: 25. kolo Istra - INTER
Budimirovi promašaji
Ja bi ga ipak ostavil u sastavu, za razliku od Abudabija , Budimir je u kontinuitetu i možda ga krene iz prve 2-3 šanse jer sumnjam da ćemo ih imat više.
A ak ćemo se orijentirat na kontre, onda svakako Arber
Ja bi ga ipak ostavil u sastavu, za razliku od Abudabija , Budimir je u kontinuitetu i možda ga krene iz prve 2-3 šanse jer sumnjam da ćemo ih imat više.
A ak ćemo se orijentirat na kontre, onda svakako Arber
zagorec92- Broj postova : 769
samo hrabro i nebi trebalo biti problema, momčad je dobra, no nedostaje samopouzdanja
u gostima smo preloši, mada nevidim razloga za to, vrijeme ne da se vratimo s bodovima
istra se malo uzdigla i bolje igra tako da ćemo i mi morati biti na nivou inače ćemo brzo pasti
u gostima smo preloši, mada nevidim razloga za to, vrijeme ne da se vratimo s bodovima
istra se malo uzdigla i bolje igra tako da ćemo i mi morati biti na nivou inače ćemo brzo pasti
domi- Broj postova : 360
Još jedna u nizu utakmica s direktnim konkurentima! Sigurno da imamo šanse i tako se treba postaviti! Vec je vrijeme da nekoga dobijemo u gostima. Najavljeni sastav u SN-u mi se ništa ne sviđa, ali vidjeti cemo! Pa ipak smo mi ti koji su bili peti prošlo prvenstvo, a Istra je trebala ispasti!
Gledao sam jucer Lučko – Osijek! Lučko igra fenomenalno! Nešto slicno kao i protiv nas! Totalna dominacija! Tocna dodavanja, veliki posjed lopte, brze akcije! Osijek su spasila dva prekida , sudac koji je vukao za njih i velika sreca!
Ja nisam vidio cijelo prvenstvo da Inker odigra ovakvu utakmicu. Mogu reci da mi se jako sviđa filozofija igre trenera Kopića! Stvarno je od Lučkog napravio pravu ekipu s prepoznatljivim i kvalitetnim nogometom!
Poslije Istre igramo s Lučkom! Zato je današnja utakmica još važnija! Treba nam uspjeh i dobra igra jer sigurnih bodova osim s Varaždinom nema! U svakoj utakmici moramo tražiti pobjedu i skupiti ih sto je više moguce! Ne smijemo si dopustiti to 12 mjesto i muljaže za zelenim stolom HNS-a!
Znate kako smo ispali zadnji puta? Isto je bila najava da ce se trebati poštivati svi moguci uvjeti, pa smo ipak ispali jer su drugi dobili licence a ni reflektore tada nisu imali! Nismo mi Osijek, Rijeka, Zagreb i Istra da moramo biti u prvoj ligi zato 12. ne smijemo biti! Kako li samo navlace za Rijeku i Osijek u zadnjih par utakmica! Stvarno da ti se sve zgadi!
Gledao sam jucer Lučko – Osijek! Lučko igra fenomenalno! Nešto slicno kao i protiv nas! Totalna dominacija! Tocna dodavanja, veliki posjed lopte, brze akcije! Osijek su spasila dva prekida , sudac koji je vukao za njih i velika sreca!
Ja nisam vidio cijelo prvenstvo da Inker odigra ovakvu utakmicu. Mogu reci da mi se jako sviđa filozofija igre trenera Kopića! Stvarno je od Lučkog napravio pravu ekipu s prepoznatljivim i kvalitetnim nogometom!
Poslije Istre igramo s Lučkom! Zato je današnja utakmica još važnija! Treba nam uspjeh i dobra igra jer sigurnih bodova osim s Varaždinom nema! U svakoj utakmici moramo tražiti pobjedu i skupiti ih sto je više moguce! Ne smijemo si dopustiti to 12 mjesto i muljaže za zelenim stolom HNS-a!
Znate kako smo ispali zadnji puta? Isto je bila najava da ce se trebati poštivati svi moguci uvjeti, pa smo ipak ispali jer su drugi dobili licence a ni reflektore tada nisu imali! Nismo mi Osijek, Rijeka, Zagreb i Istra da moramo biti u prvoj ligi zato 12. ne smijemo biti! Kako li samo navlace za Rijeku i Osijek u zadnjih par utakmica! Stvarno da ti se sve zgadi!
inkerovac- Broj postova : 1511
Osijek ima možda i najveći lobi od svih klubova (izuzev Dinama) u HNS-u, a Rijeka je sad puna love, pa neće HNS dopustit da takav klub ispadne. Isto i Istra, vlasnik je Rus...da mu ulaganje bude što uspješnije i ugodnije, nema ispadanja, makar i prek tih muljaža s licencama.inkerovac je napisao/la:Kako li samo navlace za Rijeku i Osijek u zadnjih par utakmica! Stvarno da ti se sve zgadi!
istina..
pogledaj njihovu formu doma i našu u gostima
ma nemamo nikakve šanse ukoliko nebudemo igrali na maximumu , ma i da nas sudac potpomaže
jako sam skeptičan u vezi ove utakmice
imamo dobar kadar, nadu daje i pomali ulazak u formu, no teško će biti ...
pogledaj njihovu formu doma i našu u gostima
ma nemamo nikakve šanse ukoliko nebudemo igrali na maximumu , ma i da nas sudac potpomaže
jako sam skeptičan u vezi ove utakmice
imamo dobar kadar, nadu daje i pomali ulazak u formu, no teško će biti ...
meni je ova pobjeda zadra full sumnjiva...
domi je napisao/la:meni je ova pobjeda zadra full sumnjiva...
Zakaj pa i nas su okrenuli.Imaju Zadrani karakter ne ko naši debili koji vode 1:0 sad protiv Istre i onda im poklone gol za 1:1 i na kraju će izgubiti.Jebem im mater svima po redu.
Mijau- Broj postova : 5105
2:1 za Istru iz penala i crveni za Skulića.Gotovo opet smo sami sebe pobjedili.
Ovo se zove poklonjena pobjeda od sudaca. Nismo bili losi, al imamo kuKavickog napadaca
Mirko13- Broj postova : 300
opet smo ispod crte, zadnjih dosta puta se vraćamo u zaprešić bez ičega
neznam zašto smo tako pali, na polusezoni mo svi imali velika isčekivanja
nažalost moram reć da i s lučkim neće biti lako, a rijeku i osijek nevidim kao kandidate za 12 mjesto, prema njima jednostavno imaju više poštovanja nego prema nama
što će reć da , ako ćemo se s njima boriti, pred sam kraj će im biti lakše jer nevjerujem da će se igrači protivničkih klubova kojima nisu važni bodovi previše truditi da bi ih izbacili
neznam zašto smo tako pali, na polusezoni mo svi imali velika isčekivanja
nažalost moram reć da i s lučkim neće biti lako, a rijeku i osijek nevidim kao kandidate za 12 mjesto, prema njima jednostavno imaju više poštovanja nego prema nama
što će reć da , ako ćemo se s njima boriti, pred sam kraj će im biti lakše jer nevjerujem da će se igrači protivničkih klubova kojima nisu važni bodovi previše truditi da bi ih izbacili
Rijeka ak izgubi u srijedu od Istre je onda je najbliže drugoj ligi, imaju dosta težak raspored, a nama i Osijeku se pišu 3 boda zbog Varteksa. Protiv Lučkog nam je sudnji dan, Gulić se mora oporaviti jer Batur i Skulić imaju kartone. Nebi bilo dobro da se u toj tekmi mora eksperimentirati s obranom.
Bit će zanimljivo čuti objašnjenje penala u pon u emisiji, Skulić leži cijelim tijelom na travi i lopta ga pogađa u na podu u ruku.
Bit će zanimljivo čuti objašnjenje penala u pon u emisiji, Skulić leži cijelim tijelom na travi i lopta ga pogađa u na podu u ruku.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Mirko13 je napisao/la:Rijeka ak izgubi u srijedu od Istre je onda je najbliže drugoj ligi, imaju dosta težak raspored, a nama i Osijeku se pišu 3 boda zbog Varteksa. Protiv Lučkog nam je sudnji dan, Gulić se mora oporaviti jer Batur i Skulić imaju kartone. Nebi bilo dobro da se u toj tekmi mora eksperimentirati s obranom.
Ako Gula nebu mogao onda smo najebali.Herceg i Todor mogu odigrati stopere jer bi bilo prerizično eksperimentirati sa Batinićem ili juniorima Karamatićem i Milasom.Drugih riješenja ne vidim s obzirom da smo se prelagano riješili Mršića i Valentića u polusezoni.Vraćaju se Šćrbec i Mlinar pa će veza biti kompletna.Lučko moramo pobjediti to je jasno.Malo gledam raspored ostalih.Bilo bi super da Istra pobijedi Rijeku u srijedu pa Zagreb Istru u subotu onda bi Zagreb bio donekle siguran i mogao bi nama vratiti 3 boda koja smo mi njima jedne godine poklonili u borbi za opstanak.Ko kaže da nemožemo pobijediti Hajduka doma ili Splita vani koji će do tada ispasti iz borbe za Europu.Sve držimo u svojim rukama.Pet kola do kraja jednu pobjedu već imamo protiv Varteksa.Znači u četiri utakmice ako uzmemo bar 7 bodova mislim da smo sigurni.
IGOR PAMIĆ ČESTITAO SVIMA USKRS
Uskrsnim čestitkama trener Istre 1961 Igor Pamić je započeo monolog na press konferenciji, jer se trener Intera Ilija Lončarević nije udostojio doći na sučeljavanje sa novinarima.vjerojatno je gospodin Lončarević navikao na pomoć sudaca koju su mu priskrbili Mamić u Dinamu i Ljaljak u Interu, pa mu je neobično da mu neko svira penal protiv njega i to samo zato što je igrač iz Zaprešića igrao rukom. Ali vratimo se Igoru Pamiću treneru gospodinu koji je između ostalog rekao :’‘U prvom poluvremenu smo igrali jako dobro i imali smo puno šansi koje na žalost nismo iskoristili, cijelu utakmicu smo se vrtili oko njihovog šesnaesterca i na kraju smo i uspjeli u želji da postignemo odlučujući gol. Što se tiče igre Rocea i Batarela, Roce je imao zadatak da se nađe u šansama i da zabije, on je ispunio zadatak ulaska u šanse, ali nije ga išla realizacija, a Batarelo je rano ušao u grešku nakon koje je pao gol i to ga je pritiskalo tijekom cijele utakmice, tako da nije odigrao na svom nivou. Meni je važno da su dečki super reagirali nakon ove prekinute utakmice sa Rijekom i gungule koja se vukla cijeli tjedan. Ja sam jako zadovoljan sa kompletnom momčadi i ne bi ni jednog pojedinca izdvajao, kod nas je kolektiv bio i biti će najvažniji.’’
Kakva smeća su ti govnari to je strašno.Nama stvarno suci pomažu.
Uskrsnim čestitkama trener Istre 1961 Igor Pamić je započeo monolog na press konferenciji, jer se trener Intera Ilija Lončarević nije udostojio doći na sučeljavanje sa novinarima.vjerojatno je gospodin Lončarević navikao na pomoć sudaca koju su mu priskrbili Mamić u Dinamu i Ljaljak u Interu, pa mu je neobično da mu neko svira penal protiv njega i to samo zato što je igrač iz Zaprešića igrao rukom. Ali vratimo se Igoru Pamiću treneru gospodinu koji je između ostalog rekao :’‘U prvom poluvremenu smo igrali jako dobro i imali smo puno šansi koje na žalost nismo iskoristili, cijelu utakmicu smo se vrtili oko njihovog šesnaesterca i na kraju smo i uspjeli u želji da postignemo odlučujući gol. Što se tiče igre Rocea i Batarela, Roce je imao zadatak da se nađe u šansama i da zabije, on je ispunio zadatak ulaska u šanse, ali nije ga išla realizacija, a Batarelo je rano ušao u grešku nakon koje je pao gol i to ga je pritiskalo tijekom cijele utakmice, tako da nije odigrao na svom nivou. Meni je važno da su dečki super reagirali nakon ove prekinute utakmice sa Rijekom i gungule koja se vukla cijeli tjedan. Ja sam jako zadovoljan sa kompletnom momčadi i ne bi ni jednog pojedinca izdvajao, kod nas je kolektiv bio i biti će najvažniji.’’
Kakva smeća su ti govnari to je strašno.Nama stvarno suci pomažu.
Po njima, suci su nam poklonili 31 bod u sezoni, šta tu nije jasno...sigurno imaju argumenata (ne!).
Taj članak ti je proizvod neupućenog novinara(?)/idiota koji misli da kuži HNL od a do ž.
Taj članak ti je proizvod neupućenog novinara(?)/idiota koji misli da kuži HNL od a do ž.
možda je i bračun otišao jer nije htio da mu suci pomažu
[You must be registered and logged in to see this link.]
ma ovo nismo napravili čak niti nakon čuvenog sivonjićevog povlačenja za dres
Znaci opet su nas zakinuli! Protiv Rijeke su također potegnuli na drugu stranu! I tada je trebalo pisati žalbu na suca! Kakvu je tada sudac ocijenu dobio, i da li je kažnjen? Faul na Kramaricu nije niti prikazan u izvještaju te utakmice, kao niti ruka Riječkog igraca u kaznenom prostoru! Ako je dosudio ono na Sivonjicu onda je morao barem jednu od te dvije situacije za nas!
Moramo sada dobro odigrati protiv Lučkog! Pobjediti i to bez gola iz penala, kao što smo to napravili protiv Osijeka! Nismo mi Osijek da sudac krade Lučko zbog nas!
Lučko igra jako dobro, ali imaju onaj slican mentalitet kao i mi da se preplaše pobjede! Zato i imaju 10 remija u prvenstvu! Jedino gdje se nisu preplašili kad su vodili je bilo protiv nas u Kranjcevicevoj! Nitko se nas ne boji, a mi se svih bojimo!
Treba pokazati Osijeku, Rijeci i Istri tko je pravi klub! Reći Budimiru i ostalim igracima da NE padaju u šesnaestercu ma koliko faul grub bio! Treba ici cvrsto i zabiti to iz igre! Od sudaca ne treba ništa tražiti, jer samo nas mogu oštetiti!
Ima još dosta utakmica do kraja! Hajduk sada daje priliku mlađim igracima i njega sigurno možemo dobiti u Zaprešiću! Vec je i krajnje vrijeme! Trebati ce i u Kranjcevicevoj dobro odigrati! Ja sam mislio da ce Zagreb biti 12! Izgledali su ocajno! Kako su sada pod Besekom tako poceli pobjeđivati stvarno ne znam!
Moramo sada dobro odigrati protiv Lučkog! Pobjediti i to bez gola iz penala, kao što smo to napravili protiv Osijeka! Nismo mi Osijek da sudac krade Lučko zbog nas!
Lučko igra jako dobro, ali imaju onaj slican mentalitet kao i mi da se preplaše pobjede! Zato i imaju 10 remija u prvenstvu! Jedino gdje se nisu preplašili kad su vodili je bilo protiv nas u Kranjcevicevoj! Nitko se nas ne boji, a mi se svih bojimo!
Treba pokazati Osijeku, Rijeci i Istri tko je pravi klub! Reći Budimiru i ostalim igracima da NE padaju u šesnaestercu ma koliko faul grub bio! Treba ici cvrsto i zabiti to iz igre! Od sudaca ne treba ništa tražiti, jer samo nas mogu oštetiti!
Ima još dosta utakmica do kraja! Hajduk sada daje priliku mlađim igracima i njega sigurno možemo dobiti u Zaprešiću! Vec je i krajnje vrijeme! Trebati ce i u Kranjcevicevoj dobro odigrati! Ja sam mislio da ce Zagreb biti 12! Izgledali su ocajno! Kako su sada pod Besekom tako poceli pobjeđivati stvarno ne znam!
I Budimir ima kartone pa nemože igrati
Pogledao sam izvještaj i iskreno u tim situacijama nisam vidio neku preveliku grešku suca!
Ne vidim da li je Skulić igrao rukom ali imao ju je visoko podignutu, a na Budimiru penal ni ja ne bi svirao! Naravno nisam gledao utakmicu i da li je sudac konstantno navlacio za Istru! To možeš procijeniti samo kad gledaš cijelu utakmicu!
Po meni, protiv Rijeke smo teže ošteceni, a to na izvještaju uopce nije bilo niti prikazano!
Ono sta sam primjetio je da smo na pocetku ocito igrali! Da smo gol postigli zahvaljujuci pokrivanju igraca vec na polovici Istre! Da smo gol primili jer smo se uvukli u vlastitu polovicu i nesmetano dopuštali centriranje prema našem golu! Niti jedan naš igrac nije bio ni blizu centra! Belle kad je loptu primao bio je malo iza Skulića! Plazanić je pogriješio, ali zašto Skulić nije trcao za Belleom i radio mu pritisak za leđima ne znam!
Također sam primjetio da smo uspjeli par dobrih prilika napraviti s igracem manje! Zašto tako nismo igrali s istim brojem igraca i kad smo vodili 1:0?
Treba igrati a ne padati u kaznenom prostoru i ocekivati penal! Budimir je u onoj situaciji trebao ici snažno i pucati!
Ne vidim da li je Skulić igrao rukom ali imao ju je visoko podignutu, a na Budimiru penal ni ja ne bi svirao! Naravno nisam gledao utakmicu i da li je sudac konstantno navlacio za Istru! To možeš procijeniti samo kad gledaš cijelu utakmicu!
Po meni, protiv Rijeke smo teže ošteceni, a to na izvještaju uopce nije bilo niti prikazano!
Ono sta sam primjetio je da smo na pocetku ocito igrali! Da smo gol postigli zahvaljujuci pokrivanju igraca vec na polovici Istre! Da smo gol primili jer smo se uvukli u vlastitu polovicu i nesmetano dopuštali centriranje prema našem golu! Niti jedan naš igrac nije bio ni blizu centra! Belle kad je loptu primao bio je malo iza Skulića! Plazanić je pogriješio, ali zašto Skulić nije trcao za Belleom i radio mu pritisak za leđima ne znam!
Također sam primjetio da smo uspjeli par dobrih prilika napraviti s igracem manje! Zašto tako nismo igrali s istim brojem igraca i kad smo vodili 1:0?
Treba igrati a ne padati u kaznenom prostoru i ocekivati penal! Budimir je u onoj situaciji trebao ici snažno i pucati!
inkerovac je napisao/la: Po meni, protiv Rijeke smo teže ošteceni, a to na izvještaju uopce nije bilo niti prikazano!
Ono sta sam primjetio je da smo na pocetku ocito igrali! Da smo gol postigli zahvaljujuci pokrivanju igraca vec na polovici Istre! Da smo gol primili jer smo se uvukli u vlastitu polovicu i nesmetano dopuštali centriranje prema našem golu! Niti jedan naš igrac nije bio ni blizu centra! Također sam primjetio da smo uspjeli par dobrih prilika napraviti s igracem manje! Zašto tako nismo igrali s istim brojem igraca i kad smo vodili 1:0?
ovo nam se nekoliko puta dogodilo, povedemo, i onda umjesto da idemo "dokrajčit" protivnika, kako se dogodilo protiv karlovca, povučemo se i panično čekamo kraj utakmice, a kad dobijemo gol(ove) onda opet počnemo igrat kak treba
a što se tiče igre nakon crvenog, to se isto događalo....
Ovo s budimirom se opce nismo trebali zaliti, odmah uzivo je bilo jasno da glumi. Ipak je to budimir. Tak je tri puta ulazil u 16m i svaki put ceka priliku da padne.
Mirko13 je napisao/la:Ovo s budimirom se opce nismo trebali zaliti, odmah uzivo je bilo jasno da glumi. Ipak je to budimir. Tak je tri puta ulazil u 16m i svaki put ceka priliku da padne.
ne samo u ovoj utakmici
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» 10. kolo INTER - Istra 1961
» 27.kolo Istra - Inter
» 23.kolo INTER - Istra
» 18.kolo 1 HNL INTER - Istra
» 14. kolo Istra - INTER
» 27.kolo Istra - Inter
» 23.kolo INTER - Istra
» 18.kolo 1 HNL INTER - Istra
» 14. kolo Istra - INTER