Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
+12
ian39
Pecelj
danijel1208
inter100
Mijau
Admin
StaJaZnam
domi
PERO1929
Mirko13
djule
zagorec92
16 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 5 / 35.
Stranica 5 / 35. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20 ... 35
Re: Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
pa zato što tu sinovčić ima svoje interese, a netko ga nešto pita... totalno druga priča
Pecelj- Broj postova : 2970
to cijelo vrijeme govorimPecelj je napisao/la:pa zato što tu sinovčić ima svoje interese, a netko ga nešto pita...
budući da je Sinovčić nogometni djelatnik, to nikak nemre bit druga pričaPecelj je napisao/la:totalno druga priča
zagorec92- Broj postova : 769
[You must be registered and logged in to see this link.]delac, mlinar, ....
[You must be registered and logged in to see this link.]
....S obzirom da jedna Barcelona na Poljudu nije uspjela slaviti, a Inter Zaprešić, Lučko i Lokomotiva jesu, valja se zapitati bi li, stoga, netko od trojca "malih" iz zagrebačkog prstena ipak bolje prošao protiv Chelseaja u polufinalu Lige prvaka?....
....S obzirom da jedna Barcelona na Poljudu nije uspjela slaviti, a Inter Zaprešić, Lučko i Lokomotiva jesu, valja se zapitati bi li, stoga, netko od trojca "malih" iz zagrebačkog prstena ipak bolje prošao protiv Chelseaja u polufinalu Lige prvaka?....
UEFA: U19 Liga prvaka kreće 2013. godine
Ujesen 2013. godine Europska će nogometna federacija (UEFA) pokrenuti "Ligu prvaka u sjeni", paralelno natjecanje mladih momčadi 32 sudionika natjecanja po skupinama u Ligi prvaka...
U njemu će momčadi koje su izborile nastup u natjecanju po skupinama, moguće u sasvim drukčijem odnosu snaga kad su favoriti i autsajderi u pitanju, sudjelovati s igračima do 19 godina starosti.
UEFA-ina je zamisao tim projektom oduzeti reputaciju NextGen-seriji, neovisnom turniru najboljih mladih europskih momčadi do 18 godina starosti.
Sustav U19-natjecanja neće biti istovjetan onome klasičnom u Ligi prvaka: dvoboji nokaut-faze igrat će se samo na jednu utakmicu, dok će polufinale i finale biti igrani na neutralnom terenu.
Ujesen 2013. godine Europska će nogometna federacija (UEFA) pokrenuti "Ligu prvaka u sjeni", paralelno natjecanje mladih momčadi 32 sudionika natjecanja po skupinama u Ligi prvaka...
U njemu će momčadi koje su izborile nastup u natjecanju po skupinama, moguće u sasvim drukčijem odnosu snaga kad su favoriti i autsajderi u pitanju, sudjelovati s igračima do 19 godina starosti.
UEFA-ina je zamisao tim projektom oduzeti reputaciju NextGen-seriji, neovisnom turniru najboljih mladih europskih momčadi do 18 godina starosti.
Sustav U19-natjecanja neće biti istovjetan onome klasičnom u Ligi prvaka: dvoboji nokaut-faze igrat će se samo na jednu utakmicu, dok će polufinale i finale biti igrani na neutralnom terenu.
Na jednoj stranici gdje su ujedinjeni navijači svih klubova u 1. ligi vidio sam da traže admina od Demona, Ultrasa, Torcide i Bbb-a....pitao sam jel ima naš admin a oni su mi odgovorili ovako: " Wild Pigsi nam ne trebaju zato što ih nema na tribinama "..
evo link
IDEMO IM DOKAZATI DA NISU U PRAVU!!!
evo link
PERO1929- Broj postova : 173
bezobrazan odgovor, al taj tip (vjerojatno neki ispod 20 god.)koji vodi stranicu je u pravu...na forumu smo aktivni, a na tribinama potpuna suprotnost. 5-6 starosjedioca u Interovim dresovima zna par put tokom utakmice pokušat navijat i dok ne padne gol, to je to. Sjećam se da se bolje navijalo dok smo bili u 3. i 2. ligi. Ak niš drugo, skupilo se tad jedno 20 nas klinaca i navijali smo. A u 2. ligi smo se nebrojeno puta prošvercali na tekmu i navijali. Al eto, što si stariji, to te volja sve više prolazi...a i da napomenem da gotovo 9 godina nemamo nikakvih rezultata i stalno hodamo po rubu.PERO1929 je napisao/la:Na jednoj stranici gdje su ujedinjeni navijači svih klubova u 1. ligi vidio sam da traže admina od Demona, Ultrasa, Torcide i Bbb-a....pitao sam jel ima naš admin a oni su mi odgovorili ovako: " Wild Pigsi nam ne trebaju zato što ih nema na tribinama "..
evo link
Slažem se s tobom, no nebi rekao da smo prestali navijat...sjeti se tekme sa splitom prije godinu- dvije kad smo se borili za europu....Naši su gubili a mi smo svejedno navijali...
Takve bi Wild Pigse želio gledat i slušat svaku utakmicu i skinila bi se ružna slika o nama...Možemo imi napravit koju pizdariju pa da hrvatska malo zna za nas, da ljudi nemisle da nepostojimo ili da smo umirovljenici koji dolaze na tekme jer nemaju šta drugo radit..
Takve bi Wild Pigse želio gledat i slušat svaku utakmicu i skinila bi se ružna slika o nama...Možemo imi napravit koju pizdariju pa da hrvatska malo zna za nas, da ljudi nemisle da nepostojimo ili da smo umirovljenici koji dolaze na tekme jer nemaju šta drugo radit..
PERO1929- Broj postova : 173
Sada bi trebale mlade snage povući i okupiti se baš oni koji su navijali protiv Splita.Teško da bi mi koji se bližimo tridesetoj mogli opet nekaj pokrenuti.Ali bi u svakom slučaju mogli pomoći mladoj gardi Svinja.Klub nikada nije pokazivao dobru volju za pomaganje navijačima jer da su stali iza nas prije desetak godina kada je na gostovanja u drugoj ligi išlo dosta ljudi i kada se nešto počelo pokretati siguran sam da bi danas imali navijačku skupinu sa barem stotinjak aktivnih navijača.Oni koji su tada prošli Sesvete,Toplolovac,Siget,Kostrenu i legendarni put u Slavonski Brod pa u prvoj ligi Čakovec,Varaždin,Rijeku,Koprivnicu,veliki marš u Kranjčevićevoj,pa ono na jugu u Maksimiru protiv Dinama,pa put u Vukovar upad na teren u Sigetu sigurno se sa sjetom prisjećaju tih dana i žao im je kaj se tak nešto teško može ponoviti.Ja preko 20 godina idem na Inkerove utakmice i bio sam svjedokom svih velikih uspjeha i neuspjeha i nikad neću prežaliti da nismo mogli napraviti pravu navijačku skupinu.
Mijau- Broj postova : 5105
Mišić ušao u 89 za Osijek u EL! stvarno loše dijeluje osijek, a još će im otići neki igrači do 31.8. 100%..... bojim se da im se crno piše. p.s. treba onog Dugančića dovesti, dogovorimo se s njim ispod žita, nek ode na arbitražu i besplatno odličan igrač
Pecelj je napisao/la:Mišić ušao u 89 za Osijek u EL! stvarno loše dijeluje osijek, a još će im otići neki igrači do 31.8. 100%..... bojim se da im se crno piše. p.s. treba onog Dugančića dovesti, dogovorimo se s njim ispod žita, nek ode na arbitražu i besplatno odličan igrač
Opet fantaziraš nemremo mi nikoga dovesti.I budeš vidio da će se Osijek konsolidirati i biti ispred nas u prvenstvu.
Pa ok, fantaziram i kaj onda to je i svrha foruma, kaj ne?!
ako dobijemo odštetu za Balića, valjda će biti za plaće (plus ovo za Ćorluku)... i sad recimo da Modrić ode fkt za neke masne paru u PSG i mi dobijemo stotinjak tisuća eura neplanirano. pa zašto ne potaknuti malo malog da raskine ugovor i dođe nama?
ako dobijemo odštetu za Balića, valjda će biti za plaće (plus ovo za Ćorluku)... i sad recimo da Modrić ode fkt za neke masne paru u PSG i mi dobijemo stotinjak tisuća eura neplanirano. pa zašto ne potaknuti malo malog da raskine ugovor i dođe nama?
Pecelj je napisao/la:Pa ok, fantaziram i kaj onda to je i svrha foruma, kaj ne?!
Sjeti se priče sa Filipom Škvorcom prošlog ljeta.Kak ne kužiš da nas svi zaobilaze u širokom luku.Pravog igrača nismo doveli 5 i više godina.I da se Osijek raspadne mi bi opet uzeli nekog najlošijeg ko Brlečića iz Varteksa.Imamo vjerojatno najmanje plaće u ligi i one kasne po par mjeseci i ko normalan bi onda došao nama.
Dobro, ali moraš razmišljati da je liga smanjena za 4 kluba. Iduće godine, ak ostanemo, bit će još 2 kluba manje. Igračima je ipak cilj igrati prvu ligu jer je to najbolji izlog.... Osobno mislim da bi Filip Škvorc puno više profitirao da je došao kod nas i možda bi već otišao van za neke novce.
Velim ti skeptičan sam i mislim da nemožemo nikoga dovesti jer nemamo niš konkretno za ponuditi.Možda da imamo kamp bi mogli klince od 15-16 godina privuči ali prave prvoligaške igrače jako teško.Tako stvari nažalost stoje.I tako će biti do daljnjega.Bez love nema ni igrača to je jednostavna matematika.
Ali u svemu ovom ne kužim Rijeku?! pa s tim novcima mi dovukao sve najtalentiranije iz drugih klubova, možda čak stvorio i svoju lokomotivu.... Ok je dovesti starije igrače, ali ne rezumijem upravu koja ne želi iskoristiti priliku da dovede besplatno hrvatske U19 i U21 reprezentativce?!
Pecelj je napisao/la:Ali u svemu ovom ne kužim Rijeku?! pa s tim novcima mi dovukao sve najtalentiranije iz drugih klubova, možda čak stvorio i svoju lokomotivu.... Ok je dovesti starije igrače, ali ne rezumijem upravu koja ne želi iskoristiti priliku da dovede besplatno hrvatske U19 i U21 reprezentativce?!
Ja sam odavno rekao da mi se ne sviđa njihova sportska politika.Ali neka rade kaj god žele.
Samo kad pomislim koliko je igrača (odličnih) otišlo besplatno iz HNL klubova u zadnja 2 prijelazna roka, pa napravio bi si lokomotivu 100%
U Rijeci su postali pohlepni nakon dolaska kapitala i žele u kratkom vremenu osvojiti nešto...kao i većina, ne slažem se s takvom politikom jer kak su krenuli, pol momčadi će im nestat za godinu, dve i onda će opet napravit istu stvar pritom razvijajući jednog, možda 2 juniora...potpuni promašaj dugoročno gledano
Meni osobno ova momčad Rijeke nije niš posebno.Ajde za Hnl je solidna ali u europi bi ispali od svake polu ozbiljne momčadi.Nemaju nijednog igrača koji bi se mogao prodati u neki jači klub ili doći na prag reprezentacije.I svi ti igrači dolaze po lovu a da valjaju i mogu igrali bi i dalje vani.
P.s. Zavidim navijačima osijeka jer igraju EL! daj zamislite kak bi bilo zakon da inker dobije u prvom kolu andorce, u drugom likove iz sjeverne irske i onda da smo u ždrijebu za treće pretkolo!! stvarno im se potrefio ždrijeb kao nikad
Nikola Rak, nesuđeni igrač Intera zabil 3 gola danas
zagorec92 je napisao/la:Nikola Rak, nesuđeni igrač Intera zabil 3 gola danas
Ma netreba on nama tako je stručni stožer odlučio.Ovi su amateri ali ja sam siguran da nijedan naš igrač neće zabiti hat trick u službenim utakmicama ove sezone.
Stranica 5 / 35. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20 ... 35
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 5 / 35.