Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
+12
ian39
Pecelj
danijel1208
inter100
Mijau
Admin
StaJaZnam
domi
PERO1929
Mirko13
djule
zagorec92
16 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 8 / 35.
Stranica 8 / 35. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 35
Re: Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
[You must be registered and logged in to see this link.]
točke 1, 3, 6, 14
i
4, 7, 11, 20, 21 bi trebao svaki klub imat
točke 1, 3, 6, 14
i
Admin je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
točke 1, 3, 6, 14
i
Mi nemamo ni sportskog direktora
Mijau- Broj postova : 5105
Mijau je napisao/la:Admin je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
točke 1, 3, 6, 14
i
Nije neki problem s obzirom da ovaj zadnji nije bas nes napravio :-)
Al jos uvijek imamo Čečija
Admin je napisao/la:Mijau je napisao/la:Admin je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
točke 1, 3, 6, 14
i
Nije neki problem s obzirom da ovaj zadnji nije bas nes napravio :-)
Al jos uvijek imamo Čečija
Tako je! Šta je Magić radio i napravio prošle godine? Baš me zanima!
Po meni ta funkcija je posve nepotrebna! Sve te poslove treba obavljati prvi trener koji je odgovoran za selekciju i stvaranje momčadi, te bira igrace po svom ukusu!
inkerovac- Broj postova : 1511
Jel Rajko Magić u rodbinskoj vezi s nekim iz uprave kluba? Znam da je takav slučaj bio sa Đurom Bagom koji ne bi trebal dobit posel ni u jednom ozbiljnom klubu.
zagorec92- Broj postova : 769
zagorec92 je napisao/la:Jel Rajko Magić u rodbinskoj vezi s nekim iz uprave kluba? Znam da je takav slučaj bio sa Đurom Bagom koji ne bi trebal dobit posel ni u jednom ozbiljnom klubu.
Nije Magić nikome rođak.Bago je dobar trener za rad sa klincima ali je poremećen i nemože raditi sa seniorima.Meni bi Bago bio voditelj škole jer za to ima dara ali druga je stvar da on to ne želi raditi jer misli da je trener za Real ili Chelsea.U Inkeru je otkrio Mikića,Gondžića,Piškora,Gulića doveo iz Bistre i Jakovlja.U Dinamo je stvorio Eduarda,Tomića,Cesara i slične a sa Inkerom koje je bio među najjačima u povijesti sa Ješeom,Štrokom,Karićem,Zekićem je ispao iz lige.
I referiral sam se na njegove trenerske vještine, a ni ko sportski direktor nije napravio ništa posebno u Inkeru...ako je uopće i radio...
zagorec92 je napisao/la:I referiral sam se na njegove trenerske vještine, a ni ko sportski direktor nije napravio ništa posebno u Inkeru...ako je uopće i radio...
Nije radio ništa bio je sd samo na papiru jer klub mora imati sd da dobije licencu.Možda ga opet postave ili Čečija vrate na tu funkciju ili Boro postane menadžer engleskog tipa uglavnom mi pravog sd nemamo niti ćemo ga imati.
da, to je ono kaj smo već potvrdili, sportski direktor je samo za predstavu kak bi se reklo...uglavnom, ja sam za ovu treću opciju s Perkovićem i svakim budućim trenerom. Trener neka slaže momčad jer on sam najbolje zna kakve igrače treba (u okviru financija naravno).Mijau je napisao/la:Nije radio ništa bio je sd samo na papiru jer klub mora imati sd da dobije licencu.Možda ga opet postave ili Čečija vrate na tu funkciju ili Boro postane menadžer engleskog tipa uglavnom mi pravog sd nemamo niti ćemo ga imati.
Pogledajte gdje je igralo moguće Hajdukovo pojačanje. [You must be registered and logged in to see this link.] Posebno mi se sviđa igralište koje je na 5. minuti filmića.Podsjeća me na nešto.
zaprešićka pustinjaMijau je napisao/la:Pogledajte gdje je igralo moguće Hajdukovo pojačanje. [You must be registered and logged in to see this link.] Posebno mi se sviđa igralište koje je na 5. minuti filmića.Podsjeća me na nešto.
vi ćete se sad smijati, ali pogledajte kakvi su tereni u našoj drugoj ligi, ovo je za afriku čudo od terena. da ne kažem da momčadi imaju po 11 dresova iste boje
Pecelj- Broj postova : 2970
temeljni kapital manji od 1mil E ?!?!?!? pa jbt Osijek u godinu dana izbaci talente x4 te cifre i afirmira ih u Max TV prvoj ligi! ovo o šeicima su priče realne ko naš kamp, ali generalno gladajući neki mamić može kupiti osijek za stvarno sitniš (cijenu manju od Trajkovskog i Delača) i mlatiti para kolko želi
temeljni kapital manji od 1mil E ?!?!?!? pa jbt Osijek u godinu dana izbaci talente x4 te cifre i afirmira ih u Max TV prvoj ligi! ovo o šeicima su priče realne ko naš kamp, ali generalno gladajući neki mamić može kupiti osijek za stvarno sitniš (cijenu manju od Trajkovskog i Delača) i mlatiti para kolko želi
Kaj nije ovo ipak vezano uz naš klub i igrače?Pecelj je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Uglavnom, drago mi je kaj Delač ovo ne smatra "kaznom" (što je upitno za Pokrivača). Nadam se da će branit još i bolje nego zadnji put.
mene je zaintrigiralo nekaj drugo! piše TRI M Eura, je li to moguće? 3 000 000 E? ? ?
Pecelj je napisao/la:mene je zaintrigiralo nekaj drugo! piše TRI M Eura, je li to moguće? 3 000 000 E? ? ?
Pa piše to vec 4 godine da je za toliko prodan.A Laljak je danas u SN rekao da je prodan za milijun i pol.
Mijau je napisao/la:Pecelj je napisao/la:mene je zaintrigiralo nekaj drugo! piše TRI M Eura, je li to moguće? 3 000 000 E? ? ?
Pa piše to vec 4 godine da je za toliko prodan.A Laljak je danas u SN rekao da je prodan za milijun i pol.
jel ima neko SN skenirane?
djule- Broj postova : 308
da, i mene zanima ovo o kampu! to je kartica teksta max pa ako netko ima SN nek i pretipka, to je min posla
Strachan je studiozan i marljiv trener, poznat po tome da do u detalje proučava suparnike, kao i da forsira klasničnu formaciju 4-4-2. Poseban naglasak stavlja na fizičku spremu igrača, ali i ishranu, te što je na Otoku posebno neobično, zabranu igračima da piju alkohol.
Novi Škotski izbornik....takav bi svaki trener trebao bit
osim ovog za formaciju, ja sam vise za 3-5-2 :-)
U Istri na probi isto igrač iz Kolubare...uskoro cijela njihova momčad u Hrvatskoj
ovdje možete preuzet popis igraća za u20 rep.
Od naših je samo Mislav!
Jel moguče da Matej Delač nije pozvan? Isto je 92 drugo godište kao i Oršić?
Molim pojašnjenje ako neko zna šta se ovdje događa, ili ako sam ja pogrješio..
Od naših je samo Mislav!
PERO1929- Broj postova : 173
PERO1929 je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Od naših je samo Mislav!
nije niš branil dosad, kolko već, 3 godine. sluga i picak su branili. logično. bu pozvan na sljedeću prozivku,nema frke
djule- Broj postova : 308
Oršić i Mlinar su pozvani samo kaj smo mi onda u Turskoj.Nadam se da će i oni biti u Turskoj a ne na pripremama reprezentacije.
Stranica 8 / 35. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 35
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 8 / 35.