DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače

+12
ian39
Pecelj
danijel1208
inter100
Mijau
Admin
StaJaZnam
domi
PERO1929
Mirko13
djule
zagorec92
16 posters

Stranica 11 / 35. Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 23 ... 35  Next

Go down

Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače - Page 11 Empty Re: Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače

Postaj  Pecelj pet 10 svi 2013, 23:55

[You must be registered and logged in to see this link.]

novi sammir! umirao sam od smijeha na tekmi. lik isti ko sammir, jedan napad prođe petoricu, dugi napad odmahnjuje rukom kad mu netko dodaje na loptu. kakav lik
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače - Page 11 Empty Re: Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače

Postaj  Admin sub 11 svi 2013, 01:41

Pecelj je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]

novi sammir! umirao sam od smijeha na tekmi. lik isti ko sammir, jedan napad prođe petoricu, dugi napad odmahnjuje rukom kad mu netko dodaje na loptu. kakav lik
lol! frizura lol!

Jesi vrbovo kojeg da dođe u zaprešić Smile

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sub 11 svi 2013, 14:31

Švicarska, Švedska, Austrija - sve naši. Završi tekme i idem do terena uhvatiti wi fi kad tamo "šveđani". malo mi je postalo čudno kad sam ih sve razumio Very Happy
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri 15 svi 2013, 11:30

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Admin čet 16 svi 2013, 23:36

....I, bilo je tu igrača kojih će se šira javnost teško sjetiti, poput Wansija, Atangane, Mahija, Sackeyja...

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pet 17 svi 2013, 14:46

[You must be registered and logged in to see this image.]

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 pet 17 svi 2013, 20:32

Admin je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this image.]
Ja sam odma rekao da se sponzorima ne isplati sponzorirati nekog, a da imaju malu gledanost. Od kad je MAXtv preuzeo prava, tv gledanost je spala na nikad niže grane (isključivo zbog dodatnog plaćanja, tj. MAXtv i još dodatno za sportski paket). Ništa dobro nije HNL doživio prodajom prava MAXtv-u i to tvrdim od prvog dana.
zagorec92
zagorec92

Broj postova : 769

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pet 17 svi 2013, 22:34

a krivo tvrdiš
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 pet 17 svi 2013, 23:54

Pecelj je napisao/la:a krivo tvrdiš
Eto, najvažniji pokazatelj uspješnosti (isplativost/gledanost) pokazuje propast ovo projekta (možda ne trenutnu, al u budućnosti svakako) i vjerujem da će se na radost svih ljubitelja nogometa kroz koju godinu hnl vratiti na htv, pa da ova pretplata ima smisla.
Isplativost - za ht nikakva očito, za klubove isto nikakva, za sponzore također čista nula
Gledanost - na stadionima nikakva (ugl to nema veze s tim ko prenosi), na telki nikakva jer mali broj ljudi uopće ima pristup MAXtv-u i treba uzet u obzir da ni 50% tih ljudi vjerojatno ne prati hnl.
zagorec92
zagorec92

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sub 18 svi 2013, 00:04

dakle, HT je kao požarnu mjeru uveo sponzorstvo MaxTv prve lige. normalno da njima nije cilj reklamirati MaxTv pretplatnicima MaxTva - zar ne?!

sad kad projekt lagano staje na svoje noge otvaraju mjesto novim sponzorima, a vjerujte mi, sponzora će biti jer u hrvatskoj, kakav god imidž bio - svi prate nogomet i tvrdnje u ovom članku su idiotske. taj tko je to pisao uopće ne razumje marketing!

projekt pokazuje rezultate bolje od očekivanih, a iduće godine kad će se prenositi SVE tekme prve lige dobit će dodatni zamah. pretplata je sve više i više.

samo jedno pitanje - osobno - što bi ti, kao navijač inkera, rekao prije 3 godine da ti je netko dao mogućnost da za 80kn mjesečno možeš gledati baš sve tekme inkera uživo? sjeti se samo kako je izgledao HNL zadnjih godina na HRTu, točnije poslije hvale vrijednog projekta volim nogomet (koji nije bio savršen, ali dugoročno bi od tog bilo nekaj)

imao si jednu (dakle ne 4, ne 5 nego jednu) tekmu tjedno (znam da sam u eseju koji sam poslao na sportnet, a s kojim sam osvojio dvije godišnje ulaznice za najbolje štivo vezano uz inker naveo da inker nije bio 3 godine uživo u prijenosu), a sažeci iz drugih gradova su izgledali tako (kad bi ih gledao na internetu) da nisam mogao razlučiti je li to bosec dobiva šamar u zadru ili gledam will smitha u danu nezavisnosti - takva je bila kvaliteta! sad prijatelju imaš HNL u HDu

znači ti se zalažeš za HRT, njihov odvratan odnos prema hrv nogometu, i jednu inkerovu tekmu u dvije tri godine na TVu, umjesto za sve inkerove tekme uživo?!

zanimljivo
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 sub 18 svi 2013, 11:25

Pecelj je napisao/la:dakle, HT je kao požarnu mjeru uveo sponzorstvo MaxTv prve lige. normalno da njima nije cilj reklamirati MaxTv pretplatnicima MaxTva - zar ne?!

sad kad projekt lagano staje na svoje noge otvaraju mjesto novim sponzorima, a vjerujte mi, sponzora će biti jer u hrvatskoj, kakav god imidž bio - svi prate nogomet i tvrdnje u ovom članku su idiotske. taj tko je to pisao uopće ne razumje marketing!

projekt pokazuje rezultate bolje od očekivanih, a iduće godine kad će se prenositi SVE tekme prve lige dobit će dodatni zamah. pretplata je sve više i više.

samo jedno pitanje - osobno - što bi ti, kao navijač inkera, rekao prije 3 godine da ti je netko dao mogućnost da za 80kn mjesečno možeš gledati baš sve tekme inkera uživo? sjeti se samo kako je izgledao HNL zadnjih godina na HRTu, točnije poslije hvale vrijednog projekta volim nogomet (koji nije bio savršen, ali dugoročno bi od tog bilo nekaj)

imao si jednu (dakle ne 4, ne 5 nego jednu) tekmu tjedno (znam da sam u eseju koji sam poslao na sportnet, a s kojim sam osvojio dvije godišnje ulaznice za najbolje štivo vezano uz inker naveo da inker nije bio 3 godine uživo u prijenosu), a sažeci iz drugih gradova su izgledali tako (kad bi ih gledao na internetu) da nisam mogao razlučiti je li to bosec dobiva šamar u zadru ili gledam will smitha u danu nezavisnosti - takva je bila kvaliteta! sad prijatelju imaš HNL u HDu

znači ti se zalažeš za HRT, njihov odvratan odnos prema hrv nogometu, i jednu inkerovu tekmu u dvije tri godine na TVu, umjesto za sve inkerove tekme uživo?!

zanimljivo
Kao prvo, nije 80 kn mjesečno, nego ako oćeš gledat Inker (a budimo realni, bit će na areni sport 2,3 il 4 jer su na jedinici samo glavne utakmice) onda ćeš platit 67 kn MAXtv + dodatni sportski paket od 60 kn (HD sportski je 77 kn). Trend micanja dobrih programa iz osnovnog paketa i dodatnog naplačivanja za gledanje istih je dno dna. Dakle minimalno 127 kn da bi gledal HNL. Na kaj smo spali u ovoj državi...Godišnje, minimalno 1524 kn za standardnu kvalitetu (a kaj se tiče kvalitete snimaka, potpuno su iste kao i na htv-u sudeći prema sažecima iz emisije). Ne isplati se i svaki čovjek će ti to reć. Na kraju, većina ljudi je spala na to da gledaju HNL putem bijednih streamova preko interneta. Da mi je neko to reko prije 3 godine, reko bi mu da me zajebava i da će HNL i dalje bit dostupan svima. Al eto, neugodno sam se iznenadio.

Marketing je neisplativ putem medija koji ima malu gledanost/slušanost (ne vrijedi jedino ako se radi o lokalnim firmama/obrtima/klubovima itd.). Da ja vodim firmu i da gledanost HNL strmovito padne, kao što je i slučaj prilikom prelaska na MAXtv, otkazal bi sponzorstvo odma jer zašto bi ja financiral nešto, a da tu poruku u izravnom prijenosu vidi manje od 40 000 ljudi (a ciljamo na reklamiranje cijeloj državi).

Ak si ti možeš priuštit, super, gledaj. Ja nemam niš protiv činjenice da će Inker bit svaki tjedan na telki. Al ko će ga gledat? U sljedeće 2-3 godine, sve prijenose Inkera kumulativno neće gledat toliko ljudi koliko je gledalo posljednju utakmicu Inkera u izravnom prijenosu na HTV-u.
zagorec92
zagorec92

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned 19 svi 2013, 18:53

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 01 lip 2013, 23:22

Odlična pjesma o Cibaliji čul sam ju sad u Vinkovcima da bar mi imamo tak nekaj a ne da se puštaju one usrane pjesme o Zagrebu Mad .
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 03 lip 2013, 19:43

Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 05 lip 2013, 13:43

Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sri 05 lip 2013, 14:00

hahaha sad sam došao kopi pejstati taj link

kakav promašaj! hahahaha

rifrešam sve portale cijeli dan samo da dođe neka vijest vezena za ono s dragovoljcem
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 05 lip 2013, 14:31

Pecelj je napisao/la:hahaha sad sam došao kopi pejstati taj link

kakav promašaj! hahahaha

rifrešam sve portale cijeli dan samo da dođe neka vijest vezena za ono s dragovoljcem

Ko zna kad ce riješiti licencu Dragovoljca pričalo se da će se izvršni odbor Hns-a sastati ovaj tjedan prije utakmice sa Škotskom ali tjedan dana ni slova više o tome.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Admin čet 13 lip 2013, 14:38

prvo kolo Dinamo doma protiv Osijeka, i HD protiv Lokomotive....uspješno izbjegnuto da su sva 3 kluba domaćini

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj čet 13 lip 2013, 14:45

Dno dna! Naftaški mafijaš i Reno....

apokalipsa
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 čet 13 lip 2013, 15:21

Admin je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]

prvo kolo Dinamo doma protiv Osijeka, i HD protiv Lokomotive....uspješno izbjegnuto da su sva 3 kluba domaćini
Kad pomisliš da nemre gore...
zagorec92
zagorec92

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj čet 13 lip 2013, 16:20

Dakle konačno je jasan cijeli plan!

Dakle Zadra pobjedi Rijeku u gostima (zabili su im 3 gola, tko imalo prati HNL jasno mu je da je to moguće kao da Dinamo dobije reala u madridu u LP), Perica sad ide u dinamo!

Mišković predsjednik udruge, Sinovčić potpredsjednik! 

Pametnom dosta
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 čet 13 lip 2013, 16:54

Pecelj je napisao/la:Dakle konačno je jasan cijeli plan!

Dakle Zadra pobjedi Rijeku u gostima (zabili su im 3 gola, tko imalo prati HNL jasno mu je da je to moguće kao da Dinamo dobije reala u madridu u LP), Perica sad ide u dinamo!

Mišković predsjednik udruge, Sinovčić potpredsjednik! 

Pametnom dosta

Dakle, ti si onaj predrag mijatović? Smile
zagorec92
zagorec92

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj čet 13 lip 2013, 17:35

P.s. mislim da je rijeka "pametno" napravila jer su shvatili da im je bolje pristati na drugo treće mjesto a da su slizani s mamićem nego da ih suci muče cijele sezone. shvatili su kako to ide kod nas
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 čet 13 lip 2013, 17:55

Pecelj je napisao/la:P.s. mislim da je rijeka "pametno" napravila jer su shvatili da im je bolje pristati na drugo treće mjesto a da su slizani s mamićem nego da ih suci muče cijele sezone. shvatili su kako to ide kod nas
kak sam i reko, ak za prvu ligu treba prodat dušu, onda nek im je i nek se kvare u njoj
zagorec92
zagorec92

[Vrh] Go down

Postaj  StaJaZnam čet 13 lip 2013, 21:00

Ma bezveze, svi smo se pomirili s drugom ligom, kaj je tu je, jedino se Branko još koprca.
Niš od toga bolje se okrenut drugoj ligi da ne bi jeli govna po Kostreni, Dugopolju, Lučkom...

StaJaZnam

Broj postova : 530

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 11 / 35. Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 23 ... 35  Next

[Vrh]

- Similar topics