Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
+12
ian39
Pecelj
danijel1208
inter100
Mijau
Admin
StaJaZnam
domi
PERO1929
Mirko13
djule
zagorec92
16 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 12 / 35.
Stranica 12 / 35. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 35
Re: Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
Pomirili se jesmo, pa veli i Laljak da su se i oni. Ali to ne znači da treba odustati od svega. Treba sad na sud sve ovo.StaJaZnam je napisao/la:Ma bezveze, svi smo se pomirili s drugom ligom, kaj je tu je, jedino se Branko još koprca.
Niš od toga bolje se okrenut drugoj ligi da ne bi jeli govna po Kostreni, Dugopolju, Lučkom...
zagorec92- Broj postova : 769
zagorec92 je napisao/la:StaJaZnam je napisao/la:Ma bezveze, svi smo se pomirili s drugom ligom, kaj je tu je, jedino se Branko još koprca.
Niš od toga bolje se okrenut drugoj ligi da ne bi jeli govna po Kostreni, Dugopolju, Lučkom...
Pomirili se jesmo, pa veli i Laljak da su se i oni. Ali to ne znači da treba odustati od svega. Treba sad na sud sve ovo.
A kaj bumo mi od toga dobili? Moralnu satisfakciju? Jebo to ako ćemo zaglavit u drugoj ligi na 6 godina ko prije...
StaJaZnam- Broj postova : 530
Kolko je meni poznato, mi možemo dobiti odštetu. Gorica se zajebala jer nije na vrijeme nešto podnijela...ugl, moguće je dobiti odštetu. Pa da je u nekom ludilu i samo 1 kn, 1 kn. Za tu jednu kunu silovat sve sudske organe.StaJaZnam je napisao/la:A kaj bumo mi od toga dobili? Moralnu satisfakciju? Jebo to ako ćemo zaglavit u drugoj ligi na 6 godina ko prije...
tako je! smradovi mlate lovu samo takvu, u ligu nikaj ne ulažu, djele sebi na dnevnice i na službena putovanja (sa cijelim obiteljima i ljubavnicama)! imaju masne plaće, a u HNSu se zapošljava ko i u sličnim institucijama!
treba im uzeti koliko se može uzeti! bolje da završi kod nas nego kod Sinovčića, potpredsjednika! HNS ima svoje propise, RH ima svoje propise i zakone, ako su oni išli prekršiti te zakone da bi nas zeznuli treba sad njih zeznuti i uzeti im max love. ja sam uvjeren da su oni prekršili zakone, to treba kazniti, nama neće biti nikakav trošak jer sam siguran u to da smo u pravu, a u tom slučaju oni plaćaju troškove suda! ak im možemo uzeti milju dvije - uzmimo!
treba im uzeti koliko se može uzeti! bolje da završi kod nas nego kod Sinovčića, potpredsjednika! HNS ima svoje propise, RH ima svoje propise i zakone, ako su oni išli prekršiti te zakone da bi nas zeznuli treba sad njih zeznuti i uzeti im max love. ja sam uvjeren da su oni prekršili zakone, to treba kazniti, nama neće biti nikakav trošak jer sam siguran u to da smo u pravu, a u tom slučaju oni plaćaju troškove suda! ak im možemo uzeti milju dvije - uzmimo!
Pecelj- Broj postova : 2970
[You must be registered and logged in to see this link.]
zagorec92 je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Kuže je i naša legenda.Poveo nas je u prvu ligu nakon godina izbivanja.R.I.P
Mijau- Broj postova : 5105
Još prije par tjedana su bile informacije da oporavak ide na bolje...iako je boloval od leukemije, ovo je ipak šok. Počivao u miru.Mijau je napisao/la:zagorec92 je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Kuže je i naša legenda.Poveo nas je u prvu ligu nakon godina izbivanja.R.I.P
Samo loše vijesti u zadnje vrijeme
Stvarno prestrašno.
Stvarno prestrašno.
StaJaZnam- Broj postova : 530
Još da je UEFA pravedna, izbacila bi im sve klubove iz europe na 2-3 godine ukoliko se na sudu dokažu sve optužbe. Da je takav slučaj kod nas (vjerojatno i je, al je to javna tajna koju niko neće prokopat), uvjeren sam da bi nam UEFA odrala još neviđenu kaznu.
Još da je UEFA pravedna, izbacila bi im sve klubove iz europe na 2-3 godine ukoliko se na sudu dokažu sve optužbe. Da je takav slučaj kod nas (vjerojatno i je, al je to javna tajna koju niko neće prokopat), uvjeren sam da bi nam UEFA odrala još neviđenu kaznu.
Utakmice će se igrati petkom, subotom i nedjeljom, te će sve biti izravno prenošene putem MAX TV i kanala ArenaSport. I regularnost natjecanja tako će biti pod dodatnom paskom javnosti ", smatra povjerenik Brezni.
Utakmice će se igrati petkom, subotom i nedjeljom, te će sve biti izravno prenošene putem MAX TV i kanala ArenaSport. I regularnost natjecanja tako će biti pod dodatnom paskom javnosti ", smatra povjerenik Brezni.
Ovaj bullshit s regularnošću natjecanja mi je najžešćiAdmin je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Jbg, većina ljudi koji žele pratiti HNL je i dalje osuđena na live stream i žestoku pikselizaciju slike. Možda uhvatimo i kojeg igrača, a ak loptu uočimo, bit će dobro
Predsjednik kluba Ivica Perković, zajedno s trojicom najužih suradnika, Milanom Štefancem, Antom Todorićem i Josipom Horvatom Čingačem, tvrdi da će Dragovoljcu osigurati miran prvoligaški život.
- Nemamo glavnog sponzora, nas četvorica vodimo financijsku politiku i svatko pronalazi sponzore. Pred potpisivanjem smo 2-3 nova ugovora, očekujemo da će nam za sezonu trebati 6-7 milijuna kuna. Računamo da ćemo od sponzora dobiti oko 60 posto novca, a ostalo od ulaznica, TV prava – kaže Perković.
Imamo 380 članova
Hrvatski dragovoljac ima 380 registriranih članova, a pristaša jako puno. No, strahuje li da bi klub iz Sigeta mogao imati najslabiji posjet u ligi 10?
– Ne vjerujemo u to, jer bili smo najbolje posjećeni klub u 2. HNL, ne znam čemu taj pesimizam.
Imat ćete više navijača od lokosa?
– To nije za usporedbu, pomalo vam je neozbiljno pitanje, pa mi smo ipak Dragovoljac! Uz Dinamo i Hajduk jedini nacionalni klub. Ako stvorimo uvjete u Sigetu, imat ćemo bar 70-postotnu popunjenost stadiona od 2600 mjesta.
Tko je politički pokrovitelj HD-a?
– Član sam HDZ-a, naša je opcija desna i to ne krijemo, i sve stranke koje su na toj strani su naše.
Upravni odbor Dragovoljca uglavnom čine hrvatski branitelji?
– Osamdeset posto upravnog odbora čine branitelji. Ja imam čin bojnika HV-a. Uključen sam u postrojbe u lipnju 1991., prvi put ranjen sam u Vukovaru 5. listopada, a drugi put na Kričkim brdima kod Novske 11. prosinca 1991., isti dan kao i Ante Gotovina, u istoj akciji. Dobio sam osam metaka, a spašen sam zahvaljujući požrtvovnosti mojih vojnika, iako je malo tko vjerovao da ću preživjeti. Osamdesetpostotni sam invalid, imam metak u kralježnici.
Je li Dragovoljac prvoligaš zbog raskola između Mamića i Laljka?
– Ne vjerujem u to ni 0,1 posto.
Jeste li u paktu s Mamićem protiv Hajduka?
– Od Mamića nisam tražio ništa, ni pomoć, ni intervenciju, nikakvoga pakta nema, niti smo Dinamova filijala. Iako, posljednjih godina, kad god je Dragovoljcu nešto trebalo, mogli smo se obratiti Mamiću i Barišiću. To su naši sportski prijatelji i ništa više.
Dragovoljac nema stranih igrača?
– Dragovoljcu trebaju svi kvalitetni igrači. Imali smo Ukrajinca, Brazilce, Rusa, a sada uglavnom imamo Hrvate, dečke iz naše škole. Želimo animirati i naše bivše igrače da se vrate i uključe u stvaranje Dragovoljca kao stabilnoga hrvatskog prvoligaša. Uzdamo se i u pomoć grada i Milana Bandića u poboljšanju infrastrukture. Mi smo među prvima imali umjetnu travu, prije 10 godina, a ona je sada dotrajala, iziskuje promjenu kako bismo se po uvjetima približili drugim klubovima u Zagrebu koji imaju bolje trenažne uvjete. Mislim da bi i HNS trebao prepoznati Hrvatski dragovoljac i okruženje u kojem se nalazi, ovdje ima prostora da se napravi kamp koji bi služio i reprezentaciji.
Bazinin veliki uspjeh
Tko je za vas najveći igrač Dragovoljca u povijesti?
– Blaž Slišković ostavio je najveći trag, i kao čovjek i kao igrač, dok se Robert Prosinečki, igračka i trenerska veličina, nije dugo zadržao u klubu. O Predragu i Goranu Juriću ne treba trošiti riječi, a možda je najveći uspon napravio Mario Bazina koji je u Austriji bio igrač godine.
Najveći trener?
– Posebno su me se dojmili Mile Petković i Rajko Magić, treneri koje bih uvijek želio imati. Od mlađih Mladina, studiozno prilazi poslu, na njega treba računati u budućnosti.
Puno ste trenera smijenili, nemate baš strpljenja s njima?
– Takva je priroda posla. Ne kažem da znam puno o nogometu, ali znam dovoljno s obzirom na to da sam bio savezni sudac, igrao sam nogomet, promatrao rad trenera, a bili su tu Lončarević, Tucak, Šušak... Kad vidim da se treneri opuštaju, reagiram. Tražim i rezultat i rad.
Jeste li zadovoljni Ganjtom?
– On još ima prostora. Postigao je povijesni rezultat, ima veliku želju za dokazivanjem...
Himna kluba ostaje "Crni, crni, jen', dva u"?
– Imamo novu koju pjeva Niko Bete, a ova spomenuta stara, koju je izvodio Ivo Fabijan, ide u modernizaciju. Obrađuje je Siniša Vuco, a izvodit će je zajedno s jednom opernom pjevačicom.
- Nemamo glavnog sponzora, nas četvorica vodimo financijsku politiku i svatko pronalazi sponzore. Pred potpisivanjem smo 2-3 nova ugovora, očekujemo da će nam za sezonu trebati 6-7 milijuna kuna. Računamo da ćemo od sponzora dobiti oko 60 posto novca, a ostalo od ulaznica, TV prava – kaže Perković.
Imamo 380 članova
Hrvatski dragovoljac ima 380 registriranih članova, a pristaša jako puno. No, strahuje li da bi klub iz Sigeta mogao imati najslabiji posjet u ligi 10?
– Ne vjerujemo u to, jer bili smo najbolje posjećeni klub u 2. HNL, ne znam čemu taj pesimizam.
Imat ćete više navijača od lokosa?
– To nije za usporedbu, pomalo vam je neozbiljno pitanje, pa mi smo ipak Dragovoljac! Uz Dinamo i Hajduk jedini nacionalni klub. Ako stvorimo uvjete u Sigetu, imat ćemo bar 70-postotnu popunjenost stadiona od 2600 mjesta.
Tko je politički pokrovitelj HD-a?
– Član sam HDZ-a, naša je opcija desna i to ne krijemo, i sve stranke koje su na toj strani su naše.
Upravni odbor Dragovoljca uglavnom čine hrvatski branitelji?
– Osamdeset posto upravnog odbora čine branitelji. Ja imam čin bojnika HV-a. Uključen sam u postrojbe u lipnju 1991., prvi put ranjen sam u Vukovaru 5. listopada, a drugi put na Kričkim brdima kod Novske 11. prosinca 1991., isti dan kao i Ante Gotovina, u istoj akciji. Dobio sam osam metaka, a spašen sam zahvaljujući požrtvovnosti mojih vojnika, iako je malo tko vjerovao da ću preživjeti. Osamdesetpostotni sam invalid, imam metak u kralježnici.
Je li Dragovoljac prvoligaš zbog raskola između Mamića i Laljka?
– Ne vjerujem u to ni 0,1 posto.
Jeste li u paktu s Mamićem protiv Hajduka?
– Od Mamića nisam tražio ništa, ni pomoć, ni intervenciju, nikakvoga pakta nema, niti smo Dinamova filijala. Iako, posljednjih godina, kad god je Dragovoljcu nešto trebalo, mogli smo se obratiti Mamiću i Barišiću. To su naši sportski prijatelji i ništa više.
Dragovoljac nema stranih igrača?
– Dragovoljcu trebaju svi kvalitetni igrači. Imali smo Ukrajinca, Brazilce, Rusa, a sada uglavnom imamo Hrvate, dečke iz naše škole. Želimo animirati i naše bivše igrače da se vrate i uključe u stvaranje Dragovoljca kao stabilnoga hrvatskog prvoligaša. Uzdamo se i u pomoć grada i Milana Bandića u poboljšanju infrastrukture. Mi smo među prvima imali umjetnu travu, prije 10 godina, a ona je sada dotrajala, iziskuje promjenu kako bismo se po uvjetima približili drugim klubovima u Zagrebu koji imaju bolje trenažne uvjete. Mislim da bi i HNS trebao prepoznati Hrvatski dragovoljac i okruženje u kojem se nalazi, ovdje ima prostora da se napravi kamp koji bi služio i reprezentaciji.
Bazinin veliki uspjeh
Tko je za vas najveći igrač Dragovoljca u povijesti?
– Blaž Slišković ostavio je najveći trag, i kao čovjek i kao igrač, dok se Robert Prosinečki, igračka i trenerska veličina, nije dugo zadržao u klubu. O Predragu i Goranu Juriću ne treba trošiti riječi, a možda je najveći uspon napravio Mario Bazina koji je u Austriji bio igrač godine.
Najveći trener?
– Posebno su me se dojmili Mile Petković i Rajko Magić, treneri koje bih uvijek želio imati. Od mlađih Mladina, studiozno prilazi poslu, na njega treba računati u budućnosti.
Puno ste trenera smijenili, nemate baš strpljenja s njima?
– Takva je priroda posla. Ne kažem da znam puno o nogometu, ali znam dovoljno s obzirom na to da sam bio savezni sudac, igrao sam nogomet, promatrao rad trenera, a bili su tu Lončarević, Tucak, Šušak... Kad vidim da se treneri opuštaju, reagiram. Tražim i rezultat i rad.
Jeste li zadovoljni Ganjtom?
– On još ima prostora. Postigao je povijesni rezultat, ima veliku želju za dokazivanjem...
Himna kluba ostaje "Crni, crni, jen', dva u"?
– Imamo novu koju pjeva Niko Bete, a ova spomenuta stara, koju je izvodio Ivo Fabijan, ide u modernizaciju. Obrađuje je Siniša Vuco, a izvodit će je zajedno s jednom opernom pjevačicom.
pa kakav je to sustav vrijednosti kad predsjednika kluba netko pita tko je politički sponzor kluba i on odgovori na to pitanje! pa da si pucaš u koljena
Eto ak se nađemo s istrom u kupu informacija da istra više nema zelene dresove već Crne!
ludnica za crnima od kad je ušao HD, tako je lokomotivina druga garnitura plavo crna, dok je treća rozo crna
ludnica za crnima od kad je ušao HD, tako je lokomotivina druga garnitura plavo crna, dok je treća rozo crna
grga u zadru! nadam se da će ih dinamo i hajduk ubiti na početku i da će ostati prikovani za dno do kraja
Lokomotiva odlično izgleda! Doveli Mišića, Budmira, Vukovića uz juniore i nove igrače na posudbi. Jedva čekam utakmicu protiv Dinama iz Minska.
Ovaj mali Mišić je igračina i pol. Kad odigra još jednu cijelu sezonu bit će odličan.
Ovaj mali Mišić je igračina i pol. Kad odigra još jednu cijelu sezonu bit će odličan.
Pecelj je napisao/la:Lokomotiva odlično izgleda! Doveli Mišića, Budmira, Vukovića uz juniore i nove igrače na posudbi. Jedva čekam utakmicu protiv Dinama iz Minska.
Ak misliš na golmana Vukovića on nije došao
Pecelj je napisao/la:Lokomotiva odlično izgleda! Doveli Mišića, Budmira, Vukovića uz juniore i nove igrače na posudbi. Jedva čekam utakmicu protiv Dinama iz Minska.
Nek im je sa srećom, samo oni su klub koji služe dinamu. Kao takvi štete HNLu.
domi- Broj postova : 360
slažem se, ali navijam za sve hrvatske klubove u Europi. vrijeme je da se izdignemo iznad slovenaca, srba, makedonaca, bugara, moldavaca i da napravimo dobar koeficijent u idućih 5 godina. zamislite samo kako bi bila super liga 10 iz koje 5 klubova ide u Europu!! dakle boriš se za europu ili se boriš za opstanak.
Pecelj je napisao/la:slažem se, ali navijam za sve hrvatske klubove u Europi. vrijeme je da se izdignemo iznad slovenaca, srba, makedonaca, bugara, moldavaca i da napravimo dobar koeficijent u idućih 5 godina. zamislite samo kako bi bila super liga 10 iz koje 5 klubova ide u Europu!! dakle boriš se za europu ili se boriš za opstanak.
Svakako, i ja navijam za sve. Nije da sad želim zlo lokomotivi. Samo kažem, nije dobro da dinamo oko sebe okuplja 2 momčadi u 1. ligi. Ostali klubovi postaju manje konkurentni za dovođenje igrača. Po poželjnosti prva destinacija poslije dinama je lokomotiva. A lokomotiva ne može reći ne dinamu i prodati igrače nekome trećem. Tj. ionako je većinu njih dinamo i kupio.
domi- Broj postova : 360
Stranica 12 / 35. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 35
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 12 / 35.