4. kolo INKER - Šibenik
+4
domi
Admin
Pecelj
inkerovac
8 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
4. kolo INKER - Šibenik
Kolko se sjecam u zadnje vrijeme smo dosta od njih gubili u Zaprešiću!
Ovoga puta ne smijemo!
Ovoga puta ne smijemo!
inkerovac- Broj postova : 1511
Re: 4. kolo INKER - Šibenik
u 90 minuta se nikad ne zna, al mislim da smo izraziti favoriti! sanjam sezonu kad ne bi izgubili doma. sjecam se jedne godine, bio sam full mlad, brat i ja smo se divili deportivu kad nije izgubio cijelu sezonu doma. bila su to krasna romanticna vremena petice, kad HRT jos nije predstavljao dr evila za sve sto ima veze sa sportom
Pecelj- Broj postova : 2970
Pecelj je napisao/la:u 90 minuta se nikad ne zna, al mislim da smo izraziti favoriti! sanjam sezonu kad ne bi izgubili doma.
ukrao si mi snove tome se i ja nadam, bar do zimske pauze, a iducu sezonu skroz
u 90 se nikad nezna, a za sve nakon toga, tu je Arber:), samo da sudac produlji bar 3 minute
igramo doma i trebamo dobiti
po dojmu iz prvih par kola , izgleda da bi mogli imati problem s realizacijom ove kao i prošlih sezona
šibenik možemo dobiti , samo je važno da ne primimo kakav jeftin gol , jer teško bi bilo hvatati zaostatak
po dojmu iz prvih par kola , izgleda da bi mogli imati problem s realizacijom ove kao i prošlih sezona
šibenik možemo dobiti , samo je važno da ne primimo kakav jeftin gol , jer teško bi bilo hvatati zaostatak
domi- Broj postova : 360
Po onome kak je Šibenik igrao protiv Hajduka i prema opisu njihove igre iz novina, oni nas ne mogu pobijediti. Naravno da ne smijemo nikoga podcjenjivati, jer uvijek sami sebi možemo zabiti neki gol. Ko protiv Dinama ili ono puštanje Antolića.
Todorčev je u prve dvije tekme slabo igrao, a u Vinkovcima vjerojatno zbog igre rano izašao. Mogli bi očekivati Ćosića u prvih 11 ovu ili sljedeću tekmu.
Todorčev je u prve dvije tekme slabo igrao, a u Vinkovcima vjerojatno zbog igre rano izašao. Mogli bi očekivati Ćosića u prvih 11 ovu ili sljedeću tekmu.
Mirko13- Broj postova : 300
Šćrbec nemre igrat zbog kartona, pa ce valjda blazevic igrat ak je spreman, mislim da ce prije yankep il valentic, ak todorcev nije u formi, zbog vise iskustva nego cosic
Sutra očekujem pobjedu.Protiv Lokomotive smo kiksali drugi kiks doma bio bi previše.Prošle sezone Šibenik je lagano pao bili su najgora momčad koja je gostovala u Zaprešiću.Šetali su se na terenu i bili bezvoljni.Kaj se tiče sastava očekujem standardnu zadnju četvorku Jančetić-Herceg-Gulić-Balić(Mršić) jer je Balić jučer navečer igrao 90 minuta za Crnu Goru protiv Albanije.Za Blaževića se pričalo da se vratio ozlijeđen iz Kolumbije a igrao je protiv Strmca i neznam kakvo je njegovo stanje.Po viđenom protiv Vinogradara mislim da bi čak i Mišić mogao biti u 11 jer je dobro odigrao ima odličnu lijevu nogu i probojan je i živ igrač.Opet ovisi hoćemo li igrati sa jednom ili dvije špice.Ak je jedna očekujem Budimira ak budu dvije nek Oršić igra u napadu uz njega.Ma Oršić mora igrati u prvih 11 jer ide okomito jedini u momčadi a tako okomit je bio Trajkovski.Todorčev je u malo slabijoj formi ali je najiskusniji igrač u našoj vezi a prošle godine je bio jedan od najboljih.Nadam se da je Ilija našao dobitnu formulu i da nas sutra očekuje dobra utakmica i nova tri boda za Inker.
Mijau- Broj postova : 5105
vec vidim bit ce love od balica! dobro je jedan po jedan i inker ce se ugurati u ligu 10, sto je senzacionalan uspijeh
Ovo da je Blažević ozljeđen su izmislili u repki, vjerojatno imaju neki razlog. Mislim da će sigurno biti u prvih 11 umjesto Šćrbeca.
Yankep je otpisan, a Valentić ozljeđen, tak da je Ćosić dosta blizu udarnih 11.
Bosec nije prošao na probi u Velenju.
Yankep je otpisan, a Valentić ozljeđen, tak da je Ćosić dosta blizu udarnih 11.
Bosec nije prošao na probi u Velenju.
Nek Bosec proba u Kopru njima špice fale.Neznam zakaj Yankepa otpisuju.Kaj to znači da dovodimo još nekoga?Opet imaš eksluzivu Mirko?
treba boseca dati na posudbu u varazdin, tak da odigra ovu sezonu, a onda ili je ili nije!
od tam je i došao fakat ideja odličnaPecelj je napisao/la:treba boseca dati na posudbu u varazdin, tak da odigra ovu sezonu, a onda ili je ili nije!
A niko ne zna zašto Ilija otpisuje Yankepa, jednostavno je rekao da na Yankepa i Bosca više ne računa i da mogu ići.
Jedino bi mogli nekog napadača dovesti, za ostala mjesta se trenutno ne očekuju novi igrači.
Jedino bi mogli nekog napadača dovesti, za ostala mjesta se trenutno ne očekuju novi igrači.
osobno mi je yankep odlican, ali pretpostavljam zasto ga ilija tera, on je takav trener gdje nema mjesta milimetru neozbiljnosti, sto se yankepu znalo dogadjati. a sad ako na toj poziciji kuca cosic, i ako je podjednake kvalitete normalno je i odlicno da se forsira domaci decko koji ima 17 godina. sto se boseca tice, covjek nije igrao 2 godine, nema se tu puno toga za reci.
Samo pravi napadač već dokazan nam treba.A to je teško nabaviti.
napadaca je nemoguce nabaviti jer su svugdje cijenjeni! jedino kad bi se neki ofenzivac iz varazdina dobio besplatno; ovo drugo, nemoguce. po meni se moze sloziti solidna ekipa 4 5 1 sa orsicem naprijed, koji je dovoljno motorican i dovoljno zna, a nije kasno da ga se pretvori u klasicnu spicu. prilagodi se igra tome da se ne nabijaju lopte i to je najbolji put. imamo dosta zanimljivih veznjaka, a tu je jos i blazevic koji se vratio. ne treba dovoditi nikoga na temelju jutuba jer se to nikad ne zavrsi dobro. jedino ako dudu ima jos kojeg frenda u brazilu....
Tko sve nedostaje za sutrašnju utakmicu?
mariobo11- Broj postova : 1
po meni je abilaliaj sasvim dobro rjsenje za napad dok bi mu drustvo pravio budimir kao poluspica i orsic kao prednji vezni
PERO1929- Broj postova : 173
Fali Šćrbec zbog kartona, Valentić zbog ozljede, ostali su svi na raspoloaganju.
Na klupi će biti Borko Gorgiev, ak će sve ići po našim željama moguće da ćemo na terenu imati dva 16-to godišnjaka:)
Na klupi će biti Borko Gorgiev, ak će sve ići po našim željama moguće da ćemo na terenu imati dva 16-to godišnjaka:)
Mirko13 je napisao/la:
smart
Bit ce super ako Borko uđe, mislim da je kovačić najmlađi debitant i najmladi strijelac sa 16 god i 198 dana, a Borko je na oko 180 dana
Znaci ima jos vremena da zabije;-)
Al bolje da sto prije zaigra
I ak to ne bude popračeno u medijima kak treba, slozit cemo e-mail ofenzivu na medije:-)
Znaci ima jos vremena da zabije;-)
Al bolje da sto prije zaigra
I ak to ne bude popračeno u medijima kak treba, slozit cemo e-mail ofenzivu na medije:-)
Ko je u prvih 11?U novinama opet krivi sastav vjerojatno
a kaj nije Delač najmlađi igrač koji je igrao u prvoj ligi? a Kovačić "samo" najmlađi strijelac
Znam da će Oršić igrati od početka, sigurno će Ilija opet pripremiti nešto zanimljivo
Znam da će Oršić igrati od početka, sigurno će Ilija opet pripremiti nešto zanimljivo
Imam osječaj da danas zabijamo gol glavom nakon kornera. U Boliviji je neki mali sa 12 godina zaigrao u prvoj ligi tata mu je bio trener to je svjetski rekord.To bi mi mogli nadmašiti [You must be registered and logged in to see this link.]
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» 19. kolo Šibenik - INTER
» 32. kolo INKER - DINAMO
» 25.kolo 2 HNL Inker-Bistra
» 20.kolo 2 HNL Inker-Cibalia
» 7.kolo 1 HNL Lokomotiva-Inker
» 32. kolo INKER - DINAMO
» 25.kolo 2 HNL Inker-Bistra
» 20.kolo 2 HNL Inker-Cibalia
» 7.kolo 1 HNL Lokomotiva-Inker