4. kolo INKER - Šibenik
+4
domi
Admin
Pecelj
inkerovac
8 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: 4. kolo INKER - Šibenik
Šibenik je i inace među slabijima, a u ovoj utakmici nedostaje im puno igraca! Jednostavno moramo pobjediti!
Vidim da su u najavi opet nekakve price o poštedi Blaževića i Balića koji su kao umorni jer su igrali preko tjedna i bili u U20 repki!
Kad se sjetim koliko smo Delača pošteđivali, pa i Trajkovskog! Pa dajte bar dok su još kod nas da ih iskoristimo! Tako i onako svi koji valjaju su vrlo kratko tu!
Bilo bi lijepo da Gorgijev igra i zabije te sruši rekord Kovačića! Ali dam se kladiti da to nitko od medija ne bi promovirao! Ako i bi onda bi rekli da je Gorgijev izdanak škole Hitrec- Kacijan!
Vidim da su u najavi opet nekakve price o poštedi Blaževića i Balića koji su kao umorni jer su igrali preko tjedna i bili u U20 repki!
Kad se sjetim koliko smo Delača pošteđivali, pa i Trajkovskog! Pa dajte bar dok su još kod nas da ih iskoristimo! Tako i onako svi koji valjaju su vrlo kratko tu!
Bilo bi lijepo da Gorgijev igra i zabije te sruši rekord Kovačića! Ali dam se kladiti da to nitko od medija ne bi promovirao! Ako i bi onda bi rekli da je Gorgijev izdanak škole Hitrec- Kacijan!
inkerovac- Broj postova : 1511
Posjed lopte kao kad barca igra:-)
Od 38. do 42. minute totalna dominacija, šteta sto nije bar šarićev udarac ušao
Stadion ugodno popunjen:-), bas me zanimaju procjene novinara
Mislim da ce bit potop šibenika u drugom dijelu:-)
Od 38. do 42. minute totalna dominacija, šteta sto nije bar šarićev udarac ušao
Stadion ugodno popunjen:-), bas me zanimaju procjene novinara
Mislim da ce bit potop šibenika u drugom dijelu:-)
Šibenčani su iznenadili domaćina otvorenom i angažiranom igrom. No, ''presjekla'' ih 23. minuta i pogodak domaćina. Nakon kornera i gužve u gostujućem šesnaestercu najsretnijim i najprisebnijim se pokazao Budimir. S desetak je metara neobranjivo pogodio šibensku mrežu.Gosti su imali prigodu poravnati rezultat deset minuta potom. Tokić se sam zaputio prema domaćim vratima, ali mu se ispriječio kršni Krševan Santini. Od izvjesnog izjednačenja Šibenik je izborio jedino udarac iz kuta.Susret je praktički odlučen u 57. minuti. Na ubačaj zdesna u šibenskom se kaznenom prostoru najbolje snašao Oršić i podebljao domaće vodstvo. Ritam igre u drugom dijelu bio je donekle usporeniji. Poglabito s aspekta gostujuće momčadi. Kako je igra proticala tako su njihove ambicije kopnile. Zajedno sa snagom...
Zaprešić – Stadion u Zaprešiću.
Gledatelja 1.000. Utakmica 4. kola Prve HNL: Inter – Šibenik 2:0 (1:0).
Sudac: Domagoj Ljubičić (Osijek) - 6.
Strijelci: 1:0 Budimir (23), 2:0 Oršić (57).
Žuti kartoni: Batur, Yankep, Babić (Inter); Čulić, Čanić, Tokić, Bačelić-Grgić (Šibenik)
Isključenje: Vjekoslav Lokica (Šibenik) u 66. minuti
Najbolji igrač: Mislav Oršić (Inter)
Inter (4-4-2): Santini (6) – Jančetić (7), Batur (6,5), Gulić (6,5), Balić (6,5) – Babić (6) od 87. Ćosić -), Yankep (6.5) (od 88. Herceg -), Oršić (7,5) , Šarić (6,5) – Kramarić (6) (od 85 Gorgijev -), Budimir (7)
Šibenik (4-2-3-1): Blažević (6) – Golub (5,5), Fuštar (5,5), Čanić (5,5), Blaić (5) – Čulić (5,5) (od 79 Pešić -), Krišto (5,5) – Vuk (5), Bačelić-Grgić (6), Plazibat (5) (od 46. Georgijevski 5,5) – Tokić.(5,5) (od 62 Jakoliš -).
Evo našao ovo na Slobodnoj Dalmaciji.Nigdje drugdje izvještaja.Ko da se igralo na Marsu a ne u Zaprešiću.Yankep dobio najveći pljesak odigrao odlično osim onog glupog žutog kartona.Zaslužio je ostati u žutom dresu.Oršić zabio Budimir dobar neznam kaj je bilo sa Ablibablajem zakaj je ostao na tribini?Rutinska pobjeda kakvu sam očekivao.
Zaprešić – Stadion u Zaprešiću.
Gledatelja 1.000. Utakmica 4. kola Prve HNL: Inter – Šibenik 2:0 (1:0).
Sudac: Domagoj Ljubičić (Osijek) - 6.
Strijelci: 1:0 Budimir (23), 2:0 Oršić (57).
Žuti kartoni: Batur, Yankep, Babić (Inter); Čulić, Čanić, Tokić, Bačelić-Grgić (Šibenik)
Isključenje: Vjekoslav Lokica (Šibenik) u 66. minuti
Najbolji igrač: Mislav Oršić (Inter)
Inter (4-4-2): Santini (6) – Jančetić (7), Batur (6,5), Gulić (6,5), Balić (6,5) – Babić (6) od 87. Ćosić -), Yankep (6.5) (od 88. Herceg -), Oršić (7,5) , Šarić (6,5) – Kramarić (6) (od 85 Gorgijev -), Budimir (7)
Šibenik (4-2-3-1): Blažević (6) – Golub (5,5), Fuštar (5,5), Čanić (5,5), Blaić (5) – Čulić (5,5) (od 79 Pešić -), Krišto (5,5) – Vuk (5), Bačelić-Grgić (6), Plazibat (5) (od 46. Georgijevski 5,5) – Tokić.(5,5) (od 62 Jakoliš -).
Evo našao ovo na Slobodnoj Dalmaciji.Nigdje drugdje izvještaja.Ko da se igralo na Marsu a ne u Zaprešiću.Yankep dobio najveći pljesak odigrao odlično osim onog glupog žutog kartona.Zaslužio je ostati u žutom dresu.Oršić zabio Budimir dobar neznam kaj je bilo sa Ablibablajem zakaj je ostao na tribini?Rutinska pobjeda kakvu sam očekivao.
Mijau- Broj postova : 5105
Drago mi je zbog Yankepa, zasluzio je \o/\o/\o/
Cini mi se da na svakoj tekmi pretrpi najvise faulova
Nadam se da ce ostat u zapresicu dok ne dode jako dobra ponuda, kakvu zasluzuje
Slazem se s vecinom ocjena, santini je trebao dobit bar pol ocjene vise, ono malo lopti sto je doslo do njega i ona kontra sto je uz pomoc jancetica spasio, i jedan i drugi su zasluzili bolje ocjene
Ma svi su bili odlicni, da smo vise zabili, nebi bilo ne zasluzeno
Ima i primjedbi i mjesta za napredak al bas sam uzivao danas u utakmici:-)
Jancetic s ubacivanjima, yankep u destrukciji njihovih napada, šarić sa iznošenjima lopte (mislim da mu odgovara igrat s yankepom, izgleda sigurniji pa vise igra s loptom naprijed), ma svi su bili dobri, al mislim da je igrac utakmice, bila publika, bez obzira sto nije bilo pravog navijanja, pljesak i dovikivanja sucu, gostujucem treneru, kao u nekim proslim sezonama:-)
Cini mi se da na svakoj tekmi pretrpi najvise faulova
Nadam se da ce ostat u zapresicu dok ne dode jako dobra ponuda, kakvu zasluzuje
Slazem se s vecinom ocjena, santini je trebao dobit bar pol ocjene vise, ono malo lopti sto je doslo do njega i ona kontra sto je uz pomoc jancetica spasio, i jedan i drugi su zasluzili bolje ocjene
Ma svi su bili odlicni, da smo vise zabili, nebi bilo ne zasluzeno
Ima i primjedbi i mjesta za napredak al bas sam uzivao danas u utakmici:-)
Jancetic s ubacivanjima, yankep u destrukciji njihovih napada, šarić sa iznošenjima lopte (mislim da mu odgovara igrat s yankepom, izgleda sigurniji pa vise igra s loptom naprijed), ma svi su bili dobri, al mislim da je igrac utakmice, bila publika, bez obzira sto nije bilo pravog navijanja, pljesak i dovikivanja sucu, gostujucem treneru, kao u nekim proslim sezonama:-)
odlično , trebala nam se domaća pobjeda , sada bi u koprivnici trebali igrati s više samopouzdanja i odnjeti bodove u zaprešić
domi- Broj postova : 360
Inter – Šibenik 2:0
Inter je stigao do druge prvenstvene
pobjede s kojom je pobjegao dalje od
opasne zone. Zaprešićani su zasluženo
slomili otpor ozljedama oslabljenog Šibenika
kojeg muče i veliki financijski problemi. Prvi
pogodak za domaćina postigao je Budimir
(23) koji se najbolje snašao u gužvi u
gostujućem kaznenom prostoru. U drugom
poluvremenu je Oršić (56) jedan ubačaj s
desne strane pospremio u mrežu i potvrdio
bodove. Spomenimo da je u 70. minuti
isključen i šibenski trener Lokica koji je
nekoliko puta negodovao zbog sudačkih
odluka.
Tportal
Inter je stigao do druge prvenstvene
pobjede s kojom je pobjegao dalje od
opasne zone. Zaprešićani su zasluženo
slomili otpor ozljedama oslabljenog Šibenika
kojeg muče i veliki financijski problemi. Prvi
pogodak za domaćina postigao je Budimir
(23) koji se najbolje snašao u gužvi u
gostujućem kaznenom prostoru. U drugom
poluvremenu je Oršić (56) jedan ubačaj s
desne strane pospremio u mrežu i potvrdio
bodove. Spomenimo da je u 70. minuti
isključen i šibenski trener Lokica koji je
nekoliko puta negodovao zbog sudačkih
odluka.
Tportal
Lijepa pobjeda! Drago mi je šta smo igrali i nakon što smo poveli!
Yankep je igrac koji osim što ima destrukciju ima i kvalitete da organizira igru! Zato je Šariću lakše igrati s njim jer ne mora sve ici preko njega!
Nadam se da ce taj par igrati i na sljedecim utakmicama!
Yankep je igrac koji osim što ima destrukciju ima i kvalitete da organizira igru! Zato je Šariću lakše igrati s njim jer ne mora sve ici preko njega!
Nadam se da ce taj par igrati i na sljedecim utakmicama!
odlicno, najteze su ove tekme gdje se mora dobiti i sretan sam na koji je nacin momcad odreagirala. a sad na noge belupu - slaven je jak, al nakon cibalije vjerujem u cuda!
Pecelj- Broj postova : 2970
Odlična utakmica, lijepa i čista pobjeda, ovaj put Lokica nema pravo na prigovor.
Šibenik dođe nama u goste u narančastim dresovima, to im je ili taktika zbunjivanja ili manjak pameti/poštovanja. Čak mi je i protiv Lokomotive izgledalo ko da su oni željeli nastupati u žutim dresovima, jer zadnju tekmu su igrali normalno u plavim donjim djelom.
Piše u bar sportskima da je Borko najmlađi u HNL-u, "ako je suditi prema službenom spikeru" . Teško će se s time pomiriti.
Na klupi nam ostali Blažević i Todorčev, Šćrbeca nije bilo, znači imamo dužu klupu nego prošle sezone. Belupo igra dosta tvrdo i ne maštovito, ak se dobro postavimo imamo solidne šanse
Šibenik dođe nama u goste u narančastim dresovima, to im je ili taktika zbunjivanja ili manjak pameti/poštovanja. Čak mi je i protiv Lokomotive izgledalo ko da su oni željeli nastupati u žutim dresovima, jer zadnju tekmu su igrali normalno u plavim donjim djelom.
Piše u bar sportskima da je Borko najmlađi u HNL-u, "ako je suditi prema službenom spikeru" . Teško će se s time pomiriti.
Na klupi nam ostali Blažević i Todorčev, Šćrbeca nije bilo, znači imamo dužu klupu nego prošle sezone. Belupo igra dosta tvrdo i ne maštovito, ak se dobro postavimo imamo solidne šanse
Mirko13- Broj postova : 300
e da, dali je protiv Lokomotive himna bila puštena??? (zakasnio sam pa ne znam )
Mirko13- Broj postova : 300
idemo u koprivnicu ili belupo dolazi nama?
PERO1929- Broj postova : 173
Mirko13 je napisao/la:e da, dali je protiv Lokomotive himna bila puštena??? (zakasnio sam pa ne znam )
Koliko se sjecam bila je ona s tamburicama!
Danas u Sportskima Oršić izjavio da su igrači bili ugodno iznenađeni navijačima protiv Šibenika koji su ih ispratili pljeskom na poluvremenu a inače je bilo negodovanja i fučkanja kod lošije igre ili lošeg poteza.A takvi smo mi nas samo vrhunske predstave zanimaju.Mi bi i Barceloni jebali mater A sad za ozbiljno atmosfera je bila dobra i nakon ovakve utakmice na sljedećoj bi trebalo biti i više ljudi jer će se ovi kaj su bili na Šibeniku poslije dobre igre i pobjede sigurno vratiti a nove trebamo privući a to je stvar medija i marketinga.A i dobar rezultat u Koprivnici bi digao raspoloženje uoči dolaska Zadra.
Mijau- Broj postova : 5105
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» 19. kolo Šibenik - INTER
» 32. kolo INKER - DINAMO
» 25.kolo 2 HNL Inker-Bistra
» 20.kolo 2 HNL Inker-Cibalia
» 7.kolo 1 HNL Lokomotiva-Inker
» 32. kolo INKER - DINAMO
» 25.kolo 2 HNL Inker-Bistra
» 20.kolo 2 HNL Inker-Cibalia
» 7.kolo 1 HNL Lokomotiva-Inker