Marketing kluba
+7
PERO1929
Mijau
inkerovac
djule
Mirko13
Pecelj
Admin
11 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Svaštara
Stranica 9 / 9.
Stranica 9 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Marketing kluba
Dinamo je neki dan prešao brojku od 100 tisuća fanova mi još čekamo prvih soma.
Mijau- Broj postova : 5105
A ima ona druga sa 2 soma lajkova, kad su ljudi zbunjeni pa misle da je to službena...
I klinci vele da nisu vikali podravske p*čke i da je to laž u novinama, moguće je i to ali ne znam, ja se nadam da nisu jer bi to bilo jako ružno.
I klinci vele da nisu vikali podravske p*čke i da je to laž u novinama, moguće je i to ali ne znam, ja se nadam da nisu jer bi to bilo jako ružno.
StaJaZnam- Broj postova : 530
EE, neznam u koju temu da ovo napišem, a neda mi se otvarat novu temu pa ču reći ovdje:
Frend iz Vinkovaca skuplja naljepnice svjetskih i domačih klubova, i navijačkih udruga...Pošto nema našu pitao je dali mu ja mogu nabavit, pa ja pitam vas jel zna neko di se može nabavit, i jel možda ima neko za prodat?
Frend iz Vinkovaca skuplja naljepnice svjetskih i domačih klubova, i navijačkih udruga...Pošto nema našu pitao je dali mu ja mogu nabavit, pa ja pitam vas jel zna neko di se može nabavit, i jel možda ima neko za prodat?
PERO1929- Broj postova : 173
PERO1929 je napisao/la:EE, neznam u koju temu da ovo napišem, a neda mi se otvarat novu temu pa ču reći ovdje:
ja imam jednu, cijena po dogovoru, oko 1000$
PERO1929 je napisao/la:hahaha... kolko tražiš za nju?
Aj s obzirom da si aktivni clan foruma
umjesto 1000$ dam za 1000kn ;-)
haha mene čovjek ljepo zamoli za pomoč a vi tu mene zajebavate
jel ima neko sličice il nema?
PERO1929- Broj postova : 173
PERO1929 je napisao/la:haha mene čovjek ljepo zamoli za pomoč a vi tu mene zajebavate
pa imam, ocuvana je, ne koristena :-)
Al potraznja odreduje cijenu
[You must be registered and logged in to see this link.]
Evo *eb* Lokomotiva za koju ne navijaju ni njihovi igrači se sjetila ići po školama.Mi smo o tome pisali prije dve godine i od onda ništa.Imamo u Zapresicu dve osnovne i po selima još nekoliko.Trebamo i mi to napraviti niš ne košta a djeca bi se zainteresirala za Inker i nogomet općenito.Tak i onak sad u drugoj ligi nebu više od soma ljudi po utakmici pa nek dovuku tu djecu na stadion.
Evo *eb* Lokomotiva za koju ne navijaju ni njihovi igrači se sjetila ići po školama.Mi smo o tome pisali prije dve godine i od onda ništa.Imamo u Zapresicu dve osnovne i po selima još nekoliko.Trebamo i mi to napraviti niš ne košta a djeca bi se zainteresirala za Inker i nogomet općenito.Tak i onak sad u drugoj ligi nebu više od soma ljudi po utakmici pa nek dovuku tu djecu na stadion.
Mijau- Broj postova : 5105
Umjesto da ti genijalci iz marketinga snimaju filmiće, mogli bi odgovoriti na mail s jednostavnim pitanjem: Gdje se sada (kad Jomin dućan u West gateu više ne radi) mogu nabaviti klupski rekviziti? Ili možda po njihovom shvaćanju rekviziti nisu u domeni marketinga?
Gefufna- Broj postova : 38
Vjerojatno su negdje blizs Janus sporta preseliliGefufna je napisao/la:Umjesto da ti genijalci iz marketinga snimaju filmiće, mogli bi odgovoriti na mail s jednostavnim pitanjem: Gdje se sada (kad Jomin dućan u West gateu više ne radi) mogu nabaviti klupski rekviziti? Ili možda po njihovom shvaćanju rekviziti nisu u domeni marketinga?
Plavi rukavi! Ne može bolje!
Zadnja promjena: inkerovac; sri 01 oľu 2017, 16:29; ukupno mijenjano 1 put.
inkerovac- Broj postova : 1511
TRENUTNO STANJE GLASOVA
Varijanta A: 207
Varijanta B: 75
Varijanta C: 159
Kockice su fora i sigurno bi odjeknulo u medijima ali plavi rukavi!
Varijanta A: 207
Varijanta B: 75
Varijanta C: 159
Kockice su fora i sigurno bi odjeknulo u medijima ali plavi rukavi!
inkerovac- Broj postova : 1511
Varijanta A: 251
Varijanta B: 92
Varijanta C: 176
Trebam provjeriti se glasa do kraja sezone
Sve su mi super, osim broja na C, al B mi je nekak naj
Varijanta B: 92
Varijanta C: 176
Trebam provjeriti se glasa do kraja sezone
Sve su mi super, osim broja na C, al B mi je nekak naj
Stranica 9 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9