DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

19. kolo Šibenik - INTER

+3
Pecelj
Admin
inkerovac
7 posters

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Go down

19. kolo Šibenik - INTER - Page 2 Empty Re: 19. kolo Šibenik - INTER

Postaj  Mijau sub 25 vel 2012, 17:55

Drugi zgoditak Šibenčana došao je iz prekida. Ljevicom je ubacio Anić, a Spahija u skoku nadvisio obranu Zaprešićana i pogodio malu mrežu. U nastavku je iskusni trener gostiju Lončarević izmjenama pokušao razdrmati svoju uspavanu momčad. No, osim jalove inicjative bez ijedne ozbiljnije prigode, Inter nije uspio napraviti ništa ozbiljnije. Zadnji tračak nade Zaprešićana u eventualni preokret ugasio se kada je mladi stoper Batur morao pod tuš zbog drugog žutog kartona.

Goran Tomić, trener Šibenika:
- Presretan sam! Ovo je jedan od najdražih pobjeda u mojoj nogometnoj karijeri, bilo kao igrača i kao trenera. Ponosan sam što smo dobili momčad koju vodi tako dobar trener kao što je Ilija Lončarević. Pribojavao sam se Intera, jer nisam znao prave mogućnosti svoje ekipe. Sve što sam od njih tražio, bilo je da ostave dušu i srce na terenu. Na koncu, pomazila nas je i sreća. Napravili smo tek prvi korak u borbi za opstanak. Svaka iduća utakmica bit će borba na život i smrt.

Ilija Lončarević, trener Intera:
- Nastavili smo s lošim navikama od jeseni. Na žalost, nismo se uspjeli riješiti kukavičluka i dekoncentracije koju pokazujemo na gostujućim utakmicama. Čestitam domaćinima i kolegi Tomiću na pobjedi kojoj se nema što prigovoriti. Šibenik je, s obzirom na nedaće u kojima se nalazi, napravio najviše što je mogao.

Šibenik- Inter 2:0 (2:0)
ŠIBENIK- Stadion na Šubićevcu. Gledatelja 1000. Sudac: Domagoj Vučkov (Rijeka). Strijelci: 1:0 M. Slavica (26), 2:0 Spahija (41). Crveni karton: Batur (72)- drugi žuti. Žuti kartoni: Maruna (Šibenik) i Mišić (Inter). Najbolji igrač: Hrvoje Spahija (Šibenik).
Šibenik (4-1-4-1): H. Slavica (6,5)- Maruna (6,5), Grubić (6,5), Spahija (7), Blaić (6,5)- Mišlov (6)- Vuk (6,5) (od 87. Vrcić -), Georgievski (7), Anić (6) (od 63. Pešić 6), Malčić (6,5)- M. Slavica (7) (od 57. Kendeš 6).
Inter (3-4-2-1): Santini (5,5)- Batur (5), Gulić (5), Herceg (5)- Plazanić (5), Mlinar(5), Šarić (5,5), Mišić (5)- Šćrbec (5) (od 46. Brlečić 5), Oršić (5) (od 46. Jazvić 5,5)- Abilaliaj (5,5).
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  domi sub 25 vel 2012, 18:07

za one utakmice gdje se najviše nadamo pobjedi , izgubimo Very Happy

ja se nadao boljoj obrani , a 2 komada smo primili Very Happy

domi

Broj postova : 360

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 sub 25 vel 2012, 22:19

Predlažem da odsada prije svake utakmice popljujemo ekipu pa možda stvorimo kontraefekt jer kad god ih hvalimo, oni useru.
A kaj se tiče kažnjavanja, ak sad ne sjedne jedna novčana kazna, onda ne znam kad će. Treba pokazat igračima da nema zajebancije, nije ništa rješeno...pa evo, sad smo ovim porazom potonuli 3 pozicije dole...6 bodova od Istre, al ak ovak igramo, tih 6 bodova nije ništa...nadam se da je ovo samo izolirani "incident" i da će se već u sljedećem kolu dignuti...ako ne, onda je to već znak za laganu uzbunu
zagorec92
zagorec92

Broj postova : 769

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sub 25 vel 2012, 23:48

Mislim da za ovaj poraz nema isprike i kritike trebaju biti upućene i momčadi i upravi i Lončareviću.... ovo je katastrofa i neozbiljnost
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac ned 26 vel 2012, 10:53

Osijek 1 : 0 Inter-Zaprešić
Inter-Zaprešić 1 : 1 Istra 1961
Lučko 2 : 0 Inter-Zaprešić
Inter-Zaprešić 3 : 1 Zagreb
Hajduk 1 : 2 Inter-Zaprešić
Inter-Zaprešić 0 : 3 Split
Varaždin 3 : 2 Inter-Zaprešić
Inter-Zaprešić 0 : 0 Dinamo
Lokomotiva 2 : 0 Inter-Zaprešić
Šibenik 2 : 0 Inter-Zaprešić

Zadnjih 10 utakmica mi imamo 2 pobjede, 2 remija i 6 poraza! To je 8 od mogucih 30 bodova! Sad kad gledam ja stvarno nisam bio svjestan koliko smo zapravo loši u zadnje vrijeme!
Uz to redom smo gubili od svih davljenika Lučkog, Varaždina (prva pobjeda u prvenstvu), Šibenika, te nerješeno doma s Istrom! Jedinog koga smo pobjedili od ovih koji trenutno ispadaju je Karlovac i to sretno golom u 90minuti!
Od Splita smo dobili porciju doma 3:0! U tom razdoblju se i u kupu ispalo od Rijeke!
Da nismo nešto uzeli Dinamu i Hajduku mi bi ispadali! Evo i Istra je sada trebala dobiti Hajduk! Dobro je da nije jer bi nam vec puhali za vrat!
Hitno se igraci trebaju poceti boriti kao jučer ovi iz Šibenika, jer ako ovako nastavimo ne piše nam se dobro! pale

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sri 29 vel 2012, 00:03

Mislim da bi bilo ok, sad kad smo svi prespavali, da se zbog ove sramote u šibeniku, cijeloj momčadi i stručnom stožeru odbije 50% od iduće plaće. Razmišljao sam koliko radikalno treba ići s kaznama, i mislim da je ovo najbolje rješenje.
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 29 vel 2012, 17:18

Pecelj je napisao/la:Mislim da bi bilo ok, sad kad smo svi prespavali, da se zbog ove sramote u šibeniku, cijeloj momčadi i stručnom stožeru odbije 50% od iduće plaće. Razmišljao sam koliko radikalno treba ići s kaznama, i mislim da je ovo najbolje rješenje.

Slažem se Exclamation
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sri 29 vel 2012, 19:02

Sad baš gledam raspored..... Lako možemo izgubiti od Belupa, a od Zadra u gostima da ne govorim. Imam filing da bi izgubili od Klokočevca da igramo u gostima. Slijedi žestoka borba za opstanak, zahvaljujući neozbiljnosti igrača i stručnog stožera. Hvala vam
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 29 vel 2012, 20:08

Pecelj je napisao/la:Sad baš gledam raspored..... Lako možemo izgubiti od Belupa, a od Zadra u gostima da ne govorim. Imam filing da bi izgubili od Klokočevca da igramo u gostima. Slijedi žestoka borba za opstanak, zahvaljujući neozbiljnosti igrača i stručnog stožera. Hvala vam

Dobit ćemo Belupo to me ni najmanje nije strah.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sri 29 vel 2012, 20:11

Više ništa ne znam... Ako ovak nastavimo iduće godine bi lako mogli kapnuti iz lige, a onda ćemo se vratiti u ligu 10, više nikad.
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  domi sri 29 vel 2012, 20:36

vjerujem da ćemo doma puno bolje igrati

domi

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sri 29 vel 2012, 21:30

A može se lošije od toga da izgubiš 2 0 od momčadi sastavljene od juniora i igrača koji ne mogu igrati 2 HNL??
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  domi čet 01 oľu 2012, 01:17

opet mislim da bi oduzimanje dijela primanja bila predrastična kazna za samo jednu utakmicu, vidim da i u klubu to vide

ukoliko se ovo ponovi u sljedećoj utakmici, pošto nismo u sigurnoj zoni da bi smjeli gubiti bez brige za ostanak , mislim da bi onda moglo doći do te kazne...

domi

[Vrh] Go down

Postaj  PERO1929 čet 01 oľu 2012, 20:48

mislim da malo pretijerujete.....
i inače bi počimali polusezonu tako..
mislim da je prerano razmišljat o ispadanju nakonsamo jednog poraza.
smatram da momčad treba samo uigrat i mogli bi bit u najboljih sedam...
nadajmo se najboljem

PERO1929

Broj postova : 173

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

[Vrh]

- Similar topics