Bivši igrači
+11
inter100
Mijau
Admin
StaJaZnam
djule
PERO1929
inkerovac
Mirko13
zagorec92
žuta boja ©
domi
15 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Svaštara
Stranica 2 / 11.
Stranica 2 / 11. • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Bivši igrači
Krunoslav Jurčić i službeno više nije trener Dinama, zajedno sa svojim stožerom rastao se s plavima, no i dalje ne želi izlaziti u javnost i govoriti o svemu što se dogodilo. No sad je slobodan trener, a njegovi pomoćnici Tomislav Rukavina i Damir Krznar još ne znaju što će dalje, oni bi mogli ostati raditi u klubu, u omladinskoj školi.
Preuzeto sa vecernji.hr
Preuzeto sa vecernji.hr
Admin je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Inače, bio je ovo drugi pogodak Kukeca, nekadašnjeg nogometaša zagrebačkog Dinama i zaprešićkog Intera, u devetom nastupu u češkoj ligi otkako je u siječnju stigao u Banik iz grčkog Panioniosa.
Kako mi ovo ide na živce! Kako sad nogometaš Dinama! Kad je Kukec bio u Dinamu? Senior u Dinamu nikada nije bio!
Svi igraci ocito moraju biti bivši igraci Dinama!
inkerovac- Broj postova : 1511
Znaš da je taj koji je to napisao ikad gledao tekmu u živo.... Idioti
Pecelj- Broj postova : 2970
da nije mislio da je u dinamu igrao, nebi niti bilo članka...
domi- Broj postova : 360
Delač: Moj prijatelj Čech zbog mene je ljutit na svoje Čehe
U Češkim Budejovicama završio sam zahvaljujući Čechu. No ove sezone nisam baš puno branio, a Petr mi kaže da su ga njegovi Česi prevarili, kaže nam Matej Delač
Daleko sam od Londona, u Češkim Budejovicama, ali u stalnom sam kontaktu s dečkima. Najviše s Čechom, ali i s Ivanovićem, kaže Matej Delač (19), golman Chelseaja trenutačno na posudbi.
- Pobjeda nad Barcom toliko je momčadi podigla samopouzdanje da je sve moguće i u finalu. Momčad koja je izbacila Barcelonu s igračem manje može pobijediti svakoga. U svlačionici Chelseja ima dovoljno iskustva i mudrosti za tako velike utakmice - uvjeren je Delač, koji je ove sezone na posudbi u Češkoj.
- U Češkim Budejovicama završio sam zahvaljujući Čechu, s njim sam u jako dobrim odnosima. Krasan je momak, uvijek spreman pomoći savjetom, popričati. No ove sezone nisam puno branio pa smo obojica nezadovoljni. Petr mi kaže da su ga njegovi Česi prevarili - požalio se Matej.
U odličnim je odnosima i sa srpskim reprezentativcem Branislavom Ivanovićem.
- S njim se najbolje slažem i razumijem zbog sličnosti jezika. On mi je i inače pomagao u svemu od prvoga dana kad sam stigao na Stamford Bridge - kaže Delač.
Posljednje dvije sezone proveo je na posudbama, ali nije imao pravu minutažu.
- Na ljeto se vraćam u London na pripreme, pa ćemo vidjeti što će se dalje događati...
Drogba je daleko najveći pozitivac
On je najležerniji, uvijek nasmijan. Na treninzima ostane s nama golmanima pa puca slobodnjake. Uvijek izmišlja neka natjecanja, kaže Matej.
Lampard trenira čak i kad ne mora
Uh, Frank je tako ozbiljan. Uvijek prvi dolazi na trening i zadnji odlazi. Profesionalac od glave do pete. Trenira i na slobodan dan, priča Delač.
John Terry uopće nije ‘bad guy’
Netko bi mogao steći krivi dojam o njemu gledajući samo utakmice, no sjajan je momak i veliki profesionalac. Nije ni čudo da je kapetan.
Čech je majstor za penale
Sjajno ‘čita’ penale i budu li se pucali u finalu, nema straha, tvrdi Delač
Savjetuje ga i pomaže
Iskusni Čech često razgovara s Delačem, daje mu savjete i nastoji pomoći...
24sata.hr
U Češkim Budejovicama završio sam zahvaljujući Čechu. No ove sezone nisam baš puno branio, a Petr mi kaže da su ga njegovi Česi prevarili, kaže nam Matej Delač
Daleko sam od Londona, u Češkim Budejovicama, ali u stalnom sam kontaktu s dečkima. Najviše s Čechom, ali i s Ivanovićem, kaže Matej Delač (19), golman Chelseaja trenutačno na posudbi.
- Pobjeda nad Barcom toliko je momčadi podigla samopouzdanje da je sve moguće i u finalu. Momčad koja je izbacila Barcelonu s igračem manje može pobijediti svakoga. U svlačionici Chelseja ima dovoljno iskustva i mudrosti za tako velike utakmice - uvjeren je Delač, koji je ove sezone na posudbi u Češkoj.
- U Češkim Budejovicama završio sam zahvaljujući Čechu, s njim sam u jako dobrim odnosima. Krasan je momak, uvijek spreman pomoći savjetom, popričati. No ove sezone nisam puno branio pa smo obojica nezadovoljni. Petr mi kaže da su ga njegovi Česi prevarili - požalio se Matej.
U odličnim je odnosima i sa srpskim reprezentativcem Branislavom Ivanovićem.
- S njim se najbolje slažem i razumijem zbog sličnosti jezika. On mi je i inače pomagao u svemu od prvoga dana kad sam stigao na Stamford Bridge - kaže Delač.
Posljednje dvije sezone proveo je na posudbama, ali nije imao pravu minutažu.
- Na ljeto se vraćam u London na pripreme, pa ćemo vidjeti što će se dalje događati...
Drogba je daleko najveći pozitivac
On je najležerniji, uvijek nasmijan. Na treninzima ostane s nama golmanima pa puca slobodnjake. Uvijek izmišlja neka natjecanja, kaže Matej.
Lampard trenira čak i kad ne mora
Uh, Frank je tako ozbiljan. Uvijek prvi dolazi na trening i zadnji odlazi. Profesionalac od glave do pete. Trenira i na slobodan dan, priča Delač.
John Terry uopće nije ‘bad guy’
Netko bi mogao steći krivi dojam o njemu gledajući samo utakmice, no sjajan je momak i veliki profesionalac. Nije ni čudo da je kapetan.
Čech je majstor za penale
Sjajno ‘čita’ penale i budu li se pucali u finalu, nema straha, tvrdi Delač
Savjetuje ga i pomaže
Iskusni Čech često razgovara s Delačem, daje mu savjete i nastoji pomoći...
24sata.hr
domi- Broj postova : 360
[You must be registered and logged in to see this link.]
Mijau- Broj postova : 5105
nije kasno za njega... volio bi da konačno brani u kontinuitetu i da prvi put nakon osamostaljenja imamo golmana u repki koji nije iz hajduka ili dinama
dobro što je otišao u ligu "petice"..mada za mene to nije liga petice nego smatram da su bolje lige i Francuska i Ruska a i Nizozemska...
Čeh je star a Delača oče isklesat na posudbama da može uletit možda i u prvi sastav....Ako bog da..
Još jedan golman Chelsea je na posudbi-CURTOIS, on je u nekom jačem klubu neznam sad točno u kojem i ima nekih 23-24 godine.
Čeh je star a Delača oče isklesat na posudbama da može uletit možda i u prvi sastav....Ako bog da..
Još jedan golman Chelsea je na posudbi-CURTOIS, on je u nekom jačem klubu neznam sad točno u kojem i ima nekih 23-24 godine.
PERO1929- Broj postova : 173
Europski rezultati u zadnjih par godina pokazuju da je portugalska liga uistinu među 5 najkvalitetnijih. Nizozemci i Rusi su jako daleko od portugalske lige (Rusi bi vjerojatno bili vodeći kad bi se gledale najbogatije lige), a Francuzi već godinama niš nemreju napravit u europskim natjecanjima.PERO1929 je napisao/la:dobro što je otišao u ligu "petice"..mada za mene to nije liga petice nego smatram da su bolje lige i Francuska i Ruska a i Nizozemska...Čeh je star a Delača oče isklesat na posudbama da može uletit možda i u prvi sastav....Ako bog da..
Nadam se da će Delač nekej i branit ove sezone jer 3. godina stagniranja ga može potpuno uništit. Kak god bilo, on nažalost nikad neće branit za Chelsea, Courtois je daleko bolji golman i ima 20 godina. Trenutno je na posudbi u Athletico Madridu.
zagorec92- Broj postova : 769
mikić bu imao 33 godine uskoro. ne vjerujem da bu se predugo zadržaval u japanu još. bilo bi super da se vrati u matični klub(u dinamo nebu sigurno,to znam iz prve ruke),a ak se misli vračat u hrvatsku kao nogometaš, jedina alternativa u odnosu na inker je slaven.
djule- Broj postova : 308
Bivši inkerovci zabijaju u svojim novim klubovima. Cini se da Banik ove sezone nece izbjeci ispadanje i ako mi uspijemo ostati u prvoj Kukec bi bio stvarno lijepo pojacanje! Ali kada vidimo kakve su to cifre u današnjem nogometu onda je bilo sta teško ocekivati!
Bivši inkerovci zabijaju u svojim novim klubovima. Cini se da Banik ove sezone nece izbjeci ispadanje i ako mi uspijemo ostati u prvoj Kukec bi bio stvarno lijepo pojacanje! Ali kada vidimo kakve su to cifre u današnjem nogometu onda je bilo sta teško ocekivati!
inkerovac- Broj postova : 1511
Delač ne brani ni u ovom klubu! Žalosno da je takav potencijal već 3 godine na klupi. Mislim da je realno očekivati ga kod nas iduće godine, posebno ako ostanemo u HNL10
Santini je manje sklon kiksevima od Delača (primanje golova s preko 35 metara i iz mrtvih kuteva), pa ne vidim razlog zašto bi uzeli Delača kad već imamo dobrog golmana. Jedino ak prodamo Santinija.
zagorec92- Broj postova : 769
za Santinija je bilo već upita pa je lako moguće da ode na kraju sezone, i Cingulin je tu, a i nakon njega ima još mladih golmana tako da mislim da ništa od povratkazagorec92 je napisao/la:Santini je manje sklon kiksevima od Delača (primanje golova s preko 35 metara i iz mrtvih kuteva), pa ne vidim razlog zašto bi uzeli Delača kad već imamo dobrog golmana. Jedino ak prodamo Santinija.
Segesta je na krilima nezaustavljivog Igora Prijića upisala novu visoku pobjedu, ovaj put u Bistri 5:0. Prijić je zabio tri gola, a posao gostima iz Siska olakšao je iskusni Bernard Gulić koji je zaradio isključenje u ranoj fazi utakmice zbog psovanja glavnog suca. Već na poluvremenu Siščani su vodili 3:0 golovima Garbe, Hannicha i Prijića da bi prvi strijelac prvenstva s dva nova pogotka u drugom dijelu završio priču.
Mirko13- Broj postova : 300
Legendarni vratar dok smo bili u trećoj i drugoj ligi.
Legendarni vratar dok smo bili u trećoj i drugoj ligi.
yu-ekipa Libereca (Bosancic, Kelic, Karisik i 19-godisnji Tin Karamatic) se u nekom bircu potukla s gostima... makljaza je ocito bila prava jer je Karamatic casom pogodio nekog tipa i tesko mu ozlijedio oko. Stavit ce ga pred sud, maksimalna kazna je 8 godina zatvora
incident je navodno izbio kad je na ekipu u tri sata ujutro u jednom libereckom baru naletio bivsi igrac Libereca. Onda im je prigovorio sto se tamo napijaju, umjesto da treniraju. Onda su svi skocili ko jedan i ostalo je povijest. Svi jugovici su egzemplarno kaznjeni od strane kluba
incident je navodno izbio kad je na ekipu u tri sata ujutro u jednom libereckom baru naletio bivsi igrac Libereca. Onda im je prigovorio sto se tamo napijaju, umjesto da treniraju. Onda su svi skocili ko jedan i ostalo je povijest. Svi jugovici su egzemplarno kaznjeni od strane kluba
Stranica 2 / 11. • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» (ne)prežaljeni igrači
» Reprezentacija (naša i naši igrači u drugim reprezentacijama)
» Novi igraci u Interu vasi favoriti
» Reprezentacija (naša i naši igrači u drugim reprezentacijama)
» Novi igraci u Interu vasi favoriti
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Svaštara
Stranica 2 / 11.