DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

22. kolo INTER - Karlovac

+4
Nosonja
Admin
zagorec92
inkerovac
8 posters

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

Go down

22. kolo INTER - Karlovac Empty 22. kolo INTER - Karlovac

Postaj  inkerovac uto 13 oľu 2012, 20:05

Ovo je utakmica biti ili ne biti!

Kako do pobjede? Tko može povući? Da li da Jamesa stavimo? Hocemo li uopce imati udarac prema golu? Može li nas Skulić svojom borbenosti u sredini pokrenuti? Imamo li mi uopce igraca koji može nekog proci? Imamo li mi uopce napadaca koji može postici gol?
Klokocevac nam je zabio, kao i Dubrava, uostalom svi do sada u ovom djelu prvenstva! Da li cemo opet ici više na to da necemo primiti ili cemo ici da zabijemo najmanje dva?

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

22. kolo INTER - Karlovac Empty Re: 22. kolo INTER - Karlovac

Postaj  zagorec92 uto 13 oľu 2012, 23:30

Neću ništa predviđat jer s Interom ništa nije sigurno. Kad misliš da bu sigurna pobjeda, oni zgube i obrnuto. Prije početka drugog dijela sezone, očekival sam iz ove 3 prošle utakmice barem 6 bodova, s ovom 9, al kak sam i prije rekel, ništa nije sigurno s ovom momčadi. Jedino kaj treba reć je da ak ne pobijedimo Karlovac, uopće ne zaslužujemo biti u prvoj ligi, kolko god ona loša i korumpirana bila.
zagorec92
zagorec92

Broj postova : 769

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri 14 oľu 2012, 09:54

Tema o tekmi sa zadrom je po aktivnosti bila u rangu sa najlosijom, onom o tekmi sa lokomotivom
nadam se da ova tema nece bit isto tako losa i da cemo hvalit do tekme protiv ciblije npr kako je skulic pokrenuo ekipu, i kako je saric odigrao pravu kapetansku utakmicu u stilu nike kovaca i asistirao za dva od 3 arberova gola u stilu modrica i zabio gol iz penala kojeg je budimir ZASLUZENO izborio a ne iznudio i sve to nakon sto smo dobili gol u prvih 15 minuta iz kontre u kojoj smo bili brojcano jaci

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  Nosonja sri 14 oľu 2012, 16:53

Admin je napisao/la:Tema o tekmi sa zadrom je po aktivnosti bila u rangu sa najlosijom, onom o tekmi sa lokomotivom
nadam se da ova tema nece bit isto tako losa i da cemo hvalit do tekme protiv ciblije npr kako je skulic pokrenuo ekipu, i kako je saric odigrao pravu kapetansku utakmicu u stilu nike kovaca i asistirao za dva od 3 arberova gola u stilu modrica i zabio gol iz penala kojeg je budimir ZASLUZENO izborio a ne iznudio i sve to nakon sto smo dobili gol u prvih 15 minuta iz kontre u kojoj smo bili brojcano jaci

U kojem ti svijetu živiš?!

Nosonja

Broj postova : 9

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri 14 oľu 2012, 18:47

Nosonja je napisao/la:
Admin je napisao/la:Tema o tekmi sa zadrom je po aktivnosti bila u rangu sa najlosijom, onom o tekmi sa lokomotivom

U kojem ti svijetu živiš?!

klasa optimist Smile

edit: kakvu utakmicu ti ocekujes?

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  domi sri 14 oľu 2012, 20:29

sad dok više ne vjerujemo u pobjedu ćemo naglo proigrati Very Happy

tako to ide s interom , dok ih hvališ gube, a onda kada se počne o 2. ligi počnemo dobivati Very Happy

domi

Broj postova : 360

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sri 14 oľu 2012, 20:50

Iskreno bojim se potpunog debakla, poraza, raspada momčadi i odlaska Lončarevića.... ako stvari opet krenu po zlu u petak me ništa ne bi čudilo
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 14 oľu 2012, 21:34

Raspad je već nastupio kulminirat će u petak kada ćemo izgubiti i oprostiti se od prve lige.Očekujem u roku dvije godine opet treću ligu i na kraju gašenje kluba.Tako to ide kad si seljački klub bez imalo ambicija.Stvarno nemamo kaj tražiti u profesionalnom nogometu.
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  domi čet 15 oľu 2012, 01:54

ma dajte Very Happy

nakon par pobjeda ćemo opet o europi lol!

domi

Broj postova : 360

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj čet 15 oľu 2012, 13:10

Mijau je napisao/la:Raspad je već nastupio kulminirat će u petak kada ćemo izgubiti i oprostiti se od prve lige.Očekujem u roku dvije godine opet treću ligu i na kraju gašenje kluba.Tako to ide kad si seljački klub bez imalo ambicija.Stvarno nemamo kaj tražiti u profesionalnom nogometu.

istina, klub je jedan čovjek i jedan čovjek je klub! nema navijača, nema draži, zato i nema "krvi" na terenu, nemaju se za koga boriti jer im je ovaj klub samo stanica za neke druge, bolje ugovore..... katastrofa. neka Laljak digne ruke i lako smo u 3 HNL preko noći, a moguće i niže. meni je najviše žao što ovih godina u 1 HNL nismo iskoristili kako bi napravili pomoćna igrališta jer bi to ostalo zauvijek... ovako smo i dalje "seljački klub bez imalo ambicija"
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Admin čet 15 oľu 2012, 13:12

protiv zadra su igrali
Santini
Mišić-Todorčev-Gulić-Herceg-Plazanić
Šarić-Mlinar-Vujcic
Arber-Šćrbec

bit će zanimljivo vidjet rotacije u momčadi s obzirom na Skulića a i bit će zanimljivo vidjet će se forsat dalje mlinar

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 čet 15 oľu 2012, 14:03

[You must be registered and logged in to see this link.]
zagorec92
zagorec92

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 čet 15 oľu 2012, 14:04

Mijau je napisao/la:Raspad je već nastupio kulminirat će u petak kada ćemo izgubiti i oprostiti se od prve lige.Očekujem u roku dvije godine opet treću ligu i na kraju gašenje kluba.Tako to ide kad si seljački klub bez imalo ambicija.Stvarno nemamo kaj tražiti u profesionalnom nogometu.
lol! imamo 3 poraza zaredom i odma se već spominje treća liga. Pa milanski susjed je još gori od nas...kolko god da si loš, uvijek postoji neko lošiji
zagorec92
zagorec92

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac čet 15 oľu 2012, 19:22

Ja vjerujem u pobjedu i nadam se s više od gola razlike, odnosno da se necemo preplašiti ako damo ili primimo gol! Vec dugo ocekujem da nabijemo Karlovac i Varaždin i nikako da se to desi! Vrijeme je!

Ako ne pobjedimo Karlovac ispadanje nam je jako blizu! Mislim da bi to bila sramota za klub ma kakav on bio!

Inker ima problema koje smo vec iznosili ranije i koji su iskljucivo na upravi da ih riješava! Igraci najprije igraju za sebe i ako žele uspjeti u nogometu moraju igrati dobro! Ako se ispadne njihove karijere su najviše u pitanju! Ja osobno mogu i drugu ligu pratiti!

Što se tice povijesti Inkera mislim da se u Hrvatskoj nikoga ne smijemo bojati i igrati ovako defanzivnu kako u zadnje vrijeme igramo! Mislim da nema potrebe u nebesa dizati nekakve Slavene i Splite!

Što se tice sastava zelio bi da odigramo 4-4-2 s daimondom u sredini! Santini – Herceg, Batur, Gulić, Mišić – Skulić – Šarić, Vujcic – Blažević – Budimir (Oršić), Jazvić! Jednostavno moramo igrati s dva napadaca, a ovo s tri u obrani mi se ne sviđa!
Ne znam da li je Batur odradio kaznu, da li Skulić ima pravo nastupa i da li netko ne smije igrati zbog kartona!

Ocekujem da Skulić povede sve svojom agresivnošću. Nažalost ne znam u kakvom je stanju i da li je on to uopce u mogucnosti napraviti! Također možda bi svojom krakatošću napad Budimir, Jazvić bio dobra kombinacija! Blaževića umjesto Mlinara najviše zato jer s Mlinarom gubimo, a Blažević nije dobivao previše minutaže u ovim utakmicama!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pet 16 oľu 2012, 01:15

ako Brlečić nije igrao još u kontinuitetu a došao je na pola jeseni, sigurno neće igrati ni Skulić tako skoro, a mislim da mu ni papiri nisu sređeni još.
Sutra nam dolazi klub koji nema struje, tople vode, u čijoj je upravi cijeli tjedan policija, i opet ćemo spljugati jer za pobjedu se treba boriti.

Pišeš da bi kao trebali igrati dobro jer se kao igrači bore za svoje karijere!? Pa nije ovo K1 da se svako bori za sebe.... U nogometu ako se u potpunosti ne podlažeš momčadi nema tu ništa, nema nogometa, nema rezultata. Ne kaže se bezveze da košarkaški klubovi gube kad stranci igraju za statistiku, jer što vrijedi kad jedan zabije 40 koševa, ako izgubiš 100 40? Nogomet je timski sport i ako se svih 18 ne bori za istu stvar onda nema tu ništa. A ovi igrači koji samo gledaju u smjeru austrije, dinama i slično sigurno nisu ti koji bi se cijeli stavili pod korist kluba i podmetnuli svoja leđa.

Zašto je Hajduk toliko dugo u banani? Pa onaj Anas Sharbini meni ne bi igrao treću ligu s ovakvim stavom, čovjek doslovno neće igrati 90% utakmica. I dok anasa još opravdava po meni uptina inteligencija, jer čovjek djeluje kao da pisati i čitati ne zna, imaš i druge primjere gdje je problem bahatost, kao što je slučaj sammira i badelja koji misle da ako su ih novinari jutarnjeg dva puta spomenuli u istoj rečenici sa reprezentacijom da ne moraju igrati protiv Lučkog. Na našu žalost mi imamo 7 8 takvih igrača u momčadi
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pet 16 oľu 2012, 12:59

zagorec92 je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]

po primjeru šibenika vidimo da nam to ne garantira 3 sigurna boda
treba se trudit na terenu svih 95-97minuta, kolko god sudačke nadoknade bude i u prvom dijelu i u drugom

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pet 16 oľu 2012, 13:01

[You must be registered and logged in to see this link.]

Nakon što su izgubili tri utakmice u nizu i na ligaškoj ljestvici pali za četiri pozicije u odnosu na jesen, igrači Diva iz predgrađa morat će kod kuće pod svaku cijenu osvojiti bod(ove). Inter vrlo dobro igra u prijateljskim dvobojima protiv niželigaša, ali u najvišem razredu hrvatskog nogometa nikako ne mogu odigrati kvalitetno svih 90 minuta.

Da stanje u Interu nije baš najbolje vidljivo je i po riječima njihovog stratega Ilije Lončarevića, koji je nezadovoljan psihom svojih pulena: "Nitko nije kriv nego mi sami, nikad nijedna moja momčad nije bila u ovakvom slabom psihološkom stanju. Jasno mi je da se tako nešto događa nakon dva uzastopna poraza, ali zašto smo se tako postavili na početku proljetnoga dijela, neobjašnjivo mi je", kazao je trener Intera nakon poraza od Zadra.

Prilika za osvajanje sva tri boda i za rast morala Zaprešićana nije mogla doći u boljem trenutku. Karlovac je pravi suparnik za vraćanje na pravi put jer stoji lošije na tablici i igrački nije kvalitetnija momčad.

Nedostaju: nitko

Nakon utakmice bez golova protiv Slaven Belupa Karlovčani su morali pretrpjeti kritike zbog zatvorene formacije, orijentacije na obranu i slabe napadačke igre. Trener Lucijanić smatra da su kritike nezaslužene: "Moram stati iza svojih igrača i zato ću reći, uvrijedio se netko ili ne, da samo potpuna nogometna neznalica može reći da se u subotu igralo slabo. Pogotovo kada uzmemo u obzir da je posljednjih pola sata na terenu bilo šest igrača iz naše omladinske škole."

Nakon prvog proljetnog boda nogometaši Karlovca će u Zaprešiću tražiti prvu pobjedu. Da bi našli put do pobjede, morat će pronaći i put do protivničke mreže. U prve tri utakmice proljetnog dijela prvenstva Karlovac nije uspio postići pogodak, a doda li se tome prijateljska utakmica protiv Vinogradara, Karlovčani nisu pogodili mrežu punih 360 minuta.

Utakmicu protiv Intera Karlovcu će dodatno otežati ozljede nekoliko važnih igrača. U Zaprešiću neće igrati Konta i Šimek, a upitan je nastup Štefančića, Rukavine i Brazilca Celia Juniora.

Nedostaju: Konta, Šimek (ozljede)

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  PERO1929 pet 16 oľu 2012, 13:15

domi je napisao/la:ma dajte Very Happy

nakon par pobjeda ćemo opet o europi lol!

ma kakva europa......davno smo ispali iz utrke za europu, no vjerujem da ce biti opet dizanje forme i nizanje pobijeda....
sad je cilj ostanak u ligi i što bolji plasman..

PERO1929

Broj postova : 173

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pet 16 oľu 2012, 14:09

Pogledajte malo što radi Slaven i kakve igrače dovodi, a oni nisu sigurni za Europu.... Mi smo 2 razreda ispod
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  PERO1929 pet 16 oľu 2012, 15:25

Pecelj je napisao/la:Pogledajte malo što radi Slaven i kakve igrače dovodi, a oni nisu sigurni za Europu.... Mi smo 2 razreda ispod

slaven ima veoma dobru momčad........dovode kvalitetna pojačanja i obro igraju....pomeni treča momčad lige

PERO1929

Broj postova : 173

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pet 16 oľu 2012, 15:42

Ah lako je biti pametan kad se ima love... Što se mene tiče bolje inkeru druga liga nego bankrot. Ak se nema nema se
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pet 16 oľu 2012, 15:46

Postava inkera:

Santini
Gulić
Kramarić
Budimir
Šćrbec
Herceg
Šarić
Plazanić
Jazvić
Todorčev
Vujcic

Klupa:

Jurić-Bare
Abilaliaj
Blažević
Mlinar
Jančetić
Oršić
Skulić
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pet 16 oľu 2012, 15:48

Postava Karlovca:

Kalinić - Rukavina, Ljubović, Anić, Krznarić, Gerc, Štefančić, Amić, Babić, Sopčić, Jelić

Klupa:

Jelavić, Mišić, Bektaši, Conceicao Junior, Turkalj, Pišković (nemaju 18 igrača, je li to dovoljno za ovakav inker?)
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pet 16 oľu 2012, 16:23

Znaci zadnja linija kramaric umjesto misica i todorcev umjesto batura
a novi napad
bit ce zanimljivo:-)

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pet 16 oľu 2012, 17:50

4-5pita su uasluzeno dobili pljesak velikog broja ljudi al isto tolko prilika su zeznuli tak da smo mogli vodit bar 4:0 al i 1:0 je dobro
Kramaric prema iza nema bas posla prema naprijed odlican
budimir igra najbolju tekmu sezone
jazvic skace na svaku loptu sto nam je trebalo u zadnjih par tekmi
cijela klupa je na zagrijavanju

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content