22. kolo INTER - Karlovac
+4
Nosonja
Admin
zagorec92
inkerovac
8 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: 22. kolo INTER - Karlovac
Konačno jedna rutinska pobjeda protiv ekipe koja s prvom ligom ne bi trebala imati nikakve veze. Šarić i Ščrbec solidni, Oršić nakon ulaska odličan. Dobro da Arber nije igral, Budimir je danas bil Gomez za njega. Pravi pokazatelj forme (nadam se da smo je sad uhvatili) će bit utakmica s Cibalijom. Nadam se barem jednom bodu jer je sad svaki važan. I na kraju, čestitke za jednu nedozrelu petardu.
zagorec92- Broj postova : 769
Karlovac je stvarno slab.Mogli smo im već u prvom poluvremenu zabiti 5 komada.Ali isto tako smo ga na kraju mogli primiti za 1:1 iz ničega.Tri boda su tu.Ali sad treba pobjediti Cibaliju jer bez ta tri boda smo opet u problemima.Karlovac stvarno nije nikakvo mjerilo i teć će Cibalija pokazati jesmo ili nismo.Ovo je u svakom slučaju psihološki dobro.Borba za opstanak će biti paklena.
Mijau- Broj postova : 5105
Pecelj je napisao/la:Postava Karlovca:
Kalinić - Rukavina, Ljubović, Anić, Krznarić, Gerc, Štefančić, Amić, Babić, Sopčić, Jelić
Klupa:
Jelavić, Mišić, Bektaši, Conceicao Junior, Turkalj, Pišković (nemaju 18 igrača, je li to dovoljno za ovakav inker?)
Jel moguće da si ti nekoga izostavio ili su oni danas bili bez pomoćnog golmana.
Mijau- Broj postova : 5105
ja sam izostavio.... išao sam već od doma pa nisam rifrešo još jedan put. ugl, ne treba se puno veseliti jer je karlovac momčad na razini NK Croatia Pojatno, okupljeni su svi u zadnji čas, dečki nemaju struje i vode u klubu, cijeli tjedan im je policija u klubu itd itd
No, kad pomislim da smo izgubili od istog takvog Šibenika, bar nešto.... Ionako mislim da će ligu na jesen krojiti nedostatak licenci (jedan Osijek koji je ispred nas ima ovaj mjesec arbitražu sa Pavličićem i lako je moguće da i oni završe kao Šibenik, Karlovac i Varaždin ili još gore..) i USKOK (ne zaboravite da je nekoliko klubova iz gornjeg doma pred USKOKom i lako se može dogoditi da Dinamo, Split, Hajduk (i karlovac koji je i ovak gotov) zviznu dole. Ako nitko ne bude blokirao USKOK i pravosuđe, te ako se licence ne budu dijelile sam tak ko prijašnjih godina mislim da iduće godine gledamo ligu 10 četverokružno
No, kad pomislim da smo izgubili od istog takvog Šibenika, bar nešto.... Ionako mislim da će ligu na jesen krojiti nedostatak licenci (jedan Osijek koji je ispred nas ima ovaj mjesec arbitražu sa Pavličićem i lako je moguće da i oni završe kao Šibenik, Karlovac i Varaždin ili još gore..) i USKOK (ne zaboravite da je nekoliko klubova iz gornjeg doma pred USKOKom i lako se može dogoditi da Dinamo, Split, Hajduk (i karlovac koji je i ovak gotov) zviznu dole. Ako nitko ne bude blokirao USKOK i pravosuđe, te ako se licence ne budu dijelile sam tak ko prijašnjih godina mislim da iduće godine gledamo ligu 10 četverokružno
Pecelj- Broj postova : 2970
inkerovac je napisao/la:Ja vjerujem u pobjedu i nadam se s više od gola razlike, odnosno da se necemo preplašiti ako damo ili primimo gol! Vec dugo ocekujem da nabijemo Karlovac i Varaždin i nikako da se to desi! Vrijeme je!
Drago mi je da sam dosta toga dobrog rekao i pogodio u najavi utakmice! Stvarno sam nasljednik Lončarevića kako je Admin rekao!
Moram se malo i ja pohvaliti za svoj jubilarni 200. post!
Konacno smo igrali kako treba! Agresivno od prve minute s puno udaraca na gol, i tako mora i inace biti neovisno da li vodimo ili gubimo! Najavio sam da vec tri sezone ocekujem da nabijemo Karlovac ili Varaždin i stvarno je to vrijeme došlo! Ovako treba i Varaždin isprašiti u zadnjem kolu!
Kad je na poluvremenu bilo samo 1:0 pobojao sam se da cemo to ici braniti i opet sve upropastiti! Kramarić dobar na lijevom beku! To je njegova pozicija jer za ofanzivniju poziciju nema prodornost! On ima te prekide i tu je jako koristan! Također ovi pokretljiviji napadaci nam izgleda više pašu za našu igru tako da bi ja i dalje forsirao Budimira, Jazvića i Oršića!
Ja ne bi podcjenio ovaj rezultat! Ipak je Karlovac prošlo kolo s vašim "velikim" Slaven Belupom igrao nerješeno! Mi smo gubili od Šibenika koji je isto tako sklepan bez veze i Zadra, tako da pobjeda od 4:0 protiv bilo koga je velika stvar! Samo da se razumijemo, slažem se da je Karlovac sranje, ali samo malo vece od svih ostalih!
Vidim nekakve zelje za bod protiv Cibalije doma! Nemojte me zezati, pa vi stvarno hocete da ispadnemo! Samo s pobjedom moramo biti zadovoljni! Imamo gostovanja protiv Rijeke, Istre, Splita, doma s Hajdukom kojeg nikada nismo pobjedili! Da li tu ocekujete bodove spasa! Naravno za mene i u tim utakmicama imamo šanse, ali ako smo zadovoljni s bodom protiv Cibalije doma, onda stvarno u tim utakmicama nemamo!
Zadnja promjena: inkerovac; sub 17 oľu 2012, 16:43; ukupno mijenjano 1 put.
inkerovac- Broj postova : 1511
Admin je napisao/la:Tema o tekmi sa zadrom je po aktivnosti bila u rangu sa najlosijom, onom o tekmi sa lokomotivom
nadam se da ova tema nece bit isto tako losa i da cemo hvalit do tekme protiv ciblije npr kako je skulic pokrenuo ekipu, i kako je saric odigrao pravu kapetansku utakmicu u stilu nike kovaca i asistirao za dva od 3 arberova gola u stilu modrica i zabio gol iz penala kojeg je budimir ZASLUZENO izborio a ne iznudio i sve to nakon sto smo dobili gol u prvih 15 minuta iz kontre u kojoj smo bili brojcano jaci
aj kad se inkerovac hvali da se i ja malo
pogdio sam da će šarić zabit gol iz penala, i da cemo zabit 4 gola, i pogodio sam da se budimir nece pokusavat iznudit penal
samo me ilija zeznuo i nije stavio skulića i arbera pa nije mogao zabit hattrick
Slabašni Karlovac dobio je četiri "komada", a Zaprešičani su bitno popravili dojam u odnosu na prošle utakmice, ali su podebljali i bodovni konto.
- Drago mi je da su moji igrači shvatili kako je teško igrati utakmice kada si u zoni ispadanja i da se neće više dovesti u ovakvu situaciju. Neki se tog pritiska nisu uspjeli riješiti u ovoj utakmici - rekao je Ilija Lončarević, trener Intera.
Zaprešićani su brzo poveli.
- Končano da je Kramarić postigao pogodak iz slobodnog udarca. Predugo sam to čekao - istaknuo je Lončarević koji se nada da bi protiv Cibalije u srijedu, ponovno na svom travnjaku, upisao nova tri boda.
Sanjin Lucijanić, trener Karlovca, nije previše očajavao.
- S obzirom na našu situaciju i nismo mogli bolje proći. Krpamo se s onim što imamo, a nemamo puno. Tako je protiv Intera naš najbolji strijelac Štefančić morao igrao u obrani jer jednostavno nemamo igraća - istaknuo je Lucijanić.
I gledatelji su se dobro zabavljali.
- Evo Neymara i Messija - govorili su jer su ih Mišić (zbog frizure) i Blažević (zbog rasta) podsjetili na sjajne južnoameričke nogometaše.
- Drago mi je da su moji igrači shvatili kako je teško igrati utakmice kada si u zoni ispadanja i da se neće više dovesti u ovakvu situaciju. Neki se tog pritiska nisu uspjeli riješiti u ovoj utakmici - rekao je Ilija Lončarević, trener Intera.
Zaprešićani su brzo poveli.
- Končano da je Kramarić postigao pogodak iz slobodnog udarca. Predugo sam to čekao - istaknuo je Lončarević koji se nada da bi protiv Cibalije u srijedu, ponovno na svom travnjaku, upisao nova tri boda.
Sanjin Lucijanić, trener Karlovca, nije previše očajavao.
- S obzirom na našu situaciju i nismo mogli bolje proći. Krpamo se s onim što imamo, a nemamo puno. Tako je protiv Intera naš najbolji strijelac Štefančić morao igrao u obrani jer jednostavno nemamo igraća - istaknuo je Lucijanić.
I gledatelji su se dobro zabavljali.
- Evo Neymara i Messija - govorili su jer su ih Mišić (zbog frizure) i Blažević (zbog rasta) podsjetili na sjajne južnoameričke nogometaše.
nadam se da smo se sada probudili
a vidjet ćemo nakon tekme s cibalijom jesmo li ili ne
dosta je bilo loših nizova, bio bi sretan kada bi uhvatili kontinuitet sad do kraja...
a vidjet ćemo nakon tekme s cibalijom jesmo li ili ne
dosta je bilo loših nizova, bio bi sretan kada bi uhvatili kontinuitet sad do kraja...
domi- Broj postova : 360
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» 7. kolo Karlovac - Inter
» 23. kolo Rijeka - INTER
» 8 kolo INTER - Rijeka
» 24. kolo INTER - Osijek
» 3.kolo Imotski - INTER
» 23. kolo Rijeka - INTER
» 8 kolo INTER - Rijeka
» 24. kolo INTER - Osijek
» 3.kolo Imotski - INTER