DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

26. kolo INTER - Lučko

+3
PERO1929
zagorec92
inkerovac
7 posters

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Go down

26. kolo INTER - Lučko - Page 2 Empty Re: 26. kolo INTER - Lučko

Postaj  Mijau sub 14 tra 2012, 19:02

Evo Zagreb vodi protiv Istre na poluvremenu 2:0 znači da smo dobili jučer imali bi ogromnu šansu protiv Zagreba koji će se spasiti ako pobjedi danas.Ali smo debili i sad mi je stvarno svejedno ispadnemo ili ostanemo nekom muljažom.Stvarno sramota za cijeli klub i igrače jer su nam priuštili ovu tugu i jad.
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 sub 14 tra 2012, 20:42

i tako Zagreb iz borbe za ostanak u borbu za Europu...potajno sam se nadal da ćemo se mi tak dić, al sam očito naivniji nego kaj mislim
pobegel je i Osijek, sad nam ostaje lovit samo Rijeku, a Istra će već negdje uzet neke bodove i osigurat se...
Ahhhh poraz od Varaždina, izjednačeno s Lučkim i Cibalijom, poraz u Rijeci zbog Santinijeve gluposti i fauliranja igrača koji je leđima okrenut golu uz gol aut liniju
zagorec92
zagorec92

Broj postova : 769

[Vrh] Go down

Postaj  domi sub 14 tra 2012, 21:01

lučko je u zadnjih 6 izgubilo samo jednom , a uzevši u obzir našu formu , nebi previše emocija iskazivao

ipak izgubili smo i od puno gorih , a bili smo u boljoj formi

ja ipak nemislim da imamo tako lošu ekipu...postoji razlika između neiskusnih i loših igrača
na ljeto sam reko da trebamo kojeg iskusnijeg igrača na ključnoj poziciji i pri tome još ostajem, također se slažem da nesmijemo krpati pozicije s igračima koji tamo ne igraju to stvara mnogo problema i zbunjenost u igri

dok je bule tu bio lijepo je funkcioniralo i mislim da bi puno bolje izgledali uz par pojačanja s iskusnijim igračima
također, ono što je lončarević rekao, ljudi dolaze gledati dobre ekipe ,a klub treba stvarati ekipu
dobro je imati mlade igrače, ali nemožemo cijelu ekipu stvoriti od takvih, trebamo i one s više odigranih utakmica

znam da je teško dovesti nekoga dobrog i da nemamo love , no to se mora učiniti , treba kontaktirati što više slobodnih igrača, ne vjerujem da ama baš nikoga tko ima iskustva u hnl-u nemožemo dovesti

neznam za vas, ali dok klub funkcionira ovako uređeno ja sam zadovoljan...
(mislim, normalno da bi bio sretniji da se borimo za vrh hnl-a Very Happy)

vidim da se druga liga spominje u emocijama nakon izgubljene tekme, kao nekakva kazna

u normalnim ligama klub nasravi funkcionirati kada ispadne iz lige, a kod nas je to katastrofa...

sad dok ispada ovoliko klubova, druga liga se neće baš previše razlikovati od 1. koju smo gledali ove sezone, meni će biti podjednako zanimljiva, tako i da ispadnemo biti ćemo najbolji klub u 2. ligi Cool

bilo bi vrlo zanimljivo gledati ligu u kojoj se za vrh borimo Very Happy

domi

Broj postova : 360

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 14 tra 2012, 21:59

Nogometaši Intera već su slavili pobjedu nad Lučkim kada je Miroslav Šarić i volejem postigao izjednačujući gol u sudačkoj nadoknadi. Inter je korak bliže Drugoj ligi.- Mislio sam, bit će pogodak Oršića dovoljan za pobjedu. Ali ne. Moji stoperi su grubo pogriješili dozvolivši da ih Lončar nadskoči i onako lijepo posluži Šarića - rekao je Ilija Lončarević, trener Intera.Šarić je nekoć igrao u Interu koji ga se riješio. A u dvije je utakmice protiv svog bivšeg kluba postigao tri pogotka.- Žao mi je Ilije i navijača Zaprešića zbog izjednačujućeg pogotka - kazao je trener Lučkog Željko Kopić.
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac ned 15 tra 2012, 11:27

Ne bi se složio da nam fali iskusnijih igraca! Imamo mi Jančetića, Gulića, Skulića, Todorčeva, pa i Arbera, Vujcica! Nitko od njih ne poteže, neki niti ne igraju u momcadi! Iskustva vec ima i Šarić iako je mlad, vec igra dosta dugo!

Nama ne fali iskustva, nego kvalitete i cvrstine na pojedinim pozicijama! To sta smo dobili gol u zadnjoj minuti nema veze s neiskustvom! To ima veze s našim mentalitetom kao kluba, gdje se uvijek preplašimo pobjede kad vodimo! Tako je bilo protiv Istre, protiv Osijeka gdje smo imali srece i sad protiv Lučkog gdje je nismo imali!

Drugi razlog je ona selekcija o kojoj sam pricao i prije pocetka drugog djela! Rekao sam da nece biti dobro ako ce zadnju liniju stopere igrati Herceg i Gulić, a bekove Mišić ( Kramarić) i Jančetić zbog nedovoljno dobre skok igre! Tko je igrao zadnje minute protiv Lučkog i kako smo dobili gol? Gulić nije atletski igrac, a Herceg je za stopera preslab!
Također drugu utakmicu zaredom primamo gotovo identican gol! Ovi ubacuju dugu loptu sa svoje polovice, mi ne skacemo ili ne skacemo dobro i dobijamo gol! Najednostavnija akcija koja može biti u nogometu!

Samo Lučko je dokaz da u nižim ligama ima solidnih igraca! Rak je za Lučko igrao i u cetvrtoj ligi! Znaci može se tamo pronaci netko s nekakvom kvalitetom za određenu poziciju! Bilo da je to probojnost, skok igra ili tehnika! Sve u jednom igracu neceš nikad naci!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  domi ned 15 tra 2012, 12:39

Mijau je napisao/la:- Žao mi je Ilije i navijača Zaprešića zbog izjednačujućeg pogotka - kazao je trener Lučkog Željko Kopić.

što bi to trebalo značiti ? Very Happy

inkerovac je napisao/la:Ne bi se složio da nam fali iskusnijih igraca! Imamo mi Jančetića, Gulića, Skulića, Todorčeva, pa i Arbera, Vujcica! Nitko od njih ne poteže, neki niti ne igraju u momcadi! Iskustva vec ima i Šarić iako je mlad, vec igra dosta dugo!

mislim da bi trebali nekog iskusnijek koji igra prema naprijed, veznog il napadača
a pod iskusnijeg mislim na onog na kojeg možemo računati da će postići određeni broj golova

domi

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 ned 15 tra 2012, 13:22

Meni je općenito pojam iskustva bezveze. Ili ZNAŠ ili NE ZNAŠ...nama treba igrač koji ZNA, imal on 20 il 30 godina.
zagorec92
zagorec92

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac ned 15 tra 2012, 16:23

domi je napisao/la:
Mijau je napisao/la:- Žao mi je Ilije i navijača Zaprešića zbog izjednačujućeg pogotka - kazao je trener Lučkog Željko Kopić.

Ma Lučani su ti svi odreda inkerovci! Nisam ja jedini! Problem je što ih u Zaprešiću nema!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  domi pon 16 tra 2012, 01:28

zagorec92 je napisao/la:Meni je općenito pojam iskustva bezveze. Ili ZNAŠ ili NE ZNAŠ...nama treba igrač koji ZNA, imal on 20 il 30 godina.

ma to i mislim, nekog tko zna

kažem iskusnijeg, jer ipak ako je netko bio standardan u 1.hnl neki niz godina, onda valjda nešto i zna

inkerovac je napisao/la:
domi je napisao/la:

Ma Lučani su ti svi odreda inkerovci! Nisam ja jedini! Problem je što ih u Zaprešiću nema!

ima dosta onih koji rade u jednom klubu , a podržavaju drugi

ali još nisam vidio da se netko ispričava jer mu je momčad postigla gol Smile

domi

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj čet 19 tra 2012, 00:04

Jeste vidjeli razliku prvo i drugo poluvrijeme?!?! Pa neka mi još netko tu na forumu napiše da je Arber dobar upucat ću monitor
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 čet 19 tra 2012, 00:08

Arber je majstor.

[You must be registered and logged in to see this link.]
imaš 5% popusta i besplatnu dostavu Smile
zagorec92
zagorec92