29. kolo NK Zadar - NK INTER 27.04.2013. 16:30
+3
Mijau
StaJaZnam
Admin
7 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: 29. kolo NK Zadar - NK INTER 27.04.2013. 16:30
ključno je da smo dobili jer imam filing da će sad pasti mentalna blokada koja nas prati cijelo proljeće! Cibalia isto ima sličan raspored, po meni puno lakši nego zadar koji do kraja još mora igrati na kantridi i doma protiv splita.
ako dobijemo zagreb, a zadar ne pobjedi cibaliju (u toj tekmi bi X bio ko naručen tako da dobijemo 2 boda prednosti pred cibalijom u kraju prvenstva) onda su po meni zagreb i zadar sigurni za 2 ligu i ostaje dvoboj između nas i vinkovčana.
ključ je u Hrvatskom Dragovoljcu, ako oni ne uspiju dobiti licencu onda smo pobjedom nad zagrebom na konju kak god da završi u vinkovcima
ako dobijemo zagreb, a zadar ne pobjedi cibaliju (u toj tekmi bi X bio ko naručen tako da dobijemo 2 boda prednosti pred cibalijom u kraju prvenstva) onda su po meni zagreb i zadar sigurni za 2 ligu i ostaje dvoboj između nas i vinkovčana.
ključ je u Hrvatskom Dragovoljcu, ako oni ne uspiju dobiti licencu onda smo pobjedom nad zagrebom na konju kak god da završi u vinkovcima
Pecelj- Broj postova : 2970
Pecelj je napisao/la:Poludio sam kad je dobio crveni! Skoro je opet dobio šamar na stanovima, ovaj put od naših...
Ajmo sad napuniti stadion, utakmica stoljeća - imamo priliku izbaciti Zagreb iz lige, a spasiti svoje dupe. Zagreb već 5 godina ispada, a nikako da konačno padne. treba vola pripremiti i okrenuti ako ih dobijemo u petak. Po meni imamo daleko najbolji raspored do kraja....
Ajde da smo napokon i to dočekali.
Imamo veliku priliku sljedeće kolo pobjediti zagreb i uz sve što se za njih učinilo , gurnuti ih u 2. ligu. Ali nemojmo se zavaravati da će biti lako.
domi- Broj postova : 360
Ako ih izbacimo to će mi biti jedna od najslađih pobjeda od kad smo se vratili u prvu ligu. Treba napuniti stadion kako znamo i umijemo!!
super, cibalija izjednačila, ali istra odmah zabila. dobro bi nam došao poraz cibalije jer imamo bolju golorazliku. kakva je ova sezona ne bi se čudio da golorazlika na kraju odlučuje
evo ga gotovo, od zadnje 4 momčadi samo mi osvojili bodove
Prokleti bili opet ste mi vratili nadu hahaha AJMO INKEEEER
StaJaZnam- Broj postova : 530
nakon 5 mj jedva čekam sažetke i tribinu.hr
Pecelj je napisao/la:nakon 5 mj jedva čekam sažetke i tribinu.hr
Istina vele da je Budimir zabio al u to ću vjerovat kad vidim i bravo za Oršu! Mislim da je sad 3. strijelac lige
Divlje Svinje priredile doček za šampione
zagorec92- Broj postova : 769
Na oršiću bi trebali utržiti. Dugo nismo imali nekoga tko je zabio ovoliko golova u sezoni.
Svaka čast navijačima. Bez navijača klub nitko ne shvaća ozbiljno, a tako je do sada bilo. Nadam se da će se zaprešićani okrenuti interu , ali za to nam je potreban rezultat, svejedno je li u 2. ili 1. ligi.
Svaka čast navijačima. Bez navijača klub nitko ne shvaća ozbiljno, a tako je do sada bilo. Nadam se da će se zaprešićani okrenuti interu , ali za to nam je potreban rezultat, svejedno je li u 2. ili 1. ligi.
domi- Broj postova : 360
Eto mene doma
Predobro gostovanje, kisa koja nas je oprala, hladan vjetar, gol zadra, crveni Boseca, voznja u marici, ....
Al pobjeda je nasa , pricao sam s par igraca prije tekme i svi su jedva cekali pobjedu da im padne taj pritisak
Drugo najdraze gostovanje
Sutra pisem dalje....
Predobro gostovanje, kisa koja nas je oprala, hladan vjetar, gol zadra, crveni Boseca, voznja u marici, ....
Al pobjeda je nasa , pricao sam s par igraca prije tekme i svi su jedva cekali pobjedu da im padne taj pritisak
Sutra pisem dalje....
Pecelj je napisao/la:super, cibalija izjednačila, ali istra odmah zabila. dobro bi nam došao poraz cibalije jer imamo bolju golorazliku. kakva je ova sezona ne bi se čudio da golorazlika na kraju odlučuje
Jednu smo dobili, još su dvije koje moramo dobiti! Sad smo se vratili u igru, ali to je sve!
Admin neka isprica dojmove! Veseli da je Bosec igrao! Vidi se da je borben!
Lijep docek navijaca! Neka to bude još jedan motiv više igracima da opet ne kiksaju protiv Zagreba!
Mislim da u slucaju istog broja bodova, ne odlučuje gol razlika, nego međusobni omjer! Protiv Zagreba smo lošiji! Protiv Zadra smo bolji, protiv Cibalije isto! U Vinkovcima 1:1, doma 0:0! Znaci ako dobijemo Zagreba i Cibaliju imamo lijepe šanse da budemo ispred! Možda i neriješeno protiv Cibalije bude dosta, ali onda treba dobiti sve ostale utakmice, jer Zadar je još uvijek ispred!
Tek smo na pocetku! Trebati ce još jako dobro igrati i to u kontinuitetu!
inkerovac- Broj postova : 1511
Neki igrači su se toliko jučer ponapijali da nisu bili u stanju odraditi današnji trening.Magić im nije zamjerio to.Mislim da im je ova pobjeda trebala najviše u smislu samopouzdanja.Pa nek se slavi onda.
Mijau- Broj postova : 5105
Admin je napisao/la:Eto mene doma
Sutra pisem dalje....
Di je taj putopis?
Orsic Budimir
Mlinar
Celikovic Milardovic Pokrivac Plazanic
Kramaric Bagaric Herceg
Delac
Mlinar
Celikovic Milardovic Pokrivac Plazanic
Kramaric Bagaric Herceg
Delac
Kasnije su usli Šarić umjesto Cige i Bosec umjesto Celikovica, dupla zamjena
I onda kod gola se Kramaric ozlijedio pa je Rundić usao i ima par vrlo dobrih reakcija kad smo imali igraca manje
Nemrem nikoga izdvojit da je lose odigrao al ni da je netko extra dobro odigrao
Odigrali smo kao prava ekipa, prava momcadska utakmica
Nismo ni nakon gola pali, psihicki i takticki smo bili odlicno pripremljeni
Prvo poluvrijeme protiv rudesa je bila ista taktika
Ovo izne kaj sam pisal nakon te tekme je Krama iza a Celik naprijed, jedino je protiv Rudesa Bosec igrao umjesto Orše
I jucer je Celik odlicno odigrao, pozrtvovno, mislim da je bilo dogovoreno da se istrosi kolko treba da ce ga Bosec zamjenit
Mlinar je opet dokazao da je bolji naprijed nego kao zadnji vezni
P.S. cini mi se da bi Cigo mogao ostat iducu sezonu
I neki navijaciMijau je napisao/la:Neki igrači su se toliko jučer ponapijali da nisu bili u stanju odraditi današnji trening.Magić im nije zamjerio to.Mislim da im je ova pobjeda trebala najviše u smislu samopouzdanja.Pa nek se slavi onda.
Admin je napisao/la:
jel to tvoja pretpostavka ili nešto želiš podjeliti s nama! odlaze mlinar, šarić, pokrivač, oršić i vjerovatno budimir tako da će nam cigo neophodan biti iduće sezone. iskreno se nadam da će ostati i povući najviše u vezi dok se hajradinović i ostali koji će doći skroz ne afirmiraju i ne dobiju potrebno samopuzdanje
p.s. kaj se alkohola tiče neka, konačno smo krenuli - više nas ništa neće zasutaviti. a ako izbacimo zagreb iz lige u subotu, onda nek se postavi šator u centru i nek se cijeli grad ponapija
Pecelj je napisao/la:Admin je napisao/la:
jel to tvoja pretpostavka ili nešto želiš podjeliti s nama! odlaze mlinar, šarić, pokrivač, oršić i vjerovatno budimir tako da će nam cigo neophodan biti iduće sezone. iskreno se nadam da će ostati i povući najviše u vezi dok se hajradinović i ostali koji će doći skroz ne afirmiraju i ne dobiju potrebno samopuzdanje
p.s. kaj se alkohola tiče neka, konačno smo krenuli - više nas ništa neće zasutaviti. a ako izbacimo zagreb iz lige u subotu, onda nek se postavi šator u centru i nek se cijeli grad ponapija
Piše da opet u petak igramo, serem im se 30 puta na taj petak ionako nas neće prenosit vjerojatno. Ako tako ostane do kraja sezone neću ni na jednu domaću više stić, eventualno ak se u 7 igra na drugo poluvrijeme Ko da nam i u normalnom terminu slaba posjeta nije problem mi još u petak igramo...
da, ipak u petak u 6. krivo piše na tportalu
Pa od svih ligaskih, i prijateljskih kaj sam gledal i one jedne u kupu:-), i jucer reakcija kad je zamjenjen pa sve nakon toga i zadnji žvižduk pa proslava na terenu i nakraju docek
Zadnji je prosao kroz "špalir", doživio je skandiranje u stilu "Cigo ti si naš" i sveukupni dojam mi je da bas uziva u klubu i sad uz navijace jos vise, tako da imam filing da ce Cigo ostat naš :-)
_________
Da nastavim putopis :-)
Murija nas je pratila skoro non stop, iz Zaprešića smo im prebrzo pobjegli pa su tražili da im iz busa faksiramo popis putnika
Nakon tekme nas strpali nas 19 ravno u maricu, sa 12 sjedecih mjesta , pa nas pretumbali po krivinama i onda uz duplu pratnju izveli iz grada, mjenjala se pratnja po etapama, na bengi izasli van dok je Franjo tankal i 10ak murjaka s nama
A sve to zbog provociranja zadrana za vrijeme tekme i ekipice domacih koji su se skupljali u neposrednoj blizini tribine na kojoj smo bili
Na kraju smo od Luckog isli uz pratnju rotirki skoro cijelim putem, pa su nas kod stadiona sterali doma al smo ih zeznuli pa se skupili kod kuglane i uz baklju i topovske udare ispratili igrace i opet policija dosla
Zadnji je prosao kroz "špalir", doživio je skandiranje u stilu "Cigo ti si naš" i sveukupni dojam mi je da bas uziva u klubu i sad uz navijace jos vise, tako da imam filing da ce Cigo ostat naš :-)
_________
Da nastavim putopis :-)
Murija nas je pratila skoro non stop, iz Zaprešića smo im prebrzo pobjegli pa su tražili da im iz busa faksiramo popis putnika
Nakon tekme nas strpali nas 19 ravno u maricu, sa 12 sjedecih mjesta , pa nas pretumbali po krivinama i onda uz duplu pratnju izveli iz grada, mjenjala se pratnja po etapama, na bengi izasli van dok je Franjo tankal i 10ak murjaka s nama
A sve to zbog provociranja zadrana za vrijeme tekme i ekipice domacih koji su se skupljali u neposrednoj blizini tribine na kojoj smo bili
Na kraju smo od Luckog isli uz pratnju rotirki skoro cijelim putem, pa su nas kod stadiona sterali doma al smo ih zeznuli pa se skupili kod kuglane i uz baklju i topovske udare ispratili igrace i opet policija dosla
Piše u SN da je zadarska policija izvjestila da su se za vrijeme utakmice potukle dvije Divlje svinje međusobno stare 20 i 22 godine i da će protiv njih biti podnesene prijave.
Oće više ekipu tribine.hr neko obavijestit da se Oršić ne zove Miroslav
Mislio sam da neće izac u javnost....Mijau je napisao/la:Piše u SN da je zadarska policija izvjestila da su se za vrijeme utakmice potukle dvije Divlje svinje međusobno stare 20 i 22 godine i da će protiv njih biti podnesene prijave.
Nije nis ozbiljno, malo vise od naguravanja al su snimili s kamerom pa su morali reagirat
Pili su kasnije zajedno, i na doceku navijaca prije doceka igraca
[You must be registered and logged in to see this link.]
Evo nisu samo wp bile na razgovoru
Evo nisu samo wp bile na razgovoru
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» 20. kolo INTER - NK Zadar 15.02.2013. 17:00
» 9. kolo Zadar – INTER 22.09.12 u 19:00h
» 30. kolo NK INTER - NK Zagreb 03.05.2013. 20:00
» 27. kolo NK Dinamo - NK INTER 14.04.2013. 19:00
» 23. kolo NK Rijeka - NK INTER 09.03.2013.
» 9. kolo Zadar – INTER 22.09.12 u 19:00h
» 30. kolo NK INTER - NK Zagreb 03.05.2013. 20:00
» 27. kolo NK Dinamo - NK INTER 14.04.2013. 19:00
» 23. kolo NK Rijeka - NK INTER 09.03.2013.
Stranica 2 / 3.