DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Inker 2011/2012

+6
žuta boja ©
Mirko13
domi
Mijau
zagorec92
inkerovac
10 posters

Stranica 2 / 5. Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Inker 2011/2012 - Page 2 Empty Re: Inker 2011/2012

Postaj  žuta boja © ned 22 svi 2011, 20:26

Yankep je bio jedan od boljih protiv Varaždina, igrao je s najviše želje

neznam što je sa Bosecom, na zagrijavanju je bio "izoliran" od ostatka momčadi, neznam jel u pitanju ozljeda ili nešto drugo

žuta boja ©

Broj postova : 121

https://divlje-svinje.forumcroatian.com/

[Vrh] Go down

Postaj  domi ned 22 svi 2011, 22:07

Nadam se da bi onda Yankep mogao dobiti važniju ulogu sljedeće sezone Very Happy

domi

Broj postova : 360

[Vrh] Go down

Inker 2011/2012 - Page 2 Empty Transferi - ljetni prijelazni rok 2011.

Postaj  Admin pon 23 svi 2011, 14:37

LISTA TRANSFERA
(došli - otišli, ljetni prijelazni rok 2011.)
Došli:
1....

Otišli:
1.Tomislav JONJIĆ (istekao ugovor);
2.Mario GRGUROVIĆ (istekao ugovor);
3.Antonio HRNČEVIĆ (raskid ugovora);
4.Matija MATKO (raskid ugovora)...

Zadnja promjena: Admin; uto 24 svi 2011, 14:04; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : novi odlasci)

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Inker 2011/2012 - Page 2 Empty Mogući dolasci

Postaj  Admin sri 25 svi 2011, 00:49

"Međutim, zaostatak od sedam neisplaćenih plaća otvara veliku opasnost za klub da praktički svaki od Krojača koji dobije ponudu za promjenom sredine to i učini bez odštete, na štetu VŽ prvoligaša."

"S istekom natjecateljske sezone 2010/11. ujedno završavaju i ugovorne obveze šestorici Cibalijinih nogometaša. Dino Kresinger, Tomislav Jurić, Mario Lučić i Ninoslav Parmaković su oni igrači s kojima će čelništvo kluba pokušati pronaći zajednički jezik oko potpisivanja nove ugovorne obveze, dočim Ivan Baraban i Mario Andričević sigurno napuštaju nebesko-plavu svlačionicu, njima novi ugovori neće biti ponuđeni."

"četvorici istječe ugovor (Tokić - kraj karijere, Chiavarini, James i Rendulić), dok je vrlo izvjesno da će Novak, Oršulić i Ivanković dobiti raskide ugovora."

"dok su praktički svi ostali igrači na prodaju. Naravno, ne u bescjenje, ne radi se o rasprodaji, nego o novcu za preživljavanje. Sigećani najviše novca ovoga ljeta očekuju od prodaje Brozovića, Jazvića i Kešinovića."

"Ugovori pak istječu čak devetorici: Sunari, Kovačeviću, Pilipoviću, Karabatiću, Budimiru, Jerneiću, Štefančiću, Noviniću i Primorcu. Klub namjerava zadržati barem petoricu."

"Neki igrači će vrlo vjerojatno napustiti Šibenik, zbog male minutaže, nezadovoljstva, dugova, arbitraže"

"Sigurni odlasci: Poldrugač, Papa, Nynkeu, Frljužec, Marčinković Mogući odlasci: Rogulj, Benko"

"Stoga ni igrači kojima prestaje važiti ugovor ne mogu potvrditi ostaju li ili odlaze. Mogući odlasci: Štrok, Landeka, Lisjak, Čaval, Gerc, Budicin, Pelin, Baković, Đurišić, Ljubović, Zijler, Rukavina i Simanović "

Mogući transferi iz nekih klubova HNLa, puno igrača, dosta za 2-3 ekipe, koje bi se borile za ostanak u ligi 16, možda cak 15ak igraca za ekipu koji bi bila u oko 10. mjesta. Među njima ima dosta igrača kojima nije toliko do velikih novaca nego do redovnih primanja, a to kod nas mogu dobit. Treba dobro vidjet koji od njih mogu bit pojačanja. Ima dosta mladih koje možemo dovest bez odštete (zbog ne isplaćenih plaća, i isteka ugovora), i ima dosta starijih igrača, da pomognu s iskustvom (umjesto Matka, Hrnčevića,...)
Treba pažljivo birat:)

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  domi sri 25 svi 2011, 11:11

izgledna su pojačanja iz HNL-a

može se naći dosta igrača bez ugovora, a ima i dosta onih koji ne dobivaju plaće , pa bi možda i bili voljni doći u inter gdje su plaće redovite

do sad nam je falio jedan igrač koji bi garantirao više od 10 golova po sezoni, no mislim da smo ga dobili u trajkovskom, svejedno mislim da bi on trebao igrati zajedno s iskusnijim igračen da potpuno dođe do izražaja

najzanimljiviji su mi igrači varteksa i slavena

pozornost treba obratiti na leona benka
,također štroka...

neznam kako su izgledne opcije iz inozemstva, tu klub obično prati naše igrače kojime istječe ugovor, neznam ima li tko zanimljiv

domi

[Vrh] Go down

Postaj  žuta boja © sri 25 svi 2011, 13:06

ja bi najradije da igramo s 3 u napadu, ako Todorčev bude spreman za cijele tekme, onda bi mogli igrat 3-1-3-1-2, i ako bi Balića i Yankepa prodali, npr Gule i Trajkovski u napadu, iza njih igrač tipa Štrok, malo iskusniji da zna zadržat loptu i razigrat. U vezi Oršić, Šarić, Blažević, iza njih Todorčev. al obrana onda treba posebne dorade, uz Barišića bi trebalo pojačanja

ili da igramo 4-3-3, u vezi Yankep, Šarić, Blažević, a naprijed Oršić (Bosec), ?, Trajkovski. Mogu i sva 3 zajedno, ali naravno uz mjenjanje mjesta tokom igre, ako ne nađemo dobrog napadača, ili ako budu dobra pojačanja u obrani, Gulić može nazad u napad.

Mislim da možemo osigurat ostanak bez obzira na smanjenje lige i bez nekih extra pojačanja, ako ne bude odlaska važnih igrača, jer će nam ekipa bit iskusnija i uigranija. Al naravno treba težit što boljem plasmanu pa prema tome i dovest pojačanja:)

e da, što se golmana tiče, Jurić-Bare je bio dobar u nekim prijateljskima što sam gledao, al sad u zadnje dvije se vidjelo da mu fali natjecateljskih utakmica, u nekim situacijama je dobro reagirao, al u nekima se vidjelo da nije u pravoj formi. Santini je ako zanemarimo prvih 5 kola, kada sam mislio da je katastrofa od golmana:), dobro branio tijekom cijele sezone, al pred kraj je pao (kiksevi u one dvije domaće tekme što smo se izvukli s 3:2), pa ako ćemo mjenjat golmana, ili dovodit konkurenciju, osim Skendera koji ne brani u Dinamu, mislim da bi Lisjaka mogli dovest. Npr. u 6 tekmi protiv Splita, Hajduka i Dinama je dobio 7 golova, a Santini ako sam dobro prebrojavo 12, naravno nije samo do golmana, treba i obrana nešto "obranit"....

žuta boja ©

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 sri 25 svi 2011, 14:19

Ipak su izglednija pojačanja iz inozemstva ili 2.HNL, barem se za sad o njima više priča.

Iz Hnl-a uglavnom starijim igračima ističu ugovori i skoro svi imaju namjeru ići van, a i u klubu su napomenuli da su orijentirani na dovođenje mlađih igrača (po mogućnosti za koje se nebi tražila naknada za razvoj igrača). Meni je isto velika želja da se Štrok vrati, jedan od najboljih veznih u ligi, a kaj je najvažnije nebi kočil razvoj Oršića, Blaževića, ali bi Šarića.

Benko ima još godinu dana ugovor, a i teško da će jedan od glavnih igrača Slavena htjeti u Inter. Od mlađih Antoliću iz Lokomotive ističe ugovor, on bi mogao biti zanimljiv.

Mirko13

Broj postova : 300

[Vrh] Go down

Postaj  žuta boja © sri 25 svi 2011, 14:40

teško da za dobre mlade igrace nece nitko trazit naknadu za razvoj....
mislim da ce klub ipak trebat nesto i platit, naravno ne previse

Kad sluzbeno počne prijelazni rok? 1.lipanj?

žuta boja ©

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac sri 25 svi 2011, 15:43

Možda smo malo raspršili raspravu s previše mjesta gdje se prica o slicnoj temi! I u clancima, i transferima, i u onoj mojoj temi pricaju se više manje iste stvari. Sve su ustvari vezane za izgled ekipe u sljedecoj sezoni!

Možda da to nekako objedinimo, jer ovako je teško sve pohvatati!

Mislim da bi članke trebalo maknuti i neka ih se stavlja vezano na temu o kojoj se prica! Kad postaš stavi italic, tako da se zna da je clanak!

Znaci do sada nema iznenađenja u odlascima!

Vidim da je nekakva najava da ce otići Yankep, Arber i Balić! Niti Arber, niti Yankep nisu imali neku bajnu sezonu! Malo me Yankep razocarao mislio sam da ce biti bolji! Ali ja ih baš i ne bih pustio, jedino ako na radaru imamo stvarno neke bolje koji ce popuniti njihovu poziciju!

Sigurno da je dobro dovoditi mlade igrace, ali ni tu ne treba pretjerivati! Pogotovo je bitno da se ne skupljaju na jednoj poziciji, jer svi nece moci igrati ni napredovati! Bitno je dovesti pozicije i tipove igraca koji su ti potrebni pa makar oni možda bili i malo lošiji!

Vidio sam onaj clanak o igracima koji mogu napustiti svoje trenutne klubove. Recimo zapazio sam Oršulića iz Zagreba koji je solidan defanzivni vezni, a može igrati i stopera! Fizicki vrlo jak!

Primorac je jedan iskusni igrac u napadu i dokazani strijelac iako mi se cini da je sve lošiji i lošiji! Možda dobra alternacija ako se Arbera želi pustiti jer su slicni tipovi igraca!

Spominje se i Lovro Šćrbec iz Rudeša! Nisam siguran koju poziciju igra ali cini mi se da igra lijevu stranu! Tu smo izgubili Jonjića i možda Balića tako da tu treba prinova! Samo da nije napadac!

Recimo Zagreb na polusezoni nije imao ljevake! Doveli su starog Rendulića iz Lučkog i Celišćaka iz Međimurja!
Osobno su me iznenadili i jedan i drugi kako su dobro igrali ovu polusezonu! Mislim da je razlog njihovog dobrog uklapanja taj jer su oni bili baš tipovi igraca koji su Zagrebu falili!

Kao što je to Balić primjer kod nas! Mislim da on nije nešto ekstra kvalitetan, ali svi su se zainteresirali za njega zato jer se kod nas dobro uklopio! A zašto se dobro uklopio? Zato jer nam je takav igrac falio! Lijevi bocni koji je pravi obrambeni igrac!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  domi sri 25 svi 2011, 20:02

Mirko13 je napisao/la:Ipak su izglednija pojačanja iz inozemstva ili 2.HNL, barem se za sad o njima više priča.

Iz Hnl-a uglavnom starijim igračima ističu ugovori i skoro svi imaju namjeru ići van, a i u klubu su napomenuli da su orijentirani na dovođenje mlađih igrača (po mogućnosti za koje se nebi tražila naknada za razvoj igrača). Meni je isto velika želja da se Štrok vrati, jedan od najboljih veznih u ligi, a kaj je najvažnije nebi kočil razvoj Oršića, Blaževića, ali bi Šarića.

Benko ima još godinu dana ugovor, a i teško da će jedan od glavnih igrača Slavena htjeti u Inter. Od mlađih Antoliću iz Lokomotive ističe ugovor, on bi mogao biti zanimljiv.

no, pa HNL...nisam mislio samo na 1. ligu Very Happy

da, znam da je teško dovsti nekoga tko je dobar jer on ima ambiciju otići van..

ove igrače koje sam spomenuo mislim da bi bili pojačanja, a već sam napomenuo da sam ja za to da dovedemo 2 igrača koji bi pridonjeli igri i razvoju mladih igrača

sad, možda su mi ambicije prevelike...znam da je teško da bi došli ove koje sam spomenuo Very Happy

ima dosta igrača u hnlu koji obećaju, no teško je ikoga dovesti, jer nismo mi jedini koji vide da obećaje igrać

najizglednija prilika da dobijemo dobrog igrača je da kupujemo mlađe igrače i razvijamo ih

domi

[Vrh] Go down

Postaj  žuta boja © sri 25 svi 2011, 21:57

[quote="domi"]
Mirko13 je napisao/la:sad, možda su mi ambicije prevelike...znam da je teško da bi došli ove koje sam spomenuo Very Happy

RNK Split želi Andrića, Vejića, Prgometa i Krstanovićam.... ovo graniči sa prevelikim ambicijama

mislim da nam ne trebaju i štrok i benko, bolje jedan takav (iskusniji) igrač i 2 mlada

žuta boja ©

[Vrh] Go down

Postaj  domi čet 26 svi 2011, 10:01

žuta boja ©️ je napisao/la:

RNK Split želi Andrića, Vejića, Prgometa i Krstanovićam.... ovo graniči sa prevelikim ambicijama

mislim da nam ne trebaju i štrok i benko, bolje jedan takav (iskusniji) igrač i 2 mlada

tko visoko leti nisko pada Very Happy

ja sam imo želju da krstanović dođe još prije sezonu , no sad bi bilo teško dovesti ga, a osim toga i imamo napadače koji obećaju

napadač i nije toliko neophodan, no vezni red bi trebalo osnažiti jednim boljim igračem, jer previše lopti gubimo

no ako smo u prilici dovesti neko kvalitetno pojačanje treba razmisliti ...

domi

[Vrh] Go down

Postaj  Admin čet 26 svi 2011, 11:33

inkerovac je napisao/la:Možda smo malo raspršili raspravu s previše mjesta gdje se prica o slicnoj temi! I u clancima, i transferima, i u onoj mojoj temi pricaju se više manje iste stvari. Sve su ustvari vezane za izgled ekipe u sljedecoj sezoni!

Možda da to nekako objedinimo, jer ovako je teško sve pohvatati!

Napravljeno Wink

Što se tiče teme članci, zamišljena je kao neka vrsta "arhiva" da imamo to malo članaka o našem klubu i igračima na jednom mjestu. S obzirom da se ne treba posebno tipkat, nego se moze prekopirat, mislim da nije problem dobar članak stavit u temu sa člancima i ako je potrebno u temu o transferima ili di već. Naravno ne treba sad svaki, i najmanji tekst, nego neke zanimljivije, poput onog intervjua sa Trajkovskim da ga ne zanima Dinamo Smile

To je moje mišljenje, slobodno predložite nešto drugo, npr. da spojim one dvije teme s člancima ili bilo što drugo

on topic Smile: navodno je Ivanković (opet) otišo iz kluba

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  domi čet 26 svi 2011, 20:14

što mislite o smrekaru, bilo mu je dobro išlo u varteksu , otišao je u sedan, a sad je slobodan igrač...

domi

[Vrh] Go down

Postaj  žuta boja © pet 27 svi 2011, 00:50

domi je napisao/la:što mislite o smrekaru, bilo mu je dobro išlo u varteksu , otišao je u sedan, a sad je slobodan igrač...

preduhitrio si me:) baš sam mislio pisat o njemu

Došao je rođeni Zabočanin u Sedan s velikom perspektivom, kao jedan od najboljih mladih nogometaša Hrvatske nogometne lige. U prvim četirima kolima prošlog ljeta zabio je jedina dva prvenstvena gola ove sezone. Ovog proljeća pao je u sasvim drugi plan, te je u 2011. godini upisao svega dva nastupa u drugoj ligi. Samo je jednom u cijeloj sezoni, i to u utakmici drugog kola Francuskog kupa, zaigrao od početka.

Za mladu hrvatsku reprezentaciju Smrekar je zabio dva gola u četirima nastupima.

izgleda da svaku drugu zabija Smile

žuta boja ©

[Vrh] Go down

Postaj  žuta boja © sub 28 svi 2011, 12:22

– Već tri godine na Kantridi se osjeti jako teška situacija. Ne znam kako će se sve rasplesti, ali dugova je sve više i to je veliki minus za klub. Plaće kasne pet, šest mjeseci, rate nekima i po godinu dana. To su veliki dugovi.

Opet će otići sedam, osam igrača, njih pet, šest stvari će rješavati putem arbitraže ... To je porazno za klub kao što je »Rijeka« – smatra Štrok koji će sreću i sigurnost prvo pokušati potražiti u inozemstvu. U suprotnom ostaje Prva HNL, ali u ovom trenutku sređenije sredine, poput »Slaven Belupa« ili »Zagreba«.

– Pokušat ću naći neki klub vani, možda u Koreji ili Kini. Svake godine se nešto otvori, pitanje je što će biti ove.

Doma imam dvije, tri opcije. »Zagreb« mi je posebno drag, tu sam sazrio igrački, osvojio jedini naslov. Vidjet ćemo... – kaže Štrok kojem u traženju kluba možda pomogne i najbolji prijatelj Niko Kranjčar, reprezentativac koji bi također ovog ljeta »Tottenham« mogao zamijeniti drugim klubom.

Niko također traži novu destinaciju. Čujemo se redovito, bio sam nekoliko puta kod njega, pratio utakmice. Možda i on pomogne, zašto ne? Zna puno više ljudi – zaključuje Štrok.

Preuzeto sa novilist.hr

žuta boja ©

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pon 30 svi 2011, 17:42

Piše: Ante Zovko
nedjelja, 29.05.2011. 16:48Nogomet | HNL | 1. HNL
Od turbulentnog starta do završnice iznad očekivanja, primjer zaprešićkog Intera može poslužiti mnogim drugim prvoligašima kako se radi na terenu i izvan njega.

Samo je pet prvoligaša ove sezone ostalo vjerno prvotnim trenerskim rješenjima. Split će zato ovog ljeta igrati u Europskoj ligi, Inter i Cibalia bili su blizu tog ostvarenja, a Zadar i Varaždin ostvarili su osnovni cilj - ostanak u ligi.

Baš je ostanak bio upitan za Inter koji je sezonu, koju je počeo s potpuno promijenjenim sastavom, otvorio s pet poraza. U većini naših prvoligaša to bi bio znak da se okrene broj telefona novog trenera. Uostalom, Istra je to učinila nakon prvog kola. Međutim, u Zaprešiću su odlučili ostati dosljedni i pružiti priliku Iliji Lončareviću da probudi mladu momčad.

Bio je to pun pogodak jer su Žuti doživjeli preporod i već do zimske stanke prebrodili brige oko ostanka u ligi. Tijekom stanke momčad je pametno pojačana ondje gdje je bila tanka i na proljeće je stigla borba za Europsku ligu. Iako Inter u tome nije uspio, to se ne smije i ne može nazvati neuspjehom. Glavno je bilo ostati među prvoligašima, a pri tome je afirmirana nekolicina igrača čiji će transferi činiti financijsku kontrukciju za sljedeću sezonu.

Politika kontinuiteta na polju struke dala je ploda na terenu i pokazala primjerom većini naših klubova put kakav bi trebali slijediti umjesto lutanja s trenerima. Kontituitet je Interu donio i rezultate, a u igri nije bilo mnogo oscilacija, što je svakako putokaz za sljedeću sezonu.

Pozitivno

U Zaprešiću nijednom nisu zapadali ni u depresiju ni u euforiju. Trener Lončarević uvijek je imao realnu perspektivu bez obzira kakva situacija bila. Uspio je izvući najbolje iz starijih i promovirati nekolicinu mladih, što je bio jedan od glavnih ciljeva. Osim toga, za razliku od ostalih prvoligaša, uveo je običaj odigravanja prijateljskih utakmica sredinom tjedna s niželigašima u kojima su i oni s manjom minutažom mogli pokazati što znaju, a u drugom dijelu sezonu baš su se znali istaknuti oni koji su bili u drugom planu tijekom jeseni.

Negativno

Početak sezone svi bi željeli što prije zaboraviti. Pet poraza i crna perspektiva srećom su iza Zaprešićana. Druga stvar je gubitak nekih vrijednih domaćih bodova protiv objektivno ravnopravnih suparnika ili eventualno za nijansu boljih.

Istaknuli su se

18-godišnjeg Aleksandra Trajkovskog na početku su čekali kao spasitelja da postane punoljetan, ali se mladi Makedonac istaknuo i pokazao raskoš talenta tek u proljeće. Na njegovu transferu Inter bi mogao zaraditi najviše. Iako se spominjalo zanimanje Dinama, Trajkovski je zainteresiran samo za inozemstvo.

Utakmica sezone

Poraz od Hajduka u petom kolu 5:0 umnogome je označio sezonu Intera. Bila je to beskrvna partija Zaprešićana koji su četiri pogotka primili već u prvih 26 minuta. Lončarević je ponudio ostavku, ali su ga u upravi nagovorili da ostane i pogodili. Krenula je pozitivna serija i odluka o zadržavanju iskusnog trenera poznatog zbog rada s mladima pokazala se punim pogotkom.

Iznenađenje sezone

Pod iznenađenje se može navesti sami konačni plasman. Izmjena praktički cijele momčadi i najava borbe za ostanak sigurno nisu nagovještavali situaciju u kojoj se Inter bori za Europu u posljednjim kolima, ali mudrom politikom, i onom stručnom, i onom u uredima, Inter je pokazao put mnogima.

Presuda

Sezona iza Intera može se bez dvojbe nazvati uspješnom. Osiguran je osnovni cilj (ostanak), promovirana je nekolicina igrača, na polusezoni najbolji je igrač (Antun Palić) za lijepu svotu preselio u Dinamo, a pokazano tijekom sezone bit će dovoljno da se unovče i mnogi drugi igrači. Uostalom, to je realnost Intera iz sezone u sezonu.

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  domi sri 01 lip 2011, 17:29

evo refreshali su na stranicama kluba i transfer listu, nema ništa novoga

ivanković je otišao i mislim da više neće biti odlazaka , što se tiče raskida ugovora, jedino ako odlučimo koga prodati

dolazaka još nema pa me zanima ako tko ima više informacija, s kime pregovaramo
Very Happy

domi

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 uto 07 lip 2011, 21:26

kaj se transfera tiče, jedina konkretna ponuda je došla za Acu, da je stigla takva svota za bilo koga drugoga vjerojatno bi se dobro razmislilo, ali u ovom slučaju je glatko odbijena. Radi se o ponudi Anderlechta, 500.000 eura.

Junior Ćosić, zadnji vezni, neobično visok za naše juniore:) će biti priključen prvoj momčadi. Za sad samo na pripremama, za dalje će vidjeti.

Na pripreme će i Sandro Ugrina iz Grobničana, napadač/vezni. Na ovom linku ima nešto o njemu, nije baš zadivljujuća statistika, ali još od prošle sezone je aktualan pa valjda ne dolazi bez razloga.
http://www.hnl-statistika.com/p1.asp?ID=2864

Mirko13

[Vrh] Go down

Postaj  domi sri 08 lip 2011, 11:56

Mirko13 je napisao/la:

kaj se transfera tiče, jedina konkretna ponuda je došla za Acu, da je stigla takva svota za bilo koga drugoga vjerojatno bi se dobro razmislilo, ali u ovom slučaju je glatko odbijena. Radi se o ponudi Anderlechta, 500.000 eura.

odlično , šteta samo što nema u medijima toga, ovo je odlična reklama za klub

da se vidi da nemože bilo tko bilo kad doći u inter po igrača Very Happy

domi

[Vrh] Go down

Postaj  domi pet 10 lip 2011, 22:59

Hrvoje Štrok spreman za dvogodišnji ugovor s pjesnicima

Iskusni veznjak Hrvoje Štrok prvo je pojačanje Zagreba u ljetnom prijelaznom roku.

Bivši nogometaš Rijeke vraća se u klub u kojem je napravio prve nogometne korake. Štrok bi u ponedjeljak trebao dogovoriti uvjete dvogodišnjeg ugovora.

i dalje mislim da bi bio dobro pojačanje za inter...

domi

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pet 10 lip 2011, 23:30

donjeo bi iskustva u vezni red, a jos nije prestar
mislio sam da ce Povrženić (ili tak nekak se preziva) iz vinogradara doc, umjesto Balića, al je izgleda da je potpisao za split. A i Balić je još uvijek tu Inker 2011/2012 - Page 2 1491190186

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 sub 11 lip 2011, 13:57

Taj lijevi bek iz Vinogradara je zanimljiv prije dosta godina, al je bila tražena velika odšteda.

Sad je to već propali igrač, bar tak pričaju njegovi suigrači. Vele da puno pije, puši, tak da mi opće nije jasno od kud sad tolki interes za njega.

Trebali bi dovesti Lovru Štrbeca, Zagreb i Slaven B. su mu također ponudili ugovor, ali bliži je nama.

Mirko13

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub 11 lip 2011, 14:41

Mirko13 je napisao/la:Sad je to već propali igrač, bar tak pričaju njegovi suigrači. Vele da puno pije, puši, tak da mi opće nije jasno od kud sad tolki interes za njega.

podsječa me na jednog obrambenog od prije par sezona, mislim da će vecina zna na koga mislim;)

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac pon 13 lip 2011, 13:38

Mirko13 je napisao/la:Taj lijevi bek iz Vinogradara je zanimljiv prije dosta godina, al je bila tražena velika odšteda.

Sad je to već propali igrač, bar tak pričaju njegovi suigrači. Vele da puno pije, puši, tak da mi opće nije jasno od kud sad tolki interes za njega.

Trebali bi dovesti Lovru Štrbeca, Zagreb i Slaven B. su mu također ponudili ugovor, ali bliži je nama.

U današnjem SN-u piše da je Lovro Štrbec potpisao za Lokomotivu!
Nema veze, mislim da on ne bi bio pojacanje, nego samo prinova!
Moje mišljene je da prinove treba vuci iz vlastitog pogona!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 5. Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

[Vrh]

- Similar topics