DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Inker 2011/2012

+6
žuta boja ©
Mirko13
domi
Mijau
zagorec92
inkerovac
10 posters

Stranica 3 / 5. Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Inker 2011/2012 - Page 3 Empty Re: Inker 2011/2012

Postaj  Mijau pon 13 lip 2011, 14:43

inkerovac je napisao/la:
Mirko13 je napisao/la:Taj lijevi bek iz Vinogradara je zanimljiv prije dosta godina, al je bila tražena velika odšteda.

Sad je to već propali igrač, bar tak pričaju njegovi suigrači. Vele da puno pije, puši, tak da mi opće nije jasno od kud sad tolki interes za njega.

Trebali bi dovesti Lovru Štrbeca, Zagreb i Slaven B. su mu također ponudili ugovor, ali bliži je nama.

U današnjem SN-u piše da je Lovro Štrbec potpisao za Lokomotivu!
Nema veze, mislim da on ne bi bio pojacanje, nego samo prinova!
Moje mišljene je da prinove treba vuci iz vlastitog pogona!

Šćrbec nije potpisao za nas jer smo financijski nemoćni i nismo mu mogli ponudti 15000 kuna brutto mjesečne plaće😢 Tak da mislim da nikoga nećemo ni dovesti osim naših igrača sa posudbi.Ako se netko pod hitno ne proda mogli bi biti ko Karlovac Šibenik i Varteks koji ne plaćaju svoje igrače jer nemaju sa čime Crying or Very sad
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac pon 13 lip 2011, 15:02

Mijau je napisao/la:
inkerovac je napisao/la:
Mirko13 je napisao/la:Taj lijevi bek iz Vinogradara je zanimljiv prije dosta godina, al je bila tražena velika odšteda.

Sad je to već propali igrač, bar tak pričaju njegovi suigrači. Vele da puno pije, puši, tak da mi opće nije jasno od kud sad tolki interes za njega.

Trebali bi dovesti Lovru Štrbeca, Zagreb i Slaven B. su mu također ponudili ugovor, ali bliži je nama.

Šćrbec nije potpisao za nas jer smo financijski nemoćni i nismo mu mogli ponudti 15000 kuna brutto mjesečne plaće😢 Tak da mislim da nikoga nećemo ni dovesti osim naših igrača sa posudbi.Ako se netko pod hitno ne proda mogli bi biti ko Karlovac Šibenik i Varteks koji ne plaćaju svoje igrače jer nemaju sa čime Crying or Very sad

Iako nisam involviran unutar kluba mislim da Inker trenutno dobro stoji! U zadnje vrijeme je bilo pun solidnih prodaja i sigurno se još ima!

Ja osobno takvom igracu kao Šćrbac nikada toliko ne bi davao i dobro je da su ga odbili! Pa on bi po tome bio jedan od najplacenijih igraca, barem po podacima koje je klub dao u medije prošle godine!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 13 lip 2011, 16:47

inkerovac je napisao/la:
Mijau je napisao/la:
inkerovac je napisao/la:

Iako nisam involviran unutar kluba mislim da Inker trenutno dobro stoji! U zadnje vrijeme je bilo pun solidnih prodaja i sigurno se još ima!

Ja osobno takvom igracu kao Šćrbac nikada toliko ne bi davao i dobro je da su ga odbili! Pa on bi po tome bio jedan od najplacenijih igraca, barem po podacima koje je klub dao u medije prošle godine!

E varaš se ako misliš da dobro stojimo.Ja bi bio najsretniji da imamo love i dovodimo pojačanja ali nemamo.Čeka nas jako teška sezona kao i cijelu ligu.Osim Dinama Splita Hajduka svi ostali će se boriti za opstanak.Mislim da ove sezone sigurno ispada 5 klubova i biti će kaos.Ako neko krene ko mi prošle godine sa 5 poraza u nizu on je gotov.Svi živi smanjuju proračune i pomlađuju ekipu i tu vidim našu šansu jer ako ostane naša momčad na okupu to je naša šansa jer smo više manje uigrani.Po meni da kojim čudom dovedemo još jednog iskusnog stopera i veznjaka bili bi sigurno u prvih 8 najmanje.Jer ovoj momčadi samo treba malo iskustva da klinci stasaju.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  domi pon 13 lip 2011, 17:36

ja se nadam da za predstojeću sezonu imamo

jer ako nju izgurano i napravimo nekakav rezultat, uspjet ćemo prodati nekoga, nadam se za veće novce nego što sad vrijedi

domi

Broj postova : 360

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac pon 13 lip 2011, 17:40

Mijau je napisao/la:
inkerovac je napisao/la:
Mijau je napisao/la:
inkerovac je napisao/la:

E varaš se ako misliš da dobro stojimo.Ja bi bio najsretniji da imamo love i dovodimo pojačanja ali nemamo.Čeka nas jako teška sezona kao i cijelu ligu.Osim Dinama Splita Hajduka svi ostali će se boriti za opstanak.Mislim da ove sezone sigurno ispada 5 klubova i biti će kaos.Ako neko krene ko mi prošle godine sa 5 poraza u nizu on je gotov.Svi živi smanjuju proračune i pomlađuju ekipu i tu vidim našu šansu jer ako ostane naša momčad na okupu to je naša šansa jer smo više manje uigrani.Po meni da kojim čudom dovedemo još jednog iskusnog stopera i veznjaka bili bi sigurno u prvih 8 najmanje.Jer ovoj momčadi samo treba malo iskustva da klinci stasaju.

Sigurno bolje stojimo od Karlovca, Varteksa, Šibenika, Osijeka itd! Svi oni imaju puno dugova, a koliko ja znam Inker ih nema! To je vec podatak za izjavu da dobro stojimo!
Ako nedavno prodaš Sivonjića, Delača, Doda itd za relativno dobre iznose trebao bi nešto novca imati u blagajni!
Pod tim ne smatram da imaš novca za dovođenje igraca ali za isplačivanje placa bi trebao!

Sigurno uskoro necemo dobro stajati ako cemo davati ugovore nekim drugoligaškim igracima 15000kn mjesecno, što je kao najveca placa u Inkeru!

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  domi pon 13 lip 2011, 17:45

inkerovac je napisao/la:
Mijau je napisao/la:
inkerovac je napisao/la:
Mijau je napisao/la:
inkerovac je napisao/la:

Sigurno bolje stojimo od Karlovca, Varteksa, Šibenika, Osijeka itd! Svi oni imaju puno dugova, a koliko ja znam Inker ih nema! To je vec podatak za izjavu da dobro stojimo!
Ako nedavno prodaš Sivonjića, Delača, Doda itd za relativno dobre iznose trebao bi nešto novca imati u blagajni!
Pod tim ne smatram da imaš novca za dovođenje igraca ali za isplačivanje placa bi trebao!

Sigurno uskoro necemo dobro stajati ako cemo davati ugovore nekim drugoligaškim igracima 15000kn mjesecno, što je kao najveca placa u Inkeru!

ma planovi su napravljeni i za plaće ima..

pojaćanja jedino ako nisu preskupa, ali teško je naći nekoga kvalitetnog , ztato je meni žao što štrok nije došao

a ko zna , možda je i on htio previše novaca

domi

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 13 lip 2011, 17:54

domi je napisao/la:
inkerovac je napisao/la:
Mijau je napisao/la:
inkerovac je napisao/la:
Mijau je napisao/la:
inkerovac je napisao/la:

ma planovi su napravljeni i za plaće ima..

pojaćanja jedino ako nisu preskupa, ali teško je naći nekoga kvalitetnog , ztato je meni žao što štrok nije došao

a ko zna , možda je i on htio previše novaca

Štrok ima snage za 30 minuta ozbiljnog nogometa i takav nam netreba.Makar mi trenutno nijedan veznjak koji bi nam bio pojačanje ne pada napamet.Naravno da su tu izuzeti oni koji su nam nedostupni.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 pon 13 lip 2011, 19:31

Tak to ide kod transfera, izjaviš da te neki igrač zanima, skoro ga dogovoriš, onda mu drugi klubovi u zadnji čas ponude svotu kakvoj ne možeš konkurirati (za L.Štrbeca).

Mi bi ipak trebali potpisati Štrbeca, ali brata Hrvoja (srednji vezni). Isto je trenutno član Lokomotive.

Neki igrači traže odlazak, nisu zadovolji plaćom/statusom, a i neki belgijski klub se raspituje za Acu.

Mirko13

Broj postova : 300

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 13 lip 2011, 20:13

Nije Hrvoje ali Filip je lol!
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 pon 13 lip 2011, 20:26

Upravo kako su interovac i domi rekli, inter za ovakvu hrvatsku ligu ima još jedno od najsređenijih financijskih poslovanja. I nisu tu samo novci od prodaje igrača, dobiva se nešto i od sponzora i od grada, a i ŽNS bi trebao davati nešto ako se ne varam. Plus ulaznice(zarada od toga je mizerna, al po utakmici se zaradi za mjesečnu plaću najmanje 2, možda i 3 mlađa igrača, dakle mjesečno ih platimo barem četvero preko ulaznica).
Nama ni ne treba neka rastrošnost, samo treba ulagati u mlade igrače jer je to najbolji put. Kasnije, nakon 2-3 sezone ih prodaš i opet si financijski bezbrižan najmanje 7-8 mjeseci.
zagorec92
zagorec92

Broj postova : 769

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 pon 13 lip 2011, 22:33

Mijau je napisao/la:Nije Hrvoje ali Filip je lol!

Pardon, tolko imena da mi se sve mota Smile

Mirko13

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac uto 14 lip 2011, 14:08

Znaci došao Filip Štrbec, a otišli Matej Vulić i Danijel Vincelj!

Meni je Vincelj ono malo utakmica šta sam ga gledao bio stvarno dobar! Šteta mislim da je on mogao dobiti priliku!

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  domi sri 15 lip 2011, 17:02

Skender i Brezovec napustili Maksimir

Dvojica Dinamovih igrača napustila su zagrebačke Modre. Veznjak Josip Brezovec prešao je u Slaven Belupo, a vratar Marin Skender odlazi kao slobodan igrač.

rekao sam da će skender otići , a i za brezovca se otprilike pretpostavljalo

po meni je brezovec kvalitetan igrač, i baš ono što nama treba

skendera sam već ranije naveo kao opciju, mada ja ga još uvijek pamtim od ranijih dana , sad pomalo stagnira,i čini mi se da je samo jednom u kupu branio za dinamo

neznam koliko su za nas realne bile ove opcije...

zna li netko možda koliko je slaven platio brezovca...jer sumnjam da su u tako dobro situaciji da su nešto previše platili

domi

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri 15 lip 2011, 22:07

poslovna tajna:-)
Maminjo ucinio uslugu varteksu pa ga prodo prvom tko je pitao

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  domi čet 16 lip 2011, 09:23

evo i mediji si objavili da smo odbili ponudu anderlechta , to može biti samo dobro

mislim da bi i bilo glupo prodavati trajkovskog kad pokazuje toliko potancijala, a odigrao svega 15 utakmica

sad se uigrao i mislim da će sljedeće sezone zabiti puno više od 4 gola Very Happy

a osim toga ponuda za njega neće nedostajati, nemoramo 1. prihvatiti Very Happy

domi

[Vrh] Go down

Postaj  Admin čet 16 lip 2011, 17:11

Barišić ima ponudu od albanskog prvoligaša, Bosec isto ima ponuda iz inozemstva
Laljak je rekao da se ne zuri s prodajama i da ce se sve opcije odvagnut
Pretpostavljam da ce njih 2 otic a Trajkovski ostat jos jos bar sezonu, mozda i za kvalifikacije za europu;-)
Pa jos ak zabije koji gol, cijenu jos par milja gore il stavit stavku o povecem postotku iduce prodaje
ugl mediji su (opet) malo pretjerali u naslovima o prezivljavanju

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac čet 16 lip 2011, 18:18

Održana prozivka...

Danas je u jutarnjim satima održana prozivka igrača za novu nam sezonu 2011/12. Na treningu, koji je započeo u 09.3o sati pojavili su se slijedeći igrači:
Santini, Jurić-Bare, Škof, Cingulin (vratari), Ćosić, Yankep, Kotarski, Šarić, Bosec, Gorgiev, Valentić, Gulić, Jančetić, Abilaliaj, Babić, Budimir, Mršić, Blažević, Kramarić, Oršić, Ščrbec.
Dakako, bilo je tu još nekih novih igrača, a za koje će se kroz nekoliko dana znati njihov status, te ćemo Vas o tome pravodobno izvijestiti ovdje na našim stranicama. Uz navedene igrače, opravdano su odsutni: Trajkovski (smrtni slučaj u obitelji), Herceg (bolestan), Balić (reprezentacija), Barišić (traži novi angažman), Todorčev (obiteljske obveze).

Barišić ce izgleda sigurno otići u prvaka Albanije! Super je šta Bosec ima ponudu, pa se možda za njega nešto odštete dobije!

Trajkovskom ako ne bude ozljeda cijena može samo rasti i mislim da bi vrhunac trebao biti poslije ove sezone ili u njezinoj stanci! Ako pocne zabijati što bi vrlo lako mogao, ponude ce frcati na sve strane!

Ako su sada dvije milje onda ce biti četiri!

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  domi čet 16 lip 2011, 20:22

barišić je bio standardan ove sezone...nadam se da nećemo opet imati problema sa stoperima

domi

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau čet 16 lip 2011, 21:33

Trebat će stopera dva ako Barišić ode.Da mi je znati ko traži Boseca to me je šokiralo kad sam pročitao i nasmijalo pa Bosec je na proljeće odigrao jednu utakmicu i sad ga traže.80 posto momčadi je ostalo isto to je dobro.Al mi nije drago da nema pojačanja jer me to to veseli čitati i pratiti ko dolazi i odlazi.Mogli su bar izmisliti par igrača samo da nas napale na njihov dolazak.Ja bi Ješea i Drpića okorjele kockere doveo i obrana bi bila granitna lol! Otkupio Palića Chagu i Kramarića iz Dinama i borio se sa Dinamom za prvaka. pig
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  žuta boja © čet 16 lip 2011, 22:29

Mijau je napisao/la:Da mi je znati ko traži Boseca to me je šokiralo kad sam pročitao i nasmijalo pa Bosec je na proljeće odigrao jednu utakmicu i sad ga traže.
Ja bi Ješea i Drpića okorjele kockere doveo i obrana bi bila granitna lol! Otkupio Palića Chagu i Kramarića iz Dinama i borio se sa Dinamom za prvaka. pig
Bosec se dokazao kad je igrao, a sad neigra, pa mu je pala cijena, zato ima interesa

Ješe i Drpić.... Inker 2011/2012 - Page 3 3134877282 Inker 2011/2012 - Page 3 3134877282

a što se tiče otkupa....zašto kad ih možemo posudit:D

Palić - čak nam smo bolje igrali kak je otišao tak da ga nebi vracao

Kramarić - nije nam potreban

Chago - meni jedan od dražih veznih dinamovaca

žuta boja ©

Broj postova : 121

https://divlje-svinje.forumcroatian.com/

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau čet 16 lip 2011, 22:52

Otkup zato jer bi kod nas eksplodirali i onda bi ih nekom prodali i uzeli lovu.Posudbe ne nose niš dobroga jer imaš koristi samo tu sezonu ili polusezonu.A sad recimo imamo Oršića i Blaževića i Trajkovskog koji su naši i klub će zaraditi na njima.Sjeti se kad smo od Dinama uzimali igrače tipa Cavrić Šarić Grga Kwedi itd em smo bili loši na tablici em su nas zvali Dinamov mlađi brat Evil or Very Mad em nismo imali koristi od toga.Sva sreca da su u klubu skuzili da treba razvijati svoje igrace i prodavati ih i to je jedini put za klub u Hnl-u.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  domi čet 16 lip 2011, 23:29

Mijau je napisao/la:....jer me veseli čitati i pratiti ko dolazi i odlazi

mene isto...

dajte bacajte unutarnje informacije vi koji znate Very Happy

domi

[Vrh] Go down

Postaj  žuta boja © čet 16 lip 2011, 23:38

Mijau je napisao/la:Otkup zato jer bi kod nas eksplodirali i onda bi ih nekom prodali i uzeli lovu.Posudbe ne nose niš dobroga jer imaš koristi samo tu sezonu ili polusezonu.A sad recimo imamo Oršića i Blaževića i Trajkovskog koji su naši i klub će zaraditi na njima.Sjeti se kad smo od Dinama uzimali igrače tipa Cavrić Šarić Grga Kwedi itd em smo bili loši na tablici em su nas zvali Dinamov mlađi brat Evil or Very Mad em nismo imali koristi od toga.Sva sreca da su u klubu skuzili da treba razvijati svoje igrace i prodavati ih i to je jedini put za klub u Hnl-u.

i dalje bi nas tako zvali bez obzira na posudbe, da nije lokomotive
i dalje vecina misli da nam je pol ekipe na posudbi iz dinama, ili da cemo im ih dat tj prodat za male novce, zato mi je intervju s Trajkovskim kada je rekao da ga en zanima Dinamo, jedan od najdražih u zadnjih 10ak godina
a za posudbe....mislio sam da se kuži da se zezam, jedna, dvije posudbe ok, ali mislim da imamo dovoljno dobre igrače da možemo bez toga, bez obzira jesu igrači iz dinama ili nekog drugog kluba, naravno osim u izvanrednim situacijama

žuta boja ©

Broj postova : 121

https://divlje-svinje.forumcroatian.com/

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 pet 17 lip 2011, 22:28

S kim se pregovara?

Pošto je nažalost otišao Barišić mjesto stopera je postalo jedno od važnijih prioriteta. I da je on ostao sve jedno bi došao novi stoper, a ovako će vjerojatno dva nova doći.
Pregovara se sa Bonacinom, bivšim igračem Šibenika, stoperima Dragovoljca Lekom i Grgićem.

Za Acu nema prave, zadovoljavajuće ponude (još), ali raspitivanja su sve češća i trenutno je na cijeni od 1.000.000 eura. Menadžeri javljaju da će uskoro neki belgijski klub poslati konkretnu ponudu oko negdje navedene cifre.
U klubu su odmah nakon sezone najavili da će nekog morati prodati jer primanja sponzora su mizerna ko i u većini klubova, čak i u Dinamu imaju slične probleme. Nažalost za Balića ili kojeg drugog lakše zamjenivog igrača (Arber,Yankep) ponuda nema.

Po meni Bosec nije dokazao da je igrač za Inter, prvu ligu. Previše krivih poteza, nesigurnosti, premalo samopouzdanja i smisla za igru. Istina da sve to dolazi kroz kontinuiranu igru, ali bile su tu pripremne utakmice, treninzi i prema trenerovom mišljenju bio je sve lošji, zato i nije igrao. Bio bih među najsretnijima kad bi on uspio u Inter pošto smo išli u istu školu, ali objektivo po meni to nije to.

Isto tako mislim da su posudbe i suradnja s Dinamom kratkoročno bile jako dobre (bar u prvih par godina, kasnije jedan za drugim sve lošiji), dok se nismo stabilizirali i došli u mogućnost da sami pronalazimo i dovodimo kvalitetne mlade ili iskusnije igrače i dok nismo imali u školi igrače za prvu momčad. Pa i Karlovac, skoro svi Zg klubovi teže takvoj suradnji i danas.
Možda malo glupi primjer ali kad sam igral Managera pri ulasku s timom u prvu ligu uvijek sam dvije-tri sezone posuđivao dosta igrača Smile Smile

Dugoročno se pak pokazalo kao u nekim dijelovima loš potez. Istina možemo se pohvaliti da smo u momčadi imali Modirća, Dudua, Čarlija, Lovrena... Ali to stalo povezivanje s Dinamom i taj imidž koji nas prati je stvarno postao pre naporan. Vjerujem da će se kroz 5-6 godina to promjeniti, ipak vrijeme liječi sve...

Mirko13

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pet 17 lip 2011, 23:38

Samo ne Bonacin.Pokraj njega i Valentić izgleda ko profinjeni tehničar.To je sirovina kakvu od Iftića nismo imali:lol: Grgić i posebno Leko mi se čine kao bolja rješenja bez obzira kaj su igrali u najgoroj momčadi lige.Potpisao je i taj Ugrina baš me zanima kakav je.Ko bi rekao da ćemo plakati za Barišićem ali uz Gulu odotraga ko god dođe dobro je došao.Makar bi ja ko stoperski par forsirao Gulića i Hercega čini mi se da je Herceg planiran kao desni bek.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 5. Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

[Vrh]

- Similar topics