5. kolo Lučko - INTER
+2
StaJaZnam
inkerovac
6 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: 5. kolo Lučko - INTER
Admin je napisao/la:Mijau dodes sutra? Netko drugi?
Naravno.
Mijau- Broj postova : 5105
Ja sam u Kranjčevićevoj nažalost, tako da Mijau sam se pobrini za grickalice.
Pecelj- Broj postova : 2970
*eb* zivot. Znaci prijenos inkera danas na kreatoru. Inam sportsku paket al nemam kreator jer je on u moto paketu. Aj dobro kupit cu tekmu za 20kn. I nemaju tu opciju kao da ju kupim. I sad bi moro kupovat moto paket da gledam kreator. Pa *eb* vam mater
inter100- Broj postova : 1594
obično te njihove streamove imaš na netu, googlaj, pa ak bude baci link i nama
[You must be registered and logged in to see this link.]
ovdje se prenosi njihov kanal ak sam dobro shvatio
StaJaZnam- Broj postova : 530
StaJaZnam je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Tooooo ipak cu gledat
Prvo poluvrijeme katastrofa. Kako negledljiv nogomet
Tri boda su tu, misija obavljena, utakmica za zaborav
Kak je stream izgledao jeste vidjeli "novinarku" na kraju koja je imala razgovor sa trenerima?
Mijau je napisao/la:Kak je stream izgledao jeste vidjeli "novinarku" na kraju koja je imala razgovor sa trenerima?
prava profesionalka
stream je bio dobar, slika dobra, komentator ok, nije pizdarije neke pričo, više od toga nemreš ni očekivat, gledalo je 15 ljudi pa je radilo perfektno bar meni al kad bi 50-ak ljudi se spojilo već bi crkavalo vjerojatno.
Gledao sam cijelu tekmu, dosadna nemilo. Po meni je Filipović danas bio naš najbolji igrač
Slavlje u Mcdonaldsu poslije utakmice sa Lučkim.
kakav gušt, već sam zaboravio kak je to gledati inker na telki, jedva čekam povratak u prvu ligu i gledanje apsolutno svih tekmi !!!!
gledao prvih pol sata i uključim na korner, vidim 0-0 i taman gol, neprocijenjivo
ovakve tekme lome prvenstvo, uvijek smo ih gubili prošle godine pa smo završili gdje smo završili. u vikendu gdje su svi osim dugopolja kiksali izboriti ovako "šugavu" pobjedu nitko sretiniji od mene.
gledao prvih pol sata i uključim na korner, vidim 0-0 i taman gol, neprocijenjivo
ovakve tekme lome prvenstvo, uvijek smo ih gubili prošle godine pa smo završili gdje smo završili. u vikendu gdje su svi osim dugopolja kiksali izboriti ovako "šugavu" pobjedu nitko sretiniji od mene.
Bio sam na utakmici i nije mi uopce bila dosadna!
Bilo je točno onakva kakvu sam najavio! Zbog terena nisi niti mogao složiti normalnu akciju cak i ako si sposoban za to!
Odlučili su prekidi! Kao što odlučuju vecinu utakmica!
Moramo biti opasni iz prekida i moramo ih dobro braniti! Ako cemo tako i dalje, onda cemo imati dobre rezultate!
Igra je bila za zaborav, ali imaju opravdanje u terenu!
Po meni je Filipović bio među lošijima! Opet je napravio par gluposti! Ustvari teško je ocjenjivati igrace zbog stvarno loših uvjeta! Bitno je da su pobjedili!
Šteta šta su Hanžek i Šlogar nestali s klupe! Da li su Australac i Zubak toga vrijedni!
Bilo je točno onakva kakvu sam najavio! Zbog terena nisi niti mogao složiti normalnu akciju cak i ako si sposoban za to!
Odlučili su prekidi! Kao što odlučuju vecinu utakmica!
Moramo biti opasni iz prekida i moramo ih dobro braniti! Ako cemo tako i dalje, onda cemo imati dobre rezultate!
Igra je bila za zaborav, ali imaju opravdanje u terenu!
Po meni je Filipović bio među lošijima! Opet je napravio par gluposti! Ustvari teško je ocjenjivati igrace zbog stvarno loših uvjeta! Bitno je da su pobjedili!
Šteta šta su Hanžek i Šlogar nestali s klupe! Da li su Australac i Zubak toga vrijedni!
inkerovac- Broj postova : 1511
Hanžek se ozlijedio u prvoj minuti juniorske utakmice gležanj otišao.Za Šlogara neznam možda je i on ozlijeđen.Zubak bu nam dobro došao bute vidjeli.
Hanžek se vraca za Novigrad, bio bi i za Bistru spreman al nema potrebe riskirat
Za Šlogara nisam ni ja ziher, moguće da je isto neka manja ozljeda
Što se tiče Filipovića , ne znam stvarno što reći, nekad odigra tako dobro, zareda par odličnih poteza, a onda napravi početničku grešku, al vidi se da se (opet) trudi, prošlu sezonu je par tekmi bezvoljno odigrao, sad sve više izgleda na pravog igrača, mislim da mu ovosezonski stoperski par više odgovara, a ove neke "greškice" treba istrpit....
Za Šlogara nisam ni ja ziher, moguće da je isto neka manja ozljeda
Što se tiče Filipovića , ne znam stvarno što reći, nekad odigra tako dobro, zareda par odličnih poteza, a onda napravi početničku grešku, al vidi se da se (opet) trudi, prošlu sezonu je par tekmi bezvoljno odigrao, sad sve više izgleda na pravog igrača, mislim da mu ovosezonski stoperski par više odgovara, a ove neke "greškice" treba istrpit....
Admine onaj ogromni iz Lučkog je 97. godište.
Mijau je napisao/la:Admine onaj ogromni iz Lučkog je 97. godište.
Evo ga u kadetima prošle sezone.....
[You must be registered and logged in to see this image.]
treba dovesti tog, odlično izgleda.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» 26. kolo INTER - Lučko
» 11 kolo Lučko - INTER
» 16.kolo 2 HNL Inter-Lučko
» 26.kolo 2 HNL Lučko-Inker
» 9. kolo Osijek - INTER