20.kolo 2 HNL Inker-Cibalia
5 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: 20.kolo 2 HNL Inker-Cibalia
To je istina. mi i par staraca koji epski vrijedjaju jedino nekaj vrijedimo.
Epohalno važna pobjeda koja je nama trasirala put prema prvoj ligi, cibalija vise nema nikakve sanse i mozemo igrati s puno manje pritiska.
Ako sad ne udjemo u prvu ligu necemo bas nikad - gorici su otisli kis i loncarevic i sva vrata su nam otvorena. Sve je na nama.
Epohalno važna pobjeda koja je nama trasirala put prema prvoj ligi, cibalija vise nema nikakve sanse i mozemo igrati s puno manje pritiska.
Ako sad ne udjemo u prvu ligu necemo bas nikad - gorici su otisli kis i loncarevic i sva vrata su nam otvorena. Sve je na nama.
Pecelj- Broj postova : 2970
Ne treba zaboraviti da samo mi, cibalija i HD imamo uvjete za licencu. Tesko da gorica moze stici napraviti sve do 5tog mj.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Mijau- Broj postova : 5105
Evo gola.Kak je to ušlo u gol nije mi jasno.Očito je vjetar odigrao ulogu.
Pa ajde dobro su odigrali taj dupli pas još je obrambenog crvenog poslo u krivu stranu, al da kaj se tiče udarca bez vjetra to ne bi došlo do gola
StaJaZnam- Broj postova : 530
Delegat je napisao da je na tekmi bilo 500 ljudi!
Sljedeću igramo protiv Rudeša doma. To bi trebali dobit
inter100- Broj postova : 1594
Sesvete-Gorica 1:1 ostajemo prvi a Sesvete su 6 bodova iza nas i sljedeće kolo idu u Bistru di će im biti pakleno.
Gorica bez kiša i lončarevića druga priča. Oni da su dobili imotski i danas pobjegli bi opako, ovako je psihološka prednost na našoj strani. Pobjeđivat će oni ali neće to biti niti sjena one gorice od jeseni koja skoro pa nije kiksala.
Sad ili nikad
Sad ili nikad
Što mislite, hoće li Gorica dobiti licencu za prvu HNL sljedeće godine?
Trenutačno je stanje da licencu i u teoriji možemo dobiti samo mi, cibalia i HD. Iako ćemo i mi imati opakih problema jer npr. ako i uđemo u prvu ligu znam da ćemo morati srediti par stvari kako bi maxTV prenosio utakmice iz zaprešića. Dragovoljac i Cibalia imaju još gorih problema oko financija.
Gorica za sad može dobiti licencu samo ako im mi ustupimo stadion dok ne urede svoj (reflektori min cca 10mil kn). Oni su na zimu rekli da ne žele u prvu ligu dok se kod njih ne napravi sve oko stadiona i pomoćnih. Ako se unutar godinu dana realizira ono s HNSom oni idu gore i više ih nitko nikad neće izbaciti iz prve lige.
Gorica za sad može dobiti licencu samo ako im mi ustupimo stadion dok ne urede svoj (reflektori min cca 10mil kn). Oni su na zimu rekli da ne žele u prvu ligu dok se kod njih ne napravi sve oko stadiona i pomoćnih. Ako se unutar godinu dana realizira ono s HNSom oni idu gore i više ih nitko nikad neće izbaciti iz prve lige.
Pecelj je napisao/la:Trenutačno je stanje da licencu i u teoriji možemo dobiti samo mi, cibalia i HD. Iako ćemo i mi imati opakih problema jer npr. ako i uđemo u prvu ligu znam da ćemo morati srediti par stvari kako bi maxTV prenosio utakmice iz zaprešića. Dragovoljac i Cibalia imaju još gorih problema oko financija.
Vrlo pozitivna stvar, Gorica nema ambicije ove godine ući u prvu HNL(odlazak Kiša i Lončarevića pokazatelj), ali zato sljedeću sezonu(kad se najvjerojatnije realizira to sa HNS-om) onda će u lov na prvu ligu. Jer ako oni ove godine slučajno budu prvi( 99% neće), a ne dobiju licencu, mi direktno ulazimo u prvu ligu
Da. Iako bolje da mi budemo prvi zato što su pred ispadanjem klubovi koji imaju vrhunske zaštitnike (istra pred kupnjom od amera - znamo da je rijeka ispala kad je dosao volpi ali su je ostavili, zadar ima štimca, a osijek je uvijek tu negdje s mamićem na liniji). Tko zna što monstrumi iz hnsa mogu iskombinirati iako ne bi bilo loše da i nas zafrknu pa nek nam onda nakon god dana suda naprave kamp kao što gorici rade pomoćne .
stvarno ne znam tko će ispasti ali volio bi da to ne bude zadar pa da iduce godine štimac ode a oni budu zadnji. Tako bi mi dobili godinu dana fore da stabiliziramo momčad.
stvarno ne znam tko će ispasti ali volio bi da to ne bude zadar pa da iduce godine štimac ode a oni budu zadnji. Tako bi mi dobili godinu dana fore da stabiliziramo momčad.
Pecelj je napisao/la:Da. Iako bolje da mi budemo prvi zato što su pred ispadanjem klubovi koji imaju vrhunske zaštitnike (istra pred kupnjom od amera - znamo da je rijeka ispala kad je dosao volpi ali su je ostavili, zadar ima štimca, a osijek je uvijek tu negdje s mamićem na liniji). Tko zna što monstrumi iz hnsa mogu iskombinirati iako ne bi bilo loše da i nas zafrknu pa nek nam onda nakon god dana suda naprave kamp kao što gorici rade pomoćne .
Svejedno mi je ko će ispast od ova dva kluba: Zadar i Istra
Najbitnije da mi budemo prvi(ulazak u prvu ligu). Jooooooj, ak uđemo, pa to će biti dani ponosa i slave. Ne mogu vam opisat koliko mi nedostaje prva liga, dosta mi je više ovog *eb* kad igramo sa Segestom i tak tim diklićima, oću Hajduka pobjedit na Poljudu!!!
Normalno da će dobiti licencu Gorica to bar nikad nije bilo upitno.Upitno je hoće li biti prvi na kraju jer su dosta slabiji.Ja zelim da iz prve lige ispadne Uljanik jer ih nikad nisam volio još dok nije bilo foruma ja sam im *eb* mater na knjigi gostiju Inkerove stranice i mogu se pohvaliti sloganom Pušite kurac Puležani vi niste Hrvati nego srbo-talijani! Onda smo se borili za ulazak u prvu sa njima a Scoria im je bio trener.Sjećam se utakmice doma INker-ULjanik bilo je oko 5 somova ljudi vjerovali ili ne nije bilo stolica osim onih zutih ispod krova dočekali smo autobus sa igračima Uljanika pokazivali im gole guzice a moj pomoćnik je imao majcu na kojoj je sa izolirbantom bilo napisano PU=YU.To su bila zlatna vremena kolko smo neugodni i bezobrazni bili Tonči Kukoć je mala beba za nas po bezobrazluku.
Ja stvarno ne vidim kak ce se pojaviti reflektori na stadionu gorice. Sve drugo se da srediti, ali to?!
O ovim dobrim starim vremenima često razmišljam i samo mi dvije stvari padaju na pamet:
1) koliko su toga s...li zekići
2) koliko štete je zdravko mamić nanio hrvatskom nogometu jer više nema neizvjesnosti skoro oko ničega. Kažem vam druga liga je 20x neizvjesnija od bilo čega u prvoj jer tamo mamić i mafija režiraju sve. Trebalo.bi drogeraša zatvoriti i onda jedno 2 3 god imati normalnu ligu prije nego se ljudi vrate. Ak je inker mogao imati 3 4 tisuce na stadionu u drugoj ligi a sad to nw moze nitko osim hajduka svima je jasno koliko smo zabrazdili.
O ovim dobrim starim vremenima često razmišljam i samo mi dvije stvari padaju na pamet:
1) koliko su toga s...li zekići
2) koliko štete je zdravko mamić nanio hrvatskom nogometu jer više nema neizvjesnosti skoro oko ničega. Kažem vam druga liga je 20x neizvjesnija od bilo čega u prvoj jer tamo mamić i mafija režiraju sve. Trebalo.bi drogeraša zatvoriti i onda jedno 2 3 god imati normalnu ligu prije nego se ljudi vrate. Ak je inker mogao imati 3 4 tisuce na stadionu u drugoj ligi a sad to nw moze nitko osim hajduka svima je jasno koliko smo zabrazdili.
Gorica sad igrače plaća na ruke i imaju stipendijske a mi to nemremo jer smo profi kub pa trošimo duplo više od njih.Možda igrače ne plaćamo ali državu moraš i tu je ogromna razlika u lovi.Za prvu ligu bi im trebalo 10 milja kuna +reflektori nisam siguran da im je grad tak moćan da to osigura.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» 30. kolo INKER - Cibalia
» 29.kolo 2 HNL Cibalia-Inker
» 21.kolo Cibalia - INKER
» 9.kolo 2 HNL Cibalia-Inter
» 3. kolo Cibalia – INTER 04.08.12 u 20:00h
» 29.kolo 2 HNL Cibalia-Inker
» 21.kolo Cibalia - INKER
» 9.kolo 2 HNL Cibalia-Inter
» 3. kolo Cibalia – INTER 04.08.12 u 20:00h