22. kolo INTER - Rijeka
3 posters
Stranica 1 / 1.
22. kolo INTER - Rijeka
Zadnjih 10 utakmica protiv Rijeke u Zaprešiću:
2:1
2:2
3:0
1:1
1:0
2:0
0:0
Tradicija je dobra ali treba već i pobijediti!
Imati ćemo Puljića u napadu! Postonjski jako dobar protiv Cibalie!
Čvrsto u obrani, precizni u igri s brzim otvaranjima! Puljić s dobrim udarcima iz daljine!
Moramo znati iznijeti loptu nakon riječkog napada! Zanima me kako će Postonjski to raditi!
Nadam se dobroj igri s naše strane!
2:1
2:2
1:0
2:0
Tradicija je dobra ali treba već i pobijediti!
Imati ćemo Puljića u napadu! Postonjski jako dobar protiv Cibalie!
Čvrsto u obrani, precizni u igri s brzim otvaranjima! Puljić s dobrim udarcima iz daljine!
Moramo znati iznijeti loptu nakon riječkog napada! Zanima me kako će Postonjski to raditi!
Nadam se dobroj igri s naše strane!
inkerovac- Broj postova : 1511
Re: 22. kolo INTER - Rijeka
Covic;Bosec-Fila-Komorski-Mesfin;Postonjski-Saric;Polizzi-Blazevic-Mujagic;Pulja
Ja bih tako igrao, iako Brlecic zasluzuje igrat u pocetnih 11, ali ima problema sa zadnjom ložom
Ja bih tako igrao, iako Brlecic zasluzuje igrat u pocetnih 11, ali ima problema sa zadnjom ložom
inter100- Broj postova : 1594
Rođen sam na sjeveru slušajte me svi!!
Odigrali smo dosta borbeno, u jednom dijelu i s dobrim ritmom!
Kod prvog gola Mazalović stoji, gleda i pušta igrača Rijeke na udarac! Nedopustivo pogotovo za šestu minutu igre! Zašto je on igrao stvarno mi nije jasno!
Brzo smo se i sretno vratili, ali konstantno gledanje naša četiri igrača u dvobojima s jednim igračem Rijeke je jednom moralo biti kažnjeno!
Uglavnom nije bilo tako loše jer se borbenost vidjela!
Split pobijedio, Cibalia je trebala osvojiti bod, tako da moramo igrati, a ne samo odrađivati posao!
Sljedeća protiv Dinama koji je očajan! Ako izgubimo, a sudac nije očigledno pomogao Dinamo onda badava pripreme!
Kod prvog gola Mazalović stoji, gleda i pušta igrača Rijeke na udarac! Nedopustivo pogotovo za šestu minutu igre! Zašto je on igrao stvarno mi nije jasno!
Brzo smo se i sretno vratili, ali konstantno gledanje naša četiri igrača u dvobojima s jednim igračem Rijeke je jednom moralo biti kažnjeno!
Uglavnom nije bilo tako loše jer se borbenost vidjela!
Split pobijedio, Cibalia je trebala osvojiti bod, tako da moramo igrati, a ne samo odrađivati posao!
Sljedeća protiv Dinama koji je očajan! Ako izgubimo, a sudac nije očigledno pomogao Dinamo onda badava pripreme!
inkerovac- Broj postova : 1511
Mazi i Pulja nisu bili na nivou...mogli smo bolje proc al smo inali srece da ne dozivimo potop kak smo plivali u nekim situacijama
Similar topics
» 23. kolo Rijeka - INTER
» 8 kolo INTER - Rijeka
» 2. kolo Rijeka - INTER
» 31 kolo 1 HNL Rijeka-INTER
» 10.kolo 1 HNL Rijeka-Inter
» 8 kolo INTER - Rijeka
» 2. kolo Rijeka - INTER
» 31 kolo 1 HNL Rijeka-INTER
» 10.kolo 1 HNL Rijeka-Inter
Stranica 1 / 1.