31 kolo 1 HNL Rijeka-INTER
2 posters
Stranica 1 / 1.
31 kolo 1 HNL Rijeka-INTER
Čović- Čale, Filipović, Komorski, Bosec- Šarić, Postonjski - Mesfin(Otto), Polizzi(Blažević), Kolar - Puljić(Mamut)
Gledajući sve utakmice garantiram da je ovo naš najbolji sastav! Da li je to dovoljno da pobjedimo Rijeku najvjerojatnije nije, ali uvjeren sam da smo ovako igrali u kontinuitetu ne bi imali 14 utakmica bez pobjede.
inkerovac- Broj postova : 1511
Re: 31 kolo 1 HNL Rijeka-INTER
Inkerovac nemoj misliti da cemo izac s ovakvim sastavom. Ovo je preofanzivno za Toplaka. Normalno da cemo odigrati katastrofa prvo poluvrijeme protiv Cibalije kad smo igrali s 5 obrambenih, 3 vezna od toga 2 defanzivna. Koji kurac se dogada sa Samirom?? Jedva cekam kraj sezone
inter100- Broj postova : 1594
Razotkrio sam Mijaua na Instagramu. Covjek je bezveze oso s foruma
inter100- Broj postova : 1594
Katastrofa! Toplak se totalno pogubio! Šarić na liberu! Nakon isključenja Komorski na lijevom beku!
Jedino Pollizzi igra! Naravno da ga je gurnuo na krilo poslije isključenja! Pa to bi bilo smiješno, da nije žalosno!
Komorski u svom elementu, sve je sam poklonio! Reakcije igrača komične, dva gola smo si sami dali!
Ovom Toplakov promjenom sustava postali smo smiješni! Prije smo barem imali neku glavu i rep, sada smo potpuno izgubljeni!
Ako ćemo ovako i dalje igrati, sigurno gubimo od Splita u Zaprešiću!
Jedino Pollizzi igra! Naravno da ga je gurnuo na krilo poslije isključenja! Pa to bi bilo smiješno, da nije žalosno!
Komorski u svom elementu, sve je sam poklonio! Reakcije igrača komične, dva gola smo si sami dali!
Ovom Toplakov promjenom sustava postali smo smiješni! Prije smo barem imali neku glavu i rep, sada smo potpuno izgubljeni!
Ako ćemo ovako i dalje igrati, sigurno gubimo od Splita u Zaprešiću!
inkerovac- Broj postova : 1511
Similar topics
» 23. kolo Rijeka - INTER
» 8 kolo INTER - Rijeka
» 22. kolo INTER - Rijeka
» 2. kolo Rijeka - INTER
» 10.kolo 1 HNL Rijeka-Inter
» 8 kolo INTER - Rijeka
» 22. kolo INTER - Rijeka
» 2. kolo Rijeka - INTER
» 10.kolo 1 HNL Rijeka-Inter
Stranica 1 / 1.