12. kolo 1.HNL INTER - Dinamo
+4
inkerovac
Mijau
StaJaZnam
Admin
8 posters
Stranica 3 / 5.
Stranica 3 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 12. kolo 1.HNL INTER - Dinamo
Daj da sve procitamo:)Mijau je napisao/la:Lijepi tekst Juranovića danas o odnosu Dinama i Inkera.Ukratko Laljak nie htio biti rob i sad dobijamo po pički.
Zoran Mamić veli "Da je ovo bilo na pravom nogometnom stadionu pred 20-30 tisuća ljudi bio bi spektakl" Eto nek je tvoj maksimir pravi stadion.. otkad je postao trener ljigaviji je gotovo i od buraza
StaJaZnam- Broj postova : 530
[img][You must be registered and logged in to see this image.][/img]
Nemrem bolje od ovoga ali mislim da se vidi pročitati.
Nemrem bolje od ovoga ali mislim da se vidi pročitati.
Mijau- Broj postova : 5105
[img][You must be registered and logged in to see this image.][/img]
Mijau je napisao/la:Lijepi tekst Juranovića danas o odnosu Dinama i Inkera.Ukratko Laljak nie htio biti rob i sad dobijamo po pički.
Ne bi rekao da je baš tako lijep! Ima dosta neistina tipa Piškor dinamov igrač, Eduardo se borio za naslov 2005, spominje Dragičevića koji je za nas igrao kad smo ispadali u treću ligu!
Istice neku zaradu od transfera u Dinamo, a gotovo cijela liga ima veću cifru od Inkera!
Istina je da smo par sezona počeli pretjerivati s posudbama! U to vrijeme se i forum pokrenuo pa znate kaj smo onda pricali! Tada je bio ukinut forum sa službene stranice jer smo upozoravali na neke stvari!
Prava istina je da Inker nikad nije bio filijala! Zato je i nastala Lokomotiva! Imao je posuđene igrače, ali filijala nije bio iako se naslučivala želja da to postane!
Također ne bi se složio da dobivamo po pički više nego smo to prije dobivali! I tada prvaci nismo smjeli biti i tada smo ispadali iz lige! I to kada je liga bila veća i puno lakša! Sada je to ipak liga 10 gdje nemaš puno klubova koji "smiju" ispasti!
Mi smo sada puno ozbiljniji što se vidi i po radu uprave Inkera koja trenutno stvarno radi na granici svojih mogučnosti, i brine se za neke segmente koje je prije ignorirala!
inkerovac- Broj postova : 1511
Dobro to su detalji Piškor je 50/50 naš i njihov,Dragičević nije ni bio Dinamov nego Mišov igrač kad je bio kod nas.Bitno je ovo na kraju kaj je istinito.Ako se sjećaš počeli su se iživljavati na nama kad im nismo htjeli pustiti i kad smo dobili golom dinamovca u duši 1:0.Nakon toga druge sezone je bilo 6:0 kad je Mamić rekao uništite ih jer nisu bili pokorni.Pa onda sad nedavno licenca HD-u a sad smo im opet zube pokazali bojim se da će se opet početi još jače iživljavati.I da će biti 30 penala do kraja sezone protiv nas.
Mijau je napisao/la:Dobro to su detalji Piškor je 50/50 naš i njihov,Dragičević nije ni bio Dinamov nego Mišov igrač kad je bio kod nas.Bitno je ovo na kraju kaj je istinito.Ako se sjećaš počeli su se iživljavati na nama kad im nismo htjeli pustiti i kad smo dobili golom dinamovca u duši 1:0.Nakon toga druge sezone je bilo 6:0 kad je Mamić rekao uništite ih jer nisu bili pokorni.Pa onda sad nedavno licenca HD-u a sad smo im opet zube pokazali bojim se da će se opet početi još jače iživljavati.I da će biti 30 penala do kraja sezone protiv nas.
Dragičević je bio Mišov te je došao zajedno s Vejićem i te sezone smo ispali u treću!
inkerovac je napisao/la:Mijau je napisao/la:Dobro to su detalji Piškor je 50/50 naš i njihov,Dragičević nije ni bio Dinamov nego Mišov igrač kad je bio kod nas.Bitno je ovo na kraju kaj je istinito.Ako se sjećaš počeli su se iživljavati na nama kad im nismo htjeli pustiti i kad smo dobili golom dinamovca u duši 1:0.Nakon toga druge sezone je bilo 6:0 kad je Mamić rekao uništite ih jer nisu bili pokorni.Pa onda sad nedavno licenca HD-u a sad smo im opet zube pokazali bojim se da će se opet početi još jače iživljavati.I da će biti 30 penala do kraja sezone protiv nas.
Dragičević je bio Mišov te je došao zajedno s Vejićem i te sezone smo ispali u treću!
Vejić je došao sa Ragužem iz Zagreba i vec smo bili u trećoj ligi.Debitirao je u Zaboku protiv Regeneracije mislim da Dragičević više nije bio kod nas.Tih godina smo bili filijala HD-a koji nam je davao juniore i igrao kod nas na stadionu.
Mijau je napisao/la:inkerovac je napisao/la:Mijau je napisao/la:Dobro to su detalji Piškor je 50/50 naš i njihov,Dragičević nije ni bio Dinamov nego Mišov igrač kad je bio kod nas.Bitno je ovo na kraju kaj je istinito.Ako se sjećaš počeli su se iživljavati na nama kad im nismo htjeli pustiti i kad smo dobili golom dinamovca u duši 1:0.Nakon toga druge sezone je bilo 6:0 kad je Mamić rekao uništite ih jer nisu bili pokorni.Pa onda sad nedavno licenca HD-u a sad smo im opet zube pokazali bojim se da će se opet početi još jače iživljavati.I da će biti 30 penala do kraja sezone protiv nas.
Vejić je došao sa Ragužem iz Zagreba i vec smo bili u trećoj ligi.Debitirao je u Zaboku protiv Regeneracije mislim da Dragičević više nije bio kod nas.Tih godina smo bili filijala HD-a koji nam je davao juniore i igrao kod nas na stadionu.
Jesi siguran? Nekako mi se cini da su on i Dragičević zajedno došli! U glavi mi je derbi začelja sa Samoborom u Zaprešiću! Mislim da su igrali i Dragičević i Vejić!
inkerovac je napisao/la:Mijau je napisao/la:inkerovac je napisao/la:Mijau je napisao/la:Dobro to su detalji Piškor je 50/50 naš i njihov,Dragičević nije ni bio Dinamov nego Mišov igrač kad je bio kod nas.Bitno je ovo na kraju kaj je istinito.Ako se sjećaš počeli su se iživljavati na nama kad im nismo htjeli pustiti i kad smo dobili golom dinamovca u duši 1:0.Nakon toga druge sezone je bilo 6:0 kad je Mamić rekao uništite ih jer nisu bili pokorni.Pa onda sad nedavno licenca HD-u a sad smo im opet zube pokazali bojim se da će se opet početi još jače iživljavati.I da će biti 30 penala do kraja sezone protiv nas.
Jesi siguran? Nekako mi se cini da su on i Dragičević zajedno došli! U glavi mi je derbi začelja sa Samoborom u Zaprešiću! Mislim da su igrali i Dragičević i Vejić!
100 posto siguran za Vejića bio sam na toj utakmici u Zaboku.Mate Dragićevića se ne sjećam.
Celik legenda, kaze necu komentirat sudenje al Beusan je uvijek govorio, napucana ruka sa pola metra nije ruka
Admin je napisao/la:Celik legenda, kaze necu komentirat sudenje al Beusan je uvijek govorio, napucana ruka sa pola metra nije ruka
I sad se Beusan grbav pravi.Nije reko ni da je penal ni da nije.Ali je rekao da je Soudaniju oprošten crveni.
Samo nek puše Zagreb i Osijek. To je na kraju dana najvažnije. Ovaj naš bod ovim porazom vrijedi 10x više.
Pecelj- Broj postova : 2970
Pusti njih treba gledati di je Split ako ih roknemo prestižemo ih.Makar ja bi bio presretan da dobijemo doma Istru,Osijek,Lokomotivu i Zagreb pa makar sve vani popušili do kraja polusezone.Znači 12 bodova do kraja to bi bilo 27 i prerfektan rezultat.Pecelj je napisao/la:Samo nek puše Zagreb i Osijek. To je na kraju dana najvažnije. Ovaj naš bod ovim porazom vrijedi 10x više.
Zadnja promjena: Mijau; ned 04 lis 2015, 22:27; ukupno mijenjano 1 put.
Ja se sam bojim blata i našeg ne treniranja do travnja. Sve drugo je laganini.
Pecelj je napisao/la:Ja se sam bojim blata i našeg ne treniranja do travnja. Sve drugo je laganini.
To su priče za malu djecu.Seoska igrališta su dobra i po kiši.Nek svaki dan treniraju na nekom drugom a u znak dobre volje taj klub za to dobije jedan termin na umjetnoj travi kad se napravi.Fini tereni su u Laduču,Drenju,Brdovcu,Zdencima i na Bistri a imamo i Skelalelo.Ni Real ne trenira na Bernabeu svaki dan zakaj bi mi trenirali na glavnom.
Mijau je napisao/la:Pecelj je napisao/la:Ja se sam bojim blata i našeg ne treniranja do travnja. Sve drugo je laganini.
To su priče za malu djecu.Seoska igrališta su dobra i po kiši.Nek svaki dan treniraju na nekom drugom a u znak dobre volje taj klub za to dobije jedan termin na umjetnoj travi kad se napravi.Fini tereni su u Laduču,Drenju,Brdovcu,Zdencima i na Bistri a imamo i Skelalelo.Ni Real ne trenira na Bernabeu svaki dan zakaj bi mi trenirali na glavnom.
Ti seljački klubovi samo jedva čekaj kako sj....... inker. mrze nas svi redom. Pa jesi vidio kaj je napravila bistra tj seljani na inkeru. nitko nas toliko ne mrzi.
Pojatno nam daje jer su Grad Zaprešić i tu ih Turk drži u ruci. Ovo na skeli je super ak se dovede u neko ok stanje, danas sutra da krademo klince sa Samoborske strane i kad napravimo kamp.
Ne mrze nas nego se mi ne ponašamo lijepo prema njima.Kad smo zadnji put igrali sa tim klubovima a idemo po Pakracu i ko zna di sve ne.Treba okupiti sve klubove seoske i dogovoriti suradnju sa njma.Od limaća do seniora.To je ispravan put.Da oni nas gledaju ko da smo mi Barcelona za njih i da se međusobno poštujemo.Pusti Bistrane oni će ovu avanturu u drugoj ligi plaćati još 10 godina.
A bilo bi i lijepo odigrati sa Samoborom prijateljsku oni su prvi u trećoj ligi.
kao i dragovoljac kad su umjesto nas ušli u prvu, a imali 5 mil poreznog duga.
slažem se ja da tu sve ima zašto i zato, ali poanta je da nas mrze i od njih trenutno nemamo nikakvu potporu. na kraju krajeva naši igrači izjavljuju da su dinamovci, što očekivati od seljačkih klubova.
Inker treba jačati postepeno, prvo kamp, a onda razmjestiti svoje ljude okolo po malim klubovima. ti klubovi ti za par termina na umjernoj travi i jednu garnituru dresova mogu svi redom biti "filijale".
slažem se ja da tu sve ima zašto i zato, ali poanta je da nas mrze i od njih trenutno nemamo nikakvu potporu. na kraju krajeva naši igrači izjavljuju da su dinamovci, što očekivati od seljačkih klubova.
Inker treba jačati postepeno, prvo kamp, a onda razmjestiti svoje ljude okolo po malim klubovima. ti klubovi ti za par termina na umjernoj travi i jednu garnituru dresova mogu svi redom biti "filijale".
Pecelj je napisao/la:kao i dragovoljac kad su umjesto nas ušli u prvu, a imali 5 mil poreznog duga.
Ti klubovi vjerojatno imaju više dresova i lopti od nas. Kakav kamp ti spominješ pa samo umjetnu radimo.Evo recimo momčad ide jedan dan u Laduč odraditi trening tamo se skupe klinci koi tamo treniraju oni bolji mogu odraditi i dio treninga kad daju Zulimu i Bilobrku može i neki dečec iz Laduča igrati ševu.Pa se slikaju pa daju 10 karti za nasu utakmicu pa se speče roštilj i svi sretni i zadovoljni.Samo ti treba PR za tak nekaj.Ako se glupi ljudi slikaju sa *eb* hokejašima a neznaju ni pravila onda bi se slikali i sa Ilijom kad bi im neko reko da je to super.
sa svim se apsolutno slažem.
ja govorim o kampu koji ćemo napraviti kad prodamo Iliju u Juventus za 15 mil € i kad mu mandžukić bude zamjena.
sjeti se samo tekme prijateljske s onim englezima kad se prodavao roštilj i piva. da je svaka tekma tak došlo bi ti 5000 ljudi samo zbog banovih ćevapa.
ja govorim o kampu koji ćemo napraviti kad prodamo Iliju u Juventus za 15 mil € i kad mu mandžukić bude zamjena.
sjeti se samo tekme prijateljske s onim englezima kad se prodavao roštilj i piva. da je svaka tekma tak došlo bi ti 5000 ljudi samo zbog banovih ćevapa.
Pecelj je napisao/la:sa svim se apsolutno slažem.
To bi bilo super.Tam ispod semafora stave se kućice i prodaje se pijača i hrana.I to da klub prodaje i zarađuje.Mesnice su sponzori nek daju meso pekare pecivo cuga se uzme od Rota i rokaj.
Al stvarno kolko to može biti problem?! AK na smrdljivoj travusini pokraj WGa mogu posluživati hranu možemo i mi na stadionu.
A na kraju krajeva vrhunski tamburaši su 4000kn.... to bi se isplatilo 100%
A na kraju krajeva vrhunski tamburaši su 4000kn.... to bi se isplatilo 100%
Stranica 3 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» 13. kolo 1 HNL INTER-Dinamo
» 1.kolo Dinamo - Inter
» 16. kolo INTER - Dinamo
» 3.kolo 1 HNL Dinamo - Inker
» 18.kolo Dinamo - INTER
» 1.kolo Dinamo - Inter
» 16. kolo INTER - Dinamo