30. kolo 1 HNL Inker-Dinamo
+3
danijel1208
Pecelj
Mijau
7 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
30. kolo 1 HNL Inker-Dinamo
Nakon kiksa Rijeke u Koprivnici rastu naše šanse da ne izgubimo na promil i pol.Nek odigramo pošteno i zgubimo i pokradu nas suci a ne da se naguzimo ko u kupu sa Dinamom ili u prvenstvu sa Osijekom.Utakmica je u 15 sati u nedjelju moglo bi biti najviše ljudi ove sezone jer je lijepo vrijeme.
Mijau- Broj postova : 5105
Re: 30. kolo 1 HNL Inker-Dinamo
Prilika za onog idiota od spikera da svršava na Brekala kad bu ulazio i na ostale Dinamovce.I da pušta sve pjesme o Zagrebu.Nabijem ga na kurac i onoga ko mu to dopušta.Nek Arkan pušta cajke bolje bi bilo bar bi pičke dolazile a ne krezubi navijači.
Ni slučajno ovo pustiti [You must be registered and logged in to see this link.]
Zadnja promjena: Mijau; pon 04 tra 2016, 18:38; ukupno mijenjano 1 put.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Za ovo Sajic treba pitati Zokija da ne dobimo kaznu neku.
Mijau je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
To je za sajićeve vjerovatno fašizam. Morat će osnovati udrugu antifašističku da joj da milijune državne da se bore protiv ove pjesme.
Pecelj- Broj postova : 2970
Ma mi trebamo dovesti Bujanca da izvede početni udarac ili da ga Begić vodi za ruku kad igrač izlaze na teren.To bi bilo super.
Mijau je napisao/la:Ma mi trebamo dovesti Bujanca da izvede početni udarac ili da ga Begić vodi za ruku kad igrač izlaze na teren.To bi bilo super.
Sav u bilom
Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Ma mi trebamo dovesti Bujanca da izvede početni udarac ili da ga Begić vodi za ruku kad igrač izlaze na teren.To bi bilo super.
Sav u bilom
To je opasno mogo bi Begić pasti da doping testu samo jer ga je za ruku držao.
Mijau je napisao/la:Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Ma mi trebamo dovesti Bujanca da izvede početni udarac ili da ga Begić vodi za ruku kad igrač izlaze na teren.To bi bilo super.
Sav u bilom
To je opasno mogo bi Begić pasti da doping testu samo jer ga je za ruku držao.
Posudit ćemo od paradajiza rukavice.
A onda bujanca sjesti do mamića.
Nema potrebe da sjedi pokraj njega jer mu može sediti u krilu.
Umjesto Pipsa (koji su narkomaničine i pijanci) [You must be registered and logged in to see this link.] i predlažem ovo [You must be registered and logged in to see this link.] možda čak i nastup u poluvremenu ko kad je nastupala na Slaven belupu.
Mijau je napisao/la:Nema potrebe da sjedi pokraj njega jer mu može sediti u krilu.
A ovaj njuška bijelu kosicu.
Za Dinamo su nam otpali Ćosić i Škart zbog kartona i Komorski i Mazalović zbog ozlijeda.Tak da sad stvarno nemamo šanse.Prilika za Zulima u svakom slučaju.
danijel1208- Broj postova : 105
Saić daj sredi sponzorstvo od Ostojića. Pun je ko brod. Koliki je udio imao u ovoj preprodaji zlata?
[size=33]Inače, za nedjeljni ligaški okršaj s Interom u Zaprešiću (15 sati), trener plavih ne može računati na “požutjelog” Machada , a u sastav će se vratiti Soudani i Schildenfeld .[/size][size=39]Jesenska opomena[/size]
[size=33]- Jesenas smo opasno živjeli u Zaprešiću, stizali smo vodstvo domaćina 2-0, završilo je 2-2 i to nam je svakako najbolja opomena uoči ove, za mene najvažnije utakmice proljeća! Ne smijemo se opustiti nakon sjajne pobjede protiv Hajduka, opet moramo biti pravi i vratiti se iz Zaprešića s tri velika boda - govori Mamić.[/size]
Begić i Šolja stoperi Zulim zadnju vezni.Moglo se naći mjesto i za Glavinu umjesto Blaževića.Ako izgubimo manje od 3 razlike dobro bu.
inter100 je napisao/la:Dobit cemo Dinamo
Aha onaj iz Jakovlja u prijateljskoj.
Mijau je napisao/la:Begić i Šolja stoperi Zulim zadnju vezni.Moglo se naći mjesto i za Glavinu umjesto Blaževića.Ako izgubimo manje od 3 razlike dobro bu.
Zašto Frelih ne igra stopera!? Kakve su ovo gluposti.
Lijepa prilike da ga vidimo kakav je na svojoj poziciji, a Toplak stavi Šoljića koji ce na stoperu samo gluposti raditi.
inkerovac- Broj postova : 1511
[You must be registered and logged in to see this image.]
Naguzili smo se Dinamu, igra je bila traljava. Kao i uvijek bilo smo disciplinirani u obrani i sve, ali kao da nismo imali zelju zabit *eb* gol
inter100- Broj postova : 1594
Ja ne znam, jel sam ja nogometni perverznjak, tražim idealno, ali ovi naši toliko loši, toliko krivih dodavanja i to bez pritiska, onaj Mlinar, od njega bi tražio da još plati kako bi mogao igrati utakmicu. Vezni red je toliko mekan i spor, netočan, zadnja linija pretroma, netočna i panična, nekoncentrirana. Jedino se Čeliković nešto borio. Osim prvih 15tak minuta kad su naši igrali, sve ostalo je loše, još je Dinamo igrao u leru...na kraju odlično smo rezultatski prošli!!!
bećar- Broj postova : 367
Bitno da je prošla utakmica.Nisam ništa očekivao osim poraza a on je podnošljiv.Mlinar je još dobro oduzimao lopte ali čim je osvoji odmah je izgubi.Mikulić korektan Begić isto tak na stoperu makar je ispao par puta.Ali ovo mu je prva utakmica nakon pola godine i još na poziciji na kojoj nije igrao.Šoljić poremećen kaj je njemu u glavi kakve poteze ima.Sad imamo 6 kola u kojima imamo šanse sa svima i baš me zanima kak će to izgledati do kraja sezone.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» 3.kolo 1 HNL Dinamo - Inker
» 5. kolo 1 HNL Dinamo-Inker
» 12. kolo 1.HNL INTER - Dinamo
» 21. kolo 1 HNL Dinamo-Inker
» 23.kolo 1 HNL Dinamo - INKER
» 5. kolo 1 HNL Dinamo-Inker
» 12. kolo 1.HNL INTER - Dinamo
» 21. kolo 1 HNL Dinamo-Inker
» 23.kolo 1 HNL Dinamo - INKER