Ljetni prijelazni rok 2017
3 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Ljetni prijelazni rok 2017
Vrlo moguce da nije igrac. Jer kaze pojacanje ZA NASTUPAJUĆE SEZONE. Neki sponzor ili investitor
inter100- Broj postova : 1594
I? Kakvo je pojacanje? Nigdje nis ne pise
inter100 je napisao/la:I? Kakvo je pojacanje? Nigdje nis ne pise
Nikakvo!
Toplak produžio ugovor! On je jak na riječima i promociji, ali teren mu šteka. Ove sezone mora biti puno bolji da bi se on smatrao pojačanjem.
Baš sam se nadao da je neki veći sponzor došao! Šteta!
inkerovac- Broj postova : 1511
Dobro je, dobili smo 5:1 Slovence. V.Blažević postigao dva zgoditka
inter100 je napisao/la:Dobro je, dobili smo 5:1 Slovence. V.Blažević postigao dva zgoditka
Bio sam na prvom poluvremenu.
Krenuli smo dobro, dva gola u prvih 10 minuta i onda tempo pada. Poznata, bezvezna dodavanja u obrani, nitko se ne otvara, nema trčanja.
Kada imamo polukontru lopta dođe do krila, ali što to vrijedi kada nema nikoga u sredini, niti igrači trče da se ne vrijeme priključe! Puljić koji je igrao napadača ne želi dotrčati u napad.
Odličan treći gol Raka gdje je jednim potezom izbacio cijelu obranu i sam zabio. Ima brzinu, prodornost, tehniku. Nekad bez veze izgubi loptu, a pošto defanzivnih veznih nema to je odmah jedan na jedan s našom obranom.
Nastavljamo s dodavanjima u obrani gdje gubimo jednu loptu i poklanjamao gol. Još smo u jedno tri, četiri situacije bez veze gubili loptu i davali Aluminiju čiste situacije. Najčešće je to bila netočna povratna lopta iz veze kojom guramo Aluminij u situacije. Loše lopte Tomičića, Raka itd.
Rak je bio dobar. Česta izmjena mjesta njega i Puljića.
Puljić loš, mora biti u napadu ako tamo nije Rak, a njega nema nigdje. ne prati akcije, ne trči kontru.
Defanzivni vezni standardno nevidljivi. Neprimjetni u napadu i u obrani.
Krila su bili Vukmanić i Tomičić. Mali Vukmanić ima nešto, jako podsjeća na Bočkaja iako nije nešto puno napravio.
Tomičić je mislim najlošije krilo. Bolji su Čirjak, Ottochian i V.Blažević. Mislim da je on više za poziciju iza napadača.
Pobijedili 5:1 i iako je Aluminij izgledao loše imali su solidne rezultate do sada.
Mi radimo previše neforsiranih grešaka. Moramo stalno željeti igrati i trčati u napada i obranu. Imamo široki kadar osim za pozicije bekova i defanzivnih veznih.
Sviđa mi se ekipa, ali rezultat će ovisiti o pristupu igrača i njihovoj želji za pobjedama.
Ajde da smo konačno doveli zadnjeg veznog gdje stalno imamo problema! Ganac koji je igrao u Srbiji.
Malo je niski, tako da neće puno pomoći u skoku gdje smo u zadnje vrijeme jako loši!
Još desnog beka i onda bi bili puni.
Kaj dolazi i Slađana.
Vidim na stranicama kluba i ovu rečenicu "Nakon Rijeke dolazi stanka zbog nastupa reprezentacije, a to vrijeme trebali bi iskoristiti Grgić, Komorski i Mamić"
Da li je to greška ili se i on vratio! Koliko god bio kiks igrač, ozbiljni klub mora imati četiri stopera koji mogu igrati, i u ovoj situaciji bi sigurno dobro došao!
Malo je niski, tako da neće puno pomoći u skoku gdje smo u zadnje vrijeme jako loši!
Još desnog beka i onda bi bili puni.
Kaj dolazi i Slađana.
Vidim na stranicama kluba i ovu rečenicu "Nakon Rijeke dolazi stanka zbog nastupa reprezentacije, a to vrijeme trebali bi iskoristiti Grgić, Komorski i Mamić"
Da li je to greška ili se i on vratio! Koliko god bio kiks igrač, ozbiljni klub mora imati četiri stopera koji mogu igrati, i u ovoj situaciji bi sigurno dobro došao!
Drugi cilj u sezoni ostvaren, Puljića se riješili! Prvi je bio prodati Filipovića!
Vidjeti ćemo da li ga srbin može zamjeniti! U prošlosti se baš nije istaknuo golovima! Svi srbi su do sada bili promašaji! Valjda neće ispasti iz lige kao Rundić, Radojićić i gore navedeni Hajradinović!
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Ljetni prijelazni rok
» Ljetni prijelazni rok 2016
» Inker 2011/2012
» Zimski prijelazni rok 2017./18.
» Zimski prijelazni rok 2016/2017
» Ljetni prijelazni rok 2016
» Inker 2011/2012
» Zimski prijelazni rok 2017./18.
» Zimski prijelazni rok 2016/2017