Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
+12
ian39
Pecelj
danijel1208
inter100
Mijau
Admin
StaJaZnam
domi
PERO1929
Mirko13
djule
zagorec92
16 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 13 / 35.
Stranica 13 / 35. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 35
Re: Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
[You must be registered and logged in to see this link.]
smrdljivi HNS! želim im i da zadar i osijek bankrotiraju te da opet imaju slučajeve karlovca i varaždina. gade mi se!
smrdljivi HNS! želim im i da zadar i osijek bankrotiraju te da opet imaju slučajeve karlovca i varaždina. gade mi se!
Pecelj- Broj postova : 2970
Aktualni prvak Europske lige Chelsea doveo je 40-godišnjeg golmana Marka Schwarzera. Australski reprezentativac potpisao je jednogodišnji ugovor, a bit će zamjena Petru Čechu
Zato je Delač zvisio....
Zato je Delač zvisio....
ali to je logično. takvi klubovi uvijek uzimaju stare golmane da im budu rezerve dok nastoje mlade poslati negdje gdje će braniti! bolje mu je da brani bilo gdje nego da je na klupi
svakim danom sve veća sramota
zagorec92- Broj postova : 769
zagorec92 je napisao/la:svakim danom sve veća sramota
morali su tak, inace bi dokazali da smo u pravu
nek igraju tko ih šljivi! seljačine. ionak će bankrotirati, jedino ih bandić drži na životu.... gade mi se u kaj su pretvorili simpatičan klub
ajde, možda im i uvale igrača, al kak se tješe s ovim "klubom partnerom"...žalosno i smiješno...nema im spasa od bankrota kroz par godina
ajde, možda im i uvale igrača, al kak se tješe s ovim "klubom partnerom"...žalosno i smiješno...nema im spasa od bankrota kroz par godina
Evo, gledam utakmicu dragovoljca i lokomotive. U oči mi upada nezaštićeni betonski zid 1.5 m iza gola. Što mislite bi li smjeli to tako imati?
domi- Broj postova : 360
Naravno da smiju pa dobili su licencu.Stadion zadovoljava sve kriterije.domi je napisao/la:Evo, gledam utakmicu dragovoljca i lokomotive. U oči mi upada nezaštićeni betonski zid 1.5 m iza gola. Što mislite bi li smjeli to tako imati?
Mijau- Broj postova : 5105
Mijau je napisao/la:Naravno da smiju pa dobili su licencu.Stadion zadovoljava sve kriterije.domi je napisao/la:Evo, gledam utakmicu dragovoljca i lokomotive. U oči mi upada nezaštićeni betonski zid 1.5 m iza gola. Što mislite bi li smjeli to tako imati?
Da da, dobro, znamo kako HNS radi. Taj zid je preblizu terenu i opasan je.
domi je napisao/la:Mijau je napisao/la:Naravno da smiju pa dobili su licencu.Stadion zadovoljava sve kriterije.domi je napisao/la:Evo, gledam utakmicu dragovoljca i lokomotive. U oči mi upada nezaštićeni betonski zid 1.5 m iza gola. Što mislite bi li smjeli to tako imati?
Da da, dobro, znamo kako HNS radi. Taj zid je preblizu terenu i opasan je.
U tom Sigetu puno toga nije po propisima.
Npr? Nebi smjeli ovako ostaviti goli beton. Zid je poprilično blizu. Nije da sad mrzim dragovoljac i da im želim svaku sitnicu preuveličavati, ali ovaj zid je opasan.
domi je napisao/la:Npr? Nebi smjeli ovako ostaviti goli beton. Zid je poprilično blizu. Nije da sad mrzim dragovoljac i da im želim svaku sitnicu preuveličavati, ali ovaj zid je opasan.
Nemaju rampu za invalide,nemaju neku ogradu sad sam vec zaboravio kaj je sve pisalo u novinama pa su im ipak dali licencu.Realno Brdovec ili Marof se ne razlikuju puno od Sigeta.
Zbog takvog sličnog zida je i poginuo Hrvoje Čustić. Nevjerojatno je da ponovno ovako ugrožavaju život nogometaša. Dovoljan je jedan jači duel i nek se neko glavom nabije u taj beton...ma sramota, gadi mi se HNS i to neopisivo...
i kaj su dobili?! nisu doveli jednog igrača poštenog. naša momčad od prošle godine dobije ih 10 od 10 utakmica. bio sam prekjučer na kantridi, a jučer na stanovima. pa tog dragovoljca će gaziti s po 5 6 komada split, dinamo, hajduk i rijeka po 4 puta ove sezone. i zadar je očajno loš. nadam se da će oba kluba ispasti
Pecelj je napisao/la:i kaj su dobili?! nisu doveli jednog igrača poštenog. naša momčad od prošle godine dobije ih 10 od 10 utakmica. bio sam prekjučer na kantridi, a jučer na stanovima. pa tog dragovoljca će gaziti s po 5 6 komada split, dinamo, hajduk i rijeka po 4 puta ove sezone. i zadar je očajno loš. nadam se da će oba kluba ispasti
Tako je! To je ono sta sam cijelo vrijeme govorio! Zadar i Dragovoljac ako su koga varali, varali su najviše sebe! Oni ce cijelu sezonu samo porcije dobivati!
Isto tako moramo i mi za sebe razmišljati! Ako ne možemo u drugoj, ne bi mogli ni u prvoj! Također moramo napraviti te pomocne terene i da nam mlađe kategorije prestanu gubiti s 12:0! Moramo imati vlastite igraca jer drugacije nece ici!
inkerovac- Broj postova : 1511
ja sam jučer radio u stanovima i nemogu vjerovati da je netko njima dao licnecu?!?!!? zbilja ne znam gdje je tamo 1000 natkrivenih mjesta. žao mi je da nisam slika mjesta za komentatora, kamere i slično. sve je sklepano od drveta. nema stepenica nego su ljestve. ne znam kak oni očekuju da se tu popne neki stariji komentator.
odvratno izgleda
ja ne znam tko normalan bi mogao dati potpis za infrastrukutru za licencu HNSa. taj prvo ode vjerovatno sa sinovičićem na 10 kg janjetine, onda si popiju, onda dobije kouvertu i tek onda ide na stadion. na prvi pogled sa 500m bi ih otpilio, a kamo li ne nakon detaljne inspekcije. da stvar bude gora daske su od kod zna kad, 3 4 daske na tim ljestvama pucaju, i sve će se jednog dana srušiti nekom na glavu. i onda jednog dana kad blažičko tam pogine nekom će biti u čudu kak baš opet u zadru. katastrofa
odvratno izgleda
ja ne znam tko normalan bi mogao dati potpis za infrastrukutru za licencu HNSa. taj prvo ode vjerovatno sa sinovičićem na 10 kg janjetine, onda si popiju, onda dobije kouvertu i tek onda ide na stadion. na prvi pogled sa 500m bi ih otpilio, a kamo li ne nakon detaljne inspekcije. da stvar bude gora daske su od kod zna kad, 3 4 daske na tim ljestvama pucaju, i sve će se jednog dana srušiti nekom na glavu. i onda jednog dana kad blažičko tam pogine nekom će biti u čudu kak baš opet u zadru. katastrofa
i gostujuca tribina kaj smo bili na kraju sezone užas
Beton popucan na par mjesta
Bakljom skureni ostaci stolaca
Admin je napisao/la:i gostujuca tribina kaj smo bili na kraju sezone užas
Ako sam ja dobro vidio u prijenosu sad je gostujuća montažna a prije je bila betonska.Kaj su zrušili beton i montažne postavili?
Mijau je napisao/la:Admin je napisao/la:i gostujuca tribina kaj smo bili na kraju sezone užas
Ako sam ja dobro vidio u prijenosu sad je gostujuća montažna a prije je bila betonska.Kaj su zrušili beton i montažne postavili?
sad sam pogledao sažetak, cini mi se da je sve isto, osim kaj su stavili dodatni toitoi, tam iza gola, bio je prije jedan na ulazu u tribinu, bliže korner zastavici
kak je kiš potrgao trans torcidi
Admin je napisao/la:Mijau je napisao/la:Admin je napisao/la:i gostujuca tribina kaj smo bili na kraju sezone užas
sad sam pogledao sažetak, cini mi se da je sve isto, osim kaj su stavili dodatni toitoi, tam iza gola, bio je prije jedan na ulazu u tribinu, bliže korner zastavici
kak je kiš potrgao trans torcidi
Sad sam skužil da ti pričaš o Stanovima a ja o Sigetu.
Mijau je napisao/la:
si ozdravio
Admin je napisao/la:Mijau je napisao/la:
si ozdravio
za srijedu budem spereman
Stranica 13 / 35. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 35
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 13 / 35.