DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače

+12
ian39
Pecelj
danijel1208
inter100
Mijau
Admin
StaJaZnam
domi
PERO1929
Mirko13
djule
zagorec92
16 posters

Stranica 17 / 35. Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 26 ... 35  Next

Go down

Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače - Page 17 Empty Re: Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače

Postaj  Pecelj sri 14 svi 2014, 22:56

taj ko misli da će inker ući na licence nakon svega je idiot!
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače - Page 17 Empty Re: Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače

Postaj  inter100 čet 15 svi 2014, 18:55

Moj izvor u svlačionici Cibalije i tamo bio Cigo i priča tak on s Cigom i dođe Mrša i kaže njemu aj kao van. I ajd ovaj izvor izađe i ispred svlačionice je bio ali sve čuje sta ovi pričaju unutra(Cigo i Mršić). Kaze njemu Mrša slušaj me, "oćeš trenirat i ozbiljno igrat taj nogomet ili uopće nećeš igrat" onak strogim glasom. "Kod mene nema kao kod Petravića"(tamo je Cigo bio glavni, *eb* majku igračima kad gube Petravić nije smio niš reć), Cigo se njemu počeo tamo izvlačit, kaže Mrša neću da te čujem, čuo si me sad šta sam ti rekao. Bome Mršić dovodi tamo sve u red, bojim se da Cibalia neće iznenadit i pobjedit u kvalifikacijama
inter100
inter100

Broj postova : 1594

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned 18 svi 2014, 14:24

Ždrijeb će se održati u Zagrebu u prostorijama
Udruge Prve HNL (Ilica 31) s početkom u 12 sati.
U kvalifikacijama sudjeluju NK Slaven Belupo kao
devetoplasirani klub MAXtv Prve lige i HNK
Cibalia kao drugoplasirani Druge HNL. Igra se po
dvostrukom kup sustavu: prva utakmica na
rasporedu je u nedjelju 25. svibnja, a uzvrat se
igra u srijedu 28. svibnja.

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj ned 18 svi 2014, 14:38

Admin je napisao/la:Ždrijeb će se održati u Zagrebu u prostorijama
Udruge Prve HNL (Ilica 31) s početkom u 12 sati.
U kvalifikacijama sudjeluju NK Slaven Belupo kao
devetoplasirani klub MAXtv Prve lige i HNK
Cibalia kao drugoplasirani Druge HNL. Igra se po
dvostrukom kup sustavu: prva utakmica na
rasporedu je u nedjelju 25. svibnja, a uzvrat se
igra u srijedu 28. svibnja.

i kak je sad moguće da kvalifikacije igra ekipa koja nema licencu?

što ako na kraju cibalija ne dobije licencu, a pobjedi slavena? tko je onda prvoligaš, mi ili oni?!

idiotarije

(naravno svjestan sam da će dobiti licencu, ali ovo nema nikakvog smisla)
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned 18 svi 2014, 18:56

Zbog toga sam kopirao službenu vijest sa stranice 1.HNL
Trebali su napisat da je u utorak odluka o licencama i ždrijeb za kvale, bez spominjanja klubova
ovak ispada da se sve zna, da bez razloga strepe u Koprivnici i Zagrebu i Vinkovcima i....a i naši cekaju utorak da ih raspuste

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 19 svi 2014, 22:08

Sljedece sezone igramo derbi sa Bistrom u drugoj ligi.Navodno su dobili licencu.Moraju biti među prva dva da uđu u drugu.I Lokica napustio klupu Zagreba jer mu je Medić vodio momčad.Medić je onda najbolji trener u drugoj ligi trebali bi mu dati šansu u Dinamu.
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pon 19 svi 2014, 22:58

Ce kod nas igrat ili? Ak HD moze u siget bez licence 1. moze se onda u Bistri 2.liga

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pon 19 svi 2014, 23:08

Evo kaže Gule da ce igrat u Zapresicu dok se u Bistri ne sredi kaj treba

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 20 svi 2014, 10:44

Admin je napisao/la:Evo kaže Gule da ce igrat u Zapresicu dok se u Bistri ne sredi kaj treba

Znam da će tu igrati i to mi je super jer ću moći ići na utakmice unatoč bojkotu.Čak mislim da ću na utakmici Bistra-Inker navijati za Bistru.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto 20 svi 2014, 10:55

Navodno do će bit sve spremno do 2.kola
mala je vjerojatnost da će 1.kolo bit Bistra - Inter Wink

[You must be registered and logged in to see this link.]

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto 20 svi 2014, 11:03

[You must be registered and logged in to see this link.] lol! 

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac uto 20 svi 2014, 15:14

Admin je napisao/la:Navodno do će bit sve spremno do 2.kola
mala je vjerojatnost da će 1.kolo bit Bistra - Inter Wink

Trenutno smo najlošije plasirani klub od klubova s prvoligaškom licencom!

Bistra ce biti osvježenje u 2HNL i sigurno cu biti za njih kao i za Lučko! Inker je ipak prvi i nadam se da ce sljedece sezone pokazati da zaslužuje prvu ligu! Prvo ozbiljnošću u slaganju momčadi, a onda i prezentacijama na terenu!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj uto 20 svi 2014, 16:15

imali smo sreće kao nitko što nam je ispao dragovoljac kojem predviđam 3 ligu, a ne osijek - onda tek ne bi imali šanse
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 20 svi 2014, 17:39

*eb* ja sam prije igrao protiv Bistre isto po Pecelj a sad su nas dostigli.Bili su 5. liga igrali sa Pojatnim,Pušćom,Zdencima a sad su druga liga.To je u rangu da mi osvojimo naslov prvaka i prezimimo u Europi.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 20 svi 2014, 17:51

Inter100 ideš u nedjelju podržati Slaven Belupo protiv Cibalije?
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 uto 20 svi 2014, 17:53

Mijau je napisao/la:Inter100 ideš u nedjelju podržati Slaven Belupo protiv Cibalije?

Naravno da idem! Svaku utakmicu Cibalije ove godine( u vremenu kad Inter nije igrao) sam pratio i navijao za klub koji igra protiv Cibalije
inter100
inter100

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 20 svi 2014, 17:54

inter100 je napisao/la:
Mijau je napisao/la:Inter100 ideš u nedjelju podržati Slaven Belupo protiv Cibalije?

Naravno da idem! Svaku utakmicu Cibalije ove godine( u vremenu kad Inter nije igrao) sam pratio i navijao za klub koji igra protiv Cibalije

Tak treba dolaze busevi Slavenovih navijača vjerovatno će nadglasati Ultrase. Very Happy I očekujem da ih malo podjebeš na Sportnetu.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 uto 20 svi 2014, 18:10

Ultrasi sramota svoga grada. Pa jel mi vjerujete da ih nitko ne voli???
Vi ste iz Zaprešića vi to ne znate, nisu svi ni loši, ali većina je glupava i ono sto ja kažem "seljačine"
Nadglasat će ih 100%
Ma šta da ti kažem.... na Sportnetu Zapresic1990 sam opet baniran, jer sam na Osijekovom topicu pljuvo po Ultrasima(oni se bili svađali). Napravit ću ja novi, ne brinite se  Very Happy 
inter100
inter100

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pet 23 svi 2014, 15:43

dug osijeka preko 100 mil kn i psihopati mu daju licencu
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pet 23 svi 2014, 16:59

Pecelj je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]

dug osijeka preko 100 mil kn i psihopati mu daju licencu

Može biti i miljardu ako su u predstečaju onda je svejedno.Znači kad si u predstečaju onda igrači i dobavljači moraju tražiti kaj im se duguje a klub to mora ispunitu nekom roku koji može biti i 5 godina.Ako ne ispuni ide u likvidaciju i ni dragi Bog ga više neće moći spasiti.Predstečajne nagodbe su dobre za klub a loše za igrače i ostale vjerovnike i oni mogu odbiti nagodbu i odmah poslti klub u likvidaciju ali onda neće ništa dobiti.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pet 23 svi 2014, 19:11

to je kriminal svih kriminala! ti svoj zarađeni novac po zakonu moraš oprostiti nekome.

ali da im smanje to i na 2 mil kn ti šupci nemaju od kud to vratiti, a ovih 100 mil nije sve. njima se svaki mjesec javljaju novi i novi dugovi. kolko retardirana policija mora biti da ne vidi kolko je tko tamo pokrao. koja je ovo šugava država - a tak nam svima i treba kad smo idioti svi zajeno pa to trpimo.

p.s. tko nabavi ime i prezime osobe koja je osijeku potpisala licencu za financije dobije gajbu karlovačkog.
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pet 23 svi 2014, 20:45

SAMO ZA PECELJA lol! lol! lol! lol! lol!  UŽIVAJ

[img][You must be registered and logged in to see this image.][/img]
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac sub 24 svi 2014, 16:49

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sub 24 svi 2014, 17:53

ja sam kreten očito jer mi nije jasno kak može klub koji je na arbitraži zbog para dobiti licencu, ali dobro. kreten sam i bok
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 24 svi 2014, 22:49

Pecelj je napisao/la:ja sam kreten očito jer mi nije jasno kak može klub koji je na arbitraži zbog para dobiti licencu, ali dobro. kreten sam i bok

Da ne pratiš cijeli život nogomet i da si pao sa marsa još bi te i razumio ali ovak ne.Pa svake godine ista priča kak se još nisi pomirio sa time.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 17 / 35. Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 26 ... 35  Next

[Vrh]

- Similar topics